World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó tank, 1v1-ben facehug, és kinyírsz szinte bármit saját tierben. Közelharci flankelõs med.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amíg nincs meg a nagy torony rá, kifejezetten szar, utána átlagon felüli... Persze ezt úgy mondom, hogy mire odakerültem, már volt 1000 farmköröm a T34-el, így tudtam pontosan, mit is kell csinálni egy hull-downos tankkal.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Az ágyú nagy távolságon nem az igazi, de azzal a tankkal nem sniperkedni kell.
Összeségében én szeretem, most vettem meg a KT-t, meglátjuk ahhoz képest milyen lesz.

Azért lehet alkotni, ha van egy-két értelmesebb fazon.
A sebzésre nem vagyok büszke végig rohangáltam a két bázis között, mert állandóan foglalt valaki a csata elsõ felében. Ha nincs a német csávó az M4-gyel simán vereség.
Feljebb sem sokkal könnyebb:
A két jó képességû percekig próbálkozott.
Ezt "just for fun":
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Azért lehet alkotni, ha van egy-két értelmesebb fazon.
A sebzésre nem vagyok büszke végig rohangáltam a két bázis között, mert állandóan foglalt valaki a csata elsõ felében. Ha nincs a német csávó az M4-gyel simán vereség.
Feljebb sem sokkal könnyebb:
A két jó képességû percekig próbálkozott.
Ezt csak "just for fun":
a hiba a te készülékedben van ..
íme:

A 25 sec rld time is jó vele. Ne menj egyedül, várd meg míg az ellen ellövi magát...
Szóval tipikus wolfpack med harcmodor.
Én spottoltam is vele,távcsõvel egész jó volt.
Oldalról meg csipegetés majd szaladás tölteni 😊, 23-24 körül volt fullos állapotban sasszem.
Ennyi lepattanó és 0 sebzõ lövésem rég volt.Bár szte az egész hétvégém ilyen volt,de a t54 az valóban nem a legjobb med,az biztos.Revolvertár az elõny ,de k..va sok nem sebez...
Másik ilyen az is2 volt,ott is ráment vagy 10k free,mert meguntam az ilyeneket(gondoltam egyel feljebb kevesebb lesz majd a piros):
Rövid is volt,10-bõl sebzett 2,többi track vagy 0 hit..

A T54E1-t is szidják sokan, de én a Brit med ág után nagyon élvezem.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Miért van az hogy leakarom szedni a játékot és a letöltés végén kiirja h kirtikus hiba,és hiába inditom újra megint kritikus hiba...segitsetek légyszi 😊 Elolvastam a FAQ ot ,ott nem találtam hasonló kérdésre választ.
Köszi elõre is!
:) Semmi okosság :P
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
valaki érdeklõdött a Type 62 iránt reggel, kap egy kis + infot hozzá ..
Gyõzelem Airfield 2013. április 14. 17:24:08
Jármû Type 62
Szerzett tapasztalat 2 139 + kredit: 77 482
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tier csoportonként az elsõ 50-et.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"