World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kezdjük is el.
Az amcsi M7 med-hez melyik ágyút ajánljátok? Milyen harcmodor illik ahhoz a tankhoz?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egyszer azzal van gond, amit mondok, máskor meg azzal, hogyan mondom... vagy ez egyénenként változó?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Saor Alba
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Az ellentétekrõl nem tudok, nem is érdekel. Sztem nyilvánosan, korrekten elköszöntem, ahogy mások is tették korábban ugyanazon a felületen. Ha meg elkezdek róla beszélni, csak sértõdés lett volna több. Vér nem válik vízzé.
Arról se tudok, hogy ilyen jelentõségem lett volna, meg is lepne.
Ha megengeded, idézek tõled egy tegnapi hozzászólásodból:
" Pedig végigröhögtem az egész meccset, azt a szánalmas beállást, amit ott csinált, már fogtam a fejem. Azt hiszi, hogy nem tudom kilõni sidescraper-ben? Mit gondol ez, hogy valami hozzá hasonló balfasz vagyok, aki nem tudja mit kell csinálni a sidescraper-ben álló tankkal? Komolyan mondom szánalmas. Pedig még pattantam is az aljáról..."
Terjengõ tömjénfüst, nagyképûség. Nekem errõl ez jut eszembe.
Az hogy beméssz gyakorlóba egy szerencsétlen csórit megszivatni, mert le mert noobozni, meg már egyenesen gyerekes.
- te voltál az aki miatt egy csomó játékos járt cw-re, mert végre volt fc, erre hirtelen lelépsz
- a hhr-ben kötsz ki, akik lehet, hogy szövetségeseink, de mindenki tudja, hogy a 2 klán között azért voltak/vannak ellentétek
ezek után szerintem ne csodálkozz
Kifogytam aranyilag, tudnátok ajánlani egy megbízható kuponárust?
Köszi
Ezt a rendõrös dolgot meg nem tudom hol hallottad, de nem ajánlanám hogy kipróbáld, a hûvösön nincs WoT.
Hát nekem nem úgy tûnt, hogy zavarna a nyalizás, aggályokat legalábbis nem fogalmaztál meg, pedig mint tudjuk te mindig mindenkinek megmondod a véleményed...
Ezek az újak legalább rendes zenét játszanak a betöltõképernyõ alatt.
Személy szerint leszarom, hogy gold ammoval, vagy nem gold ammoval lett annyi az e-pénisz, mint amennyi. DE:
Van itt olyan 2000 effi feletti játékos, akihez anno ismeretlenül odapofátlankodtam, és egy rossz szó nélkül, önzetlenül segített. Nem lesajnált, nem kioktatott, nem kiröhögött, és ami a legfontosabb talán: nem verte a mellkasát, hogy mit csinált, meg mit rakott le az asztalra.
És bár én nem tartozom a lila kisebbségbe, de attól függetlenül mind a mai napig barátomnak tudhatom ezt az embert!
Attól, mert valaki jó stattal rendelkezik, még ne lebegjen már magától elszállva 5 méterrel a föld felett!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
ellehettél volna sima mezei soldierként is, mint a legtöbben 😊
amúgy akkor túlreagáltam, sorry
De ha már így rákérdeztél, négy hónap szinte minden esti lóvb@szás után én is belefáradhatok, hogy elittudat az van, de teljesítmény valójában az nincs mögötte. Az elsõ igazi klánom a HUNS volt, addig csak olyanok, ahova bement egy haver elõtte, és magával ráncigált, hogy milyen jó lesz.
Jó nekem egy olyan is, ami szintén gyengus, de legalább háromszínû és nem néz le mindenki mást mellette.
Én egy szóval nem mondtam, hogy többet tettem le az asztalra, mint õ. Tudom ki áll mögötte, de hogy mit csinált nem. Azt tudom, hogy talán valamilyen blogot csinált, de nem nézegettem blogokat, mert nincs szükségem más tanácsára, magam kitapasztalok mindent.
Azt pedig had döntsem el én magam, hogy a szabadidõmben kivel és mit csinálok. Megmondtam, ha 1 emberrel gondom van egy társaságban, akkor onnan lépek. Ezért nem léptem be a huns klánba, mert egy emberrel gondom volt onnan (ezt el is mondtam), csak 1-el, ez pont elég. Ezért jöttem el az unica-ból, ezért léptem ki tõletek (ahol igazából 1 embernek volt gondja velem, csak késõn vettem észre, mert már régen kiléptem volna, szakesz már január elején tudta, hogy távozni akarok), ph-ról azért jöttem el, mert meguntam õket, semmi újat, szórakoztatót nem tudtak mutatni már, csak belekötni mindenbe és engem szapulni, mert nem csinálok több videót.
Ha majd úgy látom, hogy változtatnom kell valamin, akkor változtatok, de ezt szintén nem te döntöd el és mint mondtam mások véleménye nem érdekel.
yossarianHUN: nem ismersz ez tény, nem is fogsz ismerni. Mellesleg mint láthatod, mindenkinek leírtam a véleményemet mindenrõl. Senkinek nem hazudok, senkinek nem szépítem a mondandómat, mert az nem én lennék. Ha éppen az a véleményem, hogy többet kell sebezni, akkor az a véleményem, leírom, ha az a véleményem, hogy T1HT-t kell megvenni ha T29 felé akar menni, akkor leírom. Ha gond van azzal, hogy valaki a puszta tényeket (mert mindkettõ tény) közli, akkor mire való a fórum? Nyaljuk ki egymás valagát és készítsük az elméleteket, hogy miért szopat minket a WG? Ezt szeretnéd?
És olyan is volt,hogy én lõttem ki ellenfélként.Akkor meg gratulált.
Nem láttam noobozni,tajtékzani és észt osztani sem.Pedig neki volna mire.
Vannak ilyen mentalitású pro-k is....
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Speciel nekem sincs meg több 10-es tankkal a 3k DPB, mert egyrészt csak eventkor vagy még akkor sem játszom velük. Másrészt CW-n/Company-n átlagban nincs lehetõség annyit lõni, mert hamarabb eldõl/vége van, és nem is biztos hogy ott, ahova téged eredetileg elküldtek.
Arról, hogy mit lehet milyen helyzetbõl AP-vel meg prémiummal megcsinálni, arról tényleg nem velem kéne vitatkozni...
Sõt, én kérek elnézést azért, mert ki akartam próbálni milyen a nemzetközi elit, ahol minden játékos tudja a dolgát, és havi 5-6k goldot kapsz ha aktív vagy és soldier, többek között.
Én is most azon voltam, hogy 1360ra visszaesett effemet visszatornázzam oda ahol volt, vagy 1400 fölé, + megcsináljak medálokat pl kolobanov vagy halonen, de igazából leszarom, inkább játszogatok most a t57el, mert tetszik a tank. Most minek TD-zgessek ilyen medálért, mikor utálok TDvel menni...
Abból a szerencsétlen T34-bõl T9-essel meg aztán nehéz.
btw múlt héten jó volt Téged kilõni a tankodból, mint HHR-est <#eplus2>#eplus2>
De a mai játékkörnyezetben 3k átlagos DPB egy 10-es TD-vel vagy hevivel csak randomban reális, efölött már prémium ammo is bejátszik.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.