World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Marhaságot beszélsz. Megnézném én, hogy lõsz ki full hp-rõl tier 5-ös tankkal, engem KV5-bõl. Marhára megnézném hogy csinálod. Mert szerintem csak a szád jár.
Természetesen. Egyenesen a mestertõl.
Igen.
azt mondjuk en is szivesen megneznem. tanulnek belole biztos😊
Tehát akkor replay?
hallottam, de en nem szoktam magam tier5os tabnkkal tier8ban szivatni.
Replayt is láthatnánk errõl?
es stug3al h kerulsz be egy tier8as csataba?
Szerintem igen. T8 prémvasat elsõsorban kreditkeresésre vesz a user.
Szerintem nem fogok meglepodni elobb lottem ki 829HP-rol egyet stug3-al szembol, hogy meg eszre se vett, mert ugyebar a latotavja is olyan jo annak a fosnak. 😛
"Jó az, ami a céljának megfelel. KV-5 prémtank, valószínû farmra jó."
Ilyen alapon minden prém jó mert farmra jó,nem?
Ilyen alapon minden prém jó mert farmra jó,nem?
Ugyanúgy, ahogy egy Tiger II is beforgatható, ezáltal jelentõsen növekszik a páncélvédettsége úgy a KV-5 weakspotja is elrejthetõ, ráadásul ficeregve nem is könnyû eltalálni. Minden tank átlõhetõ, nem attól lesz jó valami, hogy nem lõhetõ át. Jó az, ami a céljának megfelel. KV-5 prémtank, valószínû farmra jó.
nekem t34em is van, avval sem mentem keveset es ha nem premium lenne mar kidobtam volna.
lowem nincs. agyuja fenyevekkel jobb az biztos, de nekem a lassu tankoktol mar herotom van.
akkor mostanban legyszives probald majd atloni tier 5el a kupolat. szerintem meg fogsz lepodni.
a dramtizalas szo neked megvan amugy?
kettonk kozul en ugy mondok velemenyt h nem csak 600effes pistike kv5 ellen jatszok neha.
lowem nincs. agyuja fenyevekkel jobb az biztos, de nekem a lassu tankoktol mar herotom van.
akkor mostanban legyszives probald majd atloni tier 5el a kupolat. szerintem meg fogsz lepodni.
a dramtizalas szo neked megvan amugy?
kettonk kozul en ugy mondok velemenyt h nem csak 600effes pistike kv5 ellen jatszok neha.
Eloszor is meg van mire valaszoltam ? ".. miert nem inkabb mindjart tier2essel lehet kiloni? 😊"
A bagatelizalni szo jelentese is meg van ?
"amugy oldalrol-hatulrol meg egy tiger2 is loheto tier5el." Jah csak itt nem oldalrol es hatolrol van szo. Hanem a baszott nagy kalaptartorol ami majdnem akkora mint az egesz kupola 😛
De tudod mit, legyen igazad es legyen jelenleg az a legjobb tier8 heavy premium es hozzakepest a t34 es lowe egy fos. 😛PPPPPP
A bagatelizalni szo jelentese is meg van ?
"amugy oldalrol-hatulrol meg egy tiger2 is loheto tier5el." Jah csak itt nem oldalrol es hatolrol van szo. Hanem a baszott nagy kalaptartorol ami majdnem akkora mint az egesz kupola 😛
De tudod mit, legyen igazad es legyen jelenleg az a legjobb tier8 heavy premium es hozzakepest a t34 es lowe egy fos. 😛PPPPPP
premium, ugyhogy egyik fos a masik max kevesbe fos 😊
leirtam a statom vele, hol van ez itt bagatelizalva.
de amugy az sp pont csak szembol pancelozott az agyuja pont ugyanolyan vagy szarabb es meg lassu is. a lowenek csak a tornya pancelozott a tobbi atloheto es meg gyullad is szembol. t34 egy lassu lomha balna, ami csak hull-downban hasznalhato. akkor megis mivel is jobbak pancelozottsagban a tobbi tier8 premium heavy?
amugy oldalrol-hatulrol meg egy tiger2 is loheto tier5el.
hozzatennem, pont a kv5nek van a legtobb hp-ja egezs tier8ban. sebessege szinten nagyon jo. szerintem nagyon jol kiegyensulyoztak.
ez az en velemenyem, aki ment is vele.
de amugy az sp pont csak szembol pancelozott az agyuja pont ugyanolyan vagy szarabb es meg lassu is. a lowenek csak a tornya pancelozott a tobbi atloheto es meg gyullad is szembol. t34 egy lassu lomha balna, ami csak hull-downban hasznalhato. akkor megis mivel is jobbak pancelozottsagban a tobbi tier8 premium heavy?
