World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oli hajóival mi lett?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Kár , hogy apád nem kotonra költötte a 8 ezer forintját... Ha már neked ez a stílus jön be...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Már megbocsáss, de pont te voltál az , aki több száz km-rõl ítélt meg egy embert, méghozzá meglehetõsen durva, agresszív, bunkó stílusban.

Nem a kényszer miatt hanem mert én is örülnék ha csak egy filmbõl lehet csinálni egy komplett magyarosítást. Nagy favoritom Ford. :-D

Si vis pacem, para bellum!

voivod32
Arrogáns pöcs.

Nem kell télleg. Kényszerbõl semmit nem szoktam elfogadni.
kBagyula
Hujj 'mivótitt? <#wilting> Azthittem van új pöccs vagy mi.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

értem vagy mégse szakesz átlag alatti? érdekes vele már játszottam dieghoval meg még nem. Csak azt akartam írni hogy én nem esek elõtte hasra. Eddig se tartottam sokra ezután a megnyilvánulása után még annyira se.
Eagle16
Ennyi..második csatában szanaszét blokkolják a Centurionomat a nehéztankok. Elõször beáll a Kv-5 mögém aztán meg a Tigris hogy vissza ne tudjak tolatni. Így lesz valakinek 44%-os WR-je, még a saját csapattárást is akadályozza.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De nem érted!
Õ 1 teljesen átlagos ember, aki teljesen átlagos stattal rendelkezik.
Ezt õ mondta.
(Tehát szakesz átlag alatti.)
Az meg most miért baj, hogy az õ prém tankjai után járó prémiumából vette SerB a Mercijét?
Õ dolga.
Neki van pénze 8000Ftos videó kártyára, nehogy már xp konvertálásra ne fussa.

Off: Kezdek Foxbatosodni. ELFOGYOTT A SÖRÖM! Valamint nincs pálinka sem. Rumhoz meg nem merek nyúlni, mert holnap meló.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Igen lusta vagyok de mivel nem én csinálom ezért semmi köze hozzá. Az egyetlen hasznom az egészbõl az az hogy jól szórakozom a hangokon játék közben. De tudod mit? Szólok Duralisnak hogy csináljon egy csak argo-s verziót.

Én egy videóját nem néztem meg és "ÉLEK" ráadásul nem is szar a statom úg y hogy én mellette dogozom és még gyerekem is van.Egyszer belém is belém kötött azóta nem nagyon írok ide osztotta az észt de én ráhagytam. Úgy voltam vele amikor én gyerek voltam akkor még a hülyékre ráhagyták a dolgot. h én is 24 órából 30 órát gép elõtt kockulnék és anya meg apa pénzén élnék nekem is olyan statom lenne.
Én javasoltam.
1 forumozó csinálta.
Én is keresem, de nem találom sorry.
Ha megvan, nekem is kellene.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Vagy mert lusta vagy! Nincs itt semmi probléma, magyar mentalitás semmit ne csinálj ha nincs belõle hasznod.

Mondtam!

Sok sikert a mododhoz! <#bohoc>
mijki
Lehet. 😊

Nem tudom pontosan, már ki javasolta "háborús film pack"-et, a személyzet hangjához.

Kerestem, de nem találtam semmit.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Figyu csak egy filmbõl nem tudod mert hamar eleged lesz belõle. Mi elõször Ford fairlane-est csináltunk csak és pár napig poén is volt de utána tényleg jobb ha több van benne. Változatosnak kell lennie. És jöhet a kritika amíg az építõ jellegû.

Hö? 😄
Ilyen sound modokat sosem használtam <#nemtudom>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Igen.
Valószínûleg mindenki a videóid miatt viselt el, hisz azokkal tartottad a világot egyensúlyban.
Vagy!
Akkor kezdtél el komolyabban feljárni fórumra és megmutatni a valódi stílusod.

Az a durva jelenleg Foxbatot többre tartják a fórumozók 1 liter pálinka után, mint téged videókkal a hátad mögött. <#nevetes1>
De tudom, Te leszarod mert téged nem érdekel, meg fórumozók ki is használtak, mert videókat csináltattak veled, pedig azok 1400 effes emberkéknek szóltak igazából, hogy még jobbak legyenek...

mijki
Marchi: a háborús crew sound pack-nek, nem tudod esetleg a pontos nevét? Kerestem de nem találtam.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Jönnek ám!

<#nezze><#hehe>

Ez a verzió annyira új hogy még meg sem tudtam nézni milyen majd most fogom én csak kipróbálni. <#hamm>

Itt voltam és külön bemásoltam egy példát hogy a kilõtték a sofõrtre nem kell 6 külön bemondás hanem elég 2 bõl vagy 1 bõl megoldani a lényeg úgy is az hogy tudd kilõtték a sofõrt. Nem kritizálni akarom a mododat de kb pár napig poén utána idegesítõ mert játszol aztán fogalmad sincs arról mit lõsz meg sérül a tankodon míg szemmel észre nem veszed.

