World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem meg is nincs benne...(otthon én aksi nélkül használom a laptopot legalábbis)
Master91
Merül az aksid!
A hivatalos fórum "8.5 General Beedback"-ben találtam erre a gyöngyszemre.
<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nekem tegnap szerencsém volt és az elsõk között sikerült feljutnom a tesztszeróra, amirõl hajnalig le sem jöttem. Közel 100 csatát sikerült futni, ezeknek egyharmadát a Leopard1-el. Úgy érzem sikerült kielégítõen tesztelnem, kitapasztalnom az új dolgokat.
Tudom, hogy valószínûleg változni fog, de jelenlegi formájában a Leopadr1 nagyon is jó tank. CW-ken is ott lesz, nem úgy mint a britt, amerikai és kínai tier10 med. A Leo gyors, agilis, pontos és a tûzereje is kielégítõ, ami bõven ellensúlyozza a páncélzata hiányosságait(ami korán sincs akkora mint amennyire itt korábban leírták). Bármelyik tier10 médium tankkal felveszi a versenyt, bármilyen körülmények között. Hozzáértõ kezekben komoly veszélyforrás lesz bármi és bárki ellen.

U.I.: Attól, hogy nem fekszik a stílusodnak attól még nem lesz szar egy tank. Csak neked nem tetszik és ezért hülyeségeket írsz...
Napi 5 asszem az alapon is a korlát.
Teszt szerón korlátozva van ,hogy 1 nap mennyi tankot adhatsz el?mi a francért?ez alap szerveren is így van?

Imádom a google translatert!
lowtier szovjet világítás nem jön idén!
<#nevetes1>

- Ruinberg fogja meghatározni 0.8.6 ("néhány szomorú okok miatt") (SS: volt ütemezve lapított)
- Lowtier szovjet világítás (T-19, T-24 és T-46-5), lowtier szovjet TD (IT-45, SU-76BM) és az alternatív közepes szovjet ág (T-34M, stb) nem jön idén

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Storm made a post on the developer blog, asking people what they think about 8.5. Here's what's in the discussion:

- this patch apparently broke a testing record, the demand to test is enormous
- developers are aware of the test servers being overloaded
- the next patch test (or perhaps the test after that) will have a 3,5 times bigger capacity
- Storm says the new interface (the thingie on the top of the screen) is good for cybersports, it can be disabled
- there are no changes for British TDs (too early to decide about buffs/nerfs)
- there have been some graphics optimisations in the patch
- the firefighting mechanism was not changed in 0.8.5
- Ruinberg will be fixed in 0.8.6 ("for some sad reasons") (SS: it was scheduled to be flattened)
- lowtier Soviet lights (T-19, T-24 and T-46-5), lowtier Soviet TD's (IT-45, SU-76BM) and alternative medium Soviet branch (T-34M etc.) will not come this year

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nekem meg a kedvenc tankom a 261-es Objeckt<#eplus2>
Tengerészeti ágyú-rúlzik rajta,istenként tekintek le rátok,és a másik kezemmel chipset tömök,orrot túrok,vagy épp önkielégítek,ami éppen jólesik,ki akarhat ennél többet?<#nevetes1>
pointer4
Mit is szerettél volna evvel értésemre adni ? 😄
Már az 5261-ik vagyok a sorban!
Azt hiszem hamarosan bejutok, hacsak nem szakad meg a netem.
Addig is a Leo és a Td-k barátságáról olvasgatok és a google fordítóval játszok.
<#nevetes1>
5261 volt az elsõ-line!
Azt hiszem, hamarosan kap, ha nem törik az interneten.
Eközben, Leo és a TD barátság google fordító olvasni és játszani.

<#taps><#taps>
Jól összeszedett, részletes információkat tartalmazó topik.

Na látom buli van. Az o268 lövege 303-at üt át, mégis simán tud pattanni bármirõl. Még akár a 8-as tankokról is, ha olyan ponton találom el õket, a legszuperebb pattanásom eddig egy 5-ös francia artyn volt, oldalról telibevertem és "we didnt even scratch them", pár nappal késõbb M40/43 szembõl, lower hull-ra "bounced off". Ez is ugyanúgy pattan.
Ennyi volt, köszönjük a részvételt. Majd ha megtanultál érvelni meg kontextusban olvasni, és összeszedtél valami értékelhetõ játéktudást is, akkor várunk vissza a többi TD-s nevében is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Szeretem és jól használom a td-ket <#banplz><#eplus2>
mijki
Látom a lényeg nem jött át...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Na most van jobb dolgom is, mitnhogy a hülyeségedet olvassam, remélem kellõképpen elgurult a gyógyszered😛 😄😄
A kérdésre válaszolj.

TD noob 😄
<#taps><#taps>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

anyádat sértegesd 😄
Majd beviszi platonban! 😄
t5ös arty hogy kerül t10be?
Na idefigyelj, baromarcú.

