World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyira bonyolult hogy akkor te egy darab kaviccsal is jól szórakozol nem?😊

505thZajcev[PT]

😄D

Az a baj ogy itt az emberek vérremenõ harcot vívnak minden postért és képtelenek megkülönböztetni egy véleményt egy okoskodástól.
Köszönöm szép! Akkor még várok...
Talán idén, egy kevert eu ágban.
Nem kell pattogni! Attól hogy ti árja fajnak hiszitek magatokat a játékban kb egyedül vagytok vele! Ti görcsöltök csata alatt meg rakjátok teli semmitmondó képekkel hogy kikkel játszotok az egész forumot nem én.

Ti õszültök én meg szórakozok.<#vigyor1>
Üdv! A magyar tankokról vm hír esetleg mikor kerülnek(vagy bekerülnek e valaha)be,akkor visszajönnék játszani!
patchaou
Szerintem fölösleges ezen újra és újra vitatkozni. Akik úgy érzik hogy skill kell hozzá, azoknak nyilván bonyoltultabb mint azok akik ezt nem így látják. De teljesen meddõ ez a vita. Az irtak miatti sírásról is le lehet szépen szokni, Én is ezt tettem. Attól hogy itt fórumon rinyálunk miattuk, nem fog smmi váltzni. Ugyanez a helyzet a low playerek tömegeivel is. Rinyálhatunk mi egymásnak itt a fórumon, attól a wg még nem fog segíteni a problémáinkon.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Biztos sok tankot kilõttek reallife😄DDDDDD fõleg ami 60-al ment... lol meg skill ehez😄

patchaou
Ismerek olyan játékosokat akiknek ugyanaz a véleményük az artykról mint nekem 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem fogsz két egyforma embert találni akinek azonos a véleménye az artyról. Én mivel soviet párti vagyok csak azért artyztam hogy játszhassak a híres 203mm es soviet tarackal.

CCCP!

Na pont errõl beszélek, ilyen agyhalottak tolják csak artikkal, akik még olvasni meg logikus következtetéseket levonni sem tudnak.
1. a nevem az accountom neve is.
2. mint írtam barátnõm használta azt az ágat amíg el nem adtam (aztán õ meg bosszúból vásárlásokkal elkoptatta kb 4M kreditemet, de ez másik történet)

Pugi: ha valami csökött állat beleszarik a levesestáladba azt sem kell elfogadni, azt csak a tehetetlen majmok teszik.
és a tüzérek a csatában, hogy a focis hasonlatoddal éljek sokkal inkább olyanok mint a hülye bírók a meccsen, kb arra jók hogy szétgyilkolják az amúgy is vérszegény játékmenetet... csak nézd meg wot dossierben hogy vajon milyen szintû és típusú tankokkal a leghosszabb az átlagos köreid idõtartama. elárulom nem lesz meglepetés.

Boldogok a lelkiszegények! Nézegessed ha csak ez okoz már örömet.
patchaou
Kb annyi ész és skill kell hozzá amivel egy kölyökcsimpánz is rendelkezik. Más kérdés, hogy ezzel vannak akik nem büszkélkedhetnek.

Maala
Kíváncsi vagyok, mennyi az átlagsebzésed az artykkal. Biztos az egeket verdesi, hisz olyan könnyû velük. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én sem szeretek arty-zni. Azt se szeretem ha eltalál. A játék egy része, el kell fogadni...
Szerintem a tüzér olyan egy csatában, mint egy futball meccsen a kapus. Egy bizalmi poszt, amire egyedüliként támaszkodni ugyan nem lehet, de sokat segíthet. A kapuban is mindig a legbolondabb áll azért, mert oda kell egy kissé elborult elme. Képzeld el kimenne mezõnybe, csak útban lenne az ügyetlenje. A pancserben is elakadhat néhány labda. A buta is jó nagyot tud rúgni az ellenbe, de legyél akármilyen jó a tüzérrel meccset nem fogsz miatta nyerni. Nem kapsz gólt és lehozod a meccset X-re(vannak kivételek, de az nem (csak)skill hanem mák).

