418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Téged is értünk nyugalom...
Ja én már csak olyan képtelen vagyok átlőni bármit vagyok:))
Alapvetően leszarom de a problémám a következő(FL ideiglenesen megoldotta) hiába van prem tankom amivel pénzt szeretnék keresni bemegyek és nyomorult 10-es meg 9-es tankok ellen kell megtegyem, ami bevallom olyan mint Zuzuval beszélgetni. Mert bármilyen hihetetlen flankeléssel meg majd más kilövi nem ad kreditet:D Én is nagyon szívesen megyek a 9-es és a 10-es tankjaimmal, csak nincs kredit vagyis kevés fent tartásra elég de a kihúzott új tankot nyista megvenni grindelni kell nyomorult 8-as tankokkal 10-es ellen...
Röviden ha érted:) De hogy valaki ezt az MM-et még nem is rossznak tartja... mintha egy darab szarra azt mondanánk hogy krémes, az akkor is egy darab szar..
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.05.26. 09:09:18 -
asolyom #403080 Jelen pillanatban szerintem a 9-es tankoknak van a legélhetőbb MM-je. Egyelőre nem is akarom megvenni az IS-7-et, hiába van kifejlesztve. A SC-t is kihúzom majd Conquerorral, de nem biztos, hogy megveszem. Bár ott még nem tartok, még kell - 30k XP a Conquerorhoz is. -
12:00 -
Plata #403078 Az MM mindig rossz ha vesztesz,de ha nyersz akkor jó.
-
asolyom #403077 Nehezen érthető ez a MM téma. Egyszer a WG azt mondja, hogy minden rendben van. Aztán jön a cikk, hogy a rossz MM-ért a tier limites tankok a felelősek, és ezért azokat át kell alakítani. Most akkor jó a MM, vagy tényleg sz@r? Ha mindezért pedig a tier limites tankok a felelősek, akkor miért árulják őket még mindig a boltban? Sőt most megint berakták a Mutánst, ami szintén tier limites. Ebből nekem az jön le, hogy valójában a tier limites tankoknak semmi köze az egészhez, csak velünk próbálják ezt a papedlit megetetni. Sokan továbbra is megveszik a tier limites tankokat (a tier limit miatt!) nem tudván arról, hogy változtatva lesznek. Ha pedig változtatás után nem tetszik az eredmény, akkor ráfizetéssel becserélheted. Remek üzletpolitika!
-
asolyom #403076 Hétvégén mikortól van FL? -
Mármint az MM a te szálkád és a "képtelen vagyok bármit is átlőni a T8ammal" a gerendád.
Értjük. -
Szálka és gerenda esete.. -
Még várjál:DD -
silverchain #403072 Ammo rendszert mikor fogják átdolgozni, még az idén? Lassan már jönnék vissza néhány év kihagyás után:) -
Pedig pont az mm miatt szar az egész és amiatt nincs kedvem menni semmivel sem.
Pályák már csak extra. -
Vajon az Fl ben,a tàmadók kezdöpontjàt fel lehet deriteni repülövel,ahol az 1kezesb@zik laknak??
Ma a halàlba szivatott egy lóri,tudtam honnan lövöldöz,csak a spagettin csölulcs van:-/
Csata után jutott eszembe hogy inkàb meg kellett volna halnom,lt vel vissza,elküldeni a repülőt,majd rà a zàrótüzet.
Este kipróbàlom:-DD -
pett3rson #403069 Igen, látom levetted a lényeget...
Pont erről pofáztam volna, hogy tökmindegy hol vagy, top tier vagy low tier.
Szerinted mennyi esélyed van top tier-ben 5-6 másik akár 2 tier-el alacsonyabb tank ellen? Szerinted mindegyik szemből fog jönni és sorban állnak majd, hogy "légyszlőjjékimertretardvagyok!!" ??? egy talán igen..és a többi? simán szétrúgják a seggedet, elárulom..lehetsz Te bármiben, egyik tank sem sebezhetetlen.
Kicsit szemellenzőt vegyük már le.
