World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jármûben töltésgyorsító+venti+szerelõdoboz és 2 killes legénység van benne, szóval elvileg van benne minden földi jó, amivel csak el lehet halmozni.
Az 1 napos bonus coddal + hétvégi tier5-ös akcióval sikerült össze farmolnom 3,5 millió kreditet (pont a JT teljes ára) két tier 5-ös tankkal (kv-1, T1 hevy). Gondolom a nagy siker után most ez a wg bosszúja irányomban, hogy "munkám" gyümölcsét még véletlenül se tudjam élvezni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
elõre rohan, meghal, és utána ugat, hogy kempelek a stock is8 cal, azért halt meg mert bekerítették.. Az én oldalamon senki nem ment át, top gun achievment meglett, és a végén 3 v 11 ben maradtunk..
A végén azért kiderült h magyar a szentem..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De kiderült, hogy csak a francia tankokat utálom, és csak azokkal vagyok béna 😄
Jaj a T 71! örök kedvenc. Lehet nevetni fogsz/fogtok, prém nélkül azzal farmolok. (nekem kv 1-nél jobban hoz) Lehet kicsit "opra" sikerült?
Van 50-100-am és T69-em. Prém nélkül játszok.
T 69:
Pro:
- Viszonylag jól fordul
- Gyors az ágyú újratöltése
- Gyors egymás utáni tüzelés
- jó látótávolság
- Van tömege (van amikor elõny)
- jó páncél pattogós (medhez képest természetesen béna játékosok 170-es ágyúval pattognak)
- kicsi lõhetõ felület elölrõl
- menet közben pontos tüzelés
- Hull down is mûködhet
- Átlagosnál jobb camo
Cont:
- Lomha (lassan gyorsul, nem nagy végsebesség)
- Közepes átütés (mint mindig lehetne nagyobb de elég könnyen együtt lehet vele élni)
- Van tömeg (kicsi a LE/tömeg nem a legjobb)
- Ágyú kitéríthetõsége lehetne jobb is.
- Nem éppen a legpontosabb ágyú
AMX 50-100
Pro:
- Egész jól fordul (rosszabbra számítottam)
- Ágyú átütése jó (8db van egy tárba)
- Pontos ágyú
- Tornyán kicsi a lõhetõ felület
- Gyors
- Közepes Camo
Cont:
- Nincs páncél
- Nagy célpont
- Lassú az ágyú újratöltése
- Elsõdleges célpont vagy
T 69 egy med szerepkörben minden további nélkül lehet használni. Mivel gyorsan újra tölt ezért nem eszel ki sokáig a harcból. Közelharcra is optimális, mert lehet vele táncolni, gyorsan újratölt, viszont figyelni kell ,hogy lehetõleg meredek szögben lövöldöz. Meglepõ módón nehéz elfogó vadász szerepkörben is lehet alkalmazni. Jellemzõen a francia amx 13-70 , 13-90, is szépen lehet irtani. Úgy értem ezt, hogy a várható útvonal mentén várod õket, ráálsz egy ütközõ pályára (nagyobb tömeg és ha belecsapódsz sebzel kb 150-200-at) plussz a tár és ki is végzed õket. Az amx-ek jó eséllyel pattognak rólad.
Alkalmanként lehet befejezõ tank is.
Az amx 50-100 más tészta.
Nem front harcos. Érdemes biztos távolságból lövöldözni. Mert páncél nincs.Ha találsz egy ellent aki egyedül van és nincs fedezete, érdemes rárohanni, hiszen jó eséllyel egy tárból ki tudod végezni.
Szintén tudja az ellen scoutjait levadászni.
Néha funnak használom (semmivel nem törõdve rárohanok a legnagyobb tankra, és kivégzem -igaz nagy százalékban nem eredményes és költséges, de néha erre vágyok) 😊
Viszont figyelni kell a lassú újratöltésre.
