World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bakker ! Akkor hogy jutok el a T-44 -hez ? Minden esetre köszönöm !
nem álreg, ismerem Jashint, jó arc, HPTS-ben játszott.
Ismétlem 3x vásároltam sikeresen. Ugye érted hogy háromszor azaz háromszor!
Múltkor valaki kérte tõlünk a magyarosításunkat most van egy újabb kibõvített verzió belõle ha valakit érdekel innen letöltheti.

Si vis pacem, para bellum!

Nyugisabb is az élet mi?😄

JeffDunham
T-43? A játékosok 80%-a gyûlöli, 15%-a csak utálja, 4%-a el van vele, 1%-a tud is játszani vele.

Saját statisztika. Én a 80%-ba tartoztam.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Eagle16
Ha csak friss infók kellenek, akkor ott vannak a blogok is. WoT For the Record és Wot-News amiket én szoktam nézegetni, de van még sokfajta más is.

Fórumból még a PH!-s van, az nem annyira aktív mint ez, de kevesebb is a haszontalan hsz.

Én még mindig itt szoktam olvasgatni inkább ha kihagyok pár napot, meg néha értelmesen is el lehet beszélgetni...régebben aktívabb voltam, csak most már nem játszok annyit ezzel, mert elkezdtem a War Thunder-t 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha elég pénz a kártyán ,akkor hívd fel a bankodat, hogy látják-e a tranzakciót, így kiderítheted, hogy hol a hiba.
A lejárati idõt jól írod be ? hónap/év
Köszönöm uram! 😊
Mert megint elnyomottak vitatkoznak egy játékon hogy kinek van igaza? tudom ez itt megszokott és ha kérdezek valamit normálisan jön a flame. Ez az SG!
Akkor várj egy kicsit..

Biztos hogy mûködik ha nem azt írják, simán egymás után kellenek a számok, kártya alkalmas? vásároltál már vele?

Akkor írj már ha segítesz. Nem mûködik jelenleg. Már vettem 3x bankártyával... ne kezdjük már ezt a lekezelõ nagyképû dumát.
Szerintem felesleges a programozókat szidni, mert a részvétel önkéntes, amennyiben nem felelnek meg a feltételek, uninstall.
Jellemzõen hibátlant várunk el mindig, nagyjából ingyen.
Túl kellene ezen emelkedni, és szórakozni csak.
A vitakultúráról pedig annyit, hogy akinek a stílusa nem felel meg, annak nem kell visszaírni, és így az illetõ okafogyott lesz a következõ beírását illetõen.
Milyen tank a T-43 ? Válaszokat elõre is köszönöm !
A címhez ne a saját címedet add meg. 😊

Ne akard hogy én is trollkodjak itt! 😊

Normálisan kérem légyszives. Sztem most nem mûködik mert 3x írtam be rendesen.
A kocsmai verekedéseknél se illik a közepébe beordítani a rendelést. Várd ki szépen a sorod. <#idiota><#law>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Igazából elég egyértelmûen oda van írva mellé hogy mihez mit kell beírni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én arra válaszoltam neked, hogy valaki tudja-e. Igen, valaki tudja.
Az a baj ezt írtam be 3x kb és azt írja hogy érvénytelen és próbálja késõbb. Lehet karbantartás van?
Köszönjük !!!
Ez így van egyet értek, viszont nem kötelezõ játszani sem.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Köszönöm!
Ugye? 😊) Ez a legjobb az egészben. Mindig öröm egy kis szájkarate a fórumon, fõleg ha olyan regek jelennek meg a nagy semmibõl akiket még sose láttam itt. Dõlj hátra, bonts egy sört.

KamionosBarat, tõlem nem kell elnézést kérnie, fõleg nem ilyen emos stílusban amiben itt nyomod.
Mi igen? 😊 kb 3x írtam be de nem mûködik. Lehet most nem üzemel vagy mi?
minden számot be kell írni ami ugye 4*4 krakter
majd a lejárati idõ
majd a biztonsági kód ez általában 3 karakter, és kártyától függ hol van, vagy a hátulján az aláírási blokk fölött, vagy az elején a sorozatszám után.
Sok sikert
Megjött az óvóbácsi. Kár.

Téged mint alreget vagy mi?😊

Haverom gépében egy 8 ezer forintot sem érõ kártya van 4670 konkrétan és tökéletesen megy neki mindenféle 100% terhelés nélkül a garázsban, innentõl fogva ez vagy szoftveres probléma egyeseknél, vagy ennél gyengébb kártyán próbálkoznak.
Baszod ez MO, itt kurva sok embernek próblémát okoz 8 ezer forintot kipengetni családostul, vagy anélkül tök mind1. Itt nem az alapján fogllakoztatnak valakit, mert van tapasztalata vagy van esze a munkához, hanem az alapján, hogy kinek az ismerõse és kinek nyalt be.

Ez az ország ott szopat ahol tud, diplomával másfél évet ültem otthon, úgy hogy közben volt már 4 éves eladói tapasztalatom, de voltam már recepciós is. Sõt volt, hogy már szórólapoztam is diplomástul, sõt kertészkedtem is.

Ebben az országban nem az ember hibája, ha nem viszi valamire. Keresek mindennel együtt havi 80-t, de az elmegy számlákra, mikor hazaadom. Nekem sincs mindig random 8 ezer forintom. Ha tönkremegy valami a gépbe, spórolnom kell hónapról-hónapra. Ember nem németországban vagyunk, ahol a legutolsó wc pucoló is 1000 eurót keres.

Amúgy meg sztem nem menõzni próbált az életével, csak elmondta, hogy neki van fontosabb is mint ez a játék és ez érthetõ. Nyilván elõszõr megy a családra a kajára meg a számlákra a pénz és csak utána a hobbyra max.

Sok becsületes ember meg sok év után is 75-80 rugót keres ebben a fostalicska országban...
Látom már megint buli van. Szóval remélem mindenki kiélvezte, mert a hozzászólások ezentúl törölve lesznek a témában.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Begõzölt kiskamasszal minek vitatkozzak értelmetlenül ?
Tombolnak a hormonok ilyenkor...
Majd Szpec intézi, az õ dolga.
Igen.
and suddenly, out of fckin' nowhere, a wild Tiger appears!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Jashin, azon a normális helyen apuciért, vagy az idõsebb testvérért nyafi a divat?

Kedves Diegho! Én felnézek rád, mint játékosra, de az ehhez hasonló megnyilvánulásaid elõtt értetlenül állok. Egy olyan kaliberû játékosnak, mint te, nem lenne szabad ilyen alpári módon megnyilvánulnia egy közösségi fórumon. Neked példát kellene mutatnod, és ha akarnád, akkor te lehetnél a lángoszlop, ami utat mutat mindannyiunk számára. Arra kérlek, hogy gondolkodj el ezen egy kicsit. Remélem nem bánod, ha ezért a hozzászólásodért a te nevedben is elnézést kérek mindenkitõl!

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

De szép is az alreg élet... látom csak úgy mer ugatni a legtöbb😄DD

De jó hogy itt állandóan vitatkozni kell a nagy semmin. Kérdezek valamit meg semmi válasz mert itt mindig hepalykodnak.

Tudja valaki most mûködik e a kártyás vásárlás az oldalon vagy a bankkártya számoknál mindet írjam vagy az utolsó mennyit?
mwo/wt van más is és egyszer ennek is vége lesz egyszer😄

Ezt a 8 ezer forintot honnan szedted? Ennyiért hol kapsz egy normális VGA-t? Mert itt ez volt a probléma.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

szerelmi bánatod van vagy mi? megrúgott a kecske amikor próbálkoztál?
semmi baj kislány itt majd rádugranak 😄
Moderátorszagú a dolog...
Szpec nincs errefelé véletlenül ?
Meg kellene rendszabályozni 1 nagyképernyõs kamaszt.
Az teljesen rendben van😊 mivel lowon proci kell neki akkor van fps, ott a gond ha proci/vga is együtt egy foshalom😊

aszta elsõre sikerült jól megosztanom <#mf1><#vigyor4>

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.

Nagyon izgalmas csata. Az arty sokat segített,ha õ nincs...[url=]

A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.

Igen? Mondj egy normális helyet és kipróbáljuk! Elárulom biztos nem te fogod megmondani, hogy mit fogok csinálni online és mit nem, ahhoz túl nagy senki vagy 😊
Jóbarát, ezzel a stílussal normális helyen azonnal feltörlik veled a padlót.
Tiplizz innét...
Ezt te természetesen online meg tudod ítélni... azt nem tudod megítélni egy faék egyszerûségû játékban, hogy mikor kell a zöld és mikor a piros zászló felé fordulni, de természetesen isteni adottságaid vannak ahhoz, hogy több száz km távolságról is megítélj valakit teljes biztonsággal. Ez azért nem semmi adottság, de sajnos a lényeget még te sem értetted meg, van aki már igen, azért érdekes, hogy eddig csak pár embernek esett le, hogy mi megy itt, a többi csak asszisztál.