World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MightyKopiati
Ügyes voltam, pár hibával.

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

még nem írtam nekik de ezek után fogok az biztos.
Most mentem egyet T110E5-el fisherman bay-en. Náluk 50B volt a toptank. Mi tele nehezekkel, õk tele medekkel. Medek jobbra el+50B mi az én vezetésemmel be a városba lent. Látom a minimapon h 50B túloldalt az erõs medek meg középen. Na mondom akkor itt a városban nincs senki (érdemleges). Szépen be is zuztam egyedül a többiek várták h mit spottolok be (gondoltam én) Nem is spottoltam be semmit!, gondoltam akkor majd szépen megindul a lemmingtrain és bezúzzuk a baloldalt, még hyomtam help-et is h jöjjenek. De nem jöttek... Belebotlottam egy Löve-be+Carneveon (azok is full ház mögött kempeltek)ami nem lett volna baj ha a nyomorékok jönnek velem és segítenek. Kb 10mp alatt lemészároltuk volna õket, 7-en!! DE NEEEEEM! Végignézik ahogy ketten beszorítanak és lemészárolnak (menekülni nem tudtam mert ott volt a tó) és még akkor sem indultak el! Csak amikor már ordítok chaten h mi a retkes faszra várnak.
Hellcatet nagyon szokás szeretni, nekem az M36 is bejött a 90-es löveggel. De a SU100 is jó gép, bár azt utoljára még a béta alatt vezettem.
Su 122-öt azért nem akarok mert már 7-es szint. Biztos jó. Meg prém miatt hozza lét, de ahogy nézem a su 100 hiába papír jó kis tank.
Tök igazad van Jeges!
hogyhogy bannt kaptam?játszani azt tudok.ha a haverom megnyit egy beszélgetési ablakot akkor tudunk beszélni csak én nem tudok nyitni.
ha bannolnak nem jön róla vmi értesítés?és mért bannoltak volna mikor semmit nem csináltam?még anyázni sem szoktam játék közben nemhogy szabályt sérteni.ilyesmiért meg nem hiszem hogy ennyi idõre letiltanának.fõleg csak a beszélgetéstõl.vagy van ilyen hogy csak onnan tiltanak?mert mondom játszani azt tudok.
Szu-100/122.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

6-os szintre melyik páncélvadászt ajánlotok? Mi a legjobb választás?

O704-em van szeretnék egy 6-os tankot.

Volt SU100-at ismerem és szeretem, viszont ha van jobb alternatíva kérem írjátok le.
Mert ez olyan mint amikor azt mondja a Szövetségi Kapitány h matematikai esélyünk még van h kijussunk a vb-re...
"Ezen a fórumon rettenet nagy agytrösztök és a játék ajatollah-i laknak."

Jót röhögtem !! Köszi. <#taps>
Szerintem meg a mezei játékosoknak ez kikapcsolódás. Pl nekem.

Nincs fent semmilyen stat nézõ, vagy ellenõrzõ progi, mert leszarom, a találati arányt, az effet vagy mit, meg hogy milyen színû a nevem.

A játék izgalma miatt játszom, és ha a sok debil elb@ssza a SZÓRAKOZÁSOM, és az intelligenciának a csíráját SEM tudják felmutatni, el fogom küldeni az egybegyûlteket a pics@ba. Akár bunkónak tartanak akár nem.

Az élvezetes csaták után minek hálálkodni..? Örülj, hogy végre nem agyhalottakkal játszottál..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ha 1600dmg +/-25% (max. 2000dmg min. 1200dmg) a sebzése a T57-nek akkor miért ne tudna kilõni egy batet aminek 1800hpja van?

Lehet h az a baj h sokat megyek lórival mostanában, de elvileg amikor beülsz 9-bõl 10-be WTF-nak kéne lennie h mennyivel jobb. Így volt ez pl M103-T110E5-nél vagy T30-T110E4-nél, de itt!! Jobbnak éreztem T54E1-et hisz sebzés ugyanennyi, igaz kisebb pennel de az gyorsabb volt vagyis tudtam flankelni. Ez ahhoz lassu, szembõl meg csak egy õrült megy neki egy E100-nak.
Master91
Nekem úgy dereng, hogy full hp-ról vittem x-eseket. Persze nem Maust...

Alig van arty??? 😄
Tesztszervert ne hasonlísd össze a rendessel, mert ott mindenki idióta módon játszik, és tele van lökött ruszkikkal. Full hp-ról pedig egyetlen egy X-es tankot sem szedtél ki ugyanis még a Bat-nek is 1800+-os hp-ja van te pedig 1600 +/- 25%-ot sebzel, vagyis az életbe nem szedsz ki vele tizeset full hp-ról. Tesztszerveren alig van arty, míg élesen 3-4 minimum ezért kéne egy kis speeed ha már ilyen papír a tornya, azaz nem lehet vele csikicsukizni. Elvileg két fegyvered lenne ugyanugy mint a Lórinál, a speed+iszonyat löveg. Itt csak a löveg van meg, bár mint írtam a 4 az kevés sztem. Lórinál megvan mindkettõ ami kell, meg is lehet nézni h azzal milyen a statom. 200+ csata 59% winrate, és fényévekkel több sebzés. Pedig az még ki is kellett huzni fullosra ugye... Pont ma volt Lórival egy csatám amiben 7600 sima és 1200 spot sebzést csináltam. Egy 9-es tankkal! T57-el ennek a közelébe se tudok jutni. Persze lehet csak én vagyok béna.
Roger6
Én IS-8-al kétszer nulla sebzést adtam le GwTiger-re, de legalább leláncoltam, úgyhogy nem forgolódott. Természetesen a harmadik lövésre nem volt idõm már. Ez van sajnos. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Te vagy az elsõ akit szidni hallottam a T57-et 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na jó kezd elegem lenni ezzel a nullás sebzéssel 4 lõvésbõl egyszer sebzett és ezt mind egy HELLCAT-en!!
Master91
Teszt szerveren mentem vele, semmi bajom nem volt azzal a tankkal, akár full hp-ról is vittem 1-1 tier X-et
Tufa
SPG rádiósának milyen skillt érdemes? Rádiós skillek közül vagy az alapok inkább?

