World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes, én pont kiégtem a lightokból mire megindult ez a nagy light áradat :)

Sztem ami nem revolveres magasabb tierû light, az egyszerûen életképtelen, illetve fõként csak spottolásra jó - de azt egy camóra képzett meddel is meg lehet oldani (fõleg ha orosz).
Fõként a fizikai engine miatt érzem kevésbé használhatónak a scoutokat mint régen, nagyon könnyen leláncolja magát az ember és a hirtelen irányváltások lehetõsége is megszûnt.

Persze szigorúan csak az én kezemben. :)

Kipróbáltam nagy nehezen(alig talál nekik csatát)a kis orosz lightokat T-60-tól 80-ig...
Na ezek történelemhûek,ugyanolyan életképtelen vackok mint a valóságban,kár.
(engem a lightok jobban izgatnak mint a Léópárd,amivel kerek 1 kört mentem eddig:D)
Tegnap éjjel feljutottam tesztre. Kipróbáltam a leopard 1-et(6-7kör):
(szigorúan szubjektív vélemény :))

-páncélzat: 0, ami talál, sebez, de ezt tudtuk is, teljesen mindegy milyen szögbõl

-mozgékonyság: kb. mint t-62A, egy picit jobban lelassul kanyarodáskor; teljes fordulónál 50rõl kb. 14-15 km/h-át veszít, míg a t62a kb. 12-õt; 35-40 fokos fordulásnál (cik-cak) nem veszít jelentõsen a sebességébõl; sík terepen is aránylag hamar eléri a 62-63-at

-toronyforgás: megfelelõen gyors, test forgatásával együtt egyenesen villámgyors

-frontját lõve sajnos ammorack sérülést szenved, 3 kör után betettem a biztonságos elhelyezést úgy vettem észre, ez segített(bár keveset mentem, ez nem biztos, próbáljátok ki ti is)

-láthatóság: lsd. lejebb

-löveg: mozgás közben is pontos, mintha zsinóron húznák a lövedéket a cél felé; kicsit lassúnak érzem a töltési idõt a tank dinamizmusához képest; löveg negatív kitéríthetõsége az amerikai tankokéval vetekszik, kár, hogy még a lövegpajzs sem nyújt semmilyen védelmet

-látótávolság papíron 410m, ez talán kicsit ellensúlyozza azt, hogy kevésbé tud rejtõzködni (410*1.1*1.1=496m, bia+optika+venti)

Az új 8as, 9es med-el és 7es light-al csak 1-2 kört mentem, próbáljátok ki ti is.
*hanyagoljuk
Figyu, ha ennyire szar (mert jó dolgot nem láttam tõled leírva a mai beszélgetésünk során), le tudnád írni hogy mi az oka hogy játszol vele?

Elkezdem a listát:

- tankok vannak benne (ezt az egyet írtad le)

tudod folytatni, vagy neked ennyi elég ahhoz hogy leragasszon évekre a játék?

az FVTD-t sztem hagyagoljuk, múltkor a t57 heavymbe vágott 2100-t szembõl beforgatva, bár lehet a oldalról ment be a görgönél...maradt kemény 100 hp-m kp, mondjuk kiszedtem még 2 tankot, õt megy egybõl kilõtték.

A lényeg, hogy az mindenbe tud nagyot lõni
Semmi probléma szabad vélemény alkotás van orsos viktort is sokan szeretik én meg másként látom:))

pz1c-hez hozzányúlnak a patchben? Nem tudja valaki?
ad1: hszeim melyk részébõl jött le neked hogy ki vagyok kelve magamból? Sztem láttál már kikelni magamból itt a fórumon.

ad2: egyszerûren simán meg tudtam ítélni a véleményedet a WGrõl, az alapján az egy mondat alapján. Hiába volt ott a szmájli, Utólag amiket most írsz látható, hogy csak félig volt vicc amit írtál, hiszn a véleményed nagyon rossz a WGrõl.

