World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dögvész vinné el ilyenkor ezeket a tetveket.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Szerintem tier6-on a VK3001 jobb mint a VK3601 és ugyan ezen az ágon a Porshe Tigris is jobb mint a sima. Tier8-on ez fordul, nálam ott a KT a jobb a VK45 ellen. Tier9-en az e75-öt szerettem(a tier9-es VK45 nekem nincs meg, arról és utódjáról nem tudok nyilatkozni) és nekem az e100 is tetszik.
Ennyit tudok segíteni, innentõl a te döntésed.
de legalább próbáljon már meg ésszel játszani, ne úgy mint egy retardált gyökér!!! nem olyan nagy kérés ez szerintem
nem, dehogyis.... tök élvezettel nyomom a vereségeket sorban
Persze elgurulhat a gyógyszer, és a múltkor én is felidegesítettem magamat, amikor tõlünk egy Hummel és egy T-50-2 elveszítette a csatát egy AFK Királytigrissel szemben. A történet: a T-50-2 beállt a Királytigris oldalába, míg a Hummel mozgás közben lõtt, és természetesen a T-50-2-õt találta el, majd ez követõen max sebességgel belerohant a Királytigrisbe. Így nyerte meg az ellenfélnek az AFK KT a csatát.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Viszont a tier6-os kis tesóját lehet megveszem, az sem tûnik rossznak.
amúgy én meg elküldök mindenkit a kurva anyjába....
az oké, hogy nem olyan képességû játékos, de a kurva anyját próbáljon már meg egy kicsit használni azt a kurva agyát!!!!!
ha 4 arty van akkor menjen már ki a mezõre meddel... meg ne kempeljen top tierként hátul, TD-ként meg ne rusholjon elõre.... sok baromarcú, emiatt tart itt a játék ahol tart!
eddig megint 5/1 win...
Prém nélküli:
Victory!
Battle: Siegfried Line 2013. április 7. 1:35:51
Vehicle: VK 3002 (D😎
Experience received: 1 323
Credits received: 27 277
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Kíváncsi lennék a véleményedre amit lentebb taglaltam.Ha ugyanaz a véleményed mint virkir is leírt elfogadom.Bár volt már olyan csatám is,h én álltam a híd alatt és a rám lõdözgetõ IS3 nem villant fel,csak akkor mikor oldalról felspottolták.
Kövezz/kövezzetek meg,ha a random nem veled van mindennemû bónuszt elvesz tõled.Ergo,szinte nincs esélyed sem a gyõzelemre.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Sajnos itt jópáran képviselik "a sírok mert mindenki hülye csak én nem a játékban" álláspontot (vicces hogy még 800 effesek is hülyézik a játékosálományt - végülis azt látják hogy itt az a menõ, ugye csaatában is, nagy százalékban a núúbozó sem vmi überprofi) . Át kell görgetni az olyan hozzászólásokat, ennek ugyanis sosem lesz vége.
Az egyetlen ami föltûnõ a kivégzõ lövések. Pláne most hogy At-7-et megvettem sokat lövök pontosan és amikor 100 hp-ra ledarálsz valakit nem bírod megölni. 6 lövés folyamatosan átmegy aztán a 7. bounce, majd ricochet majd lepattan. Persze ez csak paranoia de néha az asztalt borítanám.
Van itt valaki akinek van tapasztalata az X-fi CMSS-3D -vel kapcsolatban. Tényleg tudja ez viszonylag érzékelhetõen emulálni a 3D hangzást sztereó (!!!) fülesen? Milyen hangkártyával érdemes próbálkozni (20-30 ezreket azért nem adnék ki rá).
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
de azt elég gyakran csinálja 😊
Én tévedtem egyébként, Fv215b volt már nem tudom követni a jelzéseket. Nem tudtam hogy 2500-at is tud ütni bár lehet ammo rack volt, nem látszott a térképen amikor eltaláltam.
csak ami dühítõbb hogy nekem már 1 hete megy a manipuláció!
Cserében most viszont a "próbálj több xp-t szerezni, mint a többi csapattársad összesen" versenyben szeretnék indulni ezzel. :-) Egy 150 hiányzik csak.

Pontos pozícióm:
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=nnvvq5oiirfarksmams.jpg
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
[/url][/img]
Csata: Steppes 2013. április 7. 11:33:02
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 950 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 340
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
[HUN]Kami*, kiskami*
Csapat "társak" a szokásos,hozd a Jagd-fost valami gügye németes névvel azt lõj vele 1-et,meg ossz ki T10 meddel 1200-õt,az arty után ez a legtöbb sebzésünk,a 110-es meg egy szimpla bot 44% winráta és afk.
Megpusztultam 1270 potenciális dmg-tõl...ez meg hogy a...na mind1 én akartam T10-et játszani<#nevetes1>#nevetes1>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88