TE atya úristen mekkora csalódás a T57 Heavy!!!! Azt hittem fürge lesz vmennyire legalább de ez lassab mint a T110E5!! És ami egy vicc h a tornyát minden átlövi szembõl!! 7-es light lõtte a tornyomat szembõl... Elvileg flankelnem kéne vele de ahhoz meg LASSÚÚÚÚ!! Az a 4 lövés meg olyan h IS8 frontjáról van h 2!! pattan vagy no demage... A T69 qrva jó, a T54E1 szo-szo, de ez T10-be qrva gyenge. Vagy gyorsbbnak kéne lennie, vagy ugyanígy 24mp alatt 5-öt kéne betáraznia, de ez így szar. Sztem. Ha vkinek más véleménye van szivesen meghallgatom. De én tuti eladom a picsába. Jó lesz a pénz a Batchatre.
Visszatérésem óta igyekszem tartani magam ahhoz a fogadalmamhoz, hogy kerüljem a chat használatát 😊
Jobb ez így mindenkinek <#puszi>

Master91
Írtad nekik hogy a tank a hibás, nem õk? Vegyenek másik prém tankot akkor fognak tudni sebezni!
Megkaptam az égi jelet, hogy mára ideje abbahagyni a játékot <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akit erdekel WoT invite kod (2500) arany az dobjon meg egy PM-el vagy itt keressen ha surgos. 1k az ara.
Akkor te vagy a haverod bannt kapott <#wave>
Support mit mondott erre? Ezt lehet tudni?

Itt a vége a csatának? Gyõzött az igazság? 😊

ezt is csináltuk, egy pár napig mûködött.de most már ha fejre állok se tudok beszélgetést kezdeményezni attól függetlenül hogy azonos vagy eltérõ szerveren vagyunk.
Jah, értem, más accjával.

Köszönöm azon vagyok csak néha sikerül egy-két találatos játékokat is menni.
Az is lehet, hogy olyan tankban ülsz, aminek a játékstílusa nagyon eltér az eddigiektõl és rossz harcmodort erõltetsz vele. Nekem ez szokott lenni, ha nagyon nem megy egy tankkal.

Próbáljatok mindannyian 1 szerveren lenni Pl mindenki EU1
Ezt mindig úgy nézd, hogy a saját tankod hp-ja felett sebezz átlagban, TD-vel pedig legalább a másfélszeresét.

Attól függ. Elõször érd el, hogy mindig legalább sebezz annyit, amennyi a saját tankod HP-ja, utána ezt fejleszd tovább a végtelenbe és tovább😊
T6-ba mennyi az átlag sebzés egy közepes játékosnak egy játékban? Mert kezd zavaró lenni hogy 42% winrate van az elsõ ilyen tankomnak:/
Pales27
* nem tetszik

Pales27
Nekem nem teszik a logójuk<#nyes>

vki tudja mért nem tudok beszélgetõ ablakot nyitni a barátaimmal való kommunikációhoz?azóta van ez amióta 2 szerver van.másnál is ez van?mi a megoldás?
xfiren keresztül való értekezés után arra rájöttünk hogy a címzett látja az ablakot de úgy mintha kiléptem volna belõle de én se irni nem tudok bele sem bezárni.ez mi?
Mármint õk, a HUNS.

wow, jöhetnéteket olvastam, többször is, na mind1

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Pales27
Marchi szelleme soha nem hagy magunkra

voltam azóta CW-n HUNSban is, amúgy meg te kezdted még a T/2-vel <#buck>
"Tényleg jöhetnének"

ejtsük mán a témát

Nem értem a többesszámot. Te már PTS vagy, nem?

NoparaWot
zsír köszi 😊 lehet hogy beiktatok egy szünetet, remélem vissza jön majd a régi lelkesedés😄

próbálunk 😄 hq eltûnt asszem pár nappal ezelõtt hála a WG-nek, mostanában jöhet vissza. aztán tõlünk sokra ne számítsatok, ha belandolunk mellétek max tolót tudunk rakni, covert nem :/ 😄

1-2 hét

NoparaWot
ha tele van kicsit a fas*otok a sok gyökérrel, akkor olyankor meddig szoktátok szünetelni a játékot ha úgy érzitek hogy most szünet kell???

Át bizony, barátibb. Ez nem szarkazmus volt. Tényleg jöhetnének, mert ezekre a pályákra nincs elég jó tankunk.