World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jövõ7 csütörtökig meg sem próbálok fel menni tesztre,most még újdonság mindenkinek,de 1 hét múlva már mindenki leszarja,mert megunják.Majd akkor felnézek esetleg 😊
Köszi!

A tierjében az E75 jobb, mint a KT. Szerintem nyugodtan feljebb mehetsz.

Ez játékstílus függõ, de én a motort fejleszteném ki az ágyú elõtt az E75ön, már ha megveszed. Ezzel sokan nem fognak egyetérteni.
Kezdõdik a buli,látom jókor jöttem <#taps>
3 órát várok hogy bejussak tesztre, de mire bejutnék addigra behal a szerver. Imádlak Wot!

zsíííír, pedig nekem már így is nagyon tetszett!!! 😄 Egyre jobb!!!! 😄😄
Maradjunk annyiban, az elméletem még nem került megcáfolásra és fröcsögj máshol te szerencsétlen.

Téged ki a tököm kérdezett?

Helyette azt kérdezem, hogy a KT-t érdemes-e eladni és beruházni egy E-75-re.
Tier VIII vs tier IX, nem tudom az arty barmok miatt egyáltalán érdemes-e följebb menni?

Te szerencsétlen ez most mit bizonyít megint?
De akkor

Minden magyar játékos hüjje

Minden cseh játékos hüjje és még folytathatnám reggelig

Illetve hagyd p_csába, mert beindul a flame.

Remélem az is jön hogy ne panaszkodjak alpári módon...
Elég ha küldöd a karácsonykor kért replay-t a tier V vagy VI csatáról, ahol Te is ott vagy és a lengyel KV KV-1S légió maradandót alkot.

Gõzöm sincs, elvégre nem az a lényeg 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

a vidi nem stimmel, ezért javítom 😊

És ezzel most mit akarsz bizonyítani? Ha gondolod mindjárt keresek valami screent ahol 0 dmg-s tank van egyéb nemzetiséggel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De mi az a fitnesz szerkó a szpíkereken?

Sziasztok!

TEAM klán aktív tagok jelentkezését várja!
Követelmények:
18. életév betöltése
min. 1db tier10-es tank
TS3 aktív! használata

Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet, vagy keress rá a vezetõség bármely tagjára a játékon belül és vedd fel a kapcsolatot.
- Leopard 1 might be too high, it will be rechecked(talán túl magas)
- Leopard 1 might get better accuracy on the move(talán pontosabb lesz mozgás közben)

forrás
Lammaer-nek küldöm és aki szereti. 😊

Polskie Si³y Pancerne Wota menten bexarok!

Ma vettem meg, pár kör után úgy gondolom, hogy egy nagy, lomha, lassan töltõ dög, de ha talál, az szakít. Páncélja nem igazán védi meg semmitõl.
Sajnos egyenlõre csak 80-as legények vodkáznak benne. Ha t6-7-be kerülsz vele, akkor hálidéj, de a t8-asok is megérzik a találatát.

Nekem eddig nagyon tetszik.

Igaz hogy OFF, de gondoltam megosztom veletek is, annyit röhögtem most ezen 😄.

Mi a véleményetek a su100y-ról?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Malarki kezdetben nekem is ez volt a véleményem de az a tank a 3.7 inches tarackkal írtó nagy fun tud lenni. Fõleg városi palyán. 75%-os parancsnokkal és lövésszel már a távoli célpontot is eltalálja arty szerûen felülrõl. Persze 3 gold lõszert minimum vigyél ha esetleg matildával hetzerrel vagy heavyvel találkozol szembõl.

Ma is majdnem.meglett a topgun vele csakhát az artyk... ;D
Változó, de általában a patchig szoktak lenni. Volt olyan mikor délelõtt a patchet telepítették én meg teszten bohóckodtam addig. 😊

Rutinos teszt szerver használókat kérdezem, kb mennyi ideig tart egy teszt szeró?Amíg megjön a patch, vagy jóval rövidebb ideig?

Szerintem SP vagy Jagtiger...

ximix
Annyira nem bonyolult mintamennyire meg bonyolítottad 😊

A legénység hogyan fejlõdik?
A csata után kapott tp-t a legénység minden tagja megkapja.

Mi a gyorsított képzés?
A gyorsított képzésnél a tank nem kap tp csak szabad tp-t, cserébe a legénység egy tagja megkapja a tank tp-t mégpedig az akinél éppen a kis házikó van.
A fejlõdés sebességét nagyban befolyásolja a legénység száma.
pl egy 3 fõs legénység körönként kb 33%-al kap több tp fejenként míg egy 6 fõs legénység kb 16%-al.

