World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éppen befejezõdött a Jakuza féle flamewar.
Erre kezditek ti?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Diegho és foxbat, inkább szopkodjátok egymás farkát, úgyis artiztok, tudom. <#law>#law><#mf2>#mf2>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Leszarom ki Jakuza ingame, de nem vágom miért titkolja.
Asszem nem nincs itt olyan, aki nem vállalja fel az ingame nevét.
De mint említettem leszarom, csak fejeznék már be!
Én vagyok Budapest20!!!<#circling>#circling>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
http://wotlabs.net/eu/player/Budapest20
Ezzel az eventtel bizony kitörölhetjük.
Venni akarok egy 6-os francia arty-t a fiamnak. Elõzõ eventben az 5-ös artyk voltak akcióban, gondoltam hátha most a 6-osok jönnek.
Igen 100%.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
700 pedig, hogy Szakesz rájött, hogy Jakuza Budapest20 néven játszik, és ezt Jakuza tagadja.
A maradék 100 meg a szokásos veszekedés, és arty gyûlölet.
Hétvégi event: 3-4es tankok kapnak +50% credit bónusz.
amúgy a melegbárról tudnánk vitatkozni a videóid alapján 😊))
Viszont ha a 13-75-t nezed, akkor minden tekintetben jobb nala. Gyorsabb, fordulekonyabb,nagyobb a penje/sebzese es a jobb a latotavja is.
Szerintem boven jo az a sebzes egy light tier7-nek,foleg hogy autoloaderes. Ugy sem kozelharcra valo ugy altalaban, csak ha magara maradt a nagyobb lomha ellenseg.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Összefoglalnátok mi a helyzet? Mitõl ugrott meg ennyire?
Na meg azt is, hogy mi a hétvégi event?
diegho: cleverland videóit láttad már? Ha nem is unicum szint, szerintem nagyon élvezhetõk és jól mutatja be a tankokat.
Szerintem rakd föl újra a vidiket mert lenne rá igény!
És ez nem képmutatás vagy gyávaság.
(no ennyit a lelkizésrõl 😊 )
Srácok ez csak kamu volt a plusz 100 százalék a tier 3-4-nél ugyan annyit ad rá.
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
Szóval õ ilyen kis szurkálós, gonoszkodós fajta.
(mondhatnánk hogy egy tier7 tankhoz képesterõs ágyúja van, de ne felejtsük el, õ T7 light, tehát nem T7ek ellen harcol...)
Persze ttõl még fasza jármû - mondjuk azt, nem az amihez én annó a 860mecsemhez hozzászoktam a T7-es AMX 1390-ben 😊
A videókról pedig ez a véleményem. Haszontalan szemét szinte az összes. Egyedül a nomaxx srác, vagy hogy kell írni csinál hasznos videókat, bár ott is hangzik el pár hülyeség, de nem sok. A véleményemet pedig mindig ki fogom mondani, még akkor is, ha az negatív, nem játszom meg magam senki elõtt senki kedvéért.
Sztem ezek miatt kár volt feladni, de persze érthetõ ha nyugalmat akarsz (azért az elsõ pont nem volt túl etikus részedrõl).
Áh, ez csak az unikumok szerencsefaktora, ilyenre nem építhetnek a halandók 😊
Egyébként érdekes mennyire másképp itéljük meg a tankokat: én most tologatom a T71-et, scoutnak tényleg jó (kicsi, gyors, jó látótáv amit el is vár az ember egy light-tól), csak az ágyújából hiányolom a gyilokerõt - a PEN fasza, csak ez a csak a sebzés alacsony (biztos hozzávagyok szokva még a régi amx13-90hez), inkább ilyen killopkodó vagyok vele mintsem a jól megerõszakoló fajta.
Inkabb vegyen ket havonta 3000 kornyeken egy 2500 goldos csomagot, mint 1500-ert, 850 goldost havonta. Igy gyakorlatilag olyan mintha ugyanazert a penzert kapna +800 goldot, azaz egy havi 1500as befizetest megsporol.
1. tele van a net szánalmas magyar wot videókkal, nem akarok kilógni a sorból
2. ingame olyan kérdésekkel zaklattak a játékosok, amiket egyszerûen nem bírtam felfogni, magyarán fájtak a kérdések és itt döbbentem rá, hogy mennyire gyengék nézik a videókat, rajtuk nem tudok segíteni, sajnos az uninstall-t nem tudom megnyomni helyettük, pedig nagyon szeretném
3. és a legfontosabb: a magyar irigység soha nem látott mértéket öltött miután többen meglátták a statomat és még foglalkoztam is kicsit a játékosokkal és nem bírták elviselni, hogy valaki attól, hogy kiemelkedõ játékos, még normális is lehet a többivel, ezért mindenáron beszólogatni és baszogatni akartak (lásd foxbat, aki kb a legalja) nos most lehet baszogatni õket, mert miattuk nincs több videó
Én egyelõre csak a T21-nél tartok, és hogy diplomatikusan fogalmazzak, még folyik az összeszokás 😊 De igyekszem azzal nyugtatni magam, hogy olyan lesz, mint egy kicsit gyengébb Cromwell, egy kicsit rosszabb MM besorolással, és akkor olyan nagy gondok nem lesznek.
Diegho! Hol találom az eddigi videóidat?? Sokat hallottam már rólad de sajna még nem láttam egyet sem, valószínûleg az én hibámból!<#smile>#smile> Soxor dolgozom, kevés az idõm, és sok mindenbõl kimaradok idõben ez miatt!
Köszi!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88