World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a T-54-re miért kell? nemrég húztam ki, az ellõtt lõszerek olyan 5%-a lehetett gold, így sikerült elég impresszív statot elérnem velük. Véleményem szerint max a trollgunos jármûveket érdemes telenyomni arannyal, meg azt az SP-t vagy IS-6-ot, amit direkt azért veszel.
Más, nem akarok kötekedni, de napi szinten mondod el ugyanazt a mondókát, miszerint Neked már eleged van mindenkibõl, a sok hülyébõl akik Írogatnak in-game chaten stb. Akkor miért csinálod még mindig a felhajtást magad körül? Nem értem.
Ez az "én tettem le a legtöbbet az asztalra a magyar játékosok közül" is bs., talán pont Oddball az, akinek a legtöbbet köszönhetünk, nem csak magyar, hanem nemzetközi szinten is. Mondjuk itt persze lehet probléma az is, hogy nem tudod ki van az "Oddbbal" nicknév mögött. Persze nyilván sokat köszönhetnek Neked azok a játékosok, akik szívesen nézték videóidat. Volt ilyen is, de Neked ebben is sikerült megtalálnod azt a dolgot, amiért abba kellett hagynod. Ugyanúgy, mint az UNICÁT, vagy a HUNS ESL csapatát, vagy amiért ott hagytad az egész PH-t. Valamiért Te nem vagy képes kompromisszumokra, ha valami nem úgy van, ahogy Te jónak gondolod, akkor megmondod mindenkinek, hogy gtfo és kiszállsz. SZERINTEM Neked kéne változtatnod.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A skill-factor, ami nagyon leesett, persze a rendkívüli eredmények csak születnek.
A CW meg Company az meg lehúzza az egyéni statot. Pont. Ha valaki magát próbálja értékelni, ezt mindig vegye figyelembe.
azt hittem írnak majd róla...
Nos, úgy tûnik sehol nem említik ezt az új, ornitológiai felfedezést...
sehol egy vezetõ hír, bizonyos repülõ faj hirtelen felbukkanásáról...
te nem tudtad?
én azt hittem, hogy ezt már mindenki tudja...
Diegho: nem ismerlek személyesen, elismerem hogy biztos kiemelkedõen jó játékos vagy, ennek ellenére (számomra) hihetetlenül ellenszenvesek a megnyilvánulásaid. Minden szavad csöpög a nagyképûségtõl, érdemi segítséget/tapasztalatok megosztását nem látni tõled, ellenben hatvanféleképpen ragozod el, hogy te most ilyen-olyan pro vagy, ennyi és ennyi sebzést csinálsz körönként, te bejártad batman útját hogy ilyen jó lehess, hogy a többiek milyen hülyék és te ezt már nem bírod, kvázi a többi ember nem is méltó rá, hogy ilyen hatalmassággal játsszon együtt, mint te.
Ezek után napokig vered a melled, elõadva a hattyú halálát, hogy te nem csinálsz több replayt, mert még ez sem érdemli meg a suttyó pórnép, hogy kezed munkájának segítségével szedegethessék tudásod morzsáit (amivel egyébként olyan nagyra vagy). Bezsebeled a sok rajongást, illetve a rengeteg sajnálkozást, és könyörgést, hogy ugyan, rakj már fel még néhány replayt, majd egy nap múlva újrakezded. Eközben ha valami ártatlan lélek feltéved a fórumra, segítséget kérni, mert nem megy neki valamelyik tankkal, akkor hozzávágod, hogy "többet kéne sebezni", "jobban kéne játszani", illetve "én tudok 2x ennyit sebezni átlagban, akkor meg mit akarsz", majd a többi istenkirállyal testületileg kiröhögitek, és megy tovább az önajnározás.
Eközben saját bevallásod szerint ilyeneket szólsz be ingame, hogy ha x és y így beszélnének veled, akkor kinyírnád a családjukat, merthogy téged különlegesen jó statod ilyesmire is feljogosít.
A pofátlanságnak is van egy határa, ne legyünk már ennyire elszállva magunktól, "unikum" besorolás ide vagy oda.
Oddball29: persze, hogy használok gold ammo-t, csak nem éppen állandóan. Vannak tankok, amiken csak azt lövök, lásd T-54, megnézheted planetwot-on, hogy mennyit mentem vele mióta van gold ammo kreditért (tippre talán 100-at). De vannak tankok, amiken abszolút nem használok, lásd Bat, 50 100, IS-4 stb, mert nem kell rájuk. Az, hogy rendszeresen használnám? Ha olyan kedvem van lövöm, ha olyan kedvem van nem lövöm (15 a max amit viszek magammal, van olyan tank, amin pl 6db van), de nem értem ez mit befolyásol? Ráadásul ez ugye nem kerül pénzbe, ez a játék ingyenes része. Nem is értem miért zavar ez téged, bár sejtem, hogy ezzel is csak meg akarod magyarázni, hogy nekem azért jobbak ennyivel a számaim mert: és itt jönnek a kifogások.