Nekem pedig errõl más a véleményem, így leírtam. Van ebben vmi rossz?

Na csókolom mentem:D

Amilyen tankok jönnek még több évig álmodhatnak újabbakat.. majd jön a Kelet Timori tree az lesz az igazi...

Meg jó ez az új engine is.. kíváncsi vagyok hogy amikor kijön az elsõ asztali 16 magos proc akkor fog több magot használni vagy amikor a 32 magos jön ki:DDDDDDDD

Pluskast
Na ja. Ilyen ütemben nem tudom mit fognak berakni. C&C Mammoth tank?<#idiota>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

<#nevetes1> még jobb lesz jövõre mert havi 13 tankot raknak be az az igazi content:D

Pluskast
Ne aggódj Wlan. Jövõ ilyenkorra már tolhatod a Leo 2-vel<#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Még beraknám azt a postot ami kiváltotta ezt a heves reakciót Lammaerbõl hogy ennyire kikelt magából:DDDDDDDDDDD

"Majd lenerfelik:D raknak a löveg alá valami dobozt a történelmi hûség miatt:D"

Azt hiszem ez mindent elmond:D

akkor jó! :)
Úristen tényleg gond van:D igyál sok vizet az segít ám:))

Csak halkan megkérdezem mert tudom hogy megatroll vagy:))
Mióta javítás egy revolvertáras tank:DD de contentnek sem nevezném vicces vagy:)
Most soroljam részletesen? pl játékmodok... egy vicc amibõl ki kell kapcsolni az egyiket akkora szar... és ezeket kb 2-3 óra közötti idõ volt össze hozni a portásnak...

Mitõl kiszámítható a spot rendszer? ez valami újdonság nekem szarabb mint volt... fizikai engine?:DDDD graf engine?????????? lol új? mi hogy bele raktak pár shadert? emg más a lodozás?
MM is fasza:D az is jól sikerült...

Elárulók egy titkot ha tankok lennének benne kb fél év után kukáztam volna:)) ha lesz egyszer értelme konkurencia meglátjuk játszom e vele vagy nem:)

Azt hiszem a szem ellenzõt neked kéne levenned:DD csak szólok hogy unatkozni fogsz mert nem érek rá flamelni:DDDD mennem kell majd este talán leszek:) bocs pedig látom nagy szükséged van rá mert valami nagy trauma érhetett:D addig bye:D

Tõled ezt dícséretnek veszem :)

true true

[HUN]Kami*, kiskami*

hogy te mekkora WG bérenc vagy <#vigyor2>
Amellett hogy egytértek veled (mert nekem is tele van a tököm az új tankágakkal és térképekkel), azért voltak komolyabb tartalmi változások:

- fizikai engine
- új grafikus engine
- revolvertáras tankok
- új játékmódok (és a rinyálók kedvéért megcsinálták kikapcsolhatóra)
- kiszámíthatóbb spotrendszer (ugye mostmár nem random, mérni lehet)
- apróbb UI átalakítások
- lehetõség a fasza moddolásra (ne felejtsük el, még ha nem õk is csinálják a MODot, az API teszi lehetõvé a moddereknek hogy olyan nagy featurekat összerakjanak mint az XVM).
- CW (asszem ez is 2 évnél fiatalabb)
- elég durván rendszeressé tették a kupákat (ügyes emberek még a zisz gyárba is kimennek)

Le kéne venni a szemellenzõt, és kicsit objektívabban nézni ezt a "szart", amit már te is 3. éve tolsz....

Objektív vagyok és nem szeretem a magukat felnõttnek képzelõ emberektõl az állandó sírást és szipogást....

Tudom, itt a fórumon az aki nem gyalázza állandóan a WG-t vagy a többi játékost az mindjárt WG bérenc és vörösbabuin effis.

