World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oszt tudtál-e venni 8000-é videokártyát mi?
Mit élek wotban, mi?
Melóhelyrõl nincs net.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ha jól értelmezem akkor benyögsz ide valami szösszenetet amire egyesek elõszeretettel harapnak, majd ráírsz valakire privátban hogy nézd már erre valakik biztosan felkapják a vizet és amikor bekövetkezik az ok-okazatból mindenki számára teljesen kikövetkezhetetlen esemény akkor nagy arccal írod rivátban, hogy na ugye, hogy megmondtam.
Nagyon durván tolod, egy baj van vele, hogy ez nem manipuláció, mezei trollkodás de mindegy üdv a klubban. 😉
Hát akkor húzz el a búsba.
Mit képzelsz mi?
Ki vagy te?
Tudjad már mennyi az effed!
<#nyes>#nyes>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mert én azt tapasztaltam, hogy a legnagyobb örületben is "kimész az esõbe" és mégsem szoktál vizes lenni... 😊
Röhögtem is, hogy az már aztán tényleg egy szint ha már beléd is beléd tudnak veszni... 😊
Nem én voltam! Egész nap dolgoztam.
Nem tudom mit tettem, hogy le akarod tépni az arcom.
Peace! <#law>#law>
Más.
Ma sikerült összefutnom elõször a egy fv215(183)-al az ellenfélnél volt.
A zabszem befigyelt mert amilyen szerencsés szoktam lenni biztos voltam benne, hogy nekem fog szembe jönni, ami be is következett.
Aztán ez lett belõle.
Mit mondjak nem nyûgözött le.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
(részemrõl csak vicc volt, de részben megértelek, részben meg úgy gondolom túlspirázod, de ez már nem ront a renomédon)
vagy megtudná nézni nekem valki?
"wotpollux"
megaztán még kelleted is magadat itten😉
<#idiota>#idiota>
A mi oldalunkról nézve egy kismellû nõvel is le lehet élni egy életet.
Aki még nem vette volna észre, azt szeretném, ha senki, de tényleg senki nem szeretne, szeretném, ha mindenki törölne a barátlistájáról és nem tenne fel hülye kérdéseket minden nap ingame. Szeretném, ha nem hívnának magyar ezredrangú klánok cw-re, mert úgyis tudják a választ. Szeretném, ha végre megértenétek, hogy ha én a játékban online vagyok, akkor játszani akarok és nem a sok privát üzenetet olvasni. Kértem én ezt már szépen, kértem ezt már csúnyán, mindenkivel összevesztem, hogy végre mindenki utáljon és senki ne zaklasson a játékban, de még mindig nem értem el a célomat. Azt nem mondtam, hogy, ha valaki itt ír privátot, annak nem segítek alapvetõ dolgokban (bár itt a fórumban is segítenek a többiek, szóval felesleges egy ember véleményét külön kikérni), de senkit nem fogok magammal vinni csatákba és tanítani. Én ennyit akartam elérni, ezt kértem már tõletek számtalanszor, de nem sikerült megérteni. Szóval most már tényleg utáljatok, maradjon ez így, csak hagyjatok békén. Az ignore list-em tele van, szóval meg vagyok lõve. Most nagyon sokadik kérésre talán megértitek mi a fenét kérek, pedig nem nagy kérés ez, de nem sikerült eddig megérteni.
Piros effyst alapból lehurrogja sok sok sok ember. ( Miért? )
Nyisd le a spoilert, csak hülyültem 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
1: nem értik
2: leszarják
3: belédállnak
4: te leszel a fasz mert érett dolgokat szeretnél a kis buksikba beleerõszakolni!
NE TEDD csak nevetgélj a vitán,én ezt teszem ,meg néha,ha van jó akkor kérdezek ill bele csacsogok!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak hülyülök <#vigyor4>#vigyor4>
Szeretem ezt a játékot a sok hibájával együtt, 2010 június béta óta nyomom, nem foglalkoztam vele ki hogyan sértegetett, mindenkivel megpróbáltam normálisan beszélni, lehet bennem van a hiba mert már sajnos nem vagyok fiatal, szerintem szerezzetek barátokat élvezzétek a játékot és ha kudarc ér ne adjátok fel, általában minden reggel felvirrad és kezdõdik egy szép új nap.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Másrészt, nem tud normálisan vitatkozni, ha veszít akkor egybõl teleszemeteli a topikot. Viszont azokkal akikkel elkezdte a szóváltást, normálisan szoktak vitatkozni.
Szóval én továbbra is ott vagyok hogy megspórolok az egésszel egy rakás flamet.