World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1440*900ban oké.... legalább nem kell fél napot görgetnem ha ki akarok választani 1 tankot a 47 közül <#hehe>
jonak jo lenne ha 1800 feletti felbontasban nem lennenenk olyan baromi kicist a tankok..
muhaha kurva jó ez a mód!!!!
megcsodálhatom TD gyûjteményemet egyben 😄DDD
ezer kösz!!!!! <#worship>
Egész nap jó köröket hozok erre átültem az Objectbe. Komolyan sírnom kell. Egyetlen t9 jármûként nem tudok mit kezdeni. T44 jön majd 80 méterrõl we hit them hard. Ja, vaktölténnyel, aztán folyamatos félrelövés, ha már 2k átlagsebzés van örülök mint állat. Ha a 6. kör sem nyerõ eladom ezt a szart a picsába

Maala
Pedig minden csak a kör eleji helyezkedésen fog múlni, ha vele mész, efelõl ne legyen kétséged. Ez az összes lassú TD-vel így van.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

maniac78
Ezer hála és frag.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

A címét nem tudom kihámozni, inkább itt a link
az az igazsag hogy Amx50Fosson agyalok nagyon, van rajta venti mert szeintem az az 5% plusz kel a szemelyzetnek,szerintem kell ra +10% celzassebesseg mert egyebkent nagyon lassan celozzabe az ellent (3s),
es akkor kellene alcahallo, de priszkop is kellene, es akkor meg nagyon agyalok a +15% pancelvedelmen hisz vedene egy kicsit arty ellen es rammolas ellen is, sokszor jarok ugy hogy lerammolnak es nagyon sokat levesznek az eletembol.
maniac78
Mi az a mod amivel több tankot tudsz egymás mellé-alá rakni alul?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Azon tul, hogy dog lassu, semmi. Ma pl Karelian vedtunk, elindulok balra, de mire csata kozelebe kerultem volna csapattarsak letaroltak az ellenseg bal szarnyat... Nekiallok a mocsaron keresztul atcammogni a palyan... szerencsere kozepen pont jo helyen voltam kiloni a beerkezo heavy rohamot, igy nem tudtak cappelni, de mar most erzem, hogy nem lesz mindig ilyen szerencsem ezzel a lassu doggel. Ehhez kepest a T29 egy villam, es igy utolag nagyon orulok, hogy a jgdpanther II valasztottam es nem a Ferdit...
Na ez bitang jó és nagyon izgalmas kör volt 😄

WoT: Nishizumi77

Amennyiben a TD nyitott, kapásból nem lehet tenni rá. Némely nagy behemót TD-nek olyan gyenge az álcája, hogy nem érdemes hálót tenni rá, nem oszt-nem szoroz.
Sunsetjoy
Némelyik TD-nek jó az álcája. Némelyiknek meg a legrosszabbak közé tartozik 😊
A ventit lehet hogy azért nem írják, mert vagy más írta az ismertetõt, vagy arra a Td-re olyan dolgok is kellenek, amelyek elveszik a helyet a venti elõl.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

sziasztok

TD-re milyen eszkozt ajanlotok, neztem a WOT wikit es ott pl; Amx50Fosra-ra
alcahallot, ventit, es tavcsovet ajanl.
Mondjuk en ezt a 3 dolgot tartanam idealisnak de masik TD-nel mar nem irjak a ventit amin csodalkozok, hisz 5% pluszt ad a szemelyzet kepessegehez so szerintem minden tankon kellene a venti alapban, vagy nem jol gondolom?
A masik, alcahallo kell TD-re, hisz ugy tudtam hogy a TD-nek jobb az alcazasi kepesseguk mint a tobbi tanknak vagy nem?
ha nem tudnád a T-50-2 orosz tank nem pedig német 😊
Most én vagyok lemaradva, vagy tényleg folyton meggondolják magukat a T-50-2-t illetõleg?
Pedig eleinte mennyire utáltam ezt a dögöt... Top motor meg a top löveg... hmm, élvezhetõ.

