World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy a címe is takarja ez amolyan felkészítõ az évfordulóra.
From April 6th 07:10 CEST (GMT +2) until April 9th 07:00 CEST, the following bonuses will be available in game:
Medal Hunt: Patrol Duty
Get out there are spot for your team! This weekend, if you earn the Patrol Duty medal by helping your team to defeat six or more vehicles by detecting them, you’ll receive an additional 25,000 credits!
This bonus will be automatically added to your account when you earn the medal.
x2 Crew Experience
Get your crew trained up and ready for all those lovely bonuses next week.
50% off Consumables
Stock up on party food and drinks! Whether spending gold or credits, they are 50% off!
50% off Skill Reset
Want your crews to learn some smooth new dance moves? Retrain them for less!
50% off Barracks Slots
Need extra space for the party guests? Get a building extension for cheap!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
orosz tank kell, az pattog mint a szar
Úgy látom WG nem akarja, hogy FCM-et vegyek. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ezen az oldalon az elsõ hozzászólások között találtam...link
A gun depression a lényeg, még az US hull down tankoknál sem illik csak úgy kinnhagyni a fejünket lövés után hogy "ide lõjetek, sérthetetlen vagyok". Ugyanis manapság már senki sem sérthetetlen.
Meg csak nekem tûnik jó cuccnak így a számok alapján a T6-os med?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Elképesztõen op, talán még a régi kv/su85 / 107mm-nél is jobb.
Úgy érzem, még bénán is játszok vele, elképesztõ potenciál van benne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Elérhetõ közelségbe kerültem az amerikai T 57 Ht tank megvásárlásához! Több helyrõl hallom ,hogy eléggé OP a járgány. Papíron a francia jobbnak tûnik, kivéve a célzás , két lövés között eltelt idõt, és a töltési idõt.
-Bár mondjuk ez nem is tûnik annyira rossz dolognak, hiszen kevesebb idõt kell tartózkodni a tûzvonalba.
A T54E1-bõl kiindulva ez a franciákkal szembe eléggé nagy elõny volt.
Kérdésem az ,hogy ezen kívül van -e valami elõny, illetve csak ezeknek köszönheti-e az "OP" jelzõt.
A WG fórumon nem is néztem, gondoltam ott már vége a csevejnek 😄
Ide linkelem, mert nem akarok Kacsának munkát adni a wg fórumon XD
Az alkotó egy kedves klántársam, a múzsa Szakesz lekezelõ beszólása 😄
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
A tier 8-9-10-essel is így kell majd játszani, csak azokkal nem szabad bevállalni semmiféle 1 vs. 1 csatát sem (közelharc), nem arra valóak. A Comet-tel még úgy ahogy meg lehet csinálni...
Kösz az infót. Megnéztem volna magam is, de nincs kedvem kivárni míg beenged.
hazamentem, elsõ csata a comettel, és meglett a Tank Ász! Ja, csak a dombos oldalra mentem :d
Nagyon koncentrálnom kell hogy éles szerveren is inkább élvezzem a játékot és ne stresszeljek azon hogy mindenképp nyerni kell. Pedig mennyivel jobb lenne úgy...
Persze annak is van értelme, igazából rajtad áll hogy elviseled az óriási véletlenszerûséget amit a HE ágyúk mûvelnek, vagy inkább jobban kedveled a kicsit precíziósabb játékmenet.
https://wotinfo.hu