World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Igazából hagyd az ilyeneket, pont ne érdekeljen ,mert csak teszt szerver tényleg 😄

Ha abba a csatába nem tudsz semmit se csinálni, majd tudsz másik 2-3-4-be, nem kell idegeskedni.
Eagle16
Azt tudja valaki hogy mennyivel lettek olcsóbbak a kreditért vehetõ álcaminták? (festés)

Eddig szerintem a kutya se vette annyi kreditért amennyi volt, de most már lehet hogy lenne értelme. Csak elfelejtettem megnézni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

na úgy látom teszt szeróra felesleges felmenni 😄
fél napig lépsz be.... fél nap mire csatát talál az MM..... új német tankok szarok... új oroszokkal nem tesz be az MM, pedig azok jóknak tûnnek
Master91
Csak ritkán fogadod el hogy valakinek van egy saját véleménye is, fõleg ha annak a valakinek még igaza is van valamibe ( nem rakok 😊-t, nem vagyok buzi hogy vigyorogjak rád)
Nevermind, látom több csata is szerepel benne.

Amúgy nem rossz, csak sztem már rég nem annyira érdekes és ütõképes mint volt. Persze van itt a fórumon pár unikum, aki még mindíg esküszik rá.

Azért nézd meg hogy abban a csatában hol van a chaffee... úgy könnyû hupákolni ha nem E75-ök ellen kell harcolnod 😊

A kv1s-t kis tornyába milyen löveget érdemes betenni?

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Nem is olyan rossz aminek mondjátok

Mindenki hülye csak én nem!

Cselesek mert:

T-54-1 production was slow at first, as only 3 vehicles were built in 1946 and 22 in 1947.

Produced 1946 – 81 (USSR)

A magyar wikiben ez szerepel:

1946-ban rendszeresítették a Szovjet Hadseregben, sorozatgyártása 1947-tõl 1962-ig folyt.

Az angolban ez:

The T-54 entered full production in 1947 and became the main tank for armored units of the Soviet Army

In service 1946 – present

Ezért akkor kizárásos alapon mivel 47 nincs, marad a 46. A 42 túl korai, 56-ban meg már itt csörömpöltek bp. utcáin.

De nem ám átverni láma bácsit, hogy kevesebb legyen a helyes válaszos konkurencia 😛

1946

A tesztszerver az valami iszonyat. Maga a leírhatatlan szörnyûség. Amikor utoljára-hónapokkal ezelõtt- voltam tesztszerveren, kipróbálni az új tankokat, gyakorlatilag minden meccsen a csapatrásaim lõttek, vagy szándékosan blokkoltak. Mert ez milyen vicces.

De ám nem nagy ügy ez...rendszer szerver, nem teszt!!!! elindulok AT2-vel, a csapattárs csörcsil belém lõtt vagy 30-at, mert kiváncsi volt, hol tud megsebezni. Mondom, rendes szerveren, a saját csapattársát lövi, mert kiváncsi hol lehet átlnõni. Visszalõttem...és én voltam a szar arc, rohadék, a fucking noob, üvöltöttek hogy report...hát basszus.
Na csak ez a szép emlék eszembe jutott.

A választ is írd már meg, hogy ne kelljen feleslegesen gugliznom 😊

Majd linkelj medálos eredményeket a tesztszeróról 😛

Szerintem ez a "tesztelõk" 1-2%-ra igaz, hogy tényleg azt nézik mi vár rájuk. Ide funolni meg õrjöngeni járnak be a userek, lövik egymást, akadályozzák a normálisan játszani akarókat, mert egyszerûen megtehetik. Nyilván minden szart kipróbálnak, ami eszükbe jut, mert a normál accukon tier 3-nál tartanak és jó esetben jövõ májusra el is érnek t7-ig, akkora növények (és nem azért, mert ilyen ritkán játszanak, mielõtt belém köt valaki). Nyilván nem várható el mindenkitõl, hogy szakmai szemmel nyomja a teszt szervert, hogy az elsõ három csatája tréning csatában legyen, nyugodt körülmények közt megfigyelve, hogy mit tud a vas, de az tényleg nonsense, hogy milyen barmokat engednek fel, a teszt szerver részvételt aztán tényleg lehetne effihez kötni. Tegnap is láttam egy t10 medes pacákot, aki nem volt AFK, de azért a biztonság kedvéért a leghátsó bokorban ülte végig a meccset, biztos védte az artyt. De ez még a jobbik eset, mert nem zavar a játékban, mert itt kb. leszarod ha nem nyersz, az sokkal bosszantóbb, hogy beléd lõnek, beléd mennek, beállnak elõtted keresztbe. De azért van fejlõdés is, már nem tartunk ott, ahol egy éve, hogy a ruszkik csak azért basztattak, mert EU-s vagy NA-s vagy. Még van köztük egy-két náci, de elenyészõ, annál több a növény.

