World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem igen

mijki
A WG 2. szülinapja alkalmából lesz esély féláras T6-os tankokra?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Igen, azt kicsit át kellene dolgozni, de nem lenne vészes szerintem a probléma.
Hiszen vannak más tierlimites tankok is.
Annyi, hogy a te Is3-ad onnantól kezdve az Is6 MM-je szerint pakolná.
(nagyon leegyszerûsítve)
Ha valaki trollkodni akar 1 tankkal, és ezért hajlandó a zsebébe nyúlni, akkor tegye.

De ezen nem veszünk össze, mert ez 1 mezei játékos ötlete csupán, amibõl úgysem lesz semmi.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Roger6
Meg havi 2.500 aranyért minden második map a kedvenced legyen, nem? <#idiota> Szerintem baromság ez így, ez nem kívánságmûsor. Így is fikáznak ha aranyat lõsz, meg prémium accod van, na de egy Tier limites IS-3 pl... Hagyjuk, szerintem hülyeség. Saját vélemény. <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kit érdekel?
A T59-el az volt a baj, hogy bárki megvehette 7500-ért.
Viszont mindenkinek megvan a saját kedvence, amit prémesítene.
Lehet, hogy sláger lenne, mondjuk az Is3, de abból alapból is sok van.
És ismétlem: miért zavar az, hogy 1 tankra valaki +50% bónuszt rak?
Mint a prém, csak ez 1 tankra vonatkozik.
Persze a prém fiók ugyanúgy érvényes lenne erre is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ez a MM és a játék mechanikája szempontjából nem lenne egyszerû, ráadásul ez sokkal nagyobb elõnyt jelentene, hiszen gondolj bele egy prémium T69-be, ami csak goldot lõ, mégsem veszteséges. Vagy egy prémium VK3601H Konish-al végig APCR-el, szintén nem lenne veszteséges. Így brutálisan lehetne trollkodni a jó játékosoknak.
Nem ugyanazok a tulajdonságai mint a simának, és pénzem sincs rá. És ha lehetne prémesíteni, akkor pont az lenne amit el akarnak kerülni, hogy sok nagy géppel is megéri majd, mert nem lesznek veszteségesek, és senki nem fog a kisebb szintûekkel játszani.
Miért is?
Nem azt mondtam, hogy 7500ért lehetne prémesíteni minden tankot.
Nem veszne el az értelme, mivel ezeket ki kell húzni, azokat nem.
+ szerinted hányan prémesítenék az alacsony szintû fun tankjaikat?
Nem bevétel kiesés ez, pont ellenkezõleg.
Tetszik az 50100? Prémesítsd 20000-ért. (Tierlimitet is szeretnél rá? Alig +5000-ért a tiéd lehet)
Tetszik a Pz1C? legyen prémtank 1000 aranyért.
Senkit nem zavarna, mivel rajtad kívül senki nem tudná, hogy prém.
Persze onnantól kezdve nem tudnál fegyvert váltogatni, hanem amilyen formában prémesíted, úgy kell használnod.

Sunsetjoy
A Pz IV Schmalturm az nem prém neked?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jah. Ugyanott tartanánk szerintem mint a t59-el. Igen-igen sok t54, t44 lenne "prémesítve".

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Szerintem csak ha elküldöd emilben a ruszkiknak youtube videót csinálni belõle.

Ja ez jó ötlet, de akkor a többi prémnek elveszne az értéke, és kevesebben akarnák megvenni õket, ami meg nagy pénzt venne el a WG-tõl. Pedig egy prém Pz.Kpfw IV jó lenne.
Üdv! Egy kérdés. Hogy tudnék megnézni egy 8.3-as replayt, ha nincs 8.3 kliensem? Van valami más mód rá?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ám az lenne a legtisztább, hogy mi magunk prémesíthetnénk azokat a járgányokat, amiket akarunk.
Kiválasztjuk ami a legjobban teszik, aztán rányomunk arra, hogy legyen prém tank. Wg kiszámolja, hogy ez a tank mennyiért legyen prém.
Csökkenti valamennyivel a javítási költséget és rábasz +50% credit bevételt.
Mindenki örülne +bevétel is több lenne, mert olyan prém járgányom van, amilyet akarok, és WG-nek sem kellene T59 bakikat elkövetnie.