Csak a tisztánlátás végett, nem védem a WG-t, nem védem az MM-et, de ennyire leszűkíteni, hogy csak azért szar a játék, mert szar az MM az egy picit sántít nekem... -
14.00 tol
-
asolyom #403067 Hú, akkor hajrá!!!! -
15:00-tól lehet már múlt hét óta FL-ezni. -
Csak a szavazásnál van egyelőre. Majd 29-30.-a környékén lesz a honlapon is valami róla. -
asolyom #403064 Van valahol valamilyen hivatalos bejelentés, hogy a SC lesz a Top of the Tree júniusban?
No a hírt már megtaláltam. Ez azt jelenti, hogy jövő hét pénteken június 1-től érvényes?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.25. 15:20:52 -
Tehát te inkább játszol full kretén csapattal egy T8-as tankal 5db kilences és 3db tizes tank ellen, mint top tierként hmm...
A csapaton ne vitatkozzunk az full kretén mind a kétszer..
Most például az FL is játszhatatlan volt.. 2 meccs kb 20 perc volt a kettő!!! Teljes agyhalál...
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.05.25. 15:17:56 -
asolyom #403062 Megyek is ma 17:00-tól. Randomban egy kínszenvedés tankot húzni. Szerintem felér egy spanyol inkvizíció általi kihallgatással.
Még kellene kb. 50k xp a Conquerorhoz.
-
Rammsch31n #403061 Na végre beengedett... Obj 277: 220 800 exp
K-91: 252 700 exp .... az előbbihez kell még 16k exp, az nem sok... de az utóbbihoz még 240 ezer :DDDD -
Megy màr a teszt?? -
pett3rson #403059 hi,
MM dologgal kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy az miért jobb, hogy ha 13-szor kerülsz top tier-be, de a csapattársaid full hülyék és 2 perc alatt elhullik a fele vagy rosszabb esetben az összes és lesebzel kb 500-1000 HP-t??
Nem tudom, hogy érthető-e amit szeretnék kérdezni?
Azt tudom, hogy a győzelem szorzót ad és nagyobb az esélyed ha top tier vagy, de ez csak elmélet...a valóság nekem azt mutatja, hogy tökmindegy hova rak, alulra vagy fölülre, ha nincs csapat nincs játék sem...
Nekem az a problémám, hogy sok a retardált és emiatt szopok Én is. Most nem azt mondom, hogy Én vagyok a legjobb játékos, sőt, van olyan, hogy kaparom a falat olyan faszságokat tudok csinálni, mélyen a tudásom alatt teljesítek és szerintem ezzel van így más is. Átlagban hozom a szintet, de van pár map amin nem tudok mit csinálni adott tankkal. Olyankor csak bolyongok, de sokat nem segítek, mert nem tudok vagy belemegyek egy hülyeségbe és már mehetek is a garázsba.
Szerintem a játék sokkal összetettebb annál, hogy csak az MM-et hibáztassuk érte. Ezt nem lehet csak így kipipálni. Valószínű dolgoznak rajta, talán ennek része a premium lőszer mizéria is, meg az egyéb apróbb változások. Ha megnézel egy-egy komolyabb multis játékot (pl Dota 2) elég durván nyomják a változtatásokat, gyakorlatilag semmi sem olyan már bennük, mint az elején, sőőőt. De ehhez idő kellett...
Az, hogy egy adott változás éppen jó vagy sem, majd a nép eldönti, az más kérdés, hogy mennyire hallgatják meg őket és mi lesz beültetve a követlező patch-be és mennyi nem...ká sok mindent kell figyelembe venniük, mert ha nem akkor kártyavárként omlik össze az egész.... -
Bizony:-)
Ömlik a credit,meg a spagettóban màr a 4.ik skilljüket tapossàk a jómunkàsemberek.Csak ott jàtszottam vele.
