World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez alapján azért lehet? <#rolleyes>

Kedvencem amikor a scout ott kavirnyászik elõttem és pont akkor vág elém, mikor éppen lövök, aminek eredménye egy füstölgõ és anyázó scout lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Valószinûleg egy másik nyelvû fórumon nemrég született egy hozzászólás, hogy a WOT televan olyan f*szkalapokkal, akik nem látják hogy áll elõttük valaki és seggbelövi õket....

voivod32
A qrva életbe! Ilyenkor kell a döntetlennek lennie!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Talán azért, mert 42-t lõtt, abból 12 talált, 3 sebzett, összesen 22-t. Ez azért elég beszédes.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Miért pont a T20-at szúrtad ki abban a csatában? Nem is toptank, nem is különösen erõs tank, nagyjából a "jó hogy itt vagy de rajtad sokminden nem fog múlni kategória".

Istenem, 12 találata volt, amibõl 3 átütés produkált cirka 22 sebzés-t, ez nem biztos hogy a player minõsíti inkább a WGt.
A találati arány olyan amilyen, azért esetleg lehet köpködni, de legalább megpróbált alkotni vmit.

Engem is lõttek már ki IS3ból, sõt még E75bõl is úgy ammorackkel (vagy netán artival) hogy leadtam a nulla lövésemet meg a nulla sebzésemet. Jöt a scout, kiszúrtak a pusztában, odakúrt az arti azt csá. ÉS akkor mi van? Van amikor nem jön össze.

Ha esetleg volt vmi amit tényleg szarult csinált az OK, de én most CSAK EZ alapján az eredmény alapján én nem fikáznék le senkit.

hahahaha engem ma fullos T-150 a 107mm-esével HE-vel lõtte a T25 AT-met 15 méterrõl 😄
odaértem kb100 hp-val na mondom nekem végem... erre belém vert 14et majd 0át majd 40et kb. <#hehe>
Imádom ezt az "amíg nem fullos a tankod addig 2 szinttel nagyobb csatába dobállak, de amint kivan húzva top tank leszel" játékot. Tigrisnél, Kv-1-S-nél is vicces volt, de most a T29 a legjobb.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na,örülök hogy vége a melónak,különben lemaradtam volna a nap emberérõl(értem én hogy nem mindenki pro,én sem,de azért nna):

Messze nem a legerõsebb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Bocs, csak a kínai versenyre figyeltem fel! Benne voltam az elsõ százban, de addigra lejárt a verseny...

Zsoltika 007
Legerõsebb t10-es td jelen állás szerint. Wot youtube csatornáján van róluk bemutató videó. Szépen elmondanak majdnem mindent amit tudni érdemes.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Akkor ugye nem mostanába fognak a tagok abból löwe-t venni 😄

Sunsetjoy
Mivel egy-két videót én is csináltam korábban, elmondom én is a véleményem a videóról (hang nélkül néztem meg, de anélkül is feltûntek az alábbiak):

- ez a stock kinézetû szabvány betûkészlet rontja az összképet
- fehér betûk külön háttér (vagy inzert) nélkül nehezíti az olvasást
- semmi extra effekt nincs rajta
- a legjobb rész a játékban lévõ videó, de az meg nem saját - sõt még az ign vízjele is ottmaradt

- a betûket lehetett volna minimum budhistaköntös-sárgával vagy utána hippiszínkavalkádos változattal bolondítani.
- ha elválasztja az ember a videót mozgókép-területre és feliratsávra, nincs gond az olvasásával
- az extra effekt gondolom egyértelmû
- saját videót beillesztve egyedibb, vagy legalább a vízjel lenne eltüntetve valahogy.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

de az másik kategória!
voivod32
Nekem Type T-34 -el 1546 xp-t sikerült csinálnom.

Szerintetek azon mit nem lehet érteni ha én állok JT-vel egy pozban jön egy vérvörös babuin és be áll elém mintha üveges lenne a faterja, én meg lövök tovább mintha ott sem lenne😄DDDD mit nem ért a büdös parasztja?😄

Igen, érdemes.

Britt TD ágba érdemes belekezdeni? Eddig akit kérdztem ingame azt mondta tier 6 után szar.
Van ez a verseny, mint a kínai tankoknál volt, hogy Xpt kell gyûjteni!
9-10 Tierben mennyi kellene hogy jó legyek? csak azért kérdem mert most minden tank részt vesz ebben! és sok a jó játékos akik sok XPt szednek össze! a kínai ágat nem mindenki húzta anno! 1500 at lehetetlenség összeszedni vele!

Szakasz:
Minek realitás egy játékba? 😊 Majd lesz 2. 3. 4 klánunk idõvel. 😉 JÁTÉK! Mi is játszunk, ezért szeretünk trollkodni kis tankokkal ( Volt amikor 3an 1-1 Pz2-essel mind a 15 ellent kilõttük. Naz an volt a nem semmi. ) A sok XVM, buta user meg elmegy a sunyiba. Szerintük csak azért játszunk low tankokkal mert buffoljuk a stattunkat. 😊 Na mind1, õ bajuk.
Ja és nem magyar, elegem van a tisztán magyar klánokból. Azok jönnek-mennek. Ez nemzetközi és mindenféle ember van. Gyerek, McDonalds-os dolgozó, RAF-os katona, amerikai M1 Abrams tankparancsnok ( nem viccelek, tényleg az a munkája ), informatikus, CSAJOK! Szóval sokszínûek vagyunk. Ezért írtam lejjebb, hogy "aki tud angolul szívesen látjuk".

virkir:
Mennyi a zsold? Amennyihez hozzásegíted a klánt. 😊 Mondtam, a megszerzett gold 80%-a havonta szét van osztva a CW-n részt vetteknek.

egy kis matek, megszerzett terület 80%-at osztják ! :-)

a többit tudod ;-)

Végül is az önbizalom a lényeg, abból meg ahogy látom nincs hiány 😄
Azt még halkan beírhatnád mennyi az a zsold jelenleg hátha elcsábulok.

az én verzióm :-)

another "red" army rising ...itt egy snit az xvm-rõl amikor gyakorlón vagytok...

couple of people will change the world... egy bevágás vagy egy 15:0 -ról, de inkább egy 0:15-ös vereségrõl...

amúgy ez magyar klán ? (ha igen, miért nem magyar a szöveg)

egy kis realitás:minden területet nem lehet megszerezni, ugye mert nincs annyi chiped :-)

Látom többen is rámentek a t69-re. Még pár duplázó és végzek vele, ingyen is odaadnám valakinek annyira szar. Nem értem mi ez a nagy szeretet irányába? Elõzõ csatám 18/7 találat 200 méter alatt és ez jellemzõ, lomha szerencsétlen és ha rossz sarkon fordulsz be senkit ne tud kivégezni 4 skulóval mint az amx 50-100. A pen meg horror, ugye lopakodni/supportolni kéne tehát a végefelé hal meg az ember, nos bármi t8 szembejön még hasba sem ütöd át.
Van rajta bino 3. modulnak mondjuk spottolni lehet vele. Illetve prémium lõszerrel megtáltosodik, a rengeteg 0 damage helyett máris teljesít valamit az ember de a -30k nyertes csaták lehangