World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
Saját statisztika. Én a 80%-ba tartoztam.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Fórumból még a PH!-s van, az nem annyira aktív mint ez, de kevesebb is a haszontalan hsz.
Én még mindig itt szoktam olvasgatni inkább ha kihagyok pár napot, meg néha értelmesen is el lehet beszélgetni...régebben aktívabb voltam, csak most már nem játszok annyit ezzel, mert elkezdtem a War Thunder-t 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A lejárati idõt jól írod be ? hónap/év
Jellemzõen hibátlant várunk el mindig, nagyjából ingyen.
Túl kellene ezen emelkedni, és szórakozni csak.
A vitakultúráról pedig annyit, hogy akinek a stílusa nem felel meg, annak nem kell visszaírni, és így az illetõ okafogyott lesz a következõ beírását illetõen.
Milyen tank a T-43 ? Válaszokat elõre is köszönöm !
Normálisan kérem légyszives. Sztem most nem mûködik mert 3x írtam be rendesen.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
KamionosBarat, tõlem nem kell elnézést kérnie, fõleg nem ilyen emos stílusban amiben itt nyomod.
majd a lejárati idõ
majd a biztonsági kód ez általában 3 karakter, és kártyától függ hol van, vagy a hátulján az aláírási blokk fölött, vagy az elején a sorozatszám után.
Sok sikert
Ez az ország ott szopat ahol tud, diplomával másfél évet ültem otthon, úgy hogy közben volt már 4 éves eladói tapasztalatom, de voltam már recepciós is. Sõt volt, hogy már szórólapoztam is diplomástul, sõt kertészkedtem is.
Ebben az országban nem az ember hibája, ha nem viszi valamire. Keresek mindennel együtt havi 80-t, de az elmegy számlákra, mikor hazaadom. Nekem sincs mindig random 8 ezer forintom. Ha tönkremegy valami a gépbe, spórolnom kell hónapról-hónapra. Ember nem németországban vagyunk, ahol a legutolsó wc pucoló is 1000 eurót keres.
Amúgy meg sztem nem menõzni próbált az életével, csak elmondta, hogy neki van fontosabb is mint ez a játék és ez érthetõ. Nyilván elõszõr megy a családra a kajára meg a számlákra a pénz és csak utána a hobbyra max.
Sok becsületes ember meg sok év után is 75-80 rugót keres ebben a fostalicska országban...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tombolnak a hormonok ilyenkor...
Majd Szpec intézi, az õ dolga.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Tudja valaki most mûködik e a kártyás vásárlás az oldalon vagy a bankkártya számoknál mindet írjam vagy az utolsó mennyit?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
semmi baj kislány itt majd rádugranak 😄
Szpec nincs errefelé véletlenül ?
Meg kellene rendszabályozni 1 nagyképernyõs kamaszt.
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.
Tiplizz innét...