World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha abba a csatába nem tudsz semmit se csinálni, majd tudsz másik 2-3-4-be, nem kell idegeskedni.
Eddig szerintem a kutya se vette annyi kreditért amennyi volt, de most már lehet hogy lenne értelme. Csak elfelejtettem megnézni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
fél napig lépsz be.... fél nap mire csatát talál az MM..... új német tankok szarok... új oroszokkal nem tesz be az MM, pedig azok jóknak tûnnek
Amúgy nem rossz, csak sztem már rég nem annyira érdekes és ütõképes mint volt. Persze van itt a fórumon pár unikum, aki még mindíg esküszik rá.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Mindenki hülye csak én nem!
T-54-1 production was slow at first, as only 3 vehicles were built in 1946 and 22 in 1947.
1946-ban rendszeresítették a Szovjet Hadseregben, sorozatgyártása 1947-tõl 1962-ig folyt.
Az angolban ez:
The T-54 entered full production in 1947 and became the main tank for armored units of the Soviet Army
In service 1946 – present
Ezért akkor kizárásos alapon mivel 47 nincs, marad a 46. A 42 túl korai, 56-ban meg már itt csörömpöltek bp. utcáin.
De ám nem nagy ügy ez...rendszer szerver, nem teszt!!!! elindulok AT2-vel, a csapattárs csörcsil belém lõtt vagy 30-at, mert kiváncsi volt, hol tud megsebezni. Mondom, rendes szerveren, a saját csapattársát lövi, mert kiváncsi hol lehet átlnõni. Visszalõttem...és én voltam a szar arc, rohadék, a fucking noob, üvöltöttek hogy report...hát basszus.
Na csak ez a szép emlék eszembe jutott.
fél óra alatt letöltöttem/feltelepítettem....
2 óra sorbaállás 😄
Nyerj egy igazi tankmodellt!
Kedves magyar játékosok!
Egyedülálló lehetõségetek nyílik, hogy valaki közületek megnyerjen egy, a World of Tanks-ban szereplõ, igazi világháborús szovjet tank modelljét, a T34-est! Nem kell mást tennetek és válaszolnotok április 11-ig az alábbi kérdésre. A válaszokat küldjétek el erre a címre: [email protected]
Mikortól kezdte el gyártani a T54-es tankot a Szovjetunió?
1942
1946
1956
A nyereményrõl értesítünk Benneteket! Sok sikert!
- zsákutca
- régen õ volt a top könnyûtank, ennek megfelelõen berakták magas tierû (akár 10es szintû) tankok ellen is, ahol elvben az artyk megregulázása és a spotterkedés lett volna a dolga - ezt viszont csak dedikált emberek csinálták (akik gyûlölték az artikat vagy szerettek leselkedni). Remélhetõleg a beosztásán azóta könnyítettek, rég mentem vele.
- abszolút NEM farmtank
- mostmár vannak sokkal ütõképesebb/erõsebb felderítõ tankok (pl T71) amikbõl további tankok fejleszthetõek ki. A dedikált scout emberek is inkább azokat használják.
Az igazi tankász odateszi a vasat, kiáll a pusztába hadd pattogjanak a skulók, csak a féreg arty no meg a féreg TD leselkedik a bozótban 😄
A tesztszerveren bármit csinálhatsz, az nem lesz hatással az élesre, és mivel a másolást nem tegnap csinálták, a tesztszerveren lévõ adatok az éles szerveren lévõ accountod 1-2 héttel ezelõtti állapotát mutatják.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
Keveset sebbzõ gyors ágyúk viszonylag pontos.
Top tankról meg megy a sìrás napok óta......
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
T54E1-nél kicsit nehezebb a 33 mp-s újratöltés miatt, de T57-nél tényleg jól mûködik.
T71-nél meg leszarjuk... 😊 azzal a mesetankkal úgyis el lehet futni a fenébe arra a 20 másodpercre... 😊
A revolvertáras tankoktól meg megõrülök. Kipróbáltam, de állandóan azon küszködtem, hogy akkor most újratöltsek, mert kis nyugi lesz, vagy sem. 😊
- alapvetõen átlagos T5 scout, tûrhetõ ágyúva
- nem az a rohangálós fajta (mint régen a t50 széria), inkább óvatos medhez hasonló játékstílussal tudtam boldogulni vele
- rejtõzõs scoutoláshoz sajnos neki is kell a camouflage-ra képzett legénység, amíg az nincs nem nagyon lehet bújkálni vele (ez mondjuk igaz a többi scoutra is)
- a kis méret elõny ha fedezéket kell használni
- egyértelmûen NEM farmtank, sokba kerül a javítása
Összességében nekem MED élményem van vele, jobb mozgékonysággal de sérülékenyebb. Plusz mivel a térképen könnyûtanknak van jelölve, az artik rettegnek tõle és priritásos célpont egy medhez képest.