World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha bannolnak nem jön róla vmi értesítés?és mért bannoltak volna mikor semmit nem csináltam?még anyázni sem szoktam játék közben nemhogy szabályt sérteni.ilyesmiért meg nem hiszem hogy ennyi idõre letiltanának.fõleg csak a beszélgetéstõl.vagy van ilyen hogy csak onnan tiltanak?mert mondom játszani azt tudok.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
O704-em van szeretnék egy 6-os tankot.
Volt SU100-at ismerem és szeretem, viszont ha van jobb alternatíva kérem írjátok le.
Jót röhögtem !! Köszi. <#taps>#taps>
Nincs fent semmilyen stat nézõ, vagy ellenõrzõ progi, mert leszarom, a találati arányt, az effet vagy mit, meg hogy milyen színû a nevem.
A játék izgalma miatt játszom, és ha a sok debil elb@ssza a SZÓRAKOZÁSOM, és az intelligenciának a csíráját SEM tudják felmutatni, el fogom küldeni az egybegyûlteket a pics@ba. Akár bunkónak tartanak akár nem.
Az élvezetes csaták után minek hálálkodni..? Örülj, hogy végre nem agyhalottakkal játszottál..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Jobb ez így mindenkinek <#puszi>#puszi>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
xfiren keresztül való értekezés után arra rájöttünk hogy a címzett látja az ablakot de úgy mintha kiléptem volna belõle de én se irni nem tudok bele sem bezárni.ez mi?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
"Tényleg jöhetnének"
ejtsük mán a témát