A feka bulldogban is kellene húznom a népet,de azzal nem adja sajnos,Lt antitalentum vagyok:-DD -
asolyom #403057 A boostok FL-ban is használhatók? -
Na bezsàkoltam én is az 1k bondot:-DD -
asolyom #403055 Továbbra is úgy érzem, hogy a jelenlegi MM miatt a T8-as tankok szinte csak FL módban élvezhetőek. Randomban nagyon sok körülménynek kell összejönni, hogy élvezhető legyen velük a játék. Legalább is a HT-kal. Persze, nyilván nem nekem kell(ene) egy egyezni a 10-es HT-okkal, de mikor egy IS-7 a sarokban kempel, vagy meghal egy lövés után, akkor nem kimondottan kellemes egy Caernarvonban ülve egy E100-zal szembenézni. Persze, le lehet láncolni, és várni, amíg más kinyírja. Először is, az E100 láncát pl. nem is annyira könnyű lelőni, másodszor pedig ki az a más, aki kinyírja, ha az IS-7 kempel a sarokban, vagy már meghalt?
Szépen hangzanak a frázisok, hogy gyenge pontokra kell lőni, meg flankelni, meg leláncolni, de ez nagyon sokszor nem kivitelezhető. A Caernarvon, vagy egyéb más HT hova/hogyan flankeljen? A Type 4, vagy Objekt 268 v4 "gyenge" pontját a prémium lőszer is csak 50%-ban viszi be, jó esetben. Egy átlag játékos számára az egész 8-as tier csak kínlódás. És nem azt mondom, hogy szűnjön meg a +/- 2 tier, de azt igen, hogy ne kelljen már 70-75%-ban +2 tierben menni. Legyen gyakoribb a +/- 1 tier. Persze tök mindegy, hogy én mit mondok, vagy akár az egész közösség, mert a WG szerint ez a MM nagyon jól működik.
"Since then, the tool has gone through several changes, until it reached a level of performance that met the expectations of both the community (ez most komoly???????????) and the dev team."
A Caernarvon ennek ellenére megtartós lesz, ha kihúztam a Conquerort, de csak és kizárólag FL-ra. Ahogy a többi 8-as tank is. Amíg ilyen mérhetetlenül kritikán aluli a MM a 8-as tankok számára, addig nekem felejtős a random velük.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.05.25. 07:22:58 -
Rammsch31n #403054 esetleg vki betudná írni majd a research exp. mennyiségét a 2 10-es ruszkihoz? :) csak ezért nem töltenén le a tesztszerót.... örök hála. :) -
Az 1.0.2-es Tesztszerver indulása holnap délután 13:00-14:00 körül várható, ha minden rendben zajlik.
A patchben a következő dolgok érkeznek:
-K-91
-Object 277
-Object 268 V4 nerf
-Klondike HD átdolgozása
-Új garázs az álcafestések felviteléhez
-Új oktatómód a kezdő játékosok számára
-A következő pályák esnek át apróbb módosításokon:
Malinovka
Ruinberg
Erlenberg
Cliff
Abbey
Sand River
Fjords
Mountain Pass
Tundra -
tutyimutyi2 #403052 Akkora élvezet ezzel a szar Grille 15-el játszani hogy 0,25-ös "pontosság"-ot ír a játék ehhez képest 50 méteren belül 4 lövésből 3-nak mellé kell mennie teljes szűkülés mellett... -
A minap ugyan ezt eljàtszotta velem egy Skorpio szakasz,Fl-ben.
Csak elfelejtették hogy itt vissza is lehet jönni.
Az 5ös bàzis elötti dombon voltunk,vàltottam skorpióra,majd beàlltam mögéjük keresztbe:-DD
Csak vàrnom kellett,ezek tolatnànak de nem megy:-DD
Majd eltoltàk rànk a zàrótüzet.
Onnan màr nem mentünk el:-DD
-
asolyom #403050 Látom már, hogy 8-as tankot csak és szigorúan FL-ban szabad (lehet) húzni. Nem is tudom, hogy mi lesz, ha vége a FL-nak. 
A Cérnára milyen fejlesztést érdemes rakni FL-ban? -
asolyom #403049 Tényleg nem értem, hogy ha egyszer valaki lejut odáig, hogy megvesz egy T10-es tankot több ezer csata után, akkor miért nem lehet megtanulni, hogy nem állunk a másik seggébe.