amugy oldalrol-hatulrol meg egy tiger2 is loheto tier5el.
hozzatennem, pont a kv5nek van a legtobb hp-ja egezs tier8ban. sebessege szinten nagyon jo. szerintem nagyon jol kiegyensulyoztak.
ez az en velemenyem, aki ment is vele.
na jah ha már mindenáron választani kellene jelenleg IS-6 a "legjobb" prémium ami elérhetõ
Na jah a Type-62 majdnem mindig 10-es tierbe kerül és jóval gyengébb mint a WZ-131 non prénium.
A KV-5 nél meg szó sincs jó páncélról olyan gyenge pontja van amit bárki eltalál(r2d2),ahogy mondani szokás hátrafelé vezetve még jó is lenne a páncél xD..
Decent gun...ha goldosat használsz akkor is átlagon aluli...de hogy "decent"
A KV-5 nél meg szó sincs jó páncélról olyan gyenge pontja van amit bárki eltalál(r2d2),ahogy mondani szokás hátrafelé vezetve még jó is lenne a páncél xD..
Decent gun...ha goldosat használsz akkor is átlagon aluli...de hogy "decent"
Na, úgy látom megint kezdõdik a show.....<#banplz>#banplz>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Az MM kicsit meghülyült...én voltam az egyetlen Tier 6-os tank az egész csatában.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Majd mutass már néhány ilyen replayt, ahol 100-as átütésû ágyúval, gold ammo nélkül lövöldözöl ementálivé KV5-öket.
Rengeteget.. ellene😄DDDDDDDD egy foscsomó😊 szarrá lövöm mindenhonnan SP jobban megéri pedig az is egy kalap szar😊
Nincs itt semmi aham. Megertem, hogy probalsz bagatelizalni. Ettol meg siman atloheto a nagy kalaptarto az elejen annak a fosnak 100as pennel is.

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
..en mentem vele majdnem 700at. kilottem vele 1120 ellenfelet, ez meccsenkent 1,62 kill. 58% winarete vele, es az effem 1625 vele. ennyire szar az a tank, de biztos neked van igazad..
ahham..
.. miert nem inkabb mindjart tier2essel lehet kiloni? 😊
.. miert nem inkabb mindjart tier2essel lehet kiloni? 😊
Mennyit mentem ellen, hogy ilyen hatarozott velemenyem van hogy tier5os tankokkal ki lehet full hprol loni. De azert jo a fos agyujval a ket szornyu kalaptartojaval amit tier4 tank is atlovi.
mennyit mentel kv5el h ilyen hatarozott velemenyed van?
Jah hoztak a ket legszarabb tankot. Raadasul ugyebar a KV-5 az 7500 gold volt, de most aruljak 37 euroert. Megaszanalom, meg akkor is ha mellette adnak mast is.
A premium acc kezdvezmeny is erdekes, a 30 napos nincs benne, csak a tularazott tobbi f*s.
Kivancsi vagyok, hogy ki az aki KV-5-t akar maganak.
A premium acc kezdvezmeny is erdekes, a 30 napos nincs benne, csak a tularazott tobbi f*s.
Kivancsi vagyok, hogy ki az aki KV-5-t akar maganak.
Vagy exkluzív TOW rakéta a prémiumosoknak. Kredites gold ammo után már tökmindegy.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
vmi reálisabb ötletre gondoltam 😊 (nem tom elképzelni milyen + elõnyei lennének a játékosok számára úgy h az a WG számára nem jelent hátrányokat)
teszem azt nem 50%-al hanem 75%-al több xp és kredit, de ugye ez hülyeség, mivel így hamarabb érhetné el az ember az adott tankot stb. ami nem üzlet a WG-nek 😊
teszem azt nem 50%-al hanem 75%-al több xp és kredit, de ugye ez hülyeség, mivel így hamarabb érhetné el az ember az adott tankot stb. ami nem üzlet a WG-nek 😊
Prém accal megmásfélszerezõdnek a tankjaid sebzés, átütés és páncélvastagság értékei <#eplus2>#eplus2>
"there will be changes to premium accounts (for the benefit of the player), but what kind of changes, the devs won't tell for now"
ötletek? 😊
ötletek? 😊
Még szép hogy nem fogják szarozni a saját portékájukat😊
Lattam mar Type 62-ot ahogy kivegzett lazan egy E100-ast... 250 pennes gold ammo FTW
ez se semmi:
The Type 62 is quite a new addition to the EU World of Tanks server, and like the KV-5, it only appears in the gift shop on very rare occasions such as this one.
