World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Aztán ki lenne a klánleader? 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ne mondd ki, hogy Jakuza!
Ilyenkor mindig megjelenik, és engem szúr ki. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

505thZajcev[PT]
Aprilis 16 - Okolvivo stadion - mindenki hozzon sorosuveget vagy bököt 😊

A Szakeszt meg beleültetjük egy mûanyag játék billenõskocsiba és ráfestjük, hogy Batchat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Élvezetes lenne!
Oddball29-R3nton
Foxbat-Diegho
Mausbattle, meg Budapest20 mindenki más ellen. <#nevetes1>
Nem is értem miért nincs SG klán a wotban.
Szerintem jó lenne a hangulat.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Csak akkor lesz ha jön Jakuza is. Persze csak úgy ér a dolog ha nem vesz fel maszkot és bemutatkozik<#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Legyen egy kis személyes contact? <#boxer><#eplus2>

Megérte várni fél napot, hogy a hõn áhított E75-el lõjje ki a saját csapattársait.
Tényleg logikus. <#nevetes1>
Mire tûzharcot találnék (ami meddel nem nehéz) döglött a fél csapatom, másik fele meg max fél hp-n van (de még ellenfelet nem láttunk), és 3 ellenfél jut 1 játékosra. Ez aztán a hardcore med teszt.

Master91
Mert ideges lett, hogy egész nap arra várt hogy felléphessen a serverre 😄
Tudom hülye kérdés, de az ilyenek miért jönnek tesztelni?
5 illetve 1 team kill.

Abból nemigen sajna. Ahhoz a BT2, BT7 és a csodás "A20" sort kell végigjárni.

Mikor lesz fórumtalálkozó?
Izé... Neked hol szóltam be?

Master91

- Nerf is coming.
- Köcsög arty is coming.
- Nekem van igazam is coming.

Mi van még?
Nagyon keményen beszólt neked. A helyedben én sem hagynám magamat. Érvekkel cáfolni õt pontról pontra? Kész elmebaj, hogy képzeli ezt?

mijki
Én mindig is mondtam hogy alacsony az a bizonyos kerítés.<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

voivod32
Hogy verné a jó anyjába a faszát, aki ebben a játékban a rombolhatósági modellt kitalálta! Egész épületeket bonthatunk el úgy, hogy egyszerûen keresztülrobogunk rajtuk, de egy tornácot tartó ujjnyi vastag gerenda, vagy egy kibaszott bokáig érõ lépcsõ simán megakaszt egy IS-3-at, aminek természetesen oldalbalövés, láncolás, ammorack , majd halál az eredménye.
Bassza meg!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Kb. egy éve járok fel a fórumra, azóta rendszeresen olvasom. Csak ritkán szólok hozzá, akkor is jobbára kérdezek és az esetek többségében hasznos válaszokat is kapok. Olykor-olykor véleményt is nyilvánítok, nagy hülyeségeket nem szoktam írni, vagy ha mégis(ezt senki sem jelezte) volt ilyen akkor is kulturált formában teszem.
Ha egy balfasz felidegesít téged akkor ne nekem szóljál be. Lehetsz te akárki, csinálhattál fából vaskarikát az sem érdekel... Ezt nem tûröm és nem fogom szó nélkül hagyni. Ha valamivel belegázoltam a lelki világocskádba én kérek elnézést.
- Mindig kib@szott idiótákhoz tesz be ez a kurwa játék! Ezt nem hiszem el! Mit csináljak?

- Lõdd meg a célpontot.

- Nem hiszem el, hogy csak ilyen lenézõ stílusban tudsz válaszolni! Azt hiszed, hogy én nem tudok játszani? Azt hiszed, hogy jobb vagy nálam, mert jó a statod? Én leszarom a statot, de ez a beképzelt hozzáállás kiveri nálam a biztosítékot. A játékostársaid felé mutatni kellene egy kis tiszteletet!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vajon behozza rendesen a képet?

