World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez játékstílus függõ, de én a motort fejleszteném ki az ágyú elõtt az E75ön, már ha megveszed. Ezzel sokan nem fognak egyetérteni.
Tier VIII vs tier IX, nem tudom az arty barmok miatt egyáltalán érdemes-e följebb menni?
De akkor
Minden magyar játékos hüjje
Minden cseh játékos hüjje és még folytathatnám reggelig
Elég ha küldöd a karácsonykor kért replay-t a tier V vagy VI csatáról, ahol Te is ott vagy és a lengyel KV KV-1S légió maradandót alkot.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
TEAM klán aktív tagok jelentkezését várja!
Követelmények:
18. életév betöltése
min. 1db tier10-es tank
TS3 aktív! használata
Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet, vagy keress rá a vezetõség bármely tagjára a játékon belül és vedd fel a kapcsolatot.
- Leopard 1 might get better accuracy on the move(talán pontosabb lesz mozgás közben)
forrás
Polskie Si³y Pancerne Wota menten bexarok!
Sajnos egyenlõre csak 80-as legények vodkáznak benne. Ha t6-7-be kerülsz vele, akkor hálidéj, de a t8-asok is megérzik a találatát.
Nekem eddig nagyon tetszik.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ma is majdnem.meglett a topgun vele csakhát az artyk... ;D
A legénység hogyan fejlõdik?
A csata után kapott tp-t a legénység minden tagja megkapja.
Mi a gyorsított képzés?
A gyorsított képzésnél a tank nem kap tp csak szabad tp-t, cserébe a legénység egy tagja megkapja a tank tp-t mégpedig az akinél éppen a kis házikó
van.
A fejlõdés sebességét nagyban befolyásolja a legénység száma.
pl egy 3 fõs legénység körönként kb 33%-al kap több tp fejenként míg egy 6 fõs legénység kb 16%-al.
Mi a szabad tp?
A csatában elért tp huszad része mindig lefele kerekítve.
pl: 257tp/20 = 12,85 = 12 szabad tp
Kinél van a kis házikó
?
Mindig annál a legénységi tagnál akinek a legtöbb tp hiányzik a következõ % ponthoz.
De ha pl 4 fõs legénységnél 3fõ 88% és egy fõ75% van akkor a 75%-nál marad míg utol nem éri a többit vagy ha 3fõ 88% és egy fõ 95% akkor a 3fõ 88%-os közül mindig az akinek a legtöbb hiányzik.
A 2 x legénységi tp eventet hogy kel érteni ?
Az event ideje alatt minden csata után kapott tp-t a legénység minden tagja kétszeresen megkapja, ha a gyorsított képzés is aktív akkor a legénység egy tagja még egyszer megkapja a kétszeres tp-t.
Hol tudom megnézni mennyi tp kell a következõ %-hoz?
pl A játékon belül garázsban a legénység tagján jobb klikk --> majd "Személyes Fájl" menüpontot választva a megjelenõ ablakban
Hol tudom megnézni mennyi tp kell pl: 75%ról 100%-ra ?
http://www.planetwot.com/Crewxp/
A legénységrõl angol nyelven
Wiki WorldofTanks
A legénységrõl magyar nyelven
W.O.T. - INFO
WorldOfTanks Magyar Portál

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Ez a 3 eset váltogatja egymást:
-ha van kedvem + van idõm is játszani --> szívat a random
-ha van kedvem + kegyes a random is --> nincs idõm, csak pár körre
-ha pedig ezek után már kedvem sincs, onnantól a többi mindegy is... 😄
Köszi a válaszokat.
szerintem
az a fószer, akit gyorsított képzés ér, éppen négyszer annyi xp-t kap, mint amennyi a tank csatában kapott xp-je. Vagyis a duplán beérkezõ xp-event miatti pontot továbbduplázva kapja.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Csak valahogy én mindig t6-ban találtam vele magam, ahol azzal a pompom ágyúval bohóckodni nem nagy élvezet😊
Egyébként mit akarsz, csokitankot?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
50% off Barracks Slots - Vagyis a barakk van leárazva.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Pedig minden csatában lõttek rám. Volt, hogy 5en is egyszerre. <#nyes>#nyes>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
[/url][/img]
ITT azt írják, szombat reggeltõl megy. <#nezze>#nezze><#idiota>#idiota>