World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti õszültök én meg szórakozok.<#vigyor1>#vigyor1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
CCCP!
1. a nevem az accountom neve is.
2. mint írtam barátnõm használta azt az ágat amíg el nem adtam (aztán õ meg bosszúból vásárlásokkal elkoptatta kb 4M kreditemet, de ez másik történet)
Pugi: ha valami csökött állat beleszarik a levesestáladba azt sem kell elfogadni, azt csak a tehetetlen majmok teszik.
és a tüzérek a csatában, hogy a focis hasonlatoddal éljek sokkal inkább olyanok mint a hülye bírók a meccsen, kb arra jók hogy szétgyilkolják az amúgy is vérszegény játékmenetet... csak nézd meg wot dossierben hogy vajon milyen szintû és típusú tankokkal a leghosszabb az átlagos köreid idõtartama. elárulom nem lesz meglepetés.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szerintem a tüzér olyan egy csatában, mint egy futball meccsen a kapus. Egy bizalmi poszt, amire egyedüliként támaszkodni ugyan nem lehet, de sokat segíthet. A kapuban is mindig a legbolondabb áll azért, mert oda kell egy kissé elborult elme. Képzeld el kimenne mezõnybe, csak útban lenne az ügyetlenje. A pancserben is elakadhat néhány labda. A buta is jó nagyot tud rúgni az ellenbe, de legyél akármilyen jó a tüzérrel meccset nem fogsz miatta nyerni. Nem kapsz gólt és lehozod a meccset X-re(vannak kivételek, de az nem (csak)skill hanem mák).
U.I.: 8 évig játszottam kapust amatõr csapatban, térdsérülés miatt abbahagytam. Nem akartam sértegetni senkit a butázással. Ha valaki megsértõdik elõre elnézést kérek. Légy szíves, ne kezdjünk valami olyat, mint ami tegnap volt!
A nagy kérdés már csak az Indi panzer féle vonal, sokan dícsérik a tesztszeró tapasztalatai alapján. Lehet, hogy szimultán grind lesz...
Ezt screenelem ezt meg kell örökíteni az utókornak.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Meg hülyeséget beszélsz, mert ha nem célzol, akkor 50 méterrel mögé megy és semmit se splashel
Ja és még annyi, hogy barátnõm is kipróbálta a játékot és szegénykének semmivel sem ment, de aztán meglátta a csodafegvyert az artikat. Kiváló pontosság, nagy sebzés és mindezt úgy hogy 1 másodpercig sincs kitéve ellenséges tûznek, rögtön meg is lett a kedvence, onnantól kezdve már õ is hozzá tudott tenni a körökhöz valamennyit... szóval igen tényleg kell hozzá skill, ha a zéró skill is annak számít.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Pugi jól összefoglalta. <#eljen>#eljen>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
contra: lomha, lassan fordul, nagy célpont
Nem rossz cucc, nem az az igazi med feeling aka T-44, hátulról kell vele inkább támogatni. Bár med vs medben elég jó, de azért nem egy T-44.
Ott kezdeném hogy 1440 az effym, ami lássuk be nem sokkal jobb az általad (mondjuk úgy) finoman leszólt 1350-hez képest. Ez mostani adat, mindenki ezt látja. Csak annak már kevesen néznek utána hogy az utolsó 3600 csatában pedig 1820 körüli, ami azért a valósághoz jobban hasonlít.
Amit ki akartam hozni belõle az, hogy nem az effy a legfontosabb, hanem hogy az együtt játszás alkalmával mit tudsz villantani. Ha csak az eff-et figyelnék engem sem hívtak volna maguk közé, pedig sem csókos, sem spanja nem vagyok ott senkinek.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Én tegnap borzalmas csatákat mentem, volt minden ami csak elõfordulhat.
Saját T-50-esünk úgy dönt hogy akkor most vicces lesz seggbe lövöldözni a francia Tier 8-as TD-met (2 lövésig bírtam, aztán le lett gyilkolva az idiótája). Nem tudom az ilyenek mit gondolnak. Ráadásul még blokkolt is folyamatosan.
Top 43-45% WR-es piros platoon úgy dönt hogy Malinovkán nem kell nekünk a hegy Encounterben, inkább elmennek kirándulni a pálya legszélére. Persze az egész ellenséges csapat a hegyen volt...
Véletlenül meglõttem a saját Tigrisünket, mert pont az ellenség mögött állt, persze ammo rack --> -25k kredit, kösz.
Ma is hasonlókra számítok, lehet hogy inkább War Thunder-özni kéne, abba legalább SPG nincs. Vagyis van, de nem tud megölni, csak én õt 😊
De biztos hasznos lesz valakinek a Centrõl is.
[HUN]Kami*, kiskami*
Ha alap torony van rajta akkor nem sok mindent lehet vele kezdeni. Ne menj közelharcba...messzirõl meg persze kevés lesz az alap ágyú átütése, de közelrõl meg olyan mintha valami nehéztankkal próbálnál meg közepest játszani, túl nagy és túl lassú egyszerûen.
Én szenvedtem vele mikor stock volt...free xp-t is használtam hogy legalább a 17 fontos ágyú rajta legyen és ne a a 77mm-es, és még úgy is szenvedõs volt.
Fullosként jókat lehet vele harcolni a domboldalakon, nagyon ritkán lövik át a tornyát és nincs rajta nagy kupola sem.
Rárontok a magányos enemy-re egy találatért cserébe(maradt is 30egynéhány hp-m), trekkelem majd rásimulok a hátára. Egylövés-kétlövés, marad 90hp-ja... Kétmilliomod másodperccel a kegyelemdöfés elõtt BUMMMM(!) a saját tüzér visz mindkettõnket.
Nem tudom, hogy ilyenkor mi jár a társak fejében, miért csinál ilyet?
Ma nem is játszom többet szólóban, ha jönnek haverok akkor velük platoonozok, de ennek köszönhetõen mára hanyagolom.