World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Si vis pacem, para bellum!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Õ 1 teljesen átlagos ember, aki teljesen átlagos stattal rendelkezik.
Ezt õ mondta.
(Tehát szakesz átlag alatti.)
Az meg most miért baj, hogy az õ prém tankjai után járó prémiumából vette SerB a Mercijét?
Õ dolga.
Neki van pénze 8000Ftos videó kártyára, nehogy már xp konvertálásra ne fussa.
Off: Kezdek Foxbatosodni. ELFOGYOTT A SÖRÖM! Valamint nincs pálinka sem. Rumhoz meg nem merek nyúlni, mert holnap meló.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
1 forumozó csinálta.
Én is keresem, de nem találom sorry.
Ha megvan, nekem is kellene.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mondtam!
Sok sikert a mododhoz! <#bohoc>#bohoc>
Nem tudom pontosan, már ki javasolta "háborús film pack"-et, a személyzet hangjához.
Kerestem, de nem találtam semmit.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ilyen sound modokat sosem használtam <#nemtudom>#nemtudom>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Valószínûleg mindenki a videóid miatt viselt el, hisz azokkal tartottad a világot egyensúlyban.
Vagy!
Akkor kezdtél el komolyabban feljárni fórumra és megmutatni a valódi stílusod.
Az a durva jelenleg Foxbatot többre tartják a fórumozók 1 liter pálinka után, mint téged videókkal a hátad mögött. <#nevetes1>#nevetes1>
De tudom, Te leszarod mert téged nem érdekel, meg fórumozók ki is használtak, mert videókat csináltattak veled, pedig azok 1400 effes emberkéknek szóltak igazából, hogy még jobbak legyenek...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
<#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
Sok sikert a mododhoz!
Csak be kell járatni, aztán már jönnek maguktól?
Egyébként meg a WG, diegho, nullás arty lövések monnyanak le, hogy az aktuálpolitikához is hozzászóljak. 😄
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
shbg for president!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Elõször nem tudtam mibõl vannak, aztán nézem hogy ezeket kézzel faragták 😊 Nagyon durván jól néz ki némelyik.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Az a baj hogy most már nem szórakoztat annyira, minden egyes modul / tank megszerzése csak egy újabb grind jelenleg...pedig tényleg alig játszok, néha csak belépek a garázsba aztán 1 óra múlva kilépek mert nem tudom rávenni magam hogy egyetlen csatába is belépjek.
3 év után azért már egy kicsit meguntam. Még érdekel a játék de nem várom a legújabb patcheket mint a messiás, vagy nem állok neki grindelni a legújabb tier 10-esért, mint régen.
Platoonban még mindig jól haladok mondjuk, ha kell valamire sok xp, de hamar megunom.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
viper07: én konkrétan nem tökéletest várok el, csak pár olyan apróságot, mint pl 2013 egy játék tudjon már kezelni több magot is vagy ne pattanjon le egy 200 átütésû ágyú egy 40 milis páncélról többször is. Ezek szerintem alap dolgok egy jó játékban.
T-43: nem rossz tank az, én is most gyûröm, olyan kis semmilyen med. Sok baj nincs vele, de nem is lesz álmaim tankja.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