World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nevetes1>#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tudom, hogy valószínûleg változni fog, de jelenlegi formájában a Leopadr1 nagyon is jó tank. CW-ken is ott lesz, nem úgy mint a britt, amerikai és kínai tier10 med. A Leo gyors, agilis, pontos és a tûzereje is kielégítõ, ami bõven ellensúlyozza a páncélzata hiányosságait(ami korán sincs akkora mint amennyire itt korábban leírták). Bármelyik tier10 médium tankkal felveszi a versenyt, bármilyen körülmények között. Hozzáértõ kezekben komoly veszélyforrás lesz bármi és bárki ellen.
U.I.: Attól, hogy nem fekszik a stílusodnak attól még nem lesz szar egy tank. Csak neked nem tetszik és ezért hülyeségeket írsz...
lowtier szovjet világítás nem jön idén!
<#nevetes1>#nevetes1>
- Ruinberg fogja meghatározni 0.8.6 ("néhány szomorú okok miatt") (SS: volt ütemezve lapított)
- Lowtier szovjet világítás (T-19, T-24 és T-46-5), lowtier szovjet TD (IT-45, SU-76BM) és az alternatív közepes szovjet ág (T-34M, stb) nem jön idén
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
- this patch apparently broke a testing record, the demand to test is enormous
- developers are aware of the test servers being overloaded
- the next patch test (or perhaps the test after that) will have a 3,5 times bigger capacity
- Storm says the new interface (the thingie on the top of the screen) is good for cybersports, it can be disabled
- there are no changes for British TDs (too early to decide about buffs/nerfs)
- there have been some graphics optimisations in the patch
- the firefighting mechanism was not changed in 0.8.5
- Ruinberg will be fixed in 0.8.6 ("for some sad reasons") (SS: it was scheduled to be flattened)
- lowtier Soviet lights (T-19, T-24 and T-46-5), lowtier Soviet TD's (IT-45, SU-76BM) and alternative medium Soviet branch (T-34M etc.) will not come this year
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Tengerészeti ágyú-rúlzik rajta,istenként tekintek le rátok,és a másik kezemmel chipset tömök,orrot túrok,vagy épp önkielégítek,ami éppen jólesik,ki akarhat ennél többet?<#nevetes1>#nevetes1>
Azt hiszem hamarosan bejutok, hacsak nem szakad meg a netem.
Addig is a Leo és a Td-k barátságáról olvasgatok és a google fordítóval játszok.
<#nevetes1>#nevetes1>
5261 volt az elsõ-line!
Azt hiszem, hamarosan kap, ha nem törik az interneten.
Eközben, Leo és a TD barátság google fordító olvasni és játszani.
Jól összeszedett, részletes információkat tartalmazó topik.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Te tényleg azt hiszed, hogy a 10-es TD-k mindent átvisznek AP-vel, és hogy nem kell manõverezniük?
Másrészt nekem most egy gyors támadó tank kell. Van egy háromskilles német legénységem ,amivel vacillálok, mibe ültessem bele. De ha nem olyan a küzdõstílusom, hogy végig tereptakarásból, mások mögül szurkálódva lövöldözöm, és azt se szeretem, ha két számmal kisebb tankok építenek le szembõl, akkor az E-50M felé billeg most a mérleg. Ami ha idõben berántok, akkor le nem üt át a 183B HESH lõszere sem szembõl.
Habár ezt egy magadfajta dilettáns úgysem tudja.
Ez a fórum ilyen itt sg-n, hiába morogsz!
De várom már a hisztiteket amikor a kis T5-ös artyk is a max. DMG-t fogják belelõni a kis cuki Leopardotokba. Jaj de jó lesz, készítem is a pop-cornt.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Még mindig kevesebbet sírok, mint itt szoktak az arty miatt😄 Pedig engem is szokott kiszedni arty 😄
Hisztizhetsz tovább a TD-k miatt.
Egyszerûen nem értem ez miért jó neked...figyelj nem kell többet mondani ha szerinted szar, akkor ne húzd ki 😄 húzd ki inkább az x.-ik TD-et. Majd ha meglátnak rádtölti az object az AP-t 😄
Majd 3 órája várok, hogy bejussak, és még 14000 ember van elõttem.
Kb 1 óra múlva el kell mennem, és laptopot is kapcsolhatom ki. (mivel viszem magammal)
7 után meg szerintem fölösleges próbálkozni a bejutással péntek este.
Hétvégén megint nem egészséges.
Tegnap este 3 óra várakozás után adtam fel 10 órakor, mivel reggel 4:30 kor kelek.
Komolyan ennyire lehetetlen bejutni?
Nincs valami idõ limit, hogy kiszórja az embereket?
Valaki vagy nagyon gyerek,vagy nagyon-nagyon ráér...
- gold shells pen ceiling and armor buff possible
...öh...öhh...hagyjuk.