World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benne vannak a mostani tesztkliensbe is az Excelsior-t kivéve.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
<#integet2>#integet2>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Az elsõ az új ruszki T10 med?
A VK7201-rõl nem azt mondták, hogy nem lesz megvehetõ a játékban?
M60??? Már az M48-nál is azon visítottak a fórumokon, hogy túlságosan késõi konstrukció. Az M60 meg ha jól emlékszem (meglepõ módon) 1960-ban jelent meg. Mi lesz a következõ, Chieftain?
alapvetõen elvagyok vele csak ez a 8as rof.... T-54nek is 8 felett van..
centi 7/1nek meg 10!!
nem fogják ezt buffolni vagy valmi??
- second round of 0.8.5 test is planned
- apparently, one of the devs answered incorrectly before (as the RU players are also confused), so: British arty is NOT planned to come at the same time as other tier 10 arty, it will come afterwards, "British arty was never planned for 0.8.6"
- plans for 0.8.6 will be officially revealed very soon
(tippem t10 artyk meg valami gyors, pl új lightok, vagy új amcsi med ág, de az nagyon scifi kategória.😄 vagy azért is berakják a német td-ket, had szívjanak...😄😄)
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Eszméletlen sokat röhögtem rajta.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Többek szerint csak egy megálló a toptier amcsi forgótornyos td felé. És talán valamivel kezelhetõbb, mint egy t95.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Milyen tank?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
[/url][/img]
Ez se a tipikus artyvadász tank😊
Ezt nem értem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Ha FCM ammorackjét ellövik, vagy a tornyát (mivel az is sokszor van), az két olyan modulsérülés, ami nagyban befolyásolja a bevételt.
Su-122-n is gondolkodok, habár bujkálós td-ket nem szeretem.
De ennek minden statja jó. És olcsó is.
Köszi a videót.
Én farmolásnál a puha célpontot keresem, hacsak tehetem nem foglalkozok a nehezen átüthetõ tankokkal.
De amikor szembe jön a Kv4, és nincs más választásom, akkor elkeseredek.
Mondjuk ezen az Is6 átütése sem segít.
Köszi !
Itt van 2 SP replay szigorúan AP-val, most mentem õket direkt azért, hogy megmutassam mennyit hoz és mennyire elég a 170 pen, ha tudjuk hová kell lõni és jó célpontokat választunk

Pedig eleinte lenézte mindenki.
Az ágyúja, ha jól látom az IS top ágyúja, ami nem rossz dolog.
Elkezdtem felé kacsintgatni én is.
Legénység is bõven lenne belevaló. <#nevetes1>#nevetes1>
Sajnos teszten csak 1 drága prémtankra van pénz, pedig kipróbáltam volna.
Végül is hónapokig/évekig veszekednek a játékosok bizonyos dolgok miatt, amire azért szarnak, mert késõbb majd nagyot durran. <#nevetes1>#nevetes1>
Fejleszteni, és javítani kell folyamatosan, hogy a vásárló örüljön.
A csata utáni értesítések bevezetése óta a következõ peccsben lesz használható + tartalom. (3as platoonok, szakaszok kreálása prém nélkül)
Szinte minden más húzásuk megosztja a játékosokat.
Csaby
91%-osnam írta ki a skillt és 24 ezerrõl számólt vissza csatánként, erre mikor ki kellett volna adni a skillt, kiírja, hogy 25 ezer XP kell <#rinya>#rinya>
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
A WOW kivétel szerintem mivel úttörõ volt. Nekik nagyon bejött, és hiába próbálják másolni csak lassan csökken a játékosállomány. (nem játszottam vele, csak amit tudok róla)
Legjobb MMO-kat elkezdik másolni.
Jön a konkurencia.
Amit úgy fejlesztenek, hogy megnézik mi jó xy játékban, amit átveszünk. Valamint mi a szar/mi hiányzik a játékosoknak, amit a miénkben javítunk.
Ezért borzalmasan erõs konkurenciát jelentenek majd a WOT-nak is.
Szerinted ha War Thunder elkezdi a tankos részlegét is építgetni hányan hagyják itt ezt? Sokan csupán azért játszanak ezzel, mert nincs más alternatíva.
Történelmi csatákat nem tudják/akarják megcsinálni? Na ne már.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ilyen létezik egyáltalán? eff érték 1 ??? 😄

Csaby
Szerinted melyik hoz jól mostanság?
Kv5-öm van és beleuntam a 167es penetrációba.
Fcm-et akartam, de a tesztelés után elkeseredtem.
Sok modulsérülés, sok ammorack. És az alacsony alfa miatt ugyanarra az átütõ találtra kevesebb jár, mint kv5 esetében.
88ast néztem még, mivel annak van 203mm átütése, és jó rofja.
Viszont a sebzés miatt már kezdek kacsintgatni az is6 felé is.
Sp kiesik, mivel az 1 kv5.
Nagyon utáltam az M7-et az elején, de végül jó kis tank lett, jobb mint amilyennek látszik. De amint ki lett fejlesztve a T21 eladtam.<#gonosz1>#gonosz1>
És az oda vezetõ út:
M3 Stuart:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

M5 Stuart:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha az én cégem lenne, és meg lehetne oldani, hogy a játékosok az én bevételemet növelve örüljenek annak, hogy az õ tankja +50%ot hoz és ez mellé még tierlimites is (miután fullra ki van húzva), simán ráugrasztanám a fejlesztõket.
Többi játékos le van szarva. Õk is a zsebükbe nyúlhatnak.
1 MMO élettartalma nem túl hosszú.
A WOT most jár abban a szakaszban szerintem, hogy népszerûsége tetõzik.
Itt kell megfejni nagyon a játékosokat.
Mert lassan jön a konkurencia, és sokan elpártolnak.