World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemár emberek!
Éppen befejezõdött a Jakuza féle flamewar.
Erre kezditek ti?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Csupán érdeklõdés szintjén kérdezem, van most olyan klán, ahol nem várják el a CW részvételt, de viszonylag aktív a közösség, és ha az ember szakaszozni szeretne, akkor találhat hozzá olyan társakat, akik azért tudják, melyik a tank eleje? 😊

én szivesen beszélgetnék veled ITT, de amint láthatod a többiek ebbõl nem kérnek... ezért nem fogom tele OFF-olni a fórumot
Én sem, mégis én vagyok a stoppos. 😊

Diegho és foxbat, inkább szopkodjátok egymás farkát, úgyis artiztok, tudom. <#law><#mf2>

Megérné megvennem ? Mennyit farmolsz vele csatánként ?
Beszélgessünk el a videók alapján róla, nekem nincs titkolnivalóm, ha szerinted buzis hangom hát tudja meg mindenki, hogy miért vagy ebben ennyire biztos? Csak nem rendszeres tapasztalatból?
Axon
Én azt nemrég adtam el. Megvettem a T-50/2-t. Na az meg viszi a pénzt rendesen. Baromi drága a javítása.

De legalább megértem hogy T-50-nel farmolok <#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Engem nem érdekel!
Leszarom ki Jakuza ingame, de nem vágom miért titkolja.
Asszem nem nincs itt olyan, aki nem vállalja fel az ingame nevét.
De mint említettem leszarom, csak fejeznék már be!
Én vagyok Budapest20!!!<#circling>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ingame nézzed meg, most is játszanak rajta...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

NoparaWot
Nem hiszem, hogy õ lenne Budapest20 ... az utóbbi 60 napban nem igen játszottak ezzel az accounttal 😛
http://wotlabs.net/eu/player/Budapest20

Axon
Köszi az infot.
Ezzel az eventtel bizony kitörölhetjük.
Venni akarok egy 6-os francia arty-t a fiamnak. Elõzõ eventben az 5-ös artyk voltak akcióban, gondoltam hátha most a 6-osok jönnek.

Bocs! benéztem.
Igen 100%.

mijki
+100% credit nem?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kb 1000 üzenet Jakuza szopóág gomb elmélete.
700 pedig, hogy Szakesz rájött, hogy Jakuza Budapest20 néven játszik, és ezt Jakuza tagadja.
A maradék 100 meg a szokásos veszekedés, és arty gyûlölet.
Hétvégi event: 3-4es tankok kapnak +50% credit bónusz.

Mármint a videókban hallhatóakról beszélek...

mondtam ha írni akarsz írj wot-ban 😄 úgy jobban tudok röhögni + még a fórumot se basszuk tele OFF-al...

amúgy a melegbárról tudnánk vitatkozni a videóid alapján 😊))
Jakuza1
Azert illetlenseg osszehasonlitani az x13-90-el, mivel az mar tier8.
Viszont ha a 13-75-t nezed, akkor minden tekintetben jobb nala. Gyorsabb, fordulekonyabb,nagyobb a penje/sebzese es a jobb a latotavja is.
Szerintem boven jo az a sebzes egy light tier7-nek,foleg hogy autoloaderes. Ugy sem kozelharcra valo ugy altalaban, csak ha magara maradt a nagyobb lomha ellenseg.

Nem akarok semmit egy hozzád hasonlótól, te kezdtél el kötekedni én csak válaszoltam, bár gondolom a melegbáros történeteidet itt nem meséled el.
Nagyon tetszik ez a motorhang.😊 Csak valahogy nekem nem sikerül telepíteni. <#lama>

Nem hinném, hogy no life lennék a napi átlagos 4 óra wot-al. Viszont, ha még nem tudnád az embereket a tetteik minõsítik és te már mindenhol megtetted a saját magad minõsítését, így igazából felesleges is tovább ragozni, mert idehívod a szinteden megrekedt haverjaidat és teleszarjátok a fórumot szokás szerint. Ennek pedig max a te nyomorult kis értékrendedben lenne értelme.
jah, ha valamit akarsz írj ingame: Benjamin_Breeg
mijki
Szerintem ezt most hagyjátok abba.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

hahaha, ha még az is vagyok... nem vagyok legalább NO LIFE
nálad ezt szimplán gyökér parasztságnak is nevezhetjük, ami tanulatlanságodból és alacsony szellemi szintedbõl adódik.
Axon
Fuuu... több mint 1800 új üzenet... ennyit nem olvasok végig 😊
Összefoglalnátok mi a helyzet? Mitõl ugrott meg ennyire?
Na meg azt is, hogy mi a hétvégi event?

