World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
XVM Editor
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Azért durva csávókámnak nincs tier 6-osnál nagyobb cucca, de ment 13 ezer kört ment! abból több mint 6 ezret a SU100-al- Bár lol trakival is több ezret...fanatikus az ilyen. Oké játszani is tud biztos csak ad egy kicsi elõnyt a SU100-nak a goldammo.
Több mint 20k csatával a hátam mögött azt is tudom hogy 8.0 után és randomban mit lehet megbízhatóan megcsinálni prémiumos rásegítéssel és anélkül.
Most tényleg keressem vissza azt a postod, amiben azt taglaltad, hogyan vásároltál ezer prémium lõszereket tankonként. Ennyit én 3k csata alatt nem lövök el, két év alatt pedig egyetlen tankkal sem mentem ennyit.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Az E4 viszont a DPM-re pont nagyon rossz példa, mert a nagy nerf óta toronyforgatás közben nagyon szétugrik a célkereszt. Nem HEAT-ja van, hanem APCR-e, ami tud autopattanni, és az a három-négy lövés, amit átlagban megér CW-n, szinte sosincs 2k felett összsebzésben. Ha egyáltalán mind betalál/átmegy/nem lõ nullásat.
CW-n/TC-n kívüli 3k DPB (talán kicsivel felette) ami reálisan elérhetõ, ennyit tudnak prémium nélkül az általam ismert legjobb hevi tankosok a legjobb hevikkel. Efölött csak prémiummal lehet többet/jobbat elérni.
Szóval nem, nem hiszek neked.
TEAM klán új tagok jelentkezését várja!
Követelmény:
18. életév betöltése
min. 1db CW képes tank vagy arty
TS3 aktív! használata
- Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet, vagy játékon belül írj rá a vezetõség bármely tagjára!
Bocsi az off-ért 😊
Ebbõl indultam ki, és a logikára alapoztam az egészet. Ugyan így van a prémium lõszernél is, elõnyt jelent.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
"Pálinka, pálinka, pálinka!"<#nevetes1>#nevetes1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Felvilágosítalak, ha már saját magadtól nem sikerül, mert még ehhez is hülye vagy:
itt volt a kérdezõ
Erre szakesz válaszai:
"T110E4-gyel például nem ártana minimim 3K sebzést összehozni átlagosan.
Ráhúzod a célkeresztet az ellenséges tankra, és megnyomod a gombot.
Szerintem 3K fölötti átlagsebzés már minden tier 9-10-es tankkal nagyon jónak számít.
Egyébként ha leírnád, hogy milyen stílusban játszol velük, melyik pályára kérsz tanácsot stb., akkor talán mi is tudunk normális választ adni. Jelenleg az a helyzet, hogy leírtad, hogy a csapattársaid mennyire hülyék, mert nem tudnak játszani, de arról pl. egy szót sem írtál, hogy te hogy játszol, és szerintem most ez lenne a lényeg.
Mert nagyon pro játékosnak kell lenni ahhoz, hogy átlagosan lõhess 4-et csatánként egy tier 10-es TD-vel. 😊"
Én arra válaszoltam, hogy a T57-el mennyit illik, mert ezt kérdezte valaki és után beírtam az én átlagsebzéseimet:
"Ha a netem nem szarakodna és goldot lõnék vele, szerintem 5k-t meg tudnám csinálni, de jelenleg csak ennyire futja
Hogy említsek pár tier10 heavy/td átlagsebzést, amikkel mostanában játszottam:
IS-4: 3296
T110: 3327
50B: 3621
O268: 3712
O263: 3189
Szerintem mindegyiket kb 80-90%-ra tudom kihasználni, szóval ezek az átlagok a top 80-90%-át mutatják."
Erre böfögted ide ezt:
Mezei halandó, aki company-zik és CW-zik is, annak az lehúzza a statját, mert ott elsõsorban nem rajta múlik, hanem a commanderen, így örül a 2500-3000-es átlagnak is. Azt, hogy egyéniben a jóég tudja mennyi prémium ammo-val hogy lövöd halomra a noobokat, az kb. senkit nem érdekel.
