World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen trollság? Mikor itt linkelik a képet nemtom ki az akinek van vagy 50 vagy 60 db tank a garázsába az nem troll? Vagy mire gondolsz? Ne lantokba beszélj már hanem határozottan kicsit ha lehet.
Na ezt ugatom! Nem lehet normálisan társalogni mert mindig jön valaki azt beleugat mert kirekesztve érzi magát.
Na ezt ugatom! Nem lehet normálisan társalogni mert mindig jön valaki azt beleugat mert kirekesztve érzi magát.
Bocs így akartam. 😄

És még te tiltakoztál a trollság ellen.
Apám, ekkora hálószaggató öngólt lõni... na ehhez kell már a tehetség.
Apám, ekkora hálószaggató öngólt lõni... na ehhez kell már a tehetség.
Nekem ez az elsõ MMO m. Én FPS t tolok meg katonai szimulátort.
Gyerekek ezt látnotok kell!!! Ritka az ilyen már másodszor látom 1 év alatt.
Ez a kör meg hát lightos lett. Semmi extra! <#idiota>#idiota>
Ez a kör meg hát lightos lett. Semmi extra! <#idiota>#idiota>
Nekem a prem alap😊 megszoktam 12-13 éve MMO tolok ami havi fizetéssel jár, viszont nem is nagyon veszek játékot akkor meg nem mindegy, persze ha a jó magyar mentalitást nézzük akkor lopjunk mindent😊
Én speciel csak az ellenséges artyt utálom. Azt is csak akkor, ha engem lõ. 😊
Pár hete teljesen faszagányosan lehozott egy meccset egy arty a csapatban. Annyi volt a dolgom, hogy spottolok és megpróbálok nem megdögleni.
Highway-en mindenki a városba indult, én egyedül a mezõre, az arty meg fedezte a seggemet. Teljesen jó összjáték volt egy ismeretlennel. Ráadásul a végén megérdemelten abuzálhattam análisan az ellenséges artykat.
Pár hete teljesen faszagányosan lehozott egy meccset egy arty a csapatban. Annyi volt a dolgom, hogy spottolok és megpróbálok nem megdögleni.
Highway-en mindenki a városba indult, én egyedül a mezõre, az arty meg fedezte a seggemet. Teljesen jó összjáték volt egy ismeretlennel. Ráadásul a végén megérdemelten abuzálhattam análisan az ellenséges artykat.
A tömést arra értettem hogy fogom azt veszek 1 éves prémet meg egy raklap prémtankot azt fentrõl lefelé elkezdek minden a játékban lévõ tankot kifejleszteni mert akkor leszek sztár meg WG kedvenc. 40 db tank nem elég? Lesz még WG tarsajába pár object csoda majd fejlesztem azokat. Kb akkor fejlesztenék még tankot ha jönne valami TD 180 as vagy 203 as vagy 320 mm es löveggel mert object 268 valahogy nem hatott meg eddig.
Még nincs is hétvége de valami nagyon über csapatokat kapok😊 killbull pl tudod azt nem szeretem amikor kikapunk 15:3-ra 6 ember nem sebzett semmit! 4 másik 1-et lõtt rám meg jönnek 8-an... tényleg kurva szórakoztató de tudom én vagyok a láma hogy egyszerre nem tudom megölni õket😄
Akkor mégiscsak WG zsebét tömöd nem? de írhatom másként is hogy csak az easywin tankokban érzed jól magad😊)))
Máshogy is leírhatom. Kicsit nagyképûnek tûnik majd. De én nem állok be a sorba tömni a WG zsebét mert vagy 500 tank lesz a játékban és mindet kikell húzni. Nem látok benne értelmet minek ha már van 39 tank amivel játszhatok. Hétfõn kerek 40 tank lesz mert Stalin bácsitól kapok egy IS6 os mestermût. <#puszis>#puszis>
Értem van egy IS7 meg egy IS3-ad😊)) de tudod mit mondanak erre a játékra😊 hogy az orosz az easy szint😄
Én a soviet tankokat tartom értékesnek a játékban. Nem érzek kényszert hogy kéne más nemzet tankja. Semmi hátrányom nem volt eddig belõle mondom ezt úgy hogy CW ztem is meg századba is járok.
Ez igaz😊 akinek 5% fölött van az arty használat ne pofázzon😄
Az a legszebb az egészbe hogy írja XY hogy így utálom az artyt meg úgy utálom berak egy képet egy csatájáról ahol látszik a garázsa és lám ott figyel egy arty is nála. Jobb esetbe csak egy na ez a vicces
Hello! Szerintem azért van mert még nincs annyi csatád, ami alapján statisztikát készíthetne az XVM. Bár elvileg már két adatból is lehet átlagot készíteni, én mégis ezt vettem észre az ezer csata alatti játékosoknál.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
<#eplus2>#eplus2>
Igen de ez a játék a birtoklási vágyra épül😊 mert van másik 5 nemzet!
Elviekben elég lenne egy nép cuccait kihúzni de az uncsi😊
Elviekben elég lenne egy nép cuccait kihúzni de az uncsi😊
Ha ez megnyugtat akkor még lesznek kedvezmények (gondolom én ingyen prém). Most olvastam kommentek közt.
Ahh. Õszinte válasz. <#nevetes1>#nevetes1>
Ezért is írtam ha komolyság kell akkor bemegyek IS3 al bajnok századba azt mehet a dózer. <#violent>#violent><#gun>#gun><#hawaii>#hawaii>
Azért írtam mert soviet ágon 6 db tank kivételével minden kész és az a 6 tank ami hátra van nem oszt nem szoroz, így én szórakozni tartom a tankokat nem világháborút nyerni.
