World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azért kérdem,mert nagyon reménykedem prém nélkül van 1634XP-m, meg 4500dmg, és 1400 dmg spotból AT-15-el reménykedem, legalább, hogy végre egyszer kapok 2500 goldot,de állítólag a nooboknak nem jár, lehet én sem kapok. <#hamm>
Jó akkor nem veled mentem,mert pont high-on mentem egy "gaywagonnal" egész jó kis kör volt (ha utálják hanem,én teljesen bosszúból artyzok)toltam egy 7 kört,a végén kérdezte egy srác ,neveket nem igen nézegetek,mennyi lövés/kill volt,8 lövés 7 frag ha jól emléxem,és mind egy szálig kiélezett volt!Akkor úgy gondolom arty utálat ide/oda a társadalom hasznos tagja voltam <#ravasz1>
Nem igen van jó megoldás ez tény, de elfajzódott, szóval...

Toby0501
Már jóval a kép linkelés elõtt elkezdõdött a flém, ne álszenteskedjünk itt.

Ha jól emlékszem egy hummel volt, én talán type-ban ültem. Lila volt ráadásul.
Mikor felértem a dombtetõre és megpihentem egy bokorban, írtam a chatre, de szinte egyszerre küldtük el az üzenetet. Én azt, hogy figyel-e, mert akkor indulok tovább, õ meg, hogy indulhatok, mert ide figyel. 😊

Az egyetlen hiba az volt, hogy pár felesleges lövést bekaptam, mert nem tudom, hogy melyik arty mennyi idõ alatt tölt. Be kéne magolnom.

Én meg jó ötletnek tartom. Nem azért olvasom ezt a fórumot, hogy ilyen képeket kelljen néznem.
Szerinted nem helyes,ha egy ilyen kis kukit kiraknak innen?Szerintem te sem meg senki más nem akarja a szájba szarós linkeléseket nézegetni!vagy ha mégis akkor azt nem itt kell!
Toby0501
Akkor sem tartom jó ötletnek ezt az egyoldalú büntetést. Mert ugye ebbõl van az, amit már ma is olvastam, hogy a másik biztos a puszi pajtásod és azért nincs baszogatva.

Az EU-n még nem hirdették ki. De úgyis kikerül a hivatalos honlapra, azt kísérd figyelemmel.
Milyen arty védte a segged stoppos ? mármint miféle?
Tessék <#finom>

Sziasztok!
Segítsetek nekem, nyomtam mint az állat, az angol TD-kel egy hónapig, voltak is jó eredményeim, de semmit nem látok, ki nyert aranyat vagy akármit is, holott állítólag a SU szerveren már megkapták.
Tud errõl valaki valamit?
Valaki úgyis reagálni fog, utána meg jönnek a fosós szarós képek, szóval ugyan ott leszünk hogy törölgetnem kell.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

505thZajcev[PT]
+

Toby0501
Szólásszabadság van, nem lehet. Kevesebb munkával járna, ha nem reagálna senki a trollkodására, egyszer majd megunja.

Az igen... Délelõtt épkézláb a topichoz illõ témával kapcsolatos eszmecsere folyt. Pár órára elmegyek és 2 oldal anyázás fogad.
wmisi
köszönjük....

JeffDunham
De unalmas lesz 😞 Pedig hogy tágította a látókörömet az a "kikenem az arcod bélsárral, mint egy gyerek a csokival" címû mozgó festmény. Ilyet nem tanul az ember a mindennapokban. <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

KÖZÉRDEKÛ FELHÍVÁS!
Mit szólnátok hozzá, ha a jövõben egybõl törölném Killbull új regjeinek a posztjait? Csak hogy ne jusson eszébe idejönni trollkodni?
Várom a szavazatokat 😉.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na killbull másik karaktere, szintén mehet a kukába ez is.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Remélhetõleg gyorsan kitakarítják innen a modik Killbullt, akkor majd minden visszatér a régi kerékvágásba 😊.

A tegnapi kérdésemre köszönöm marchizor a választ! Sajnos ezt a tegnap kezdõdött fertõt, ezt a meddõ sárdobálást már nem látom át, és ahogy nézegetem sosem lesz a vége, de ha egyszer mégis, valamilyen csoda folytán véget érne, akkor talán visszatérhetünk a témára.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

A mai pont jó nap a tavaszi nagytakarítás elkezdésére. 😊

DarkHorSe
Szóltam ám az adminnak! Megmondtam mindenkit!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

szerintem bennmarad az adatbázisban, logikai törlés lesz az - hacsak nem fogyatékos tervezte a fórummotort még a középkorban, bár a pluszminusz ficsör miatt ebben nem vagyok annyira biztos 😊
Ha nem probléma akkor ezeket a posztjait egy kicsit késõbb távolítom el, mert meg kéne várni amíg egy moderátor is látja mit mûvel.

