World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
sirály...

tegye oda magát a WG ahova való..

köszi😉

Nem csak szuper teszten vannak.
Benne vannak a mostani tesztkliensbe is az Excelsior-t kivéve.

Ez az 1959-es M60 gyakorlatilag ugyanaz mint egy M48 105mm-es ágyúval-

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nesu
vazze ,te itt ? <#nevetes1><#eljen>
<#integet2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Értem, hogy mik vannak <#smile>
A 105-ös ágyúnak nõl meg a ROF 6 -> 6.45. Többi ágyúnál nem változik a ROF.

Olyasmit beszéltek ezekrõl a tankokról(kivéve az excelsior ugye), hogy CW alkalmával lesz használható, nem tudom pontosan, hogy lehet majd feloldani. Tehát nem randomra lesznek.

Hol lehetne megtalálni ez a crew soundot? próbálam gugolósban de nem sok sikerrel jártam. Tudsz adni egy linket? ki próbálnám.

Pár kérdés😊

Az elsõ az új ruszki T10 med?
A VK7201-rõl nem azt mondták, hogy nem lesz megvehetõ a játékban?
M60??? Már az M48-nál is azon visítottak a fórumokon, hogy túlságosan késõi konstrukció. Az M60 meg ha jól emlékszem (meglepõ módon) 1960-ban jelent meg. Mi lesz a következõ, Chieftain?
polluxware
M46 Patton-nál a fejlesztett torony ad valmi érzékelhetõ bónuszt a töltési idõhöz? 90milis -re pölö (180/240)

alapvetõen elvagyok vele csak ez a 8as rof.... T-54nek is 8 felett van..

centi 7/1nek meg 10!!

nem fogják ezt buffolni vagy valmi??

- the devs didn't find enough materials about Leopard prototyp B to implement it. It still exists as a built prototype tank, but photographing it is forbidden for now, might get implemented if the data are found
- second round of 0.8.5 test is planned
- apparently, one of the devs answered incorrectly before (as the RU players are also confused), so: British arty is NOT planned to come at the same time as other tier 10 arty, it will come afterwards, "British arty was never planned for 0.8.6"
- plans for 0.8.6 will be officially revealed very soon

(tippem t10 artyk meg valami gyors, pl új lightok, vagy új amcsi med ág, de az nagyon scifi kategória.😄 vagy azért is berakják a német td-ket, had szívjanak...😄😄)

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eredetileg ezt akartam linkelni, de a másik is jó:

Prém lõszerrel, de azért nem rossz:

Ha ez a Tiéd és hétvégére lett meg akkor értem,hogy miért vagy dühös...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

a statisztikát!
Mit kell nézni?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Keress rá a háborús film pack-ra.
Eszméletlen sokat röhögtem rajta.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

mijki
Milyen crew sound módot használtok? Kellene egy új, unom a régit. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ximix
Hûha mindjárt kilenc óra kezdõdik a Híradó 😊
na ehhez mit szóltok?

Sunsetjoy
Mivel a T30 az TD, a T34 meg heavy, nem lehet ugyanaz... Régen a T30 emlékeim szerint a 10-es topheavy volt (a t29,32,34,30 sorban), csak átrakták a T30-at td-nek, a t34-bõl lett ugye a prém.

Többek szerint csak egy megálló a toptier amcsi forgótornyos td felé. És talán valamivel kezelhetõbb, mint egy t95.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

T30 az ugyan az mint a T34, jobb löveggel, és T9-ben?
Milyen tank?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

type59.

Grat! Nekem tegnap JP2-vel sikerült a csótányirtás<#vigyor2>

[/url][/img]

Ez se a tipikus artyvadász tank😊
tiplin?
Ezt nem értem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Végre megvan a pascucci medál, nem gondoltam volna, hogy pont ezzel a tankkal lesz meg, fõleg mert sokáig nem is jött be, de péntek óta ráéreztem hogyan kell használni.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

A tornyot a tiplin is állandó jelleggel ellövik nekem, az ammorack is mindennapos volt, és rá kellett rakni a wet ammót.

