World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Istenem, 12 találata volt, amibõl 3 átütés produkált cirka 22 sebzés-t, ez nem biztos hogy a player minõsíti inkább a WGt.
A találati arány olyan amilyen, azért esetleg lehet köpködni, de legalább megpróbált alkotni vmit.
Engem is lõttek már ki IS3ból, sõt még E75bõl is úgy ammorackkel (vagy netán artival) hogy leadtam a nulla lövésemet meg a nulla sebzésemet. Jöt a scout, kiszúrtak a pusztában, odakúrt az arti azt csá. ÉS akkor mi van? Van amikor nem jön össze.
Ha esetleg volt vmi amit tényleg szarult csinált az OK, de én most CSAK EZ alapján az eredmény alapján én nem fikáznék le senkit.
odaértem kb100 hp-val na mondom nekem végem... erre belém vert 14et majd 0át majd 40et kb. <#hehe>#hehe>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
- ez a stock kinézetû szabvány betûkészlet rontja az összképet
- fehér betûk külön háttér (vagy inzert) nélkül nehezíti az olvasást
- semmi extra effekt nincs rajta
- a legjobb rész a játékban lévõ videó, de az meg nem saját - sõt még az ign vízjele is ottmaradt
- a betûket lehetett volna minimum budhistaköntös-sárgával vagy utána hippiszínkavalkádos változattal bolondítani.
- ha elválasztja az ember a videót mozgókép-területre és feliratsávra, nincs gond az olvasásával
- az extra effekt gondolom egyértelmû
- saját videót beillesztve egyedibb, vagy legalább a vízjel lenne eltüntetve valahogy.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
9-10 Tierben mennyi kellene hogy jó legyek? csak azért kérdem mert most minden tank részt vesz ebben! és sok a jó játékos akik sok XPt szednek össze! a kínai ágat nem mindenki húzta anno! 1500 at lehetetlenség összeszedni vele!

Minek realitás egy játékba? 😊 Majd lesz 2. 3. 4 klánunk idõvel. 😉 JÁTÉK! Mi is játszunk, ezért szeretünk trollkodni kis tankokkal ( Volt amikor 3an 1-1 Pz2-essel mind a 15 ellent kilõttük. Naz an volt a nem semmi. ) A sok XVM, buta user meg elmegy a sunyiba. Szerintük csak azért játszunk low tankokkal mert buffoljuk a stattunkat. 😊 Na mind1, õ bajuk.
Ja és nem magyar, elegem van a tisztán magyar klánokból. Azok jönnek-mennek. Ez nemzetközi és mindenféle ember van. Gyerek, McDonalds-os dolgozó, RAF-os katona, amerikai M1 Abrams tankparancsnok ( nem viccelek, tényleg az a munkája ), informatikus, CSAJOK! Szóval sokszínûek vagyunk. Ezért írtam lejjebb, hogy "aki tud angolul szívesen látjuk".
virkir:
Mennyi a zsold? Amennyihez hozzásegíted a klánt. 😊 Mondtam, a megszerzett gold 80%-a havonta szét van osztva a CW-n részt vetteknek.
a többit tudod ;-)
Azt még halkan beírhatnád mennyi az a zsold jelenleg hátha elcsábulok.
another "red" army rising ...itt egy snit az xvm-rõl amikor gyakorlón vagytok...
couple of people will change the world... egy bevágás vagy egy 15:0 -ról, de inkább egy 0:15-ös vereségrõl...
amúgy ez magyar klán ? (ha igen, miért nem magyar a szöveg)
egy kis realitás:minden területet nem lehet megszerezni, ugye mert nincs annyi chiped :-)
Van rajta bino 3. modulnak mondjuk spottolni lehet vele. Illetve prémium lõszerrel megtáltosodik, a rengeteg 0 damage helyett máris teljesít valamit az ember de a -30k nyertes csaták lehangolnak.
Stop the war: Minden terület megszerzése és akkor nincs war 😊
Az hogy a buddhista peace-t meg a hippy "make love not war" filozófiát, hogy lehet összegyeztetni a tankos harci játékkal... nos gondolom ez a szándékos nagy poén benne 😄
1., az elején hatalmas szavak, ami mögött semmi sincs, és nem is lesz
2., stop the war ! errõl szó sincs, a CW-nek ez a lényege hogy menjen a war
Szóval tény, a mostani találati és sebzésrendszer nagy vesztesének érzem a lassú de nagyot ütõ ágyúkat.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Van Ferdim meg toltam ISUt eleget (most objectem van), sztem a nullasebzéses critek elszabadulása óta a ferdivel nekem szimpatikusabb a játék, nem annyira "dupla vagy semmi" stílus.
A Bl10rõl mindenki tudja, hogyha be is kapja a 800-as sebzést, utána sokáig tölt újra, így rámjönnek a nagy alfa ellenére is ("ha már bekaptam, ne legyen hiába" alapon), a ferdi is elég nagyot üt az elrettentéshez, és a gyorsabb betöltés miatt nem mászank rá olyan magabiztosan lövés után.
Sztem a két tank egész jól ki van balanceolva, kedvelt városi pályákon pl az ISU jobb rejtõzése semmit nem ér.
A saját Su-122-esemet mostanában csak a hosszú 122-essel használom, Még nem vettem meg az Isu-t, de már ki van fejlesztve. (Ami egyébként Jszu lenne magyarul😊 ). A német TD vonalat abbahagytam a JgdPz IV-nél, az nagyon ócska volt.
Master 91 még csak kevés csatám van vele, de már most érzem hogy nem valami jó álca TD 😛
Fullosan nagyon jó tank, 4-500at csap akármibe, elég pontos, jó a rofja.
Német TD köztudott világít mint a diszkó gömb, kár a kamóról beszélni, az összesnek szar.
Isu-t csak teszt szerveren toltam, az összes ágyúval minimum 5 csatákat mentem, volt mikor pattogtam én is a te nem 1k-s sebzésû ágyúddal.
Persze ha eltaláltam az álló tankot 3-400 méterrõl (!!!)
Nem szar a ferdi, csak egyéni játék módot kell ki alakítani.
Butaság kijelenteni hogy az egyik jobb v a másik, mivel józsinak isu tetszik jobban (az a stílus áll közel hozzá), jancsinak meg ferdi😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
még szép hogy azzal is kell bújkálni mivel lassú....
láthatatlan, igaz pontatlan a BL-10 de ha betalál akkor garantált a 800 damage.... vagy 900