Sajnálom, de még a legfényesebb vértezetû Lannisternek is vannak gyengéi 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mijki
Inkább legyen miért egy utolsó g*** minden artista vagy miért van mindenki szopóágon?<#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Megint kezdõdik a Game of Thrones OFF topic?

Ajajj, most vettem észre, hogy itt fentebb van full tech tree. Jól látom , hogy a t-46-osomból soha a büdös életben nem lehet t-34-es?
Ja + a tornyot is sûrûn ellövik.
Asszem nem lesz francia prém tankom.
Pedig örültem volna 1 nagy penes tierlimites gyors prém tanknak.<#rinya>

Látom megint buli volt 😛. Én meg lemaradtam 😞.
De nem baj, most már van megint rendes netem, szóval visszatérek a kötelességeimhez 😛.

Ha tényleg figyelted a vitát, akkor elõször a lesajnált fórumozó tartott engem tudatlannak, ami nem kisebb inzultus. A türelmem meg elfogyott a hülyeségei miatt.

Amilyen az adjonisten.

Minden szentnek maga felé húz a keze.

4bõl 4. <#guluszem1>
Erõsen gyengül a kilátás a megvételre.

technikai dolgokban a te velemenyedre fogok adni, mert mar bebizonyitottad h ertesz hozza. a nemet tankok buzija sem vagyok, ugyhogy pont hidegen hagy ki hogy ajnarozza oket. viszont a stilus ami zavaro, az is csak azert mert pont par napja ment a musor, amikor pont ezt vetetted a masik szemere. ennyi.

a megmondoma velemenyem es a gyoker taho modon teszem, nem kene keza kezben jarnia. nekem ez a velemenyem.

nem mintha en nem lettem volna eleget gyoker ezen a forumon. mea culpa.

Nem akartam én õt kipécézni... Egyszerûen olyan módon reagált valamire, amit szintén nem neki szántam, ami nekem nem tetszett. Nem a mondani valója miatt válaszoltam neki, hanem a stílusa és a beszólása miatt.
Hagyd el, nem lehet rossz szót szólni a zsebnácik új "csodafegyverére", aztán ha majd élesbe sajtot csinálnak belõlük, megint rákenik a "hülyeruszkikra" <#nevetes1>

Újrakezdeni sincs értelme a prémiumos lõszer miatt.

Gyors kérdés:
Fcm tényleg ennyire ammorack érzékeny?
3 kör, 3x lõtték el az ammo-t.

Úgy emlékszem, Oddball szerkesztette azt a bizonyos, WoT Armory nevû blogot, ahol apróra szét voltak szedve és tesztelve a különbözõ tankok, úgyhogy fegyvertelennek azért nem nevezném😊
Semmi se jó.

Nem írhatom le, hogy a brit tankoknak miért lesz kedvenc ellenfele az új német.

Nem linkelhetek játékból kiadatbányászott paramétereket a menet közbeni pontosságról.

Nem írhatom el ezeket, mert azzal jönnek bikacsökkel nekem, hogy leszaroztam az üj üdvöskét.

Nem tarthatom szédületes hülyeségnek, hogy a TD-k csak hátul ülnek és mindent átlõnek.

Mintha kissé emocionálisak lennének itt sokan, ha egy egy kiváló német vasról van szó, ami annyira kiváló volt, hogy sosem bizonyított háborúban.

Köszi, gondoltam én csak nem akartam pazarolni.
ximix
© PUGI90,© R3nton

😄Ö tetszik ma mindenki Olddball29-t osztja, mert felhívta figyelmet egykét hiányosságra a Leo1-en.
Azért e "fegyvertelen ember" aki "aki nem tudja hol vannak a tankok gyengepontjai" csak összehozott egy blogot a barátaival ahol épp tortát sütnek és recepteket cserélgetnek egymással.)
ironia off

