World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
Szerinted masokat a random csataban erdekel a top gun ?
Ma mar 4szer buktam el. Elmeselek ket esetet. Egyik full HPn t29-el szolok egy 30 HPs Tigrisnek, hogy ne foglaljon mert kiakarom loni a KV-2-t akine 180 HP-ja volt es baszot kiallni a foglalobol, mikor mar majdnem a target melle ertem.

Masik gyoker 200 effesnek szolok, hogy kene a top gun ugyancsak t29-el.
Belelovok az utso targetbe kigyujtom 50 felett sebzodik es a goreny belelo 69 HP-nal, ~300 meterrol mogulem mikozben en spotoltam be a Jtigert.

lánc nem kell mert tettem fel torziós rugókat vagy mi az anyámat... de jelenleg ez a fedri o.O T95 berushol mellém és kiszed!
Inkább gun, mert azzal már jön a ikszpé. A láncot meg pótold modullal és uccsónak tedd fel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Így igaz! A mondat eleje valahogy lemaradt, de ilyesfélén kezdõdött: Igaz, hogy alig sebeztem, mert stock löveggel mentem, és a fél csata is eltelt...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ha jól rémlik kell a motor, meg még a lánc is.

wot nick: PsychoTrooper

na emiatt nem ugrottam neki a ferdinek😄..

azt mondja meg nekem valaki NAGY ferdis!!!!
hogy mi a rákot fejleszzek elsõnek???
motort vagy ágyút?!?!?!?
nem tudom eldönteni... most van egy iszonyat lassú de viszonylag jó gunnal szerelt TD-m.... de hogyan tovább???

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

http://kepkezelo.com/images/pgeifezehwjysa5idlug.jpg

Ha nem lett volna olyan kikúrt béna a csapat lazán lehetett volna topgun is. de mivel egyedül hagytak egy KV-4-T32-Löwe trióval és inkább elmentek gombát szedni Malinovka mezejére.

Gamestar... Ilyenen már meg sem lepõdöm.

Nem is olyan rég meg azt válaszolták a q&a-ba, hogy a fair play miatt akarták mindenki számára elérhetõvé tenni.

A cikkíró is vicces. Úgy beszél a gold ammoról, mintha nélküle nem is lehetne játszani... régen is jól meg lehetett nélküle lenni, most is csak bizonyos tankoknál könnyíti meg a grindet.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Én is meglepõdtem ezen a kijelentésen.
Jakuza1
Stock modulokkal gondolom a gyer sebzes miatt.

Még sehol sem olvastam ilyen okról.

Ugyanakkor az író nincs is tisztában a premium lõszerek fogalmával ("A lényeg az, hogy a játékosoknak lehetõségük nyílt arra, hogy prémium (nagyobbat sebzõ) lövedékekkel szereljék fel a páncélosaikat.)
voivod32
Elsõ csatám a T28 Protival!<#vigyor4>
mire odaértem, de kezdetnek biztató. Remélem így is marad!

Nem ismerem ezt a szupertesztes mizériát.
Jakuza1
Ha kitatod a szad megtudjuk.

És a WG által tekergetett szopóág nem városi legenda? <#hehe>
Jakuza1
Jo, amig valodi bizonyitek nincs addig a varosi legenda kategoria, mint ahogy a teszt kiszivarogtatas is amitol megszunt a szuperteszt az EU szerveren, kozben meg sokan azt allitjak hogy az azsiai szerverrol tortent.

Ezt olvastátok? Kreditért vásárolható aranylõszer:

"a Wargaming.net váltig állítja, hogy az orosz szervereken játszó páncélosparancsnokok nyomására történt ez a változtatás."

(Forrás)
Jakuza1
En birom, mint a kv5-t is. Paper shit ha jol lovod. Csak papiron mutat jol.

ja, msi afterburner

de gyûlölöm a KV-4et (lõni) <#vigyor2>
anno. még mikor volt t10esem még az sem vitte át olyan könnyen....
Jakuza1
Overlayel jatszol ?