Ennek legutóbb az lett az eredménye, hogy a saját IS-4-ünk lőtt tarkón, mert hogy tolattam volna vissza, és közben persze szemből is meglőttek, mert emiatt a tulok miatt nem tudtam fedezékbe húzódni.
-
A kijelölt cél elérve 
Még megpróbálok 15m et összeharácsolni,
Valahol amúgy meg lehet nézni a Fl-es statisztikát??
Leginkább az érdekelne menyi csatát mentem eddig,esetleg még wr, -
1 napra vagy egy hétre ki üti az eltalált tankot:) -
Hőkövető rendszerrel lesz ellátva.
-
Valkaik említette,hogy majd visszakerül a Frontline tolál elb@szva 
Már hivatalos is:
"A Frontline mód változtatásokon fog átesni ez biztos, és lehet hogy ezek drasztikus módosítások lesznek."
Tuti,hogy elb..szák
"A kötvények masszívan használva lesznek a jövőben és megmaradnak jutalom fizetőeszközként.
A játékosok rengeteg dolgot vásárolhatnak majd vele: álcafestéseket, néhány speciális HESH lőszert, a forgalmazásból már kivont prémium járműveket, stb."
Speciális HESH lösszer
ez vajon mit fog tudni?
Nekem ez így elsőre,a goldammo fetisiszták rémálmának tünik
Ez lehet nem csak a páncélt fogja lenullázni,hanem egyből magát a tankot,de leget még a szakasztársát is
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.05.24. 14:09:50 -
asolyom #403044 "Esetleg vissza tudod nezni, hany pmm-es tank volt a 3 t9 csatadban? Csak kivancsisagkeppen."
Az elsőben volt 1 db SP az ellenfélnél, a másik kettő T9-es csata tier limites tankok nélkül volt.
-
De az kivitelezheto, hogy permatracken tartod a t8addal a t10et, es megvarod, mig mas kinyirja. Csak sajnos ezert nem kapsz wn8at... koszi wn8 formula gyartok! :)
A jatek ugy epul fel, hogy egyre tobb xp kell top tiert elerve, igy egyre tobb csatad lesz magasabb tieru tankokkal. Ettol fogva 10 t10 tankra jut 50 t9, es 100 t8, jo esetben. Nezzuk csak meg! Tanks.gg Maala t8 csatak 9559. T9 csatak 8844 t10 csatak 10257... ebbol t8 premmel kb 3200 csata, t10bol pedig cw kb 600, de sztem ezzel felelottem. Erzed, hogy hol torzul a dolog?
Tehat erre jjon meg a kreditfarm, ami miatt par tier kap meg extra elhelyezendo tankokat. Es erre jon a pref mm. Par tank nem kerulhet t10 csataba. De ha van 100-100 9-10es csatad, amibe kell t8 tank, es a pref mmesek miatt nem t9esekben foglalt a t8asok helye... na vajon hova fogja dobni a nem pmm-es tankokat? Meg mindig nem tunik bajnak a pmm?
Esetleg vissza tudod nezni, hany pmm-es tank volt a 3 t9 csatadban? Csak kivancsisagkeppen.
Szoval van ket allaspont. Tobb t10el kevesebb csata, vagy kevesebb t10el tobb csata. Atlagban ugyanannyi t10el talalkozol igy is, ugy is. Reszemrol utobbira szavazok, mert ad1) nagyobb tierbe sebezve tobb xp, kredit jar; ad2) azert csak jobban tudsz ervenyesulni kevesebb nagyobb tieru tank mellett, ha mar mindenkepp mennni kell t10ekkel.
Szerk.: Sry, itt ülök a gép előtt, és valamiért telefonról írtam a hsz-t inkább. Brainfart much? :-D Lol.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.05.24. 12:18:35 -
asolyom #403042 Nekem sem lesz mindig így.
Egyébként ez a Caernarvon tényleg egy vadállat. Pl. Erlenbergen védekezésben, hulldownban egyszerűen király. Minden bizonnyal a jó játékosok eszméletlen dolgokat tudhatnak vele, mert most is 4800 sebzés, 1100 spot, meg 5 kill is "csak" másodosztály lett.