Jó darabig nem lesz akkor prém medem.
A T7es ha jól tudom a T43 top ágyúját kapja.
Azzal meg farmoljon akinek 6 anyja van.

- the reason a T7 Soviet premium med will be implemented is that suitable tier 8 Soviet premium medium tank was not found
- tier 10 arties will make the work easier for the matchmaking mechanism
- regarding the question why T-54-2 won't be implemented as Soviet T8 premium MT: "You want another Type 59? We don't." (SS: not as a Type 59 visual copy, but as another balanced medium that would flood the random battles) and "T-54-2 is not worse in any way than Type 59"
- second round of 0.8.5 test is planned
- apparently, one of the devs answered incorrectly before (as the RU players are also confused), so: British arty is NOT planned to come at the same time as other tier 10 arty, it will come afterwards, "British arty was never planned for 0.8.6"
- plans for 0.8.6 will be officially revealed very soon

Lehet en vagyok a hulye, de az ilyeneken szet szoktam rohogni az agyamat. Akkor is ha veszitunk

Fölraktam az AT-7-re a nagyobb ágyút, az eltelt 5 csatában felére csökkent a sebzésem. Wtf?

ximix
1. a hozzád közelebbi bokor a lövéskor eltûnik
- azaz zéró álcázást ad
2. a messzebb lévõ bokor meg csak részlegesen takar
- esélyes hogy észlelnek
3. lövéskor a tank alap álcája is romlik
- még több esély hogy észleljenek
4. ha észleltek 8-10 másodpercre felkerülsz az ellenséges térképre
- ha nem mozdulsz el és az enemi figyel "bemért" azaz térkép alapján tudja hol vagy akár vakon is tüzelhet szinte biztos a találat
5. bokor formája is mérvadó rejtõzködéskor
- ha bokor alja nem ér le a földre és terül ott szét, hanem olyan forma, mint egy virágcsokor akkor az enemi esélyes hogy belát a szoknyád alá
6. MagicForest effektus mi szerit az erdõben kempingelõk nem látnak, de az enemi õket igen 😊

http://www.youtube.com/watch?v=5ML4oXjG6ag&list=PLYgipOCaRI03DmR2wRjy3K6Ugg1nUCNrP

Tehát kisebb tábortüzet rakj ha a bokor mögött kempingelsz, mert a füst és a szalonna szaga hamar elárulja a pozíciódat és a nagy tülekedésben, hogy mindenki tudjon csepegtetni a kenyérre sajnos elõfordulnak sérülések

Egy másik kép azaz hogyan változik a páncél vastagság a döntöttséggel avagy mért nem üti át pedig nagyobb dilemma
lesson 1

Már tudom miért nem játszok 1 ideje a játékkal.

+ elõzõ csatában miután valaki volt olyan szemét és megemlítette a 1390-nek, hogy esetleg fáradjon el spotolni a 3 artynak, õ 1 kellemes fuck youval nyugtázta a kérést.

Azt olvastam hirtelen, hogy az effed<#idiota>

Ott már megvan.
De én Eu szerveren akarom, mert ruszkin nagyobb a pingem. <#nevetes1>

Sippie
Én megkapom a Leot, ha megvan a loltraktor? Mer akkor elkezdem kifarmolni a loltraktort.
mijki
Steal all the hill!<#zavart1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nézd meg a SerB alteregódnál. Neki már biztos bent figyel a garázsában a Fehér Tigris mellett.