Master91
Sziasztok, nem tudjátok hogy hol találom a World of Tanks topikot?
JeffDunham
50-60 tank? Az trollság? Az Pointer4! <#banplz> Neki van ilyen sok, és szerintem is undorító amit elért a játékban! <#eplus2>

u.i: Poi most dolgozom, de este ha hazaérek ugye már nem leszek kibanolva a TS-rõl? <#eplus2>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Látom az ilyenek linkje mindig ott van a kedvenceid között...
Nem igazán érdekel hogy ki kezdtem, szóltam a modiknak, szóval nemsokára ki leszel téve.

A drága anyukád amikoron kipottyant a nagymutterbõl. Esetleg.

Nem is vettem magamra, csak árnyalni akartam a képet a szokásos utálom-nem utálom-buzievagy kérdéskörbõl kilépve. A sturmtigerrõl meg csak annyit, hogy ha lenne, azt még ki is próbálnám. Pedig marhára unom magam artyban ülve.

Moderáld magad Killbull, vagy ez az accountod is repülni fog. Már ki van a tököm vele hogy állandóan csinálod a feszültséget.
Így kezdetnek törlöm a személyeskedõs hozzászólásaidat.

Neked se ad? Ezért durcizol itt?
nem azért írtam neked mert rád értettem!Én is utálom az artyt pedig van 2 db 8as meg 2 db 6os is artym is. Sõt ha kijönne végre a STURMTIGER akkor azt is megvenném fõleg azért mert az nem
-papíron létezõ
-kitalált
-csak 1készül stb
hanem létezõ jármû volt
Amúgy meg (mondom én se szeretem az artykat) aki a kezdetektõl játszik az tudja milyenek voltak akkor mostaniak meg se közelítik. Akkor eltalált egy arty és a sebzésén belül voltál akkor véged volt 10 bõl 8 szor. Ez az arány most jóval kisebb.

"Magyarul sovjet angolul soviet. Írjam le a föld összes nyelvén..."

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

MI VAN ÖCSI BAJ VAN?
Jöhetne a patch végre, mert már lassan mindenki összeveszett mindenkivel, mint egy rossz uruguayi szappanoperában.

Hol vagy csoszi? Letépem az arcodat... <#vigyor4>

Hagyd már. Õ a pacalt is cz-vel írja mert anélkül olyan snassz lenne. 😄

Látszólag mégis a te hozzászólásaiddal van tele a fórum az utóbbi pár órában 😄
Akkor ki van a gép elé betonozva?
Dehogyis. Csak azt a fajta fikuszt szokták metszeni, ami saját magával kerül önellentmondásba egy hozzászóláson belül, de fel sem fogja...

magyarul szovjet, biztos forrásból tudom (magyar helyesírás szótár)

Ezek szerint meg terád fér némi tanulmányozni való.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Szovjetuni%C3%B3
Magyarul írsz? Igen. Akkor meg ne próbálj entellektüelt játszani mert ez igen kevés hozzá.

Te az a fajta vagy, aki akkor is veri magát a földhöz, amikor tudja, hogy nincs igaza?

Szovjet. Így kell leírni. Minden eredetileg nem latin betûvel írt nevet, fonetikusan írunk le.

Megint bizonyítottak a hatalmas skillt igénylõ arty.. bazz mi a faszom zsírosabb célpont a puszta közepén álló JT-nél??? 3 arty 4 percig állt!!! a puszta közepén 3 társával egy kurva arty nem lõtt oda.. biztos beragadt a bal keze az orrába fika golyó gyúrás közben a jobbal emg nem akarta abba hagyni a recskázás.... és akkor nem babuin az összes...

Akárhogy próbálod magyarázni a bizonyítványod cirka 20k-t tolsz bele a játékba.
De értem, ez nem a WG zsebtömése.

Télleg nem akarlak sértegetni! Tanulmányozd egy kicsit mert rádfér.

http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_Union
Elolvasod szépen a 219397 es HSZ t akkor rájössz hogy gondoltam. Szelektív egy kicsit a látásod. Vagy szimplán kényszert érzel rá hogy kötekedj.

popey8
Egy ideje már csak olvasom a fórumot (bár még sokszor arra sincs elég idõm), de most írnom kell, mert ez tényleg hatalmas öngól. LOL, ilyen failt már rég nem láttam. Ezt csúnyán bebuktad Troli😊

rush0620 = Troloka = killbull -> ezek után hogyan szólítsunk még?

Szpec kirúghatnád ezt az alreget is, mert ahogy én látom nem tud normális diskurzust folytatni és csak szítja a feszültséget állandóan.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

"én nem állok be a sorba tömni a WG zsebét"
Á... dehogy. csak a második nem kisértékû prémium tankodat veszed.
De nem, te karakán szittya magyar, nem tömöd a WG zsebét.
Ja az a kurva szovjet szót meg ha egyszer normálisan írnád már az is nagy felüdülést jelentene eme sivár unalmas fórumon.