World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én meg a T34-et adtam el <#vigyor2>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Eagle16
T34-hez rengetek türelem kell...minden lassú rajta, vízben kb. 5 km/órával megy, fordulni meg inkább ne akarj vele...

Amúgy nyertes körben 30k profit jön vele átlagban prémium nélkül is, de hosszú távon fárasztó vele játszani, fõleg annak aki inkább közepes tankos.

Nekem ingyen volt még szóval nem panaszkodom, de ezen kívül sajnos csak Löwe-m van ami megint csak halálosan lassú, szóval megvagyok lõve, ha kreditet akarok farmolni. Ezért is adtam el most két Tier 10-es tankot inkább, 3 hónapja játszottam velük utoljára amúgy is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

de igen, mert beteg a rofja és tierkorlátos. T34-be is 1000 a skuló mégis jól hoz. Csak t34el nem éppen élvezetes játszani...
1 elég, minél olcsóbb legyen! SP vagy SU-122-44, a többi prém accra menjen!!
Jó oké, én örülnék a legjobban ha lenne megint tesztszerver ahol kipróbálhatom, és akkor nem tenném fel itt a kérdést! :/
Su-122-44 1000db /lõszer azt azért hanyagolom, mert nem hoz többet premium V-nél standard acc.-al

nem volt rossz kör 😉
Nekem van T34 és SU122-44 is. A pénzt egyértelmûen a T34 hozza jobban, viszont a SU122 élvezetesebb. Megvenni csak akkor szabad bármelyiket, ha kipróbáltad!!
Amennyiben kijön ma a tesztszerver és nem buziztak semmit a SU-122-44-el, ma megveszem. Nézz pár replayt, fincsi cucc!
en su-122-44-be gondolkodnek.

DarkHorSe
Mindegyikkel jol lehet penzt farmolni, azt vedd meg amelyik a legjobban tetszik. Super pershing, t34. jadtiger 88 nagyjabol egy szinten van. Ami a lovet illeti, panther m10 kicsivel alattuk. Szerintem Super pershing ami a legjobban megeri, ár/érték arányban.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Sziasztok!

Premium tankok közül Super pershing és Panther V/M10 mennyire mondható jónak pénzfarmólas és játékélvezet szempontjából? Mert tervezek venni és 14500 goldért ezt a 2 tudnám megvenni, és ezzel 2 peremium tankom lehetne! Vagy T-34 vagy Jagdtiger 8.8 esetleg löwe,álláson is gondolkodom, te itt csak 1-et válaszhatók.

Ok
Akkor rakd félre amíg megjavul a zidõ oszt ki lehet zavarni a puját a zöldbe a mammával.
Ha nyugodtan tudunk menni 5-10 köröket már az jó.
A stock löveg meg tény és való, hogy szívás nem is értem miért nem lehet rárakni a DCA45-öt mint ha jól emlékszem amikor még T8-as volt. Az legalább egy kis szódával már elment.

Srácok elõször is bocs az OFF-ért de DVD szeretnék vásárolni és nem tudom mi merre hány méter mostanában. Ha esetleg foglalkozott ilyennel akkor tudna mondani egy oldalt ahol korrekt áron lehet rendelni? Elõre is köszi.

Egyébként meg nem tartom fair dolognak ha stock géppel szopatom szakasztársaimat. Nálam már az elsõ ph-s századok alkalmával kiverte a biztosítékot hogy században akarták fejleszteni a gépeket az emberek.

wot nick: PsychoTrooper

Nálam pl a türelemmel baj van😊 bemegyek egy meccsre és kurva türelmetlen vagyok ezért sokszor bele megyek olyan dolgokba hogy utána ekézem magam😊

Egyrészt igen. <#action>

Másrészt nem tudok folyamatosan játszani, mert ha a gyerek kijelenti hogy sihuhu, uki vagy maci akkor ha kisördögök potyognak is az égbõl akkor is Bernard macit, Thomas a gõzmozdonyt vagy Uki-t kell nézni a youtube-on. Márpedig az 150-200-as laggot eredményez. <#nyes> Szóval ilyenkor leteszem tálcára és csak késõbb nézek vissza.

Eagle16
Próbálj úgy lövöldözni vele hogy csak a tornyod látszik, szóval keresd a dombos terepet, a sík terület nem a barátod brit közepes tankban Tier 7-tõl. Az átütés elég kevés, viszont mozgékony tank, úgyhogy az ellenség oldalába kell kerülni vele nagyrészt, de sosem úgy, hogy nincs fedezék ami rejtené a testét. A hull-down a kulcs, mivel a tornya elég kemény.
Ha a Comet-tel nem megy most akkor a Centurion-t hamar kukázni fogod...az az igazi próba, fõleg addig amíg nincs meg a 20 fontos ágyú rá...

Há mer derogál platoon-ba híni engemet mi?
Annyi elõnyöd legalább lenne, hogy az arty-k tuti engem lõnének melletted 😄

Márpedig egyedül játszok, csak az xvm segít valamennyit.

Eagle16
Ma már valószínûleg indul a tesztszerver is.

"Many people ask me when will test 0.8.5, I answer, as always from reliable sources, it became known that the test is likely to start tomorrow."

Egy jó csatára emlékszem vele stockként, egy T95-el mentem, és végigtoltuk ketten az oldalt. Õ volt az armorom, én meg fogtam a flankelõket. 5-6 enemy tankot végeztünk ki. Amúgy nagyon lomha és védtelen. Egyedül menni vele öngyilkosság.

