World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vettem vazze, csak nem tudom beledugni a laptopba valamiért, oké? De nem én vagyok a hülye, á dehogy... <#zavart2>

Erre vagy kemény?
Oszt tudtál-e venni 8000-é videokártyát mi?
Mit élek wotban, mi?
Melóhelyrõl nincs net.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem értem, hogy miért szólnak le csak azért, mert 500 az effim, 40% a gyõzelmi arányom, és mindenkit hülyének tartok a csapatomból, mert azok miatt a szerencsétlenek miatt ilyen sz*r a statom. Egyszerûen nem értem! Igazán tanulhatnának ezek a stathuszárok egy kis jó modort! Én itt konstruktívan akarok hozzászólni, de nem hagyják ezek a..., nem, nem és nem...egyszerûen nem hagyják! Õk is hülyék, mindenki hülye, MINDENKI HÜLYE CSAK ÉN NEM!

JeffDunham
Én sosem játszottam a Farmeramával. <#hehe> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Lassan megérett a topic minima 1 napos bezárásra😄

Ne kezd már el elõröl,kérlek.Végre nyugi van,erre te megint felhozod a témát.
Én most megnéztem, szerintem a majoméra hasonlít.
Én három kutyát, egy macskát és egy három lábú antilopot neveltem fel! Itt én vagyok az élet királya vazze! <#nyes>

Nekem ugatsz, miközben a WOT-ban élsz? Néz már magadba, én nem a játékban akarok kemény lenni. felneveltem két kutyát meg egy kanárit vazze, te mit tudsz felmutatni az egérformájúvá merevedett jobb kezeden kívül? <#vigyor2><#hamm>

Csak kapkodom a fejem, aki veszekszik vitázik az nem veszekszik vitázik, aki meg nem veszekszik vitázik az meg veszekszik vitázik, most mi is van, hol vagyok, az idõgép elküldött valahova?
Aztamindenit nekije, hát nem elég hogy a WG bevételeinek 80% tõled származik még akkora manipulátor is vagy, hogy te alakítod itt a népek hangulatát is. Elképesztõ.
Ha jól értelmezem akkor benyögsz ide valami szösszenetet amire egyesek elõszeretettel harapnak, majd ráírsz valakire privátban hogy nézd már erre valakik biztosan felkapják a vizet és amikor bekövetkezik az ok-okazatból mindenki számára teljesen kikövetkezhetetlen esemény akkor nagy arccal írod rivátban, hogy na ugye, hogy megmondtam.
Nagyon durván tolod, egy baj van vele, hogy ez nem manipuláció, mezei trollkodás de mindegy üdv a klubban. 😉

Másnapos voltam, emiatt morcos és én kötekedtem aznap reggel. Meg is lett az eredménye. 😊

Ja!
Hát akkor húzz el a búsba.
Mit képzelsz mi?
Ki vagy te?
Tudjad már mennyi az effed!
<#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ki is veszett beléd a múltkor? 😊
Mert én azt tapasztaltam, hogy a legnagyobb örületben is "kimész az esõbe" és mégsem szoktál vizes lenni... 😊
Röhögtem is, hogy az már aztán tényleg egy szint ha már beléd is beléd tudnak veszni... 😊

Semmit, csak mi még nem vesztünk össze. Gondoltam itt az ideje.

Nem egy elveszett dolog amit írsz, lehet érdemes megfogadni, de azért néha csak akad olyan akivel lehet beszélgetni, netán érdemben vitázni, vagy már ilyen nem is létezik?
Itt vagyok.
Nem én voltam! Egész nap dolgoztam.
Nem tudom mit tettem, hogy le akarod tépni az arcom.
Peace! <#law>

Na azért befigyel 770 kanyar a T-15-el 😊

Más.
Ma sikerült összefutnom elõször a egy fv215(183)-al az ellenfélnél volt.
A zabszem befigyelt mert amilyen szerencsés szoktam lenni biztos voltam benne, hogy nekem fog szembe jönni, ami be is következett.
Aztán ez lett belõle.

Mit mondjak nem nyûgözött le.

polluxware
prém nélkül nyomom, úgyhogy tier8 fölé nem mentem.... EDDIG😊

A pátton az új kedvencem😉

JeffDunham
Itt a tied.

noobmeter

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

polluxware
köszönöm!

