World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De könyörgök nekik ne foglaljanak, mert ha kilõttem volna még az utsó tankot, halonen, de ezek telibe leszarják. Na én se fogok több topgunt átengedni az biztos...
Szerelõ helyett tegyél rá álcahálót, legénységnek 6. érzék és no para 😊
Hú ! köszi a javítást! Nem is tudom miért írtam nyolcat! 😊

Axon
Természetesen nem adom fel, bár azóta már 30 menetem van 10%-os winrátával. A JT-t pedig nem szidtam, sõt nagyon jó kis tank, még a stock ágyújával is átütök szinte mindent sima AP-vel is. A gondom az, hogy folyamatosan 15:1 15:2 -es végeredményû csatákba rak be vele, ahol az elsõ 2 percben van 10 halottunk. Engem meg az esetek 80%-ban körbe vesz 4 tank és másodpercek alatt szitává lõnek. Az is zavaró, hogy szembõl is átlõ szinte mindenki, mert gondolom egybõl arany lõszert tolnak be ahogy meglátnak és nem is a hasamat lövik, hanem a döntött frontpáncélt. Az artykról meg ne is beszéljünk, hiszen arty mágnes ez a tank és verik belém az 1000 fölött sebzéseket.
A jármûben töltésgyorsító+venti+szerelõdoboz és 2 killes legénység van benne, szóval elvileg van benne minden földi jó, amivel csak el lehet halmozni.
Az 1 napos bonus coddal + hétvégi tier5-ös akcióval sikerült össze farmolnom 3,5 millió kreditet (pont a JT teljes ára) két tier 5-ös tankkal (kv-1, T1 hevy). Gondolom a nagy siker után most ez a wg bosszúja irányomban, hogy "munkám" gyümölcsét még véletlenül se tudjam élvezni.

Tono34
Csak 1 észrevétel az 50-100-ban csak 6 skuló van.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nem hiszem el, hogy hétköznap is ennyi kretén játszik...

elõre rohan, meghal, és utána ugat, hogy kempelek a stock is8 cal, azért halt meg mert bekerítették.. Az én oldalamon senki nem ment át, top gun achievment meglett, és a végén 3 v 11 ben maradtunk..

A végén azért kiderült h magyar a szentem..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zsoltika 007
Gondolom kezdõ és ki akarja próbálni melyik ág fekszik neki, csak elfelejtette fel pimpelni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ja, gondoltam annyira jó kört mentem, hogy szolidaritásból adott még egy 5x-t, mivel hétvégén nem nagyon tudtam játszani, mert szar volt az egér 😄
valaki magyarázza már el nekem pls hogy lehet valaki akkora gyökér hogy Stock ARL44el mászkál teszt szerveren 😄DDDDD
Zsoltika 007
13 90-nél is lazán hoz annyit egy jól sikerült körben mint a löwe 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Én is most vettem meg a T71-et, és már az elsõ körben lenyûgözött. T21 szintén nagyon tetszett. Pedig eddig azt hittem, minden light tankot utálok, és egységesen béna vagyok velük...
De kiderült, hogy csak a francia tankokat utálom, és csak azokkal vagyok béna 😄

Szívesen, örülök ,hogy tetszett, nagyjából így használom õket. Biztos lehet máshogyan is.

Jaj a T 71! örök kedvenc. Lehet nevetni fogsz/fogtok, prém nélkül azzal farmolok. (nekem kv 1-nél jobban hoz) Lehet kicsit "opra" sikerült?

Csak reménykedtél hogy ANNYIRA bugos ez a "foshalom" hogymár az XPt se tudja rendesen számolni, mi? 😊

Jó elemzés, köszönet érte. 50-100am van, és éppen most kúszok T71-ben a T69 felé. Lehet nálam is megy a chaffee a kukába (a T71 jobb), a T69en dilemmáztam hogy megvegyem e (mert hát ugye van 50-100), de most hogy írod mennyire mások számodra, megnézem. Lehet átrakom a chaffee legényeit 😊

jól van na! 😄😄
Szia!

Van 50-100-am és T69-em. Prém nélkül játszok.

T 69:
Pro:
- Viszonylag jól fordul
- Gyors az ágyú újratöltése
- Gyors egymás utáni tüzelés
- jó látótávolság
- Van tömege (van amikor elõny)
- jó páncél pattogós (medhez képest természetesen béna játékosok 170-es ágyúval pattognak)
- kicsi lõhetõ felület elölrõl
- menet közben pontos tüzelés
- Hull down is mûködhet
- Átlagosnál jobb camo

Cont:
- Lomha (lassan gyorsul, nem nagy végsebesség)
- Közepes átütés (mint mindig lehetne nagyobb de elég könnyen együtt lehet vele élni)
- Van tömeg (kicsi a LE/tömeg nem a legjobb)
- Ágyú kitéríthetõsége lehetne jobb is.
- Nem éppen a legpontosabb ágyú

AMX 50-100
Pro:
- Egész jól fordul (rosszabbra számítottam)
- Ágyú átütése jó (8db van egy tárba)
- Pontos ágyú
- Tornyán kicsi a lõhetõ felület
- Gyors
- Közepes Camo

Cont:
- Nincs páncél
- Nagy célpont
- Lassú az ágyú újratöltése
- Elsõdleges célpont vagy

T 69 egy med szerepkörben minden további nélkül lehet használni. Mivel gyorsan újra tölt ezért nem eszel ki sokáig a harcból. Közelharcra is optimális, mert lehet vele táncolni, gyorsan újratölt, viszont figyelni kell ,hogy lehetõleg meredek szögben lövöldöz. Meglepõ módón nehéz elfogó vadász szerepkörben is lehet alkalmazni. Jellemzõen a francia amx 13-70 , 13-90, is szépen lehet irtani. Úgy értem ezt, hogy a várható útvonal mentén várod õket, ráálsz egy ütközõ pályára (nagyobb tömeg és ha belecsapódsz sebzel kb 150-200-at) plussz a tár és ki is végzed õket. Az amx-ek jó eséllyel pattognak rólad.
Alkalmanként lehet befejezõ tank is.

Az amx 50-100 más tészta.
Nem front harcos. Érdemes biztos távolságból lövöldözni. Mert páncél nincs.Ha találsz egy ellent aki egyedül van és nincs fedezete, érdemes rárohanni, hiszen jó eséllyel egy tárból ki tudod végezni.
Szintén tudja az ellen scoutjait levadászni.
Néha funnak használom (semmivel nem törõdve rárohanok a legnagyobb tankra, és kivégzem -igaz nagy százalékban nem eredményes és költséges, de néha erre vágyok) 😊
Viszont figyelni kell a lassú újratöltésre.
Egyik legnagyobb elõnye a befejezõ tank szerepkör. Amikor már jól le vannak sebezve az ellen tankok akkor egy áttörést rá lehet bízni.

Én a helyedbe megnézném a t 69-et mivel közelebb vagy hozzá, és a legénység is adott.
De semelyikben nem fogsz csalódni.

jaja ott leírja hogy mire kaptál mennyit 😄 <#banplz>
Erre gondolnék én is, de a részletesben az látszik ha megnézed 😊

Éééérdekes.. részletes jelentésben mi van?

közben rájöttem, hogy valószínûleg event van a Top Gunra
[/url][/img]
Ez hogy lehet? 2700 xp-t kaptam vereségre, közben csak 700-t kellett volna kapnom. Valami bug😄 Amúgy tényleg 2700 xp-t adott hozzá az összes XP-hez.[/url]
Be sem léptem még de már sokkot kaptam😄DD

Nézgelödök halálos nyugalomban prohardver... ni csak mondom én még ebben a gamepodban nem voltam😊)
Belépek jé WOT cikk nem mai 1 hetes a játék változásait taglalja így 2 év távlatában semmi baj nincs is vele aztán elkövettem azt a hibát hogy megnéztem a hozzá szólásokat😄DDDDDDDDDDD

nyugi, engem már több mint egy hete felbasz a game agyilag meg a sok kis siemka warrior!
egy kezemen megtudom számolni hány jó csatám volt 😄 1 hét alatt!
2! az egyik amikor KV-1el meglett a delanglade, a másik meg a mikor ferdivel meglett a tank ász... ezen kívûl említésre méltó köröm nem volt :S

szóval nyugi van, lesz ez még rosszabb!!!!! <#vigyor2>
Vagy "diklektika", mint Gyõzikénél 😄

Legtöbb amire emlékszem 11 volt.Igaz kigyulladt.

7 kritikus sebzés egy tankon:

Jól nyomta a priest:

[HUN]Kami*, kiskami*

"kézében" - középen.

Ez már tuti diszgráfia vagy alzheimer....

Ha LAMMER mégis téved, akkor nem téved. 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Végre valaki kreatív!
Maximálisan támogatom az ötletet, igyekszem majd hozzájárulni tesó 😊 Portra a kedvencem ha délrõl indulunk akkor kézében felmegyek a vonatokig, ott van egy jókis mélyedés (hulldownra) meg bokor (rejtõzködésre), jól keresztbe lehet lõni a keleten áttörni szándékozókat, illetve a vonatok ALATT átlõni a támadókra.

Az egyetlen baj ha van arti, olyankor az elején kicsit lapítani kell, aztán meg iceregni-ficeregni és idõvel lelépni, mert nagyon nyílt a terep.

@Plata: igazad van, én a második nyílnál húznám meg azt a vizszintes volnalat, sõt lehet hogy már az elsõnél (le se mennék a meredélyen, azt használnám hulldownnak). A kanyart - ha van arty - NEM SZABAD bevenni, ez alapszabály. Sõt, még ha nincs akkor se nagyon, mert tuti a kanyar után ott vigyorog az ellenfél csapatának nagyobbik fele (nehéz tankok és TDk), cõre töltött ágyúkkal.

"Sõõt: miért nem mész platoonba? Biztos azért, mert 1 babiun vagy akivel nem akar senki platoonozni."

Hihetetlen milyen torz szemüvegen át nézed a világot. Ilyet senki nem mondott neked, és már ferditesz is mint a kisangyal. Javaslom most jelentkezz kormánypárti szóvívõnek, tökéletes alany vagy 😊

Majd 100nál szólj. Viszlát!

A BDR sem rossz, de az arl pl kimondottan élvezetes tank, csak nem a 2 legnagyobb ágyúval kell végigcsinálni. Én a 90 mm F3-al toltam végig.

Köszönöm és VanDaalnak is. Teljesen igazad van, most néztem meg a tankok árait és tényleg nincs értelme az átugrásra szabad xp-t áldozni, mert nem vészesen drágák. Prémium nélkül ugye a pénzre is figyelnem kell.

Jó reggelt !

Platonhoz keresek partnert. KV1, KV1S,IS, fullos, Prém : SU-122-44, KV5, SP.
TS3 van. Megfontolt, tudatosan játszani szeretõ, szívesen tanuló játékosnak érzem magam.
Hasznos napot !
Ne haragudj de én nem követném azt a tanácsot amit Artic regionhoz írtak heavy tanknak,ha arra és odamennék amit a térkép mutat akkor rövid úton arty reggelije lennék.

Én a D. Max-ot ajánlom, az oroszt még nem próbáltam de egy haveromnak van, nem dicsérte.
Szasztok!
Szerintetek melyik jobb tank a d-max, vagy a su100-y?
Melyikkel lehet jobban farmolni?
Tudja valaki esetleg, hogy xvm editorban meg lehet valahogy oldani, hogy csak az utolsó n(500-1000) csata alapján számolja a játékosok wn6 értékrét?
Szerintem sokkal reálisabb képet adna a képességekrõl.
És itt adtam fel végleg(kb 3 percig nézett és dumált miért nem megyek),már vártam a lövést ,mondom kivégzem akkor,de nem lõtt...

Üdv!
Az még jó is...péntek óta: 36,50,45 30%...ma reggel mentem 8-at,1 döntetlent elértem,többi adott...
Az ideg szétbasz...
Hihetetlen ,mire elfoglalok valami pozíciót,már esély sincs nyerni annyi elhullott...És mindegy hogy lila vagy piros a csapat..Fasz kivan és beírják hogy have fun...bazdmeg...
Reggeli elsõ,gondoltam jól indul...hát hogyne...még jó hogy meló,de amúgy is abbahagynám..

És ennyi a vége:

hawken
elég gusztustalan 😄

Sziasztok!

Belekezdtem egy térképismertetõs aloldal létrehozásába, aminek az lenne a célja, hogy tippeket nyújtson melyik pályán merre érdemes menni általában a különbözõ tantípusokkal. Ha van kedvetek és idõtök segíteni, akkor örömmel venném, ha az itt látható leíráshoz hasonlóan a többi térképhez is írnátok ismertetõt. Erre az emailre küldhetitek a leírásokat: [email protected]
Köszönöm szépen elõre is a segítséget!

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Thx már tesztelgetem is. A másik jó húzós árban van mondjuk ez sem kevés.

Si vis pacem, para bellum!

Hû baszki magas az a ló megint...

Gondolom nem vágja hogy ingame is rá lehet írni 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Biztos idejár az sg-re.
Én is így kezdtem, szidtam. Aztán fullos lett és kb 120 meccs után kezdtem el élvezni, addig végig 48-50% között mozgott vele a win rate. Most tartok vele 1028 meccsnél. Ne add fel.