Mi a szabad tp?
A csatában elért tp huszad része mindig lefele kerekítve.
pl: 257tp/20 = 12,85 = 12 szabad tp

Kinél van a kis házikó?
Mindig annál a legénységi tagnál akinek a legtöbb tp hiányzik a következõ % ponthoz.
De ha pl 4 fõs legénységnél 3fõ 88% és egy fõ75% van akkor a 75%-nál marad míg utol nem éri a többit vagy ha 3fõ 88% és egy fõ 95% akkor a 3fõ 88%-os közül mindig az akinek a legtöbb hiányzik.

A 2 x legénységi tp eventet hogy kel érteni ?
Az event ideje alatt minden csata után kapott tp-t a legénység minden tagja kétszeresen megkapja, ha a gyorsított képzés is aktív akkor a legénység egy tagja még egyszer megkapja a kétszeres tp-t.

Hol tudom megnézni mennyi tp kell a következõ %-hoz?
pl A játékon belül garázsban a legénység tagján jobb klikk --> majd "Személyes Fájl" menüpontot választva a megjelenõ ablakban

Hol tudom megnézni mennyi tp kell pl: 75%ról 100%-ra ?
http://www.planetwot.com/Crewxp/

A legénységrõl angol nyelven
Wiki WorldofTanks

A legénységrõl magyar nyelven
W.O.T. - INFO
WorldOfTanks Magyar Portál

Szeretem amikor több XP t kapok mint a másik csapat együttvéve

Is-6 mennyire jó, csak mert tier limites 8-9 besorolású! Vagy T-34 vagy löwe is gondolkozok csak azokat tier 10 is berakja :S

Türelem kérdése az egész. A legnagyobb probléma, hogy sokan reggel óta bent vannak, pedig egy-két óra alatt kellemesen meg lehetne nézni mindent, ami érdekli az embert.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ördögi játék ez a WoT!
Ez a 3 eset váltogatja egymást:
-ha van kedvem + van idõm is játszani --> szívat a random
-ha van kedvem + kegyes a random is --> nincs idõm, csak pár körre
-ha pedig ezek után már kedvem sincs, onnantól a többi mindegy is... 😄

"mostanában nem olvastam"*

Köszi a válaszokat.

Amúgy, ha az automata beléptetésre várok, belép ez majd valaha is, vagy csak egy kicseszés az egész. Mert nekem nem nagyon akar mûködni ez a tesztszerver dolog.

Nem, csak méegnéztem, hogy tavaly milyen akció volt az évfordulón, és akkor vettem észre, hogy tavaly még az évforduló elõtt volt egy egész korrekt húsvéti special.

Alien69
A többség az LB1-re fog szavazni, de én jól el voltam a nagyobb csõvel is, mert hamarabb megvolt, mint a legnagyobb motor. Vannak körülmények, amikor a nagyobb lenne a nyerõ, van, amikor a gyorsabb tûzerõ. <#alien>
szerintem

Sunsetjoy
Csak kötöd az ebet a karóhoz, de most leellenõriztem játékban, csatával;

az a fószer, akit gyorsított képzés ér, éppen négyszer annyi xp-t kap, mint amennyi a tank csatában kapott xp-je. Vagyis a duplán beérkezõ xp-event miatti pontot továbbduplázva kapja.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Alien69
Köszi! <#worship><#ravasz1>

Igen, a páncélja tetszett nekem is.
Csak valahogy én mindig t6-ban találtam vele magam, ahol azzal a pompom ágyúval bohóckodni nem nagy élvezet😊
LB-1

Ortodox húsvét csak május 5-én lesz.

Egyébként mit akarsz, csokitankot?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Biztos volt már téma, de mostanában olvastam.T44re melyik gunt érdemes rakni?Nagyobb sebzés lassabb töltési idõ, vagy gyors töltés kisebb sebzés?

Sajnos rosszul fordították le az eredeti szöveget.

50% off Barracks Slots - Vagyis a barakk van leárazva.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Idén nem is volt easter special. Érdekes. Úgy néz ki túl sok a nem keresztény játékos ahhoz, hogy ilyen special legyen. Biztos sértené pár ember érzelmeit. Pedig tavaly még volt...

Alien69
Azért furcsa, mert ugye a garázs hely nálam 300 még mindig. <#nemtudom>

Biztosíthatlak róla, hogy már megy.

Nekem azzal 6. körben meglett a legyõzhetetlen medálom.
Pedig minden csatában lõttek rám. Volt, hogy 5en is egyszerre. <#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Legújabb buzivadász. 😊

[/url][/img]

Alien69
Most csak én vagyok vak? Nem látom, hogy menne ez az akkcijó. <#nemtudom>
ITT azt írják, szombat reggeltõl megy. <#nezze><#idiota>

991 xp-t kaptam az említett körre 😄 Akkor már csak egy kicsit kell összekapnom magamat 😊

Nem sok kellett volna már hozzá szerintem. Nekem netto 994 XP-re megadta. 1879 damage, 4 kill, 6 damaged (spot, spot damage nem volt). Mondjuk tier 6-os csata volt (KV1S, VK36, KV1, T1HT a 4 kill, ez is biztos emelte kicsit az XP-t).