Te tényleg azt hiszed, hogy a 10-es TD-k mindent átvisznek AP-vel, és hogy nem kell manõverezniük?

angol és kínai kivételével meg van az összes med. E-50m-el utálok menni, ezt szeretem a legkevésbé, statom is ezzel a legszarabb...te tudod, stílus függõ
aki nem tudja hol vannak a tankok gyengepontjai ezért olyan tankot húz ki amin olyan ágyú van, ami bevisz mindent mindenhol, és nagyot sebez, mert kevésszer tud lõni...
Összegezve elég vegyes, majd az elsõ hurráhangulat után letisztul a dolog.

Másrészt nekem most egy gyors támadó tank kell. Van egy háromskilles német legénységem ,amivel vacillálok, mibe ültessem bele. De ha nem olyan a küzdõstílusom, hogy végig tereptakarásból, mások mögül szurkálódva lövöldözöm, és azt se szeretem, ha két számmal kisebb tankok építenek le szembõl, akkor az E-50M felé billeg most a mérleg. Ami ha idõben berántok, akkor le nem üt át a 183B HESH lõszere sem szembõl.

Habár ezt egy magadfajta dilettáns úgysem tudja.

Master91
Hozz nekem is, mert jönnek az ilyen kommentek is + arty sírósok +td sírósok.

Ez a fórum ilyen itt sg-n, hiába morogsz!
gyáva kemper
mijki
Nagyon bírom ezt. Jaj de jó lesz ez a papír tank, amit a légpuskával is átlövök, me' gyors meg minden. Meg az ágyúja olyan mint a lézer, nagyon szupi.

De várom már a hisztiteket amikor a kis T5-ös artyk is a max. DMG-t fogják belelõni a kis cuki Leopardotokba. Jaj de jó lesz, készítem is a pop-cornt.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Na neked is sok fogalmad van arról, milyen egy jó TD-player.

Hát, aki ide írt annak tetszett mind, kivéve neked, bár gyanítom neked még a 15000 mm-es frontpáncél se felelne meg 😛
ennyi kész, és akkor le van zárva az ügy. Nekem meg pont ez a stílusom. Én meg nem tudok megmaradni a seggemen hátul a TD-vel.

Még mindig kevesebbet sírok, mint itt szoktak az arty miatt😄 Pedig engem is szokott kiszedni arty 😄
Ezt a mindenki azt írja, hogy fasza cucc marhaságot meg tudod kivel etesd meg, követem én is a tesztelõk kommentjeit a hivatalos fórumon. Egyelõre mivel ez az elsõ verzió, még kiváró állásponton vagyok.

Nem, én csak arra világítok rá, hogy vannak olyan hiányosságai, amik miatt nem az én stílusom.

Hisztizhetsz tovább a TD-k miatt.

Mindenki azt írja, hogy fasza cucc, te meg itt próbálod bizonygatni, így szar úgy szar, ez jobb, az jobb. Ha már itt tartunk és téged ki kérdezett???? 😄

Egyszerûen nem értem ez miért jó neked...figyelj nem kell többet mondani ha szerinted szar, akkor ne húzd ki 😄 húzd ki inkább az x.-ik TD-et. Majd ha meglátnak rádtölti az object az AP-t 😄
Master91
Ki kérdezett?

WÁÁÁ!
Majd 3 órája várok, hogy bejussak, és még 14000 ember van elõttem.
Kb 1 óra múlva el kell mennem, és laptopot is kapcsolhatom ki. (mivel viszem magammal)
7 után meg szerintem fölösleges próbálkozni a bejutással péntek este.
Hétvégén megint nem egészséges.
Tegnap este 3 óra várakozás után adtam fel 10 órakor, mivel reggel 4:30 kor kelek.
Komolyan ennyire lehetetlen bejutni?
Nincs valami idõ limit, hogy kiszórja az embereket?

Kinek akarod bebizonyítani, hogy szar a Leo? Magadnak? 😄
Az M48 lövegpajzsa 200mm, ez tízesben már nem sok, a különbség annyi közöttük, hogy a LEO-é már nyolcasok ellen sem ér sokat.

Leo teszthez még annyit, nem tudom kik nézték tegnap, de Quick teszt szerveren Leo1ezett pár órát. Nézték trainingben M48 vs Leo1et, mennyivel jobb az m48 hulldown és a végeredmény az, hogy semmiben. Ugyanúgy átlõtték egymás lövegpajzsát, ugyanúgy kb semmi célzási idõvel sebezték a másikat. Szóval az a plusz páncél, ami az M48on van nem sokat jelent.
Az XVM-ben a {{tdb}} makró (az adott tankkal történõ átlagsebzés) másnál mûködik? Nálam vagy teljesen üres a helye, vagy 0-át ír ki.

Azta "Köcsög csapatsebzõ"-jét😄
Valaki vagy nagyon gyerek,vagy nagyon-nagyon ráér...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Stílusosan legyenek zuluk inkább, ha már Afrika.

Hát ha nincs messze, akkor minden irányból be lehet vállalni HE-vel is. Mondjuk lõszert váltani csak akkor fogok miatta, ha már ellõttem a betöltött AP-t.

- tier 10 arty confirmed to come in "near future" (SS: according to RU devs: 0.8.6)
- gold shells pen ceiling and armor buff possible

Figyeljetek azt én...

...öh...öhh...hagyjuk.