The Type 62 was the second Chinese tank introduced to the game, and was the first Chinese light tank. This mysterious machine is a Tier VII light tank and you can be sure that it will be feared on the battlefields.
The most important aspects of the tank that we can highlight are its amazing traverse speed (up to 54 deg/s) and its great gun that deals up to 225 damage and penetrates up to 181 mm of armour. The gun fires slightly more than 10.5 rounds per minute. Remember to stay on the move at all times; this tank is an easy target when remaining stationary.
The Type 62 is quite a new addition to the EU World of Tanks server, and like the KV-5, it only appears in the gift shop on very rare occasions such as this one.
The Type 62 was the second Chinese tank introduced to the game, and was the first Chinese light tank. This mysterious machine is a Tier VII light tank and you can be sure that it will be feared on the battlefields.
The most important aspects of the tank that we can highlight are its amazing traverse speed (up to 54 deg/s) and its great gun that deals up to 225 damage and penetrates up to 181 mm of armour. The gun fires slightly more than 10.5 rounds per minute. Remember to stay on the move at all times; this tank is an easy target when remaining stationary.
Ezen kinyúltam 😄DD
"We promised to bring back the KV-5 on special occasions, and so here it is once again. What occasion is more special than the second anniversary of the World of Tanks European server?
The KV-5 is a Tier VIII heavy tank, and as with all of the KV series it is a member of the USSR nation in World of Tanks. It is a heavily armoured vehicle with a decent gun. Whilst it is unlikely win any speed races, it is quite easy to remain the last tank standing on a battlefield. If you are fan of ramming techinques then this beast should go straight to your garage!"
"We promised to bring back the KV-5 on special occasions, and so here it is once again. What occasion is more special than the second anniversary of the World of Tanks European server?
The KV-5 is a Tier VIII heavy tank, and as with all of the KV series it is a member of the USSR nation in World of Tanks. It is a heavily armoured vehicle with a decent gun. Whilst it is unlikely win any speed races, it is quite easy to remain the last tank standing on a battlefield. If you are fan of ramming techinques then this beast should go straight to your garage!"
Köszi!
hát majd kiderül 😊 remélem az lesz
sosem mentem vele
sosem mentem vele
a rof-ot elneztem.
legjobb celzasi ido, masodik legjobb pontossag, legnagyobb roff, sebzesben a masodik a 490el, atutes az gyenge a tobbihez kepest, de eleg lesz. szerintem nagyon jo kis agyu az.
életemben egyszer ittam kannás bort, kb. úgy 1 évvel ezelõtt...
annak az lett a vége hogy le kellett nyúlnom a torkomon és megujjazni 😊)
és nem ekkor álmodtam ferdivel 😄
annak az lett a vége hogy le kellett nyúlnom a torkomon és megujjazni 😊)
és nem ekkor álmodtam ferdivel 😄
Mindig mondom mindenkinek, csak minõségi bort, minõségi termelõktõl!
A kannás veszélyes!<#zavart1>#zavart1>(fõleg alvás elõtt)
A kannás veszélyes!<#zavart1>#zavart1>(fõleg alvás elõtt)
valahogy úgy <#buck>#buck>
Valld be!A hangok súgták. 😄
habár azért néha elgondolkodok hogy biztosan jó lesz-e ez a gun?!?!?

még mi elõtt valaki megkérdezné hogy miért vettem meg a ferdit....
életemben egyszer álmodtam WOT-al... (mindig álmodok valamit)
és akkor himmelsdorfon halálutcában szétvertem mindenkit ferdivel....
holott még tesztszerón sem mentem vele 😄
na ezé' vettem meg 😊
életemben egyszer álmodtam WOT-al... (mindig álmodok valamit)
és akkor himmelsdorfon halálutcában szétvertem mindenkit ferdivel....
holott még tesztszerón sem mentem vele 😄
na ezé' vettem meg 😊
igen az megvan, mármint a modullal a lánc pótlást...
de ha meglesz a gun még mindig lesz egy jó gunos kurva lassú ferdim :S
de ha meg motorral kezdem akkor meg egy már mobilisabb JP gunos ferdnim....
ahhhhhh <#falbav>#falbav> kellett nekem megvenni 😊
de ha meglesz a gun még mindig lesz egy jó gunos kurva lassú ferdim :S
de ha meg motorral kezdem akkor meg egy már mobilisabb JP gunos ferdnim....
ahhhhhh <#falbav>#falbav> kellett nekem megvenni 😊