Egyik legnagyobb elõnye a befejezõ tank szerepkör. Amikor már jól le vannak sebezve az ellen tankok akkor egy áttörést rá lehet bízni.
Én a helyedbe megnézném a t 69-et mivel közelebb vagy hozzá, és a legénység is adott.
De semelyikben nem fogsz csalódni.
Nézgelödök halálos nyugalomban prohardver... ni csak mondom én még ebben a gamepodban nem voltam😊)
Belépek jé WOT cikk nem mai 1 hetes a játék változásait taglalja így 2 év távlatában semmi baj nincs is vele aztán elkövettem azt a hibát hogy megnéztem a hozzá szólásokat😄DDDDDDDDDDD
egy kezemen megtudom számolni hány jó csatám volt 😄 1 hét alatt!
2! az egyik amikor KV-1el meglett a delanglade, a másik meg a mikor ferdivel meglett a tank ász... ezen kívûl említésre méltó köröm nem volt :S
szóval nyugi van, lesz ez még rosszabb!!!!! <#vigyor2>#vigyor2>
Ez már tuti diszgráfia vagy alzheimer....
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Maximálisan támogatom az ötletet, igyekszem majd hozzájárulni tesó 😊 Portra a kedvencem ha délrõl indulunk akkor kézében felmegyek a vonatokig, ott van egy jókis mélyedés (hulldownra) meg bokor (rejtõzködésre), jól keresztbe lehet lõni a keleten áttörni szándékozókat, illetve a vonatok ALATT átlõni a támadókra.
Az egyetlen baj ha van arti, olyankor az elején kicsit lapítani kell, aztán meg iceregni-ficeregni és idõvel lelépni, mert nagyon nyílt a terep.
@Plata: igazad van, én a második nyílnál húznám meg azt a vizszintes volnalat, sõt lehet hogy már az elsõnél (le se mennék a meredélyen, azt használnám hulldownnak). A kanyart - ha van arty - NEM SZABAD bevenni, ez alapszabály. Sõt, még ha nincs akkor se nagyon, mert tuti a kanyar után ott vigyorog az ellenfél csapatának nagyobbik fele (nehéz tankok és TDk), cõre töltött ágyúkkal.
Hihetetlen milyen torz szemüvegen át nézed a világot. Ilyet senki nem mondott neked, és már ferditesz is mint a kisangyal. Javaslom most jelentkezz kormánypárti szóvívõnek, tökéletes alany vagy 😊
Platonhoz keresek partnert. KV1, KV1S,IS, fullos, Prém : SU-122-44, KV5, SP.
TS3 van. Megfontolt, tudatosan játszani szeretõ, szívesen tanuló játékosnak érzem magam.
Hasznos napot !
Szerintetek melyik jobb tank a d-max, vagy a su100-y?
Melyikkel lehet jobban farmolni?
Szerintem sokkal reálisabb képet adna a képességekrõl.

Az még jó is...péntek óta: 36,50,45 30%...ma reggel mentem 8-at,1 döntetlent elértem,többi adott...
Az ideg szétbasz...
Hihetetlen ,mire elfoglalok valami pozíciót,már esély sincs nyerni annyi elhullott...És mindegy hogy lila vagy piros a csapat..Fasz kivan és beírják hogy have fun...bazdmeg...
Reggeli elsõ,gondoltam jól indul...hát hogyne...még jó hogy meló,de amúgy is abbahagynám..
És ennyi a vége:

Belekezdtem egy térképismertetõs aloldal létrehozásába, aminek az lenne a célja, hogy tippeket nyújtson melyik pályán merre érdemes menni általában a különbözõ tantípusokkal. Ha van kedvetek és idõtök segíteni, akkor örömmel venném, ha az itt látható leíráshoz hasonlóan a többi térképhez is írnátok ismertetõt. Erre az emailre küldhetitek a leírásokat: [email protected]
Köszönöm szépen elõre is a segítséget!
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Si vis pacem, para bellum!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"