A második képet elqrtam

Bat stat:

És a munkássága pár perccel késõbb.

http://prohardver.hu/dl/upc/2013-02/14307_shot_445.jpg

Szóval nem kell mindenki stat alapján leírni, persze azért a többségre nem a fenti teljesítmény a jellemzõ.

voivod32
Ez szép volt, és még szerencséd is volt mellé! Gratulálok!

kicsi celpont, ha mozgatod kicsita tornyot, mar pattani fog.
Ezer köszönet.

Hát... viszonylag elég gyenge. De aki azt át tudja lõni, az a tank alját is.
jah, ismerõs, azóta nem láttam szarabb wr-el rendelkezõ játékost ennyi csata után😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Esetleg valami bennfentes tudna egy armor schematics-ot linkelni a KV4-rõl fejlesztett toronnyal? Kíváncsi lennék jelenleg mennyire nagy gyengepont a géppuskatorony a tetején.
Sose tudhatod, lehet kancsal és õ kettõt látott mindenbõl.
voivod32
Kösz a tippet. Megveszem. Vacilláltam a Tiger II és a T28 Proti közt, de úgy vagyok vele, hogy 8-as német heavy-m már van. (VK4502A). Meg a Tigris is elég jól játszható még. A Tiger II lesz a következõ.

hat basszus, ezt megneznem!!!!
Amikor én toltam vele marha jó volt.
Baromi jó ágyú, és erõs front.
Mindig pont szembe állja az ellenfélnek, 1 kicsit se fordítsd be, mert ammorack, és kigyulladás lesz a jutalmad.
Nézd ki azt a pontot ahol a leggyorsabban találkozhatsz ellenféllel, és oda indulj.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Top tankunk T-54-ben egy type 1v1 megverte, de végig mi voltunk a szar csapat. Mikor a type 1v1 megverte azt mondta azért, mert õ egy másik tankkal harcolt, biztos a sajátjára gondolt, mert spotolva nem volt másik tank kb 600m-es körzeten belül, ráadásul egy gödörben harcoltak, ahová semmi nem tudott belõni a csatában:

voivod32
Pont azért tolom velük, bár "simán" is jók.

voivod32
Srácok, a T-28 Prototype-ról mi a véleményetek? Nagyon szenvedõs?
Tudom, hogy lassú, meg minden, de végülis van Matildám is...

Jakuza1
Vegul is azok is jok mert tier5 100% bonus.

Sziasztok!

Egy kis reklámot szeretnék beszúrni, bocsi elõre is 😊
TEAM klán új tagok jelentkezését várja!
Követelmény:
18. életév betöltése
min. 1db CW képes tank vagy arty
TS3 aktív! használata

- Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet (rövid bemutatkozás), vagy játékon belül írj rá a vezetõség bármely tagjára!

Köszönöm!
voivod32
Nekem Churchill I.-el és Type T34-el kaszálós a játék.

Jakuza1
nem keves creditet lehet most farmolni stug III-al, 105k-s jkoroket futok vele de vesztes csata is minimum 25k

voivod32
Én azt szoktam írni, hogy: The right side is very weak! Vagy: The left side is empty IDIOTS!
Meglepõ, de néha beválik, volt már többször, hogy ato lassú heavy tankok visszafordultak és átjöttek a túloldalra segíteni. Néha még idõben oda is értek! "IDIOTS nélkül a skill hatásosabb"

Nagyon jó videókat csinál a srác. Élvezet nézni. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Sajnálom rossz infót kaptam akkor😊 bocsi de gondoltam azért szólok nektek. Úgy látszik nem jön össze 😞 majd legközelebb 😊

Pz.1.C-vel himmelsdorfon vérfürdõt rendeztem 😊)))
Jah, csak új reghez jó. A metropolon is írták. (azért megpróbáltam én is.😄)

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hát akkor nem jött össze, nem kaptam.Neked melyik tankal jött össze?