Jó sokat ihattál már megint tegnap este.... vagy ennyire unatkoztál most?
De mondhatnám hogy tetováltasd magadra a WG logot ha szerinted már viccelni sem lehet ezzel:DD lol

De ha nem csak mindenféle szutyok tankszerû képzõdményt raknának ebbe a játékba akkor esetleg maradna idõ javításokra.. ami kb mióta kijött egy sem volt.... vagy esetleg contentre... nekem a havi 10 új tank minden csak nem content.. lol vicces is hogy mást nem tudtak bele pakolni 2 év alatt:DDD
Nem is értem mért nem jelentkezel hozzájuk dolgozni? menne:D

köszi akk majd holnap próbákozok még :) hátha :D
Igen, nagyon lehet fikázni a WG-t egy olyan tankkal kapcsolatban, ami még papíron is alig létezett.... én meg majd rajzolok egy hungariepanzert, aminek a gun depressionja 70 fok felfelé meg lefelé is, aztán majd köpködöm a WGt hogy szemetek, szétnerfelik a tankot és nem lesz történelemhû...

Sztem ebben az esetben az teljesen normális hogy gyakorlatilag csak a játékbeli többi tankhoz igazítják a képességeit.

Sokára...én tegnap 98ezret is kivártam<#nevetes1>
Az volt olyan 1,5-2 óra:)
Ma csupán 6ezerrõl indultam...
tesztszeróra ha 38ezren várnak mikor rak be? <#guluszem1>
Na egy kis gondolkodás után rájöttem mi a szerepe még...ez lesz a töltelék-tank a T8 light elõtt.(RU251)
Nem gondoltam volna, hogy lehet vele scoutolni a méretébõl adódóan, de akkor ez kellemes meglepetés :)
Nekem a top motor (meg persze a torony) kivételével meglenne hozzá minden, de tõlem annyira messze áll ez az egész light-móka, hogy önszorgalomból biztos nem fogok nekiállni egynek sem, csak átkínlódom valahogy grindek közben, amiket muszáj :)

Nem tudom mire való...itt teszt szerveren bármire használhatom,elég hamis képet ad,Sigfrieden elõbb 1vs1-eztem egy 76%-os Leopárdot(T10ofc) 1x lõtt meg a jó képességû Iván,volt egy Malinovkás scout kör is,az is jó volt(medes felszereléssel venti,rammer,vertikál),sima scoutpozícióból nem észlelték,még a közelben elhúzó Amx-90 sem(ez meglepett)
Am nerf várható<#nevetes1>:

(belelóg a löveg abba az izébe)
Engem egyedül a kifejlesztendõ cuccok riasztanak benne...új motorok,nincs meg a kónikus sem...

Ezt a Kv-Leóka párosítást én is láttam,meg is osztottam a csapattal a nemtetszésemet a "fair" párosítás miatt,de cappal nyertük.(a végére semmink nem maradt ami karcolni tudta volna azt a vackot,és az ellenségtõl(mily meglepõ) csak a Kv-volt talpon,és én eleve PzIC-vel bohóckodtam)
Ha sikerül rájönni, hogy ez a Panther-light úgy nagyjából mégis mire való, akkor azt megoszthatnád a nagyérdemûvel :)

Mert én személy szerint kb semmi szerepet nem tudok elképzelni neki... Feltételezem, valami light-vadásznak lehet kitalálva, de arra meg bármilyen med is alkalmas lehet, kedvezõbb MM besorolással.
Bár én már annak sem láttam sok értelmét, hogy szerencsétlen kis-, és dagi Leót egy tierrel feljebb pakolták. Mintha eddig attól zengtek volna a fórumok, hogy milyen OP-k, és tönkreteszik a lowtier csatákat... Azóta már láttam olyat is, hogy egyetlen tier5 top tankként az egyik oldalon KV, a másikon meg Leo, aztán hajrá :D

Teszt-szerver...próbáljuk ki az új tankokat?
NEEEM!Artyzzunk mint a nyomorultak...(meg fossuk a goldamót)

(még kedves keleti "kollégák" játékstílusával megbolondítva agyvérzés kerülget)
Solten
Ja.. Amugy papirabb a cucc a Batnel :D 10-es tanknak atlag ket loves ha egy FV meg telibekuld HESH-el...Ragyogo a mobilitas es a gun depression de nem egy elvonalbeli tank.