http://wotarmory.com/
(Attól függetlenül hogy e oldal bezárt,mivel nem volt kedvük elõröl tesztelni az összes tankot a 8.0 változások miatt.)
..erdekes azert latni, h minap meg te vetetted diegho szemere milyen lekezelo es pokhendi..
Sunsetjoy
Azért van fejlesztési fa, hogy fejlessz rajta. Természetesen ki kell fejleszteni a medium (megvásárolandó) tankot, illetve az oda vezetõ dolgokat is a jelenlegi tankon, hogy megvehesd.
Mindent nem kötelezõ ennek okán fejleszteni, csak ami a továbbjutáshoz kell. Ellenben egyes tankoknál ha nem fejlesztesz mást is, akkor szííívni fogod a fogad (is).
A pénz itt sem minden, ahogy az életben 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Attól, hogy te még ilyen eszmei magasságokban lebegsz, attól még a LEO jelenlegi gyengeségei számomra figyelemreméltóak. Ha kitapasztalják az ellenfelek, akkor idõvel minden ilyen gyengeség fáj majd, a számok azok számok maradnak.

Bocs, ha hülye a kérdés de csak most kezdtem.Ha van egy x könnyû tankom és azzal összeszedek annyi pénzt amibõl mediumot tudok venni, az lehetséges vagy végig kell menni a fán , ágyút, motort stb fejleszteni , majd jobb tankot és lassan eljutni a mediumig?
Mert neki a T10 ugyan az mint a T5,a tank megy brümm,hopp beírom már hogy Siema,brüüümmmm,Jééééé madár LÕ madár!Mi ez a piros villanás,madár lõ,repülõ bumm BUMM,miért szürkült el a képernyõ,ja meghaltam?Mind1.
Nem konkrétan neked céloztam a korábbi hozzászólásomat. Egyszerûen leírtam a véleményemet, kulturált formában. Nem baj ha nem értesz velem egyet, nem lehet mindenki azonos véleményen. Nem lehet ugyan az a tapasztalatunk sem. Szívesen megvitatnám a dolgokat értelmes emberekkel.

Azonban, nem óhajtok eszmei párbajt vívni fegyvertelen emberrel. A konkrétan veled való kommunikációt részemrõl ezennel berekesztem.
T10-es csata, epic saját csapattal. A végeredményt gondolom kitaláljátok...

[/url][/img]

Csak azt tudnám, hogy mi a büdös picsáért próbál valaki T10-ben jó lenni 4-500 -as effivel, mikor még T5-be is béna.
CW-n jelen van a 121 és az M48 is, az elõbbibõl már ha van egyáltalán készleten. Azt sem kétlem, hogy a LEO is jelen lesz, de kérdés, hogy spotterként Batchat helyet, vagy csak generalista medként, mint a többi.

Sehol nem írtam, hogy szar. Amit megjegyeztem a LEO-val kapcsolatban, azt nyugodtan meg lehet pontról pontra cáfolni. Az egyszeri fórumhuszár ugye már itt elakad.

Például a történelmi lövegpajzs is azért kell, hogy ne kapjon be minden találatot hull-down-ban is, és legalább az átlapolt részeknek legyen valami stoppolóereje.

Master91
Jó, akkor nincs benne 😄 akkor már lemerült!
GaBenc
Na áll a zászló. Type 34. Ha választom a nagy sebzésû ágyút, akkor berak olyan csatába ahol kevés az átütés. Ha a nagy átütésû ágyú van rajta, akkor meg elég lenne a kicsi, de kellene a sebzés. Most akkor mondhatom, hogy szívó ág? <#whatever> De hát ez a WOT, ezt így szeretjük. <#wink>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

JAAAA!
Rájöttem mire írod.
Azt hittem a mentális állapotomra célzol.<#nevetes1>
Aksim tönkrement a garancia lejárta után 2 hónappal, és nincs kedvem venni.

Nehezen, mikor nincs is benne a laptopjába...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

És fel is vagyok háborodva, mert törölték a segítségkérõ topicot (vagy már a netem nem bírja sokáig), ami azért gáz, mert belül vagyok az 1000-en.