Egyszerû, a játék szar és unatkozunk😊
Hogy jön a század meg a CW a randomhoz? Te században meg CW húzod a tankokat?
😄D
..azert jo a multiplayer jatek, mert itt aztan a felszinre kerul a hozzad hasonlo legalja..
Nem uncsi még ugyanazokat a köröket lefutni százszor?
Vakon be lehet már gépelni az arty témát.
-Az arty OP, utálom.
-Nem OP, skill kell hozzá.
-Nem kell hozzá skill. A töködet vakargatva lõsz ki tankokat.
-De kell.
-De nem kell.
-Különbenis a játék része.
-Leszarom, vegyék ki. Csak azért játszol vele, mert egy tankot nem tudsz elirányítani.
-De. Amúgy is szórakozásból játszom.
-Nem veszed elég komolyan.
-Te meg túl komolyan veszed.
-Noob vagy.
-Nincs életed.
Blablablabla.. repeat....
Vakon be lehet már gépelni az arty témát.
-Az arty OP, utálom.
-Nem OP, skill kell hozzá.
-Nem kell hozzá skill. A töködet vakargatva lõsz ki tankokat.
-De kell.
-De nem kell.
-Különbenis a játék része.
-Leszarom, vegyék ki. Csak azért játszol vele, mert egy tankot nem tudsz elirányítani.
-De. Amúgy is szórakozásból játszom.
-Nem veszed elég komolyan.
-Te meg túl komolyan veszed.
-Noob vagy.
-Nincs életed.
Blablablabla.. repeat....
Sztem durva hasonlat de ha a random a téma ott azért egyénileg tudsz egy két dolgot csinálni nem függesz a többitõl.Ott a század meg a CW azt oda kell tenni a vasat! DA? <#hawaii>#hawaii>
Értem.. és ha az egyik mindig téged rúgna fel véletlenül, a másik meg sorozatban rúgná az öngólokat?😄DDD mert kb ez a WOT random ...
eddig kisebb eventre is adtak ingyen premet.. mondjuk még lehet majd
Ahol van csapatom és edzek is ott komolyan veszem. Ha lemegyek a térre és rugom a bõrt a grundon a helyi srácokkal akik nem profik és akár 5 10 15 év is lehet a különbség akkor egy 8 évestõl nem várok el semmit csak szórakozzunk.
ebben a játékban randomban win rate-re felidegesíteni magát valakinek😄DD szerintem nem szokta sok mindenki a szópóág az más tészta😄
Qrva anyjukat... korábban 1 nap prém áráért (!), 250-ért 3 napot adtak speciális eventnél (ill. 3 nap áráért 7 napot), most 3 nap 350 arany. Szóval nem a sima 1-3 átváltás, errõl leszoktak :S
Nyalják meg.
Nyalják meg.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Én is jól szoktam szórakozni, amikor olyan kedvem van akkor simán lemészárolom az összes csapattárs artit mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül. A rekord eddig 2 nap alatt 32 darab kill volt és végül csak azért bannoltak mert egy moderátor volt a meccsben.
Hamar zárnám az arty kérdést egy kapcsolóval on/off, na mi történne?😊))
Csak hoztam egy példát mert téma szokott lenni. Semmi komoly.
ennyi...most vagy hülye az ember vagy nem. Ha jól játszik, akkor jól játszik artyval is ha béna akkor mindennel béna.
Honnan jött ez a win rate? vagy csak erre hegyezted ki?
Egyébként nem a bele õszülés a lényeg ez nagyon sarkított😊 mert és is írhatom hogy mennyire élveznéd a focit a grundon ha 5 full hülyével kellene játszanod.. mindig😊 szórakoztató vagy 10 percig😊
Egyébként nem a bele õszülés a lényeg ez nagyon sarkított😊 mert és is írhatom hogy mennyire élveznéd a focit a grundon ha 5 full hülyével kellene játszanod.. mindig😊 szórakoztató vagy 10 percig😊
..es pont ugyanannyi mint a tankokhoz.. atlag pisikere van meretezve a jatek. minden teruleten.
Nem sértegetlek! 😊 Ezért írtam hogy sokan komolyan veszik. Én csak században és néha szakaszban veszem komolyan a játékot sehol máshol. Randomban minden más hogy van és a winrated egy találomra összesorsolt emberekbõl álló szám amit befolyásolhatsz de nem azt mutatja hogy te nyered meg egyedül a csatát. Némileg kicsit logikus nem? Akkor mi ad okot rá hogy vadidegenekkel komolyan beleõszülj a játékba?
mondjuk a TD-khez is 😄
Mindegy itt hiába papol bárki sok játékos van itt aki vérkomolyra vesz mindent és egy világ dõl össze benne ha totál random játékosokkal akikkel nincs összeszokva nem nyer meg minden kört.
Értem, minden percét? ilyen nem létezik csak a mesében.. pfff
😊)) nem mivel nem való tankos játékba.. mért nincs bazookaval ténykedõ gyalogosok még az is realebb lenne😄
Mert szted a world of tanks egy katonai kiképzõ szoftver vagy egy mezei játék amivel szórakozni kell? Én játéknak hívom amivel jólérzem magam és élvezem minden percét.
LOL, hogy mindig ezt vagja be a helyes link helyett....
http://www.youtube.com/watch?v=lgn6atwwdJQ
http://www.youtube.com/watch?v=lgn6atwwdJQ
Azért egy ilyen zárótûz szerintem egy egész hadosztályt elsöpört (volna) a térképrõl. A játékban ez nem megvalósítható...