Maradjunk annyiban, hogy kissé pedotanker vagy az 5.2-es átlagtierrel de beszólhatsz 😄

noobmeter.com

Fent van egyébként a banner alatt Virtuális pénisz mérõ néven.

fsb1000
magot oda kell vetni ahol aratni is lehet.
(részemrõl csak vicc volt, de részben megértelek, részben meg úgy gondolom túlspirázod, de ez már nem ront a renomédon)

Viccet félretéve semmi akadálya nincs szerintem.
polluxware
ho lehet ez az EFFencies dolgot megnézni? ,mert gondlom nem a játékban van.. van erre valmi mod?

vagy megtudná nézni nekem valki?

"wotpollux"

Persze van szélsõséges eset is,ami a spoilered is mutatja,de a tény az tény,ha hülye vagy ne okoskodj!Fõleg itt mert az fõbenjáró azonnali kivégzéssel jár <#vigyor2><#violent>
polluxware
te egy olyan ribanc vagy akit mindenki megakar ugrani.. ez méér baj?

megaztán még kelleted is magadat itten😉

<#idiota>

fsb1000
diegho, este mehetnénk pár kört szakaszban?
Úgy érzem volna még mit ellesni tõled.

Barátom hidd el kis mellû nõ nincs, csak nagy kezû férfi.
fsb1000
Na most 50 felet már lehet hinni abban is, hogy a szerlem mindent megold.
A mi oldalunkról nézve egy kismellû nõvel is le lehet élni egy életet.

JeffDunham
Õszintén? Eszemben sem volt, rég elfelejtettem hogy van még ilyen is. <#hehe>

Ez volt az utolsó, a végérõl kezdtem csak olvasni, most értem oda, hogy miben állapodtatok meg, de leírom ide is nekik azt, amit már tudsz, talán így végre elérem, amit akartam.

Aki még nem vette volna észre, azt szeretném, ha senki, de tényleg senki nem szeretne, szeretném, ha mindenki törölne a barátlistájáról és nem tenne fel hülye kérdéseket minden nap ingame. Szeretném, ha nem hívnának magyar ezredrangú klánok cw-re, mert úgyis tudják a választ. Szeretném, ha végre megértenétek, hogy ha én a játékban online vagyok, akkor játszani akarok és nem a sok privát üzenetet olvasni. Kértem én ezt már szépen, kértem ezt már csúnyán, mindenkivel összevesztem, hogy végre mindenki utáljon és senki ne zaklasson a játékban, de még mindig nem értem el a célomat. Azt nem mondtam, hogy, ha valaki itt ír privátot, annak nem segítek alapvetõ dolgokban (bár itt a fórumban is segítenek a többiek, szóval felesleges egy ember véleményét külön kikérni), de senkit nem fogok magammal vinni csatákba és tanítani. Én ennyit akartam elérni, ezt kértem már tõletek számtalanszor, de nem sikerült megérteni. Szóval most már tényleg utáljatok, maradjon ez így, csak hagyjatok békén. Az ignore list-em tele van, szóval meg vagyok lõve. Most nagyon sokadik kérésre talán megértitek mi a fenét kérek, pedig nem nagy kérés ez, de nem sikerült eddig megérteni.
Master91
Legnagyobb baj az,hogy ha nem értesz valakivel egyet, akkor te vagy a sz*r. Nem látják be hogy van véleményed, még akkor se ha esetleg igazad is van.

Piros effyst alapból lehurrogja sok sok sok ember. ( Miért? )

Nyisd le a spoilert, csak hülyültem 😄
Köszi megfontolom 52 évesen, és már rohanok is a neten nézni mivel lehet növelni, úgy látom itt a fórumon egy két embernek sikerül, de nincs kedvem megpróbálni, mert én szeretem ezt a társaságot.
Nem tudok adni. De még ha tudnék is, akkor se érne semmit, mivel elég beregelnie egy új usert.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Arany töke bátyának ugyan ez a nevem a játékban én nem titkolom, hogy gyenge játékos vagyok mester61 nicc névvel megtalálsz és akármit is írsz nem tudsz feldühíteni.
fsb1000
El kell szomorítsalak.... Hosszú évtizedekig én is azt hittem a játékos farok elég, de eljött az idõ, mikor a régi csajok már mertek öszintén beszélni, és kiderült hogy a angyobb jobb.

