World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Amúgy nyertes körben 30k profit jön vele átlagban prémium nélkül is, de hosszú távon fárasztó vele játszani, fõleg annak aki inkább közepes tankos.
Nekem ingyen volt még szóval nem panaszkodom, de ezen kívül sajnos csak Löwe-m van ami megint csak halálosan lassú, szóval megvagyok lõve, ha kreditet akarok farmolni. Ezért is adtam el most két Tier 10-es tankot inkább, 3 hónapja játszottam velük utoljára amúgy is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Su-122-44 1000db /lõszer azt azért hanyagolom, mert nem hoz többet premium V-nél standard acc.-al
Swedish people are albino monkeys
Premium tankok közül Super pershing és Panther V/M10 mennyire mondható jónak pénzfarmólas és játékélvezet szempontjából? Mert tervezek venni és 14500 goldért ezt a 2 tudnám megvenni, és ezzel 2 peremium tankom lehetne! Vagy T-34 vagy Jagdtiger 8.8 esetleg löwe,álláson is gondolkodom, te itt csak 1-et válaszhatók.
Akkor rakd félre amíg megjavul a zidõ oszt ki lehet zavarni a puját a zöldbe a mammával.
Ha nyugodtan tudunk menni 5-10 köröket már az jó.
A stock löveg meg tény és való, hogy szívás nem is értem miért nem lehet rárakni a DCA45-öt mint ha jól emlékszem amikor még T8-as volt. Az legalább egy kis szódával már elment.
wot nick: PsychoTrooper
Másrészt nem tudok folyamatosan játszani, mert ha a gyerek kijelenti hogy sihuhu, uki vagy maci akkor ha kisördögök potyognak is az égbõl akkor is Bernard macit, Thomas a gõzmozdonyt vagy Uki-t kell nézni a youtube-on. Márpedig az 150-200-as laggot eredményez. <#nyes>#nyes> Szóval ilyenkor leteszem tálcára és csak késõbb nézek vissza.
Ha a Comet-tel nem megy most akkor a Centurion-t hamar kukázni fogod...az az igazi próba, fõleg addig amíg nincs meg a 20 fontos ágyú rá...
Annyi elõnyöd legalább lenne, hogy az arty-k tuti engem lõnének melletted 😄
"Many people ask me when will test 0.8.5, I answer, as always from reliable sources, it became known that the test is likely to start tomorrow."
Valahogy nem érzem ezt a vasat, és a nagy löveg még elég messze van.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Egyik sem hat. Nem én írom ezeket, hanem az EMBEREK, akik játszani akarnak és akikkel egyetértek, mert én már meguntam írni, ugyanis felesleges. Egyszerûen elképesztõ, legközelebb bele fogok lõni az ilyenbe.
És az a poén, hogy láttam is egy ilyet, amikor mi voltunk szopóban és egy Hellcat kilõtte a capkurvát, mert meg akart keresni engem. 5 társa gondolta úgy, hogy mivel én egyedül vagyok, hatalmas veszélyt jelentek rájuk és kilõtték a Hellcatet. Én meg úgy voltam vele, hogy inkább legyek a Hellceté, de nem engedték.
Értem én, hogy ez egy játék, de az ostobaság határára nem kellene sodródni.
Április 2-án...Hát ez na, csak egy lol Értem én, hogy takony részeg mindenki ott a franciknál, de azért ennyire ne. Ezt a munkát én is tudnám vállalni. Ma is hazajöttem úgy 14 sörrel, hogy elõtte megittam 15-öt. Rég bírtam ilyen jól, de tök részeg vagyok. Azt hiszem jelentkezek WG-snek.
Si vis pacem, para bellum!
Si vis pacem, para bellum!
Tök igazad van, annyiban módosítanék, hogy qrva sokszor a csapat hibája, néha meg türelmetlenség=egyedül elõrerohanás= korai halál= gyenge sebzés.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Még1x kérlek nézzétek el nekem ezt ma 😊))
TEAM klán új tagok jelentkezését várja!
Követelmény:
18. életév betöltése
min. 1db CW képes tank vagy arty
TS3 aktív! használata
- Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet, vagy játékon belül írj rá a vezetõség bármely tagjára!
Bocsi az off-ért 😊