U.I.: 8 évig játszottam kapust amatõr csapatban, térdsérülés miatt abbahagytam. Nem akartam sértegetni senkit a butázással. Ha valaki megsértõdik elõre elnézést kérek. Légy szíves, ne kezdjünk valami olyat, mint ami tegnap volt!
Köszi! Jelenleg a Panther az egyik kedvencem, bár a hosszú 75-ös miatt nem igazán meccset eldöntõ tank (átlagos játékosként), de érzésre átlag kb. a saját HP-ját azért bele szoktam lõni az ellenbe. Ha ennél jobb lesz az ág T8-tól, akkor végig kell tolnom.
A nagy kérdés már csak az Indi panzer féle vonal, sokan dícsérik a tesztszeró tapasztalatai alapján. Lehet, hogy szimultán grind lesz...
Amíg nem lett fullos az E50, addig gondolkodtam rajta, hogy egy lobotómia esetleg jobb lenne, mint azzal a tankkal játszani, de fullosan isteni.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA x"D
Ezt screenelem ezt meg kell örökíteni az utókornak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

próbáld ki a lori artyt😄 nekem olyan volt. Na ha azzal splashelsz 8-900t megtapsollak. Örülök ha bemegy és sebez 400-t. Amúgy t92-n kívül nem nagyon splashelnek ekkorát az artyk.

Meg hülyeséget beszélsz, mert ha nem célzol, akkor 50 méterrel mögé megy és semmit se splashel
Te máshogy gondolod.
Volt szerencsém kipróbálni. Tankos tapasztalataim alapján figyeltem a tipikus arti helyeket, mert mindig minden gyökértelep ugyanarra a 3 helyre orientálódik minden pályán szóval nagyon keresni sem kellett õket. Counterezni volt a legkönnyebb, hullottak a szerencsétlenek mint a legyek. Tankoknál meg igazából nem is kellett célozni, ha nem volt telitalálat akkor ment a 8-900-as splash átlagba. Annyira izgalmas volt, mint egy felülnézetes 2D-s béna flashjáték...
Ja és még annyi, hogy barátnõm is kipróbálta a játékot és szegénykének semmivel sem ment, de aztán meglátta a csodafegvyert az artikat. Kiváló pontosság, nagy sebzés és mindezt úgy hogy 1 másodpercig sincs kitéve ellenséges tûznek, rögtön meg is lett a kedvence, onnantól kezdve már õ is hozzá tudott tenni a körökhöz valamennyit... szóval igen tényleg kell hozzá skill, ha a zéró skill is annak számít.

Kell hozzá! Átlásd a csatát tudd melyik részeket kell tisztítani a heavyk elõtt és ne olyan célpontokat támadj amiket úgy is kifognak lõni.70% csak lõdöz és nem ezt csinálja.
Eagle16
Ventit. Az E-50 nagyon nagyon jó. Az E-50 M meg kb. ugyanaz csak olcsón van hozzá prémium lõszer 😊 Panther II-tõl kezdve szerintem szerethetõ a német közepes ág, az ágyúik isteniek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jajj, hagyjuk már hogy az artikhoz mennyi ész kell szöveget, a kezdõk fejét tömd ezzel a baromsággal, ha nem akarsz viccet csinálni magadból, õk talán még beveszik ezt a hülyeséget.

Köszönöm a válaszokat. Gondolom verikális stab és töltésgyorsító kell rá, harmadiknak ventit vagy távcsövet javasoltok? Illetve az E50 és az E50M mennyire lesz szerethetõ utána?
JeffDunham

Pugi jól összefoglalta. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Igaz! A tudás hatalom a hatalom meg kredit. Pay to win.....
Én szerettem. A hosszú 75ös ágyúval jó sniper, a 88assal pedig jó közeltámogató. Elõnye a sok HP-ja, viszonylag jó páncélzata és a tûzsebessége(fõleg 75össel). Hátránya, hogy picit lomha, túl nagy(túl jó célpont) illetve a szokásos német betegsége is meg van azaz ég mint a Reistag.
pro: jó löveg, pontos, sok HP, jó páncélzat
contra: lomha, lassan fordul, nagy célpont

Nem rossz cucc, nem az az igazi med feeling aka T-44, hátulról kell vele inkább támogatni. Bár med vs medben elég jó, de azért nem egy T-44.
Panther II-rõl mi a véleményetek, tapasztalatotok? Milyen elõnyei és hátrányai vannak a többi T8 medhez képest?
A tények azok tények. A prém lõszer jobb és egy gyengébb játékos is tud veszélyes lenni miatta. De ha nem talál el akkor ugyan olyan semmi mint a másik. Egy tüzérnél ez pláne igaz, ha nem tudja hova kell fókuszálni, nem tudja hol kell counterezni vagy olyan tankokra lõ rá amikre nem kéne akkor nem lesz hasznos tagja a csapatnak és emiatt ki is kapnak. Ergo kevesebb xp-t hoz, akár csak a csapatának többi tagja. 100xp-nként is össze lehet kaparni a következõ tankot csak lassabban.
JeffDunham
Ezzel azért vitatkoznék kicsit a saját példám miatt.

Ott kezdeném hogy 1440 az effym, ami lássuk be nem sokkal jobb az általad (mondjuk úgy) finoman leszólt 1350-hez képest. Ez mostani adat, mindenki ezt látja. Csak annak már kevesen néznek utána hogy az utolsó 3600 csatában pedig 1820 körüli, ami azért a valósághoz jobban hasonlít.

Amit ki akartam hozni belõle az, hogy nem az effy a legfontosabb, hanem hogy az együtt játszás alkalmával mit tudsz villantani. Ha csak az eff-et figyelnék engem sem hívtak volna maguk közé, pedig sem csókos, sem spanja nem vagyok ott senkinek.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Prémlõszer és mindegy milyen tank. Garantált a több sebzésed. Ennyi a titok. Pl képzeld el IS8 at mit mûvel 400 mm es pennel, mi az amit nem tud átlõni.
amúgy tényleg lehet benne valami, mert hétvégén mikor paltoonoztunk ilyen tier6osokat rakott ellenünk többnyire
Eagle16
Egyedül engem is oda rakott DB-vel nagyrészt, a titok az hogy platoonba kel menni két másik Tier 7-essel. Úgy emlékszem hogy folyamatosan top tankként rakott be minket.

Azzal tisztában vagyok, hogy megszerezni egy tankot nem tudás csak idõ kérdése. Nem igazán tüzérkedek(már vagy fél éve csatám se volt SPG-vel, nincs is garázsban) ezért nem tudom, hogy most hogyan is megy ez, mennyire lehet velük fejlõdni.
Sunsetjoy
Én is most vettem vissza (panther 2 kifejlesztése után pantherrõl) hogy belerakjak még 40k xp-t. És én nem vettem nagyon észre ezt a nagyon sok tier9-et. Mondjuk 30% nálam kb.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az elképzelhetõ, hogy belenyúltak sutyiban a VKDB MM-jébe a grind miatt. Engem 95%-ban tier9be rak vele. T-34-1-el, megy úgy 80%ban tuti top tier voltam, szintúgy comettel. És ezek nem voltak olyan régen...
Egyedül csak közepes(5,6,7) tierben szoktam játszani, mert ott még lehet fun-olni egy special-al vagy comet-el. Magasabb tierrel akkor szoktam szólózni ha érzem, hogy aznap nagyon megy és mindent ad a randomisten vagy nagyon ki akarok húzni egy tankot.
Három nap egy IS3 at kifullozni teljesen. Szted a kis tizenéveseknél mennyi idõ ugyan azt megcsinálni egy artyval? Undorító. Ha nem is három nap, legyen egy hét. Az se sok szerintem. Egyik sincs korlátozva. említeni meg nem merek olyat aki csak prémmel használja az artyját. Hummel és GWpanther nagyon menõ meg még Grille is a noobok közt prémlõszerrel. Konkrétan láttam magya rcsatornán kezdõket ezzel hencegni mennyire jó mikor fullról kilõ egy GWpantherral egy nyolcas medet vagy heavyt.
Azért egy tier7es tüzérrel rendelkezõ játékos már nem számít kezdõnek szerintem(már csak azt nézve, hogy ehhez mennyi csata kell). Nem is csinálta rosszul a dolgát a csata korábbi részében, mert jelölt/jelezte ha tölt, meg volt a 3800+ dmg-e, meg 4 kill-je(engem nem számolva).
Eagle16
Csakis platoonban...egyedül randomba menni nem vicces.