Saor Alba

Szep napot! Megint kaptam jopar nvidias kupont, az inviteok annyira nem kellenek belole, kettot szivesen odaadok. Ha van ismerosotok akit be akartok rantani, dobjatok privit.

off

LOL
Reggel 6: "Server is busy" :D
Úgy mégis mikor kéne próbálkozni? :D
Egyébként olyan 5 perc után beengedett. 5800-an vannak fent, és még ez is sok neki?! Érdekes...

Vagy úgy... már emlékszem, mutogattatok róla képeket, tényleg :D
Master91
Tier X német heavy :D
Valami speciális csatával lehet majd használni, és 1 super teszter játszik vele.
Na EZ mi?

ximix
Akkor inkább light tank mint med :)
Sajnos nem az a hû de vastag, a döntöttebb széleirõl egy-két lepattanó lehetne.

Master91
Nekem nagyon jó mozgás közben a pontossága, 60al sprintelek, és 200 méterre is képes eltalálni a tankot.

Db legényei ülnek benne, elit alakulat+stab+ventilláció+94% torony mozgás közbeni + 94% mozgás közbeni pontosság növelés

nagyon tetszik a tank, csak hát végül milyen is lesz...
Master91
Sajnos nem képes rá...
Roger6
Töröld le,az segíteni fog. Neked súlyos gondjaid vannak. Nagyon súlyosak. Komolyan.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát ha ez így van, akkor dealbreaker.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pales27
Teszteltünk pár tier 10es médium tank camot:
A spotter tank minden esetben egy T-62A volt 100% legénység és venti, más skill és felszerelés nem javította a látótávját.
A tesztelt tankok mind 100% legénységgel és ventivel voltak. Álcázó festést rejtõzködési skillt stb egyikre se tettünk. A pálya malinovka volt nyílt terep, bokor nem volt, ami bezavarjon. Minden egyes esetben a pálya ugyanazon pontján mértünk.
Az elsõ szám az álló helyzetben mért felspottolási távolság, a második szám, a mozgás közbeni. Elõre hátra tolatgattam fél métert, így mértük a mozgás közbeni felspottolási távolságot. Tehát ezek a számok azt mutatják, hogy milyen távolról vett észre a T-62A:
E50m 380m 395m
Leo 360m 368m
FV4202 359m 370m
T-62A 345m 360m
A Leonak tehát megegyezik a camoja az FV4202vel. camo táblázat
Ezután azt néztük meg mennyire erõs a Leo lövegpajzsa.
Bevittem egy Tiger P-t, a 203mm átütésû L/71-el. 100m távolságból minden lövése átütötte a Leo lövegpajzsát! Tehát még a lövegpajzs se fog meg semmit, olyan papír mint a Bat.
A tesztelési lehetõséget köszönöm Bmsrt-nek!

Miért játszol vele ha ilyen hatással van rád?Én két hét szünet után mentem kb 5 csatát,de ennyi kb. elég is volt .

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e oldani, hogy valaki ne lássa hogy be vagyok jelentkezve?
Állandóan rám írogat...

A "Tiltottak listájára tesz" funkció lenne a megoldása, hogy úgy lássa, hogy nem is vagyok bejelentkezve?

Köszi
Én mindíg a nagyobb penest rakom fel.
M7 sûrûn van nagyobb tierben?Melyik gunt érdemes felrakni?nagyobb pen kisebb sebzés vagy nagyobb sebzés kisebb pen?