De lassan oda jutunk, hogy ide ír x számú klónozott egyed, akik teljesen felcserélhetõek lennének egymással.
Ja, és igen, bevallom van a felsorolásban olyan, amit én is utálok, most rá is csaptam a kezemre.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Most, hogy berakok pár replayt, ahol enélkül értem el jobb eredményt, az semmit nem igazol, ha van merítés. A segítés/oktatás terén azt hiszem, én is hozzátettem régebben a magamét. Viszont azt látom, honnan öncélú és nem teljesen õszinte a dolog.
"(2 hónap alatt ~20k goldot nyertem, nem lehet véletlen"
Itt elso szam egyes szemely van, nem pedig az hogy "nyertunk".
Egy csapatjatekos tobbesszamban irta volna. Oddball szerintem pontosan tudta, hogy az ESL csapatrol van szo, ahogy Diegho is. Az, hogy masok nem, az bad luck 😄
Nos nézzük csak:
- esl 2. hely decemberben 30 euró, ez 5500+2500 gold
- iem kvalifikáció 2. hely ez 5k gold ha jól emlékszem
- volt a lightos kupa 3. hely 4k gold
ez csak így magában 17k gold és akkor még nem beszéltem az esl top 64, 32, 16 helyezésekrõl, szóval több az, mint 20k.
Innentõl ebben a témában nem szólok hozzá....
Igen, bárhol játszhatsz a játékkal, a fiókod megmarad.
A kicsillagozott rész meg cenzúra.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
2. a mentésedet a szerver tárolja, bárhonnan/bármilyen gépróbl belépve a fiókodba ugyanonnan folytatod a játékot
3. igen elmenne a gépeden a játék
4. beállításokban ki lehet kapcsolni a csillagozást(elsõ fül elsõ rublikájából kiveszed a pipát angolban: censor message magyarban akkor üzenetek cenzúrázása lesz feltételezem)
- igen, a beallitasokban alapertelmezetten be van kattintva a karomkodasszures.
- a celzas kozben eltunik dologra: olvasd a fejlecben levo faq-t.
A tobbiek meg epp kormot lakkoztak nem?
A HUNS csapatrol volt szo, nem volt irva hogy cw vagy esl csapat. Nev alapjan definialva volt a HUNS csapat tagja.
WoT-ban a legidegesítõbb az, amikor észreveszek egy ellenséget a távolban, mesterlövész módban ráközelítek, próbálom leszedni, de egyszer csak eltûnik (mintha lecsatlakozott volna) egy idõre! (Majd újra megjelenik, de már megint rá kell céloznom elõször!) Lehet vmit tenni ez ellen?
A mentésünket a fiókunkban tárolja, igaz? Így bármelyik gépen folytatni, ahol abbahagytuk legutóbb.
Szerintetek valóban menne a WoT a minimum grafikával, a WOT Tweaker-rel és a 3%-os WOT Tömörített textúra csomaggal a laptopomon? 😄D (konfigja az aláírásomon!)
Ja, azt vettem észre a chatszövegekben hogy sokszor csillagokat látok. Automatikusan cenzúrázva lesznek a káromkodós szavak, vagy direkt?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Tudsz te ennél jobbat is, pl. fenyegess meg valakit a csapatodból, hogy felkeresed, és kinyírod az õseit.
Ez a valóságot takarva így hangzik:
"AZ ESL csapatból rakták ki, aminek több tagja tényleg HUNS-os."
Csak a pontosság kedvéért <#nezze>#nezze>
A DPB témára visszatérve, csak randomban és aP-vel pl 10-es TD-k-nél kb. 3k aaz csak az igazán jóknak jön össze, CW-n és company miatt lehet kevesebb. Efölött már csak prémium vagy jól játszott Foch 155.
meiket éri megjobban kifejleszteni??
1) M4 Sherman
2) T1 Heavy Tank
04.02.13 09:56h HUNS - Underdogs leave_member diegho
link
Nem vedeni akarom oddball-t, de ennek a csapatnak a neveben szerintem szerepelt a HUNS... innentol mindenki maga dontse el ki hazudik 😊
Tier X-ben jelenleg a játék élvezeti faktora a 0-val egyenlõ arty és egyéb idegesítõ problémák miatt (0-ás sebzés és stb....)
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer