World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hagyjuk már azt a fos TD-t. Belémvert múltkor 2000-t T57-be, de én még kiszedtem utána 2 tankot, õt meg azonnal kicsapták, szerencsére amikor felvillan a térképen, egybõl vérbe forog mindenkinek a szeme, ameddig él. Elsõ számú közellenség minden csatában.
Hétvégi special

Ahogy a címe is takarja ez amolyan felkészítõ az évfordulóra.

From April 6th 07:10 CEST (GMT +2) until April 9th 07:00 CEST, the following bonuses will be available in game:

Medal Hunt: Patrol Duty

Get out there are spot for your team! This weekend, if you earn the Patrol Duty medal by helping your team to defeat six or more vehicles by detecting them, you’ll receive an additional 25,000 credits!

This bonus will be automatically added to your account when you earn the medal.

x2 Crew Experience

Get your crew trained up and ready for all those lovely bonuses next week.

50% off Consumables

Stock up on party food and drinks! Whether spending gold or credits, they are 50% off!

50% off Skill Reset

Want your crews to learn some smooth new dance moves? Retrain them for less!

50% off Barracks Slots

Need extra space for the party guests? Get a building extension for cheap!

Akkor más tankkal mentünk, egyáltalán nem papír t8 mezõnyben.

A brit tankosok is imádni fogják õket, ideális HESH célpont lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

papír.... német... minden átlövi.... egyéb kérdés? 😄
orosz tank kell, az pattog mint a szar
Így van.

azta mindenit 😄 akkor sztem visszaveszem 😄 ÉS még med státuszban fog szerepelni, ahogy látom...igaz?
Ami van a scout pantheren az a Konish lesz a VK3601H-n is. 11,8 ROF, 157pen + 165dmg alapból, nem kell hozzá goldammo, hogy ennyit sebezzen.

Master91
Azonnal meg veszem a Tier8-at jelen állás szerint ( persze ha test2-õn nem lesz valami pici nerfecske), mert egy álom az a 2 Leopard
91000. vagyok a sorban tesztre.
Úgy látom WG nem akarja, hogy FCM-et vegyek. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

217797 neked ment
What I am interested in is Vk3601H has got the new konisch. Care to post VK3601Hs stats? Any changes?

ezen az oldalon az elsõ hozzászólások között találtam...link
Köszönöm a válaszokat, sebzésekben gazdag napot.

Hát, jelen állás szerint én nem megyek a a jégkrémrõl elnevezett új szupertankkért. A 9-essel jól megszopatnak, menetbõl pontatlan papírtank, amirõl lenyúlták a történelmi lövegpajzsot sem kell. Ebbõl E-50M lesz.

Hull down nemcsak azoknál a tankoknál jó ahol a torony erõs, hanem azoknál is, akiknél nem (lásd a sherman E8). Ugyanis az is hulldown ha csak kikukkantasz és egy icipici célpontra kell lõniük.

A gun depression a lényeg, még az US hull down tankoknál sem illik csak úgy kinnhagyni a fejünket lövés után hogy "ide lõjetek, sérthetetlen vagyok". Ugyanis manapság már senki sem sérthetetlen.

A T57-en az ágyú az félelmetesen jó, a homlokpáncél tud pattanni, ha jól használod. Kb. ennyi.

pontosan mire gondolsz?

Toby0501
Az indien depression-je félelmetes, nagyon jól lehet vele lefelé lövöldözni, de hull down-ra alkalmatlan, mert könnyen átütik a tornyot. A két Leo is jobb depression terén, mint az E széria, de ezeknek is papír tornyuk van, cserébe viszont gyorsan vissza lehet bújni fedezékbe. Most még nagyon jók, kérdés, hogy a sokadik tesztre mennyire nerfelik õket.

új kalibrálást kap a VK36-on a konisch???
A T6-os sztem is pofás lesz. Leo 1-nek jó a gun depression, a proto A-nak már kevésbé. Indiennek pedig megintcsak jó.

Gun depressionja az Indipanzernek és a Leo1-nek valami elképesztõen jó, mindkettõnek -10fok körül van, Proto Leo-nak akár csak az E-50-nek -6fok. A három új high tier német közül sztem utóbbival lesz a legkevésbé jó játszani. Lassú az ágyúja, nagy a tank és nincs páncélja, kb. olyan feeling, mint a Lóri 40t csak autoloader nélkül. A Leo1 már vagy 2.5 seccel gyorsabban tölt és pontosabb, gyorsabban szûkül, igazi lézerágyúja van.

Eagle16
Az Indien Panzer-nek ennyi: link

A Leo 1-nek meg ennyi: link

Bõven elég. A Tier 9-esnek kicsit satnyább, de lehet hogy még alakítanak rajta.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

leopard 1 mozgékony nagyon hamar gyorsul Mines on battal együtt értem fel a dombra de viszont papír bár nekem volt pattanóm nem tudom mitõl mert nem ütött át. Ágyú viszont nagyon ott van mindenen átmegy
És gun depression terén hogy teljesítenek?
Meg csak nekem tûnik jó cuccnak így a számok alapján a T6-os med?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha már Indienpanzer:

Indipanzer mé' szar? Sztem elég jó kis gép.