A 3001D-nél sem voltak sokkal kreatívabbak... betettek egy stock DB-t egy szinttel lejjebb 😄

Én a Chaffee leváltására vettem meg. Én úgy játszok vele, mint anno a Chaffee-val és ha ahhoz hasonlítom, akkor sokkal jobb annál. Ugye a Chaffee-nak pontosabb az ágyúja, de penben és sebzésben is rosszabb így passzív scoutként hihetetlen jó. Nagyobb a camoja is, mint a Chaffee-nak, illetve jól segítve a játék végén a társakat nagyon jó tank. Én nagyon szeretem. A 1390 is kedvenc, de azzal többször támadok, mert az tényleg nagyot üt.

diegho: cleverland videóit láttad már? Ha nem is unicum szint, szerintem nagyon élvezhetõk és jól mutatja be a tankokat.

Amúgy meg az emberek irigyek ha valaki jobb náluk, ez mindig így volt és így is lesz! Le kell szarni! Ez egy játék bakker és aki arra irigy hogy valakinek kiemelkedõ a teljesítménye az vagy egy fiatal ember lehet akinek még sokat kell tanulnia az életbõl hogy bölcsebb legyen, vagy egy szánalmas ember akinek komolyabb lelki problémái lehetnek! Én nekem sosem fordult még meg hogy köpködjem itt a legügyesebb gémereket! Sõt örülök hogy vannak mert lehet tõlük tanulni és ez szórakoztat engem!<#nevetes1> Eszembe nem jutott még soha hogy irigységbõl piszkáljam szánalmas módon például szakeszt vagy marchizort vagy téged vagy még sorolhatnék pár embert mert ti jók vagytok a WOT-ban! Ez olyan gyerekes lenne!<#nevetes1> Például szakesztõl nem olyan régen kértem pár jótanácsot priviben mert elismerem hogy õ egy kiemelkedõ játékos és adok a véleményére! Errõl ennyit!<#smile>

Szerintem rakd föl újra a vidiket mert lenne rá igény!
Nos, egyet kell értsek veled amit írtál: néha tényleg érdemesebb csöndben maradni, még AKKOR is, ha bizonyos dolgokról más a véleményünk. Nem kell mindíg mindent kimondani, van amikor azért mert mi úgy járunk jobban, van amikor azért mert nem gázolunk bele mások lelkivilágába.
És ez nem képmutatás vagy gyávaság.

(no ennyit a lelkizésrõl 😊 )

mijki
Hány tankot kell spottolni a felderítõhöz? Elõbb 10 tankot spottoltam és nem kaptam meg.

irigység 😄 az! <#nevetes1>
sziasztok

Srácok ez csak kamu volt a plusz 100 százalék a tier 3-4-nél ugyan annyit ad rá.
2001D látom nem sokban fog különbözni a PzIIItól. Ugyanazok a fegyverek lesznek rajta, meg a torony is ugyan az, csak a test más.

WoT: Nishizumi77

VK2001D

VK3001D

További képek

WoT: Nishizumi77

De eltûnt a sok hülyeséget kérdezõ, mert szerencsére van ignore list, bár tele volt, de azért szorítottam helyet nekik.
Nem, a 150 sebzés / shot a kevés nekem. Ha lehetne választani, felõlem lehetne 4 is a tárban, de sebezzen 250-et darabja 😊

Szóval õ ilyen kis szurkálós, gonoszkodós fajta.

(mondhatnánk hogy egy tier7 tankhoz képesterõs ágyúja van, de ne felejtsük el, õ T7 light, tehát nem T7ek ellen harcol...)

Persze ttõl még fasza jármû - mondjuk azt, nem az amihez én annó a 860mecsemhez hozzászoktam a T7-es AMX 1390-ben 😊

A felfogásbeli különbségek hatalmasak sajnos a játékosok között. Ha én hajlandó vagyok normálisan átadni a tudásomat a nálam rosszabb játékosoknak és segíteni próbálom õket, akkor a minimum elvárás az lenne, hogy normálisan álljanak hozzám. Tudom ez sok tahótól nagy kérés, de azért néha meg lehetne tanulni legalább kussban maradni.