Valaki ehhez a comethez mondjon már taktikát pls. Már csak 30e xp a centurionig, de valami ritka szar vele a statom. Nem bírom feltornázni, még a tank ász sem lett meg vele. A cromwell jó volt, de ez az én kezemben siralmas.

Lenne valakinek stock Lorraine 40 t-vel jól sikerült csatáról replay aki meg is osztaná?

Valahogy nem érzem ezt a vasat, és a nagy löveg még elég messze van.

hagyad már magad tomsilent meg a klánodat is 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

TOMSILENT
Szevasz! akkor én tudok neked ajánlani egy jó társaságot ami pont neked kell! 2BORG, a játékban viktor4 a commander, írj rá és csatlakozz! <#smile>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

SG-sek nem is játszanak éjszaka...Na majd nappal tán. Kisokka vagyok a játékban, M3Lee-n valaki túlsegíthetne, esetleg van még 3 darab 7-es tankom, minhárommal gyúrok 8-ra. Nekem az is jó, TS jó lenne, kösz.

"No cap, kill all""No cap please""Please fuck yourself, and play Wordl of Warcrcraft"
Egyik sem hat. Nem én írom ezeket, hanem az EMBEREK, akik játszani akarnak és akikkel egyetértek, mert én már meguntam írni, ugyanis felesleges. Egyszerûen elképesztõ, legközelebb bele fogok lõni az ilyenbe.
És az a poén, hogy láttam is egy ilyet, amikor mi voltunk szopóban és egy Hellcat kilõtte a capkurvát, mert meg akart keresni engem. 5 társa gondolta úgy, hogy mivel én egyedül vagyok, hatalmas veszélyt jelentek rájuk és kilõtték a Hellcatet. Én meg úgy voltam vele, hogy inkább legyek a Hellceté, de nem engedték.
Értem én, hogy ez egy játék, de az ostobaság határára nem kellene sodródni.

Annyiban korrigálnám magam, hogy a capkurvák most is jelen vannak, de annyira nem jellemzõ. Egészen játszható ez az éjszakai társaság, már csak egy szakasztárs kéne és zsír lenne minden. Meghívom egy sörre is.

De amúgy tényleg, nekiálltam most játszani és a 2-3ezres dam helyett a 7-900-asok vannak. Vagy valaki megnyomta a szopógombot(lol), vagy én ittam többet x sörnél.

látszik😄..

Na alábbhagyott az agyfaszgenerátor, de azért törölt a srác, meg újratelepített...
Április 2-án...Hát ez na, csak egy lol Értem én, hogy takony részeg mindenki ott a franciknál, de azért ennyire ne. Ezt a munkát én is tudnám vállalni. Ma is hazajöttem úgy 14 sörrel, hogy elõtte megittam 15-öt. Rég bírtam ilyen jól, de tök részeg vagyok. Azt hiszem jelentkezek WG-snek.

Most már tiszta sor, köszi!

prémium heavybe csak heavy legénység, prémium medbe csak med legénység és így tovább..

teljesen mindegy melyikbe rakod csak prémium legyen.

Si vis pacem, para bellum!

Értem, köszi.És ,ha T29bõl akarok mondjuk Super Persingbe rakni?Akkor sem kell képezni?hvybõl medbe.

Van pl. a T29 tankod, veszel egy T34-et mert amcsi heavy legénységet akarsz húzni. Megvan a T34 örülsz happy vagy. Fogod a T29 legénységét és beleteszed õket a T34-be. Ennyi😄. Nincs bünti, nincs semmi negatív hatás. Mész x kört T34-el mert pénzt akarsz gyûjteni és közben mivel a T29 legénységével használod a tankot, a legénység is fejlõdik. 2 legyet egy csapásra. Aztán mikor eleged lett a tankból visszateszed õket T29-be és játszasz azzal tovább. Fordítva viszont nem mûködik, ha T34-be raksz T34-re képzett legénységet az nem fog 100%-on mûködni a T29-ben.

A prémtankba ha belerakod egy másik tank legénységét akkor azt nem kell átképezni és 100-on kezdesz velük. Fordítva viszont képezni kell.

Si vis pacem, para bellum!

Hogyan van ez a prémtankba személyzet ültetés ,illetve prémtankból át ültetés "hagyományos" tankba?Ugyan úgy kreditbe kerül ,ha nem az ingyenest választjuk?Nincs prém tankom még, de hamarosan tervezem ,hogy lesz.

+random bácsi
voivod32

Tök igazad van, annyiban módosítanék, hogy qrva sokszor a csapat hibája, néha meg türelmetlenség=egyedül elõrerohanás= korai halál= gyenge sebzés.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

JeffDunham
Jó kis baromkodás. <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Akkor jól elnéztem. Bocsánatot kérek. Ezért volt furcsa nekem. <#idiota> <#worship>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A DB-vel van 25 mesterlövésze.

Ez a su100 szenzációs a 100-es-el.
Szegényke a leggyengébb tier 6-os TD szerintem, a lövege miatt. Azt remélltem hogy Hetzer feeling lesz dehát nem. Nem az a fajta tank amivel megváltod a világot de ha ügyes vagy...
JeffDunham
Hmmm. 9500 csata és 25 mesterlövész? Mire lõdözöl drága barátom? Kacsára? <#ravasz1> <#nemtudom>

Sziasztok!
Még1x kérlek nézzétek el nekem ezt ma 😊))

TEAM klán új tagok jelentkezését várja!
Követelmény:
18. életév betöltése
min. 1db CW képes tank vagy arty
TS3 aktív! használata

- Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet, vagy játékon belül írj rá a vezetõség bármely tagjára!

Bocsi az off-ért 😊
20 csatából