Ja, és kreditben plusszosak a csaták(10-15k).
Elkezdtem játszani M4el 105össel prém lõszerrel.
Elképesztõen op, talán még a régi kv/su85 / 107mm-nél is jobb.
Úgy érzem, még bénán is játszok vele, elképesztõ potenciál van benne.

Köszi!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

új párduc szar, indien panzer szar, vk20.01 szar többivel nem mentem 😄
Eagle16

Meg esetleg valaki írhatna egy pár mondatos szösszenetet is arról hogy milyenek. (mondjuk Gunslinger, tudom hogy Te úgy is kipróbáltad már õket 😛 )

Nem voltam az elmúlt két napban netem, ami meg van az még most is fos. Szóval valahol nincsenek feltéve screenshotok az új fritz medekrõl? A tech tree képek érdekelnének, a modulokról, xp költségekrõl stb.

Az 50B is OP jelenleg, nem csak a T57 HT, szerintem.

Sziasztok!

Elérhetõ közelségbe kerültem az amerikai T 57 Ht tank megvásárlásához! Több helyrõl hallom ,hogy eléggé OP a járgány. Papíron a francia jobbnak tûnik, kivéve a célzás , két lövés között eltelt idõt, és a töltési idõt.
-Bár mondjuk ez nem is tûnik annyira rossz dolognak, hiszen kevesebb idõt kell tartózkodni a tûzvonalba.
A T54E1-bõl kiindulva ez a franciákkal szembe eléggé nagy elõny volt.

Kérdésem az ,hogy ezen kívül van -e valami elõny, illetve csak ezeknek köszönheti-e az "OP" jelzõt.

#217713-számú komment csak a képet valamiért már nem hozza be

pointer4
Itt? Szpecnyaz moderálta? Mert nem láttam.
A WG fórumon nem is néztem, gondoltam ott már vége a csevejnek 😄
Már volt itt is, meg WG fórumon is. 😊

pointer4
Jut eszembe 😄

Ide linkelem, mert nem akarok Kacsának munkát adni a wg fórumon XD

Az alkotó egy kedves klántársam, a múzsa Szakesz lekezelõ beszólása 😄
Vagy két tierrel kisebb valami láncába és sebzel 30 hp-t. 😊

Lesz majd nagy élmény amikor belevágsz egy tigrisbe 80 hpt 😊

Eagle16
Úgy nehéz...én a VK3002-vel vagyok így, platoon nélkül kb. semmit nem tudok vele csinálni, fõleg ha tier 9-esek közé rak. Platoonban meg állandóan top tanknak tesz be ha hárman megyünk együtt, úgy azért már jönnek a 2-3k sebzéses körök is néha.

Én is erre gondoltam, de most feldobom egy körre a derpet, idegesítõ, hogy csak csiklandozom a 76ossal a t8-akat.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Mondjuk sajnos 90%-ban egyedül megyek vele, lehet ez a legnagyobb baj. Hiába vagyok top tank sokat, nincs visszatartó ereje, meg nincs segítség.

Eagle16
Na grat hozzá 😄 Akkor látod jó tanácsot adtam 😊 Én nagyon szerettem a Comet-et, egyik kedvencem volt. Mondjuk a statom nem reális vele mert platoonban játszottam 60%-ban, de jó volt azzal a tankkal menni tényleg.

A tier 8-9-10-essel is így kell majd játszani, csak azokkal nem szabad bevállalni semmiféle 1 vs. 1 csatát sem (közelharc), nem arra valóak. A Comet-tel még úgy ahogy meg lehet csinálni...

Eagle16
Akkor az elég jelentõs árcsökkenés, Tier 7-8-hoz elég olcsó lesz akkor hogy prémium nélkül is költsek rá. Tier 10-re persze nem veszek, 1 hónapban megyek a T-62A-val vagy 10 csatát összesen, szóval minek...

Kösz az infót. Megnéztem volna magam is, de nincs kedvem kivárni míg beenged.

Nem fogod elhinni! :d
hazamentem, elsõ csata a comettel, és meglett a Tank Ász! Ja, csak a dombos oldalra mentem :d

Eagle16
Én még a teszten is felidegesítettem magam, pedig ott aztán semmi tétje nincs a dolgoknak, de mint mindig, túl komolyan akarom venni a játékot.

Nagyon koncentrálnom kell hogy éles szerveren is inkább élvezzem a játékot és ne stresszeljek azon hogy mindenképp nyerni kell. Pedig mennyivel jobb lenne úgy...

Én a 76mm-eseket tenném, nem vagyok nagy derp ágyú rajongó (az elsõ 122-es HEvel).

Persze annak is van értelme, igazából rajtad áll hogy elviseled az óriási véletlenszerûséget amit a HE ágyúk mûvelnek, vagy inkább jobban kedveled a kicsit precíziósabb játékmenet.

Ha jól láttam, akkor az arany ugyanannyi (mivel az végleges így nem költesz rá többet), a 30 napos meg mintha féláron lenne 200k helyett 100k (tier 10). ha jól emlékszem...

https://wotinfo.hu