na végre bejutottam teszt szeróra XDDD
fél óra alatt letöltöttem/feltelepítettem....
2 óra sorbaállás 😄
WoT fb-n:

Nyerj egy igazi tankmodellt!

Kedves magyar játékosok!

Egyedülálló lehetõségetek nyílik, hogy valaki közületek megnyerjen egy, a World of Tanks-ban szereplõ, igazi világháborús szovjet tank modelljét, a T34-est! Nem kell mást tennetek és válaszolnotok április 11-ig az alábbi kérdésre. A válaszokat küldjétek el erre a címre: [email protected]

Mikortól kezdte el gyártani a T54-es tankot a Szovjetunió?

1942
1946
1956

A nyereményrõl értesítünk Benneteket! Sok sikert!

Érthetõ okokból:

- zsákutca
- régen õ volt a top könnyûtank, ennek megfelelõen berakták magas tierû (akár 10es szintû) tankok ellen is, ahol elvben az artyk megregulázása és a spotterkedés lett volna a dolga - ezt viszont csak dedikált emberek csinálták (akik gyûlölték az artikat vagy szerettek leselkedni). Remélhetõleg a beosztásán azóta könnyítettek, rég mentem vele.
- abszolút NEM farmtank
- mostmár vannak sokkal ütõképesebb/erõsebb felderítõ tankok (pl T71) amikbõl további tankok fejleszthetõek ki. A dedikált scout emberek is inkább azokat használják.

Valahonnan ismerõs a szöveg. 😉

Értem, köszönöm a választ. Ez így szép, és így jó 😊. Sok sikert nektek. Ha jól gondolom te is VTEPS-es vagy.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Harcolj mint egy férfi, akkor nem zavarnak a bokrok 😉

Az igazi tankász odateszi a vasat, kiáll a pusztába hadd pattogjanak a skulók, csak a féreg arty no meg a féreg TD leselkedik a bozótban 😄

Egyrészt persze, hogy azt teszteli, mert neki is az a célja, hogy eljusson tier 10-be. Ha szerencséd van, ráadásul az jön majd le neki, hogy az a tank szar és kezd másik ágat. Késõbb ér el tier10-be. <#wink>

Errõl jut eszembe!3K csata után végre találkoztam egyel. Nem egy sûrûn elõforduló jószág. 😉

Akkor jó, mert sok dolgot kipróbálok, amit élesbe már nem tenném.Köszi

Néhány nappal azelõtt hogy elindítják a tesztszervert, átmásolják a felhasználói fiókokat az éles szerverrõl oda.
A tesztszerveren bármit csinálhatsz, az nem lesz hatással az élesre, és mivel a másolást nem tegnap csinálták, a tesztszerveren lévõ adatok az éles szerveren lévõ accountod 1-2 héttel ezelõtti állapotát mutatják.

Semmi köze a kettõnek,a teszten költsed nyugodtan amire csak akarod,a tanok pedig azért vannak/nincsenek mert a teszt olyan 2héttel a múltban jár az éles állapothoz képest.
patchaou
Tudtok olyan modot, ami csak a bokrok és fák textúráját butítja le? Nem eltüntetni, vagy kivenni akarom, csak megoldani végre, hogy 40 fps-rõl bokor mögött zoomolva ne essen le 8-ra.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mert a teszt adatbázis egy régebbi mentésbõl dolgozik. Nincs hatással az élesre, bármit is csinálsz.