Az itt kakaskodók nagy részének a legnagyobb baja az életében a winrate-ja!akik nem a mindennapokban élik életük hanem itt érvényesülnek,azoknak ne akarj ilyen hegyi beszédet tartani mert :
1: nem értik
2: leszarják
3: belédállnak
4: te leszel a fasz mert érett dolgokat szeretnél a kis buksikba beleerõszakolni!
NE TEDD csak nevetgélj a vitán,én ezt teszem ,meg néha,ha van jó akkor kérdezek ill bele csacsogok!
Ja még egy a tegnap az már késõ lejárt az akció. hihihih
Miért nem adsz ilyenkor mind2 félnek kapásból egy hónapos only read bannt???? Lehet ilyet?
Master91
Effet mutass mielõtt szólni mersz!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

csak hülyülök <#vigyor4>
No vazze ennyi a plussz aranyról, megyek iszom egy felest, vagy hideg vizet erre.<#hamm>
Gyerekek hónapok óta csak figyelem a fórumot, és nagyon sokszor számomra érthetetlen módon sokan csak szapuljátok egymást, sokszor nem is a játékról szól ez az egész, hanem csak a farok nagyobbításról. Kit érdekel ez? Engem például nem és bele sem megyek ilyen játékba, hogy kinek nagyobb a farka. Én tudom, hogy az enyém játékos és ez nekem pont elég a másiké meg nem érdekel.
Szeretem ezt a játékot a sok hibájával együtt, 2010 június béta óta nyomom, nem foglalkoztam vele ki hogyan sértegetett, mindenkivel megpróbáltam normálisan beszélni, lehet bennem van a hiba mert már sajnos nem vagyok fiatal, szerintem szerezzetek barátokat élvezzétek a játékot és ha kudarc ér ne adjátok fel, általában minden reggel felvirrad és kezdõdik egy szép új nap.
JeffDunham
Bocsi hogy lelombozlak, de tegnap csináltam egy 5k+ csatát az AT-15-el, de nekem sem lesz esélyem mert néztem replayeket ahol 7k+ sebzést toltak. :/

Valószínû nem. Azt hiszem 4 killel fejezte be, én mellétettem kettõtm vagy hármat. Mindenesetre jó meccs volt, mert még emlékszem rá, az meg ritka. 😊

Pls privátban. Épp most fejeztünk be egy nagy flamelést, ne kelljen megint újra kezdeni egyet 😊:

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem álszenteskedek. Nem olvasom el a hozzászólást, ha látom, hogy olyan írta, akire nem vagyok kíváncsi. De a képet nem tudom figyelmen kívül hagyni.
Annyi buta vagy, hogy azt sem veszed észre, úgy manipulállak, ahogy akarom. Ha akarom 2 napig mindenki nyugodtan van, segítek, mindenki köszönget, ha akarom 2 napig mindenki utál és ugat (a pár emberen kívül, aki tudja, hogy mit csinálok). Az már tényleg gáz lehet, hogy te állandóan azon az oldalon vagy, ahol én a többséget látni akarom. Volt akinek már napokkal ezelõtt privátban leírtam, hogy milyen jól lehet manipulálni itt a társaságot és mennyire nem veszi észre pár birka ezt. Ráadásul még folytatod is tovább és folyamatosan szapulsz, bezzeg mikor lehetõséged lenne ezt a szemembe mondani elfutsz, mint valami beszari kisgyerek, pedig még az elején te magyaráztál, hogy én a földön fetrengenék, ha élõben így beszélnék... Az a gáz, hogy még annyi intelligencia sem szorult beléd, hogy az ilyen alapvetõ manipulációt észrevedd és még te akarod megmondani, hogy ki milyen ember. Vicces dolgok ezek kérem szépen 😊 bár mint a játékban is megtapasztalhattuk, mindig a legbénább (itt a legbutább) akar a legjobbnak (itt legokosabbnak) látszani, de persze mindig kiderül, hogy csak szeretnének... 😊 mindenesetre én jól szórakozok rajtad, folytasd nyugodtan, ugass, mást úgyse tudsz kis zsebpincsi.
Aláírom hogy tényleg belekötöttek a srácba, de szerintem van egy olyan stílusa amivel ezt ki provokálja magának.
Másrészt, nem tud normálisan vitatkozni, ha veszít akkor egybõl teleszemeteli a topikot. Viszont azokkal akikkel elkezdte a szóváltást, normálisan szoktak vitatkozni.
Szóval én továbbra is ott vagyok hogy megspórolok az egésszel egy rakás flamet.