Nos kedves hazug fórumtársam, hol említem én azt, hogy 3k-t tudnia kell sebeznie bárkinek 10-es tankkal? Ja hogy megint kiderült, hogy te ferdítesz? Hogy is állunk ferdítésben? 3-0 neked? Lesz ez még több is úgy gondolom. Nem is értem miért folytatod ezt az egész baromságot, hiszen minden tény azt mutatja, hogy nem jelentettem ki semmi olyant, amibe te folyamatosan belekötsz.
A legszebb az egészben az, hogy saját magad kijelented, hogy CW miatt sok csatában 4-5 lövést tudnak csak leadni, az egész hülyeséged pedig onnan kezdõdött, hogy valaki 2k alatt sebez E4-ben, amivel 3 lövés már bõven 2k felett kell, hogy adjon... Már megint nekem van igazam, hogy a fene vinné el...
Randomba meg már be se megyek statot pumpálni, vagy csak eventkor. Mégse érzek késztetést arra, hogy leszóljak minden gyengébb nyomorultat.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az meg mitõl egyenlít egy tizesnek, hogy kisebb tankokat lõhet prémiummal?
Egyébként mire lennék irigy? Statot nem szoktam nézegetni senkinél, marad az egod, a lóméretû arcod, meg a idõvel elviselhetetlen természeted. Ezeket passzolom inkább.
TIBI MINDENT VISZ! xDDDDD
Jómagam is tisztelem a tankokat, de amikor ketten IS-8-al szembe találjuk magunkat egy E100 + Maus kombóval, akkor azért betöltöm a prémium lõszert, és nem hagyom magam azért, mert elõrenyomultunk ketten. Nálad ahogy nézem, ezt noob-nak nevezed, mert "muszájból" betöltöm a prémiumot. Legyek az, de nem döglök meg harc nélkül, és nem adom fel. Biztosan ez a noobság? (A szint szót kétszer is hosszú í-vel írtad - grammar Nazi ON)
De amúgy meg azért noobozni valakit, mert prémium lõszert használ szerintem csakis a kijelentõt minõsíti. Én Tier 8-ig nem használtam el egyetlen ilyen lõszert sem speciel.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
T110 (nerf után lett meg, leellenõrizheted planetwot-on), M103, ST-I, IS-4, O704, 50 120 ezeken mind 3k körüli átlagom van 0db prémium lõszer ellövésével, nem értem hogyan lehet ez.
Amúgy volt a csatában egy Ferdi, szerintem nem volt meg a top motorja mert elég lomhán mozgott, a meccs végére meg kilõtték a motorját, a lánctalpát és a vezetõjét.Na most képzeljétek el a leglassabb, leglomhább, legnehezebben forduló jármûvet amit láttatok és azt szorozzátok meg kettõvel. <#duhos2>#duhos2> El Halluffon lejtõn elfelé ment 12-vel <#banplz>#banplz>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Én még az a generáció vagyok, aki tiszteli a tankokat, és ha olyan helyzetbe keverem magam, ami a másik fajta tanknak kedvez, akkor inkább tudomásul venném, hogy én rontottam el, és máskor az ilyet próbálom elkerülni. Elvégre egy tudatosabb játékos egy-egy specifikus elõnyért grindel ki egy-egy járgányt. Az nyer, aki megteremti a csata feltételeit. De ezt a manapság menõ rálövök mindenre mindenhonnan agyrémet degenerációnak tartom.
Persze veszíteni én sem szeretek, ez a dolog már a kezelhetõségen túl eszkalálódott. Ami aztán a nooboknál úgy csapódik le, hogy muszáj egy színt felett prémiummal lõnöm, különben csak a magam és a csapat esélyeit csökkentem. Mondjuk arányaiban én még így is jóval kevesebbet lövök, mint mások.
Nem beszélve arról, hogy mit kaptam azért, hogy mertem venni prémium tankot, és van havi 3 k HUF-om prémium fiókra... PFejj, sátán vagyok. <#idiota>#idiota>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Si vis pacem, para bellum!
Kivétel lehet, ha valaki azelõtt egy átmenetileg OP járgányt nyomatott (T57 is az statisztikailag), amit aztán ezek a "pro-k" elõszeretettel hanyagolnak a nerf után, de ez persze nem akadályozza õket abban, hogy visszamenõleg is elõcitálják a statjaikat.
A top játékosokkal együtt játszva én mindig azon döbbentem le, hogy én ennyi prémiumot háromszor annyi csata alatt nem lövök el.