Én tegnap borzalmas csatákat mentem, volt minden ami csak elõfordulhat.

Saját T-50-esünk úgy dönt hogy akkor most vicces lesz seggbe lövöldözni a francia Tier 8-as TD-met (2 lövésig bírtam, aztán le lett gyilkolva az idiótája). Nem tudom az ilyenek mit gondolnak. Ráadásul még blokkolt is folyamatosan.

Top 43-45% WR-es piros platoon úgy dönt hogy Malinovkán nem kell nekünk a hegy Encounterben, inkább elmennek kirándulni a pálya legszélére. Persze az egész ellenséges csapat a hegyen volt...

Véletlenül meglõttem a saját Tigrisünket, mert pont az ellenség mögött állt, persze ammo rack --> -25k kredit, kösz.

Ma is hasonlókra számítok, lehet hogy inkább War Thunder-özni kéne, abba legalább SPG nincs. Vagyis van, de nem tud megölni, csak én õt 😊

Ja bocs, nem voltam egyértelmû: T-32. 😊
De biztos hasznos lesz valakinek a Centrõl is.

[HUN]Kami*, kiskami*

Ezt magyarok is megcsinálják. Velem kétszer játszották el mert normál klán tanítja a kezdõket, tudod mikor van egy normal klán és van neki egy akadémiája. Na engem kétszer egyhiteltek így az alatt az egy év alatt klántárs. Szóval veheted normálisnak mert 75% a a játékosoknak kezdõ.
Eagle16
A Centurion-hoz? Hát én elég béna vagyok vele szerintem, 1400 dmg / csata eddig, de nemrég lett fullos. (összehasonlításként Panther II-vel 1900+-t csináltam)

Ha alap torony van rajta akkor nem sok mindent lehet vele kezdeni. Ne menj közelharcba...messzirõl meg persze kevés lesz az alap ágyú átütése, de közelrõl meg olyan mintha valami nehéztankkal próbálnál meg közepest játszani, túl nagy és túl lassú egyszerûen.

Én szenvedtem vele mikor stock volt...free xp-t is használtam hogy legalább a 17 fontos ágyú rajta legyen és ne a a 77mm-es, és még úgy is szenvedõs volt.

Fullosként jókat lehet vele harcolni a domboldalakon, nagyon ritkán lövik át a tornyát és nincs rajta nagy kupola sem.

Az utolsó csata AirField-en különösen dühít. 2 tüzérrel maradtam egy 350hp-s JgTiger ellen(miután korábban kilõttem egy M103-at).
Rárontok a magányos enemy-re egy találatért cserébe(maradt is 30egynéhány hp-m), trekkelem majd rásimulok a hátára. Egylövés-kétlövés, marad 90hp-ja... Kétmilliomod másodperccel a kegyelemdöfés elõtt BUMMMM(!) a saját tüzér visz mindkettõnket.
Nem tudom, hogy ilyenkor mi jár a társak fejében, miért csinál ilyet?
Ma nem is játszom többet szólóban, ha jönnek haverok akkor velük platoonozok, de ennek köszönhetõen mára hanyagolom.
Mindig +/- 25%. Csak ugye 40 pennél nem tûnik fel, 270-nél már igen 😄