Sok sikert a mododhoz!
Két évig semmi, erre 2nap különbséggel meglett a második Pascucci. 😊

Csak be kell járatni, aztán már jönnek maguktól?

Egyébként meg a WG, diegho, nullás arty lövések monnyanak le, hogy az aktuálpolitikához is hozzászóljak. 😄
háát, sajnos az utána következõ tank (T-43) nagy visszaesés lesz. Aztán a T-44 is max a sebessége miatt lesz szerethetõ, viszont a T-54-ért megéri átküzdeni magad rajtuk. Én is imádtam a T-34-85-öt. A T62A meg a legjobb nem táras T10 med (bár nekem annyira nem jön be). Amúgy nekem az amcsi med vonal a kedvencem.

Biztos nem hallottam még minden újat, de ace ventura nagyon adja, illik bele. Kössz!
Múltkor itt voltál mikor mondtuk hogy csak egy fimbõl miért nem lehet kihozni egy komplett magyarosítást?

Köszi nézem .😊 Jót röhögtem rajta múltkor.

Távól álljon tõlem! 😊 nincs nekem elég energiám, és idõm moderálni! Csak ez túl mutat a "szokásos hisztin". Legalábbis számomra, illetve más hozzászólásiból ítélve a többieknek is ezért bátorkodtam megtenni a fenti kijelentést.

Külön argo mod meg sose lesz! Valahogy sejtettem.
Marchizor, szeretném kikérni a véleményed az orosz közepes tankággal kapcsolatban. Jelenleg a T-34-85-nél járok, és bitang egy masina. Véleményed szerint érdemes tovább haladnom rajta, vagy próbáljak ki esetleg egy másikat?

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

egy hete regisztráltál, de már Szpecnyaz babérjaira törsz 😄
shbg for president!

No Amx 50-120,120-as löveg Gw-Tigris segge 1 no dmg...ok 2(azaz 2 Darab!!!) Bounce...NAGYON NEM Ok.Nyertünk de nagyon mi a f... menet volt.
Nézd meg a youtube csatornám a videóimban vannak belõle hangok.

Errõl valami kis videót tudnál feltenni?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Eagle16
Ezeket nézegettem az elõbb: link (kicsit lentebb kell görgetni)

Elõször nem tudtam mibõl vannak, aztán nézem hogy ezeket kézzel faragták 😊 Nagyon durván jól néz ki némelyik.

Igen de ki lett bõvítve +22 videóból.

A neve alapján igen. Letöltöm és megnézem.
Na igen ezekben igazad van, nekem csak az nem tetszik, hogy néhányan mindent fikáznak.
<#eljen> kb. ugyan ez😊 szerencsére pár héten belül megint nem lesz idõm gamelni😄

Tudom, és én sajnálom a legjobban. #219068

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Figylej, tök mind1 ki mond ilyet, kinyilik a bicska az ember zsebébe...
Eagle16
Hát kevesebb WoT-tal kevesebb dühroham jut egy hétre 😄

Az a baj hogy most már nem szórakoztat annyira, minden egyes modul / tank megszerzése csak egy újabb grind jelenleg...pedig tényleg alig játszok, néha csak belépek a garázsba aztán 1 óra múlva kilépek mert nem tudom rávenni magam hogy egyetlen csatába is belépjek.
3 év után azért már egy kicsit meguntam. Még érdekel a játék de nem várom a legújabb patcheket mint a messiás, vagy nem állok neki grindelni a legújabb tier 10-esért, mint régen.

Platoonban még mindig jól haladok mondjuk, ha kell valamire sok xp, de hamar megunom.

Átlagos cucc.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

na hoztam popcorn-t mennyit olvassak vissza a komédiából?? 😄DDDD

Hát a hozzászólásaival pont a komolyságát és a türelmességét támasztja alá. Ehhez csak gratulálni tudok.
Ez az " ...ott van a kísértet a ganénál!" féle?😊

Nyugi ember, no offense, csak vicc volt, nehogy szíven szúrj egy ködös õszi éjszakán.

viper07: én konkrétan nem tökéletest várok el, csak pár olyan apróságot, mint pl 2013 egy játék tudjon már kezelni több magot is vagy ne pattanjon le egy 200 átütésû ágyú egy 40 milis páncélról többször is. Ezek szerintem alap dolgok egy jó játékban.

T-43: nem rossz tank az, én is most gyûröm, olyan kis semmilyen med. Sok baj nincs vele, de nem is lesz álmaim tankja.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ismeri annyira dieghot, hogy tudja, õ egy kiskamasz? Fizetek egy pohár sört annak, aki tud mutatni nekem egy olyan kiskamaszt, aki ebben a játékban sikeres. Ehhez a játékhoz kell egyfajta komolyság és türelem, ami a kiskamaszokban nincs meg. Ez az írás is többet árul el a fórumozó kolléga lelkivilágáról, mint diegho-ról.

JeffDunham
Sok sírás és káromkodás közepette. Ha ráérzel lehet vele játszani, de készülj a legrosszabbra.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nem is rá gondoltam😊))))