World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.01.08. 19:59:51
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mindenkinek +- 25% az rng.
Vannak akik tudjàk ezt kezelni(+55%+wr unicumok)
Vannak akik meg nem.
Ennyi a történet szerintem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Régebben volt,valami dosser fàjlt kellett feltölteni valahovà,és akkor lehetett nézni,hogy mennyi,àtlag,asziszt kell az adott tankkal.
De màr nem emlékszem pontosan.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egyébként van olyan mod ami kimutatja hogy mennyi sebzés vagy egyéb szarság kell gunmarkhoz?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ez a tank amúgy nagyon beteg,néha már én szégyellem magamat<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Az a Dokk elég érdekesnek tűnik az alagutakkal,kíváncsi leszek befér-e majd oda a Type5 vagy 1 Maus<#hehe>#hehe>
Bár mondjuk ha olyan lesz a kamerakezelés mint most a házak mellett(idegbeteg ugrálás) akkor oda nem kell majd bemenni<#idiota>#idiota>
A 7-es a SPIC a 8-as a HWK 12
"Tehát nekem nem tetszik az IS-7 kihúzása után megy a kukába az biztos"
1. ha kihúzod mielött megjönne a 9.22-es update
2. a 9.22-es update után kap egy másik tízes tankot, a helyére az IS-7 elé pedig az obj 257 kerül szóval nem érdemes eladni.
-az ágyúsüllyedés elég kevés,abból áll a csaták 90%-a hogy tornázok a tankkal hogy egyátalán rálássak valakire ezért sok értékes időt elvesztek vele a csatából.
-a frontpáncél alul felül egy vicc,komolyan nem tudok olyan tankkal találkozni aki ne lőnné be.A fénypont az volt mikor egy 7-es HWK 12 kényelmesen belőtt 2-szer is szemből.
-az ágyú,akkora semmiket lő hogy eszméletlen csak nézek hogy hova ment a cucc,meg vagy kritikalt lő vagy sebez a 2 együtt ritka és ebből fakad a 4. dolog
-a tank csak szinte modulokból áll,minden csatában ellővik a lőszerrekeszt,volt hogy 3-szor de ritkán robban.De szinte minden lövés visz valamit,persze pont a legrosszabbkor.Olyan Centurion effektus érzésem van vele.
Tehát nekem nem tetszik az IS-7 kihúzása után megy a kukába az biztos.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2018.01.07. 23:23:45
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Talán nem lenne lehetetlen,de az ilyen KarkhovHimmelsdorfEnskStalingrád mapok vetésforgó szerű váltakozása miatt nekem kb felejtös.Ezekem a mapokon állt 500dmg vel halok<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Az lehetséges lenne? 😄
A játékban a nyelvet csak újratelepítéssel lehet változtatni?A launcher-ben hiába állítom át csak azét változtatja,de ingame nem.
De megnéztem a Type64es àtlagodat,nekem hiànyzik hozzà 300+dmg:-DD
El is engedtem a dolgot:-DD
Kinyomtatom majd a képét,azt rajzolok rà 3.at:-DD
Én T-34-3ra tettem ezt a szép kis festést. 😄

Type 4 Heavy második ágyúja mivel osztja?
The Matrix has you...
De megtaláltam az ellenszert,nem viszek Ap-t,mert az összevissza repked,meg lepattan<#hehe>#hehe>
+2400 sebzéses köröket kell menni, hogy meglegyen. Mivel spotolni én nem tudok, ezért 3000 ezreket sebeztem a végén, hogy beadja. <#idiota>#idiota>
Én most,a pingvines jóember szavaival élve a kis buzgómócsingra #hehe]hajtom másodikat.Már nem kell hozzá sok,1v2 jo kör<#violent>#violent>
A Type 64 re meg szerintem nem lesz 3.ik,mert néha felmegy 90% ig,aztán becsúszik pár f@s köt azt újra 86-87%<#wilting>#wilting>
Mondjuk a nagyobb kombinált sebzéses csata végén meg kiírta, hogy figyelik milyen jó csata volt, töltsem fel, és lehet kapok 2500 aranyat.
Nálunk(eu) most a patriot meg a hydro kapható,az usában a revo,az oroszoknál a wz 120 prém td,a superpöri,és a pudel,az ázsiain ugyanaz a wz td, a patriot meg a sima testvére e5,a hydro,az ac4 ,ac1.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
BattleTag: kabel15#2672
Ahogy a klasszik Blade Runnerben: lófá nehogymá'!
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.06. 19:09:50
Ez a pingvinezés szerintem nem a korosztályra utal hanem egyszerűen csak kitalált valamit a nézőinek megnevezésére.
Ugyan ilyen a Fun With Geeks(társasjáték stream gamestarosokkal illetve egyébb youtuber ismerőseivel) csatorna is, ott is akié a csatorna elég gyakran hívja úgy a nézőit hogy"bogyócskák".
Nomeg úgy rémlik hogy egyébb youtuberek is akik kaptak press accountot azok csak belecsaptak a lecsóba és kész(pingvinharcos, zsozéatya stb.)
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2018.01.06. 18:05:48
Ha Is7-et kéthavonta egyszer véletlen előveszem és véletlen overlordra tesz akkor tuti fix hogy padló gáz és takarodjatok előlem tetvek stílus be.<#buck>#buck>
De kb 99%-ban bejön.A látvány ahogy t8-10 medek lightok és td-k menekülnek haláli.Nem a beach-re megyek le hanem fent a dimbes domboson.
De ma Marleen-al is betoltam a roham üzemmódot T6-8 csatában és dombról le bele a tömegbe.
Mondjuk ciki hogy ő szakadékba esve is max 24-el megy.
Az Is7 meg 60-al robog.