- no alternative medium tank branches will come in near patches (NOOOOOOOOOOOOOO)
- Q: "Storm, in the recent ASAP videos you appear every time wearing the same sweater. Does it have anything to do with the gold shells for credits introduction?" A: "Definitely! 'We need more gold'(c) Our sales are not enough to buy a second sweater..."
- there will be no free tanks in 0.8.6 (eg. if you have a tier 8 artillery, it will get moved to tier 10, but you will not get its new T8 replacement also). Its replacement however will be unlocked.
- British second TD branch will not come this year, nor will any other British TD vehicles be introduced
- TD experience gain might be rebalanced (for them to get more XP from battles), "no comment so far"
- apparently the T-50-2 will not be removed from the game
- for now, new perks are not planned, but the whole perk mechanism will be reviewed, new ones might come eventually

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Büszkén vállalom. <#puszi> Már csak ennyi energiám van a heti anti-lengyel propagandáidra.
Vajon melyik retard nyomja a mínuszt?

BASSZUS 😊)
Tagadom és kikérem magamnak!

Most lebuktál!<#eplus2>
Vége!
Ezek után gyanítom: te vagy Budapest20 is. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tagadom, hogy õ vagyok!
Maala
Mi a baj a t28-al?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hogy egyszerre két darab 122mm gold használó kv-1 el kerülök szembe az szép -.-
Igen mert természetesen seggbe lõttem a lengyelt némi hitetlenkedés után és többet (drágábbat) nem érdemelt.

Én már láttam "anyahajokabinajtohajtogató" nevû játékost is. Ha jól emlékszem nem is fért ki a teljes neve a képernyõre.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Kiváló fórummotor, Toweliee és Kubukli hozzászólása ugyanazon a számon fut.
Hááát nem egyszerû...
Sokszor kap KV-1 és KV-1S géniuszokat. HA azok piros színûek az XVM szerint akkor nem lehet alkotni, mert akkor automatikusan lerohannak.
Bár TD én sokat mozgok vele. A TOP ágyú kicsit üt de sokszor. A csata elején kivárok, aztán oda kavarok ahol a KV varázslóknak segítségre van szüksége.

Bocs, ez Kubuklinak ment volna erre a kommentjére...
Nyilván a magyart is mindenki "fogja" 😊

Öööö... No offense, de a képen éppen HE-t töltesz be a T32-be tier 8-as csatában? <#wilting>
Szép volt. 😊

Trentaro
szuperatom mazli. foglalassal nyertunk. 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Sunsetjoy
Én ma láttam egy zetorgepesz nevû játékost. Azért érdekelne, hogy a külföldi nickeknél mennyire vannak ilyen elborult elnevezések. Pl. ha mondjuk svédül ír valaki valamilyen vicceset a nevében, azt nem mindenki fogja😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Kigrindeltem végre a Panther II-t. Második csatám:

This is the beginning of a beautiful friendship... <#vigyor>

(vajon mennyi TP kell a masterhez vele?)
Most kezdtem el a T28-at. Ide nekem azt a reumas csigat...
Ez olyankor vicces, amikor az ember neve mellett pluszban ott díszeleg a klánnév (mint pl nekem jelenleg hogy HUN-A). EGy siema után én is kaptam hogy mocskos lengyel vagyok, egy másik csávó meg csak úgy szimplán kérdezte hogy milyen a nemzetiségem (azért egy rávezetõ kérdés hogy látja e a klánnevet segített).

Hát azért ez a stock T29 is elég emberpróbáló. Kb. egy félbevágott, ragasztóba ragadt reumás csigára hajaz a mozgása.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szia! Ez szép, kérlek áruld el, hogy használod ezt a vasat, mert én az enyémet meg akarom tartani farmgépnek, de ilyen még sose jött össze vele.
jgpz4-re érdemes felrakni L/56-ot?csábító a magasabb sebzés ,de azért a 132 pen baromi gyengének tûnik.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Mondjuk örök kedvencem: sinenfutorepatolvaj
Ezt amikor elõször megláttam felsírtam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tegnap beköszöntem, hogy siema.
Erre az Is7ünk repotolt, mert nem angolul köszöntem.
Meg végig velem veszekedett, hogy azért vesztettünk, mert lengyel vagyok.<#idiota>

ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SIElniMentemKApjáTOkbeaPöcsömetLuzerek
na kitaláltam 😊
Solten
<#banplz>

Saor Alba

Szerintem az én nevem senki nem tudja megfejelni.<#nevetes1>

120 csata 200 kill. Legjobb Tier7 med. Fullos toronnyal full HP-ról nyírtam ki tier7 de akár tier8 heavyket is. Rámész szembõl facehug, nem bírja levinni a csövét olyan alacsony a tank, a toronyról meg minden pattan 170mm kupola formájú. Nagyon beteg tank, sztem az egyik legjobb med a játékban a tierjéhez viszonyítva.