A videókról pedig ez a véleményem. Haszontalan szemét szinte az összes. Egyedül a nomaxx srác, vagy hogy kell írni csinál hasznos videókat, bár ott is hangzik el pár hülyeség, de nem sok. A véleményemet pedig mindig ki fogom mondani, még akkor is, ha az negatív, nem játszom meg magam senki elõtt senki kedvéért.
Ezt megértem! Viszont nem hinném hogy amióta törölted a videóidat mint ahogy mondtad, azóta egy szempillantás alatt békén hagytak a kezdõk akik lefárasztottak:-) Azt hallottam rólad hogy kicsit nyers a modorod néha, de jó srác vagy és nagyon profi!<#eljen> Szerintem a vissza jelzések alapján bejött az embereknek a videók amiket fölraktál, és úgy gondolom hogy valamilyen szinten ki is tudtál emelkedni a tömegbõl. Amikor úgymond el kezdted okítani a jónépet a videóiddal gondolom tisztában voltál vele hogy sokan fognak mindenféle szarságokkal zargatni, mert a sok kezdõ majd tõled várja a csodát!<#smile>
Jakuza1
Mit hianyolsz ?
Keves a tarban a loszer ? 😛

Furcsa hogy az unikumoknak még lelkivilága is van... 😊

Sztem ezek miatt kár volt feladni, de persze érthetõ ha nyugalmat akarsz (azért az elsõ pont nem volt túl etikus részedrõl).

"Miután mindhárman pattantak,"

Áh, ez csak az unikumok szerencsefaktora, ilyenre nem építhetnek a halandók 😊

Egyébként érdekes mennyire másképp itéljük meg a tankokat: én most tologatom a T71-et, scoutnak tényleg jó (kicsi, gyors, jó látótáv amit el is vár az ember egy light-tól), csak az ágyújából hiányolom a gyilokerõt - a PEN fasza, csak ez a csak a sebzés alacsony (biztos hozzávagyok szokva még a régi amx13-90hez), inkább ilyen killopkodó vagyok vele mintsem a jól megerõszakoló fajta.

Jakuza1
Ott a pont,kapsz is egy pluszt 😛. Mert ugyebar, ha minden honapban amugy is vesz 1500-ert aranyat, jobban megeri nem az SMS opciot valasztani, mert az a legrosszabb (dragabb) fizetesi modszer.
Inkabb vegyen ket havonta 3000 kornyeken egy 2500 goldos csomagot, mint 1500-ert, 850 goldost havonta. Igy gyakorlatilag olyan mintha ugyanazert a penzert kapna +800 goldot, azaz egy havi 1500as befizetest megsporol.

Az összes videót töröltem youtube-ról és nem is lesz több. Köszönhetõ ez több dolognak is:

1. tele van a net szánalmas magyar wot videókkal, nem akarok kilógni a sorból
2. ingame olyan kérdésekkel zaklattak a játékosok, amiket egyszerûen nem bírtam felfogni, magyarán fájtak a kérdések és itt döbbentem rá, hogy mennyire gyengék nézik a videókat, rajtuk nem tudok segíteni, sajnos az uninstall-t nem tudom megnyomni helyettük, pedig nagyon szeretném
3. és a legfontosabb: a magyar irigység soha nem látott mértéket öltött miután többen meglátták a statomat és még foglalkoztam is kicsit a játékosokkal és nem bírták elviselni, hogy valaki attól, hogy kiemelkedõ játékos, még normális is lehet a többivel, ezért mindenáron beszólogatni és baszogatni akartak (lásd foxbat, aki kb a legalja) nos most lehet baszogatni õket, mert miattuk nincs több videó
Köszönöm!
Én egyelõre csak a T21-nél tartok, és hogy diplomatikusan fogalmazzak, még folyik az összeszokás 😊 De igyekszem azzal nyugtatni magam, hogy olyan lesz, mint egy kicsit gyengébb Cromwell, egy kicsit rosszabb MM besorolással, és akkor olyan nagy gondok nem lesznek.

T71-tõl felfelé táras, az jobb, mint a 13 75 szerintem.
Sziasztok skacok<#smile>

Diegho! Hol találom az eddigi videóidat?? Sokat hallottam már rólad de sajna még nem láttam egyet sem, valószínûleg az én hibámból!<#smile> Soxor dolgozom, kevés az idõm, és sok mindenbõl kimaradok idõben ez miatt!
Köszi!
mijki
Egy kérdés: az amcsi tárasok jobbak mint francia(light) társaik?

voivod32
Pont a revolvertár vitt a sírba. Városi pályákon, közelhercban azonnali halállal egyenértékû, ha kifogy a tár. Márpedig elég sokszor oda rakott. Befejeztem a franciákkal.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Pedig sztem az 50-100 a legjobb jármû azon az ágon. Fasza kis med, 230as penû revolveres ágyúval T8-ban 😊