Nem elég a sok süket orosz, az 1500 csatás 45% wines EU-s marhának is tesztelnie kell,szigorúan T10-ben(brit med)amikor végre kimászik a seggembõl beáll keresztbe elém ÓMÁJGÁD.
Minden ami a teszt szerón történik ugye nem befolyásolja az eredeti felhasználómat!?Alapból volt 4500 aranyam, most belépek hozzáadta a 20 000.Ha elköltöm itt teszt szerón 24 5000, ugyan úgy megmarad igaz?Ami számomra fura, hogy olyan tankok is vannak a garázsomba amiket már pár napja eladtam, amit vettem az elmúlt 12 napban meg nincs meg.

Nektek megadta azt az 1000 aranyat? Mert nekem nem 😞

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

No igen, úgy nem rossz. <#eljen>

A Valentine At-azért minden csak nem gyors😊
Kishawer
Afrikában a kékek szövetségben vannak!

Si vis pacem, para bellum.

Tier 4-ig gyors nincs páncél At-2-tõl lassú brutál páncél.
Keveset sebbzõ gyors ágyúk viszonylag pontos.
Top tankról meg megy a sìrás napok óta......

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

elõször én is mindig ezen paráztam - gyakran alaptalanul -, de azért megtaláltunk valami megoldásfélét: ha ketten az öcsémel megyünk platoonban, akkor összebeszélünk, és folyamatos tûzet tudunk biztosítani.
T54E1-nél kicsit nehezebb a 33 mp-s újratöltés miatt, de T57-nél tényleg jól mûködik.
T71-nél meg leszarjuk... 😊 azzal a mesetankkal úgyis el lehet futni a fenébe arra a 20 másodpercre... 😊

Elõfordulhat, de nem feltétlenül, illetve az ellenkezõje is igaz lehet.
Üdv! Egy láma kérdés CW-rõl: Ha a térképen azonos színnel van jelölve 2 különbözõ klán területe, az azt jelzi, hogy szövetségesek? Lásd Afrikában: OBI, BPP, VTEPS, MTA.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Légyszíves kicsit olvass vissza, az elmúlt pár napban elég sokat foglalkoztunk vele.
Sziasztok! Új vagyok itt és szeretnék tõletek véleményt kérni az angol TD-ágról. Elõre is köszönöm nektek.

Nem tudom,én soha nem T-50-2-tem igazán,ezért a fizika nem tett be,inkább a Dagit-toltam,meg mostanság a kínai Med-lightokat,illetve a T-15 pedofilkodtam,igaz ezt most váltotta a PzIC,szinte csak Lightot,vagy Medet,játszom,elvétve low tier Td,ha nagyon-NAGYON felbasznak meg jön egy jó kis Obj261 kör,csak hogy megosszam a szenvedést másokkal<#nevetes1>.
Nem beszélve arról, hogy a med nagyjából mindenre jó korlátozottan. Egy lighttal nehezen tartasz fel két támadó heavyt, ha nincs nagyon segítség.

A revolvertáras tankoktól meg megõrülök. Kipróbáltam, de állandóan azon küszködtem, hogy akkor most újratöltsek, mert kis nyugi lesz, vagy sem. 😊

- megszerezni kín, mert a stuart amivel össze kell szedni az XPt az igen embertpróbáló/jellemformáló tank
- alapvetõen átlagos T5 scout, tûrhetõ ágyúva
- nem az a rohangálós fajta (mint régen a t50 széria), inkább óvatos medhez hasonló játékstílussal tudtam boldogulni vele
- rejtõzõs scoutoláshoz sajnos neki is kell a camouflage-ra képzett legénység, amíg az nincs nem nagyon lehet bújkálni vele (ez mondjuk igaz a többi scoutra is)
- a kis méret elõny ha fedezéket kell használni
- egyértelmûen NEM farmtank, sokba kerül a javítása

Összességében nekem MED élményem van vele, jobb mozgékonysággal de sérülékenyebb. Plusz mivel a térképen könnyûtanknak van jelölve, az artik rettegnek tõle és priritásos célpont egy medhez képest.

Már ki van fejlesztve csak megvételre vár

Kishawer
Belindult a VTEPS!<#nevetes1>

Si vis pacem, para bellum.

Nekem az egyik kedvenc tankom 😊 nagyon szeretem baromi jól manõverezhetõ, jó camo, és lövege is elég használható fõleg ha betöltesz pár prémet
Ronda, fõleg a fejlesztett toronnyal, elrettentõ az az xp mennyiség, amit a stuart-al össze kell farmolni <#nevetes1>.
Valaki írna véleményt a Chaffee harckocsiról?