Mind2 fantasztikus.
Lehet vissza is veszem a Leo-t.
Hátha mégis meglep minket a WG. <#nevetes1>

Bugi Misi
9988 új üzenet kicsit régen voltam fent😄

most sokan fogtok szidni tudom de ezt megosztom veletek

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Szegényeknek micsoda troll ismerõseik lehetnek, hogy ha ilyeneket megetetnek velük😄.

Volt még hasonló agyfaszság elõzõ peccsnél is, "Ha van SU-100-am, akkor megkapom a SU-100Y prém tankot?"

Azon csodálkozom, hogy olyat még senki sem kérdezett itt, hogy ha megvan neki a Leopard scout, akkor megkapja-e a Leopard 1-et. Mondjuk WG fórumon simán elképzelhetõ, hogy volt ilyen kérdés.

mijki
Most egy világ omlott össze bennem...<#rinya>

Most utolsó nagy sláger a kínai tankokkal jött.
"nekem megvan a Type 59, akkor én most 8astól kezdem a medeket?"
Meg ott is volt valami, hogy: Úgy halottam, ha kihúzom a x tankot, akkor megkapom azt prémtanknak is, mert nincs vehetõ kínai prém tank jelenleg, és majd az lesz az.

Persze, hogy megkapod! De ha te vagy a 100. ember aki kihúzta, még választhatsz is, hogy melyiket kéred.

Oké köszönöm!
T3-mas brit arty. Sexton a neve.

Csak alacsony szintû.
5ös angol med, ha nem tévedek, meg 4es arty.

Jönnek új prémjárgányok a 8.5-ben?
és mindenféle képen egy amcsi lesz 😄

It\'s a trap!!! :)

<#nevetes1>

Muszáj, mert ahogy felröppen a hír, hogy valami tankot kivesznek hónapokig lehet olvasni az a kérdést, hogy:
Ha kiveszik a játékból a 3as szintû tankomat kapok helyette 8as prémet?

Akkor lehet inkább hagyom a francba.
Sunsetjoy
Akkor vissza nem veszem az elit t-50-2-est. :9

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Köszi! :-) A végén jó a figyelmeztetés!!! lol

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Megkapod azt ami jön helyére.
Ha jól láttam, teljesen ugyan az a statja lesz a gépnek.

Még mielõtt valaki elkezd kombinálni: NEM KAPUNK HELYETTE PRÉM TANKOT.

Bocsánat! Lemaradtam...Kiveszik a T-50-2-t a játékból és mi van ha neked áll a garázsodban egy?Az marad?Vagy kapsz valamit helyette?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Legrosszabb esetben is.

(ez lemaradt)

Kb 2 hónapod van.
Bõven lesz idõd prém nélkül is.

Azt hallottam, hogy kiveszik T-50-2 harckocsit. Azt szeretném a hozzá értõktõl megkérdezni, hogy ha most megveszem a T-50 harckocsit, ami csak ki van fejlesztve, de már sok modul meg van hozzá, akkor mennyi idõ megszerezni, a T-50-2 -t ha egy átlag játékost veszünk, aki mondjuk csak muszájból ruházna be egy hétvégi prémium fiókra. Illetve ha már megvan akkor megtarthatjuk a javítás után? mert ha nem bele se kezdek. Köszönöm a válaszaikat elõre is.
Master91
Ritka kincs itt a fórumon 😄

egy Vk3001-et hasonlított 1 Vk3601-el, 3001-bõl 2 féle van, 3601-bõl 1, ami túl szárnyalja mind a kettõ 3001-est
szerintem a porche vk ra gondolt, azt meg nem lehet hasonlítani a henkeles 3001 el 😄

It\'s a trap!!! :)

A legfontosabb dologgal kezdtem a mondatot, idézem: "szerintem"... Lehetnek mások más véleményen azt is el tudom fogadni.
Master91
3601H jobb volt majdnem mindig mint a 3001 😄