Ezért volt a type túl erõs és ezt nem értette meg sok ember. A type-nak megvan a gyorsasága a flankelésre és elég jó a páncélzata ahhoz, hogy pattogjanak róla. Ez jelenleg egyetlen prém tankra sem illik, vagy gyorsak, vagy pattogósak. SP-t azért vettem meg, mert a páncélzata elég erõs és APCR-el 258 pen bármi ellen elég, fõleg ha akciósan veszem a prém lõszert. Ha tegyük fel minden csatában elszórok 20 prém lõszert, az akciósan 40k, ehhez jöjjön repair olyan 8k, az 48k. Ennyit prém nélkül is hoz minden csatában, no meg 20 APCR ellövésével már simán 80k körüli bevételt lehet csinálni prém nélkül. IS-6-ot azért nem vettem meg, mert gyenge a prém lõszere és ha 9-es csata van, akkor már sok esetben APCR-el sem tudja sebezni a tankokat.
Med gyorsaságú tankot akartam, ezért is esett nagyon rosszul, hogy Fcm elkeserített.
Ha FCM ammorackjét ellövik, vagy a tornyát (mivel az is sokszor van), az két olyan modulsérülés, ami nagyban befolyásolja a bevételt.
Su-122-n is gondolkodok, habár bujkálós td-ket nem szeretem.
De ennek minden statja jó. És olcsó is.
Köszi a videót.
Én farmolásnál a puha célpontot keresem, hacsak tehetem nem foglalkozok a nehezen átüthetõ tankokkal.
De amikor szembe jön a Kv4, és nincs más választásom, akkor elkeseredek.
Mondjuk ezen az Is6 átütése sem segít.

Istenem <#rinya>

Köszi !
Én egyedül a Supershit-et használtam eddig. Ha jövõ héten lesz akció, akkor szerintem veszek valami mást is. Szerintem amúgy érdemes az olyan prémium tankokat venni, amik mozgékonyabbak, több okból is. Ami mozgékony, azzal lehet flankelni, mert ha elõre is rohansz a mozgékonnyal és meghalsz 3-4 perc alatt, ott a másik. Ez szigorúan kreditfarmoláci célból jó. Pl én azt mondom, hogy egy SU-122-44 és egy FCM tökéletes kettõs. Az biztos, hogy a tier limitesek közül választanék, ha tier8 kell.

Itt van 2 SP replay szigorúan AP-val, most mentem õket direkt azért, hogy megmutassam mennyit hoz és mennyire elég a 170 pen, ha tudjuk hová kell lõni és jó célpontokat választunk

Igen, sok jót hallottam az Is6-ról.
Pedig eleinte lenézte mindenki.
Az ágyúja, ha jól látom az IS top ágyúja, ami nem rossz dolog.
Elkezdtem felé kacsintgatni én is.
Legénység is bõven lenne belevaló. <#nevetes1>
Sajnos teszten csak 1 drága prémtankra van pénz, pedig kipróbáltam volna.

Tudom nem engem kerdeztel de nekem az is6 nagy meglepetest okozott. Nincsenek betegsegei. Nem eg mint a gyufa ,nem lovik el a loszerrekeszt , nem lomha, nem elsodleges celpont mert nem papir, nagyon pattogos a pancelja, es az agyu hatalmasakat harap. Ami miatt megsem veszem meg az az hogy az orosz heavy ag nem erdekel, es 3,4-es celzasi ido kicsit idegesito nekem. Az agyu eleg pontatlan kozepes tavolsagon is de kozelharcra siman alkalmas. En a legutobbi teszt szerveren arattam vele ami nagy szo, tekintve hogy nem vagyok egy nagy asz jatekos. A tank vedett engem nem pedig nekem kellett vedenem a gyengesegeit.
ximix
% pontonként mutatja pl 91%-os vagy akkor azt mutatja mennyi kell a 92%-hoz.
És a 0ás criteket is direkt nem csinálják meg, valamint az MM anomáliak is majd akkor javítják, amikor kijön valami más, hogy megmutassák, hogy meg tudnak újulni.
Végül is hónapokig/évekig veszekednek a játékosok bizonyos dolgok miatt, amire azért szarnak, mert késõbb majd nagyot durran. <#nevetes1>
Fejleszteni, és javítani kell folyamatosan, hogy a vásárló örüljön.
A csata utáni értesítések bevezetése óta a következõ peccsben lesz használható + tartalom. (3as platoonok, szakaszok kreálása prém nélkül)
Szinte minden más húzásuk megosztja a játékosokat.

csaba90
😊 A DB-vel vagyok Tornado néven 😊 azért köszi mert vagy fél éve sok képet raktam meg válaszoltunk is egymás hozzászólásaira 😄

Csaby

Aki tudja, az írja meg, hogy miért van az, hogy a kiegészítõ képzettséget amikor eléri a legénység, hírtelen kiírja, hogy még 25000 kell ?

91%-osnam írta ki a skillt és 24 ezerrõl számólt vissza csatánként, erre mikor ki kellett volna adni a skillt, kiírja, hogy 25 ezer XP kell <#rinya>
Van egy olyan érzésem, hogy bizonyos dolgokat (mint pl a történelmi csaták), szánt szándékkal nem csinál meg a wg. Egyenlõre. Elvégre kell majd a puskapor, ha kijönnek a konkurens játékok. Nem hinném, hogy a WG ölbetett kézzel fogja nézni a konkurenciát. Nem viccbõl vették meg a HAVOC-ot sem. Van itt háttér munka kérem, nem ellenségeik ezek a saját pénzüknek...

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ez nem az õ statja. <#nyes>

bátor vagy hogy ennyi ember elõtt le mered magad égetni!
Tudtam valaki felhozza majd WOW-ot.
A WOW kivétel szerintem mivel úttörõ volt. Nekik nagyon bejött, és hiába próbálják másolni csak lassan csökken a játékosállomány. (nem játszottam vele, csak amit tudok róla)
Legjobb MMO-kat elkezdik másolni.
Jön a konkurencia.
Amit úgy fejlesztenek, hogy megnézik mi jó xy játékban, amit átveszünk. Valamint mi a szar/mi hiányzik a játékosoknak, amit a miénkben javítunk.
Ezért borzalmasan erõs konkurenciát jelentenek majd a WOT-nak is.
Szerinted ha War Thunder elkezdi a tankos részlegét is építgetni hányan hagyják itt ezt? Sokan csupán azért játszanak ezzel, mert nincs más alternatíva.
Történelmi csatákat nem tudják/akarják megcsinálni? Na ne már.

Mondjuk ezek még 8.0 elõtti szorzók.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

csaba90
ez most komoly? vagy nálam van valami probléma?😄
Ilyen létezik egyáltalán? eff érték 1 ??? 😄

Csaby

Tényleg:
Szerinted melyik hoz jól mostanság?
Kv5-öm van és beleuntam a 167es penetrációba.
Fcm-et akartam, de a tesztelés után elkeseredtem.
Sok modulsérülés, sok ammorack. És az alacsony alfa miatt ugyanarra az átütõ találtra kevesebb jár, mint kv5 esetében.
88ast néztem még, mivel annak van 203mm átütése, és jó rofja.
Viszont a sebzés miatt már kezdek kacsintgatni az is6 felé is.
Sp kiesik, mivel az 1 kv5.

mijki
Az jó. 😊

Nagyon utáltam az M7-et az elején, de végül jó kis tank lett, jobb mint amilyennek látszik. De amint ki lett fejlesztve a T21 eladtam.<#gonosz1>

És az oda vezetõ út:
M3 Stuart:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

M5 Stuart:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem túl hosszú egy mmo élettartalma? A WOW mióta is fut? 😊

Szerintem aki keresni akar kreditet, az most is talál magának jó prémium tankokat.
A wg nem jótékonysági intézmény.
Ha az én cégem lenne, és meg lehetne oldani, hogy a játékosok az én bevételemet növelve örüljenek annak, hogy az õ tankja +50%ot hoz és ez mellé még tierlimites is (miután fullra ki van húzva), simán ráugrasztanám a fejlesztõket.
Többi játékos le van szarva. Õk is a zsebükbe nyúlhatnak.
1 MMO élettartalma nem túl hosszú.
A WOT most jár abban a szakaszban szerintem, hogy népszerûsége tetõzik.
Itt kell megfejni nagyon a játékosokat.
Mert lassan jön a konkurencia, és sokan elpártolnak.

Ha már itt tartunk, próbálgattam a tesztszerveren a t6-os prémeket. Egyedül a TOG2-re nem jutott már arany, de valahogy a többi közül a DMaxot éreztem a legkiegyensúlyozottabbnak és a legjobban jövedelmezõnek is. Ti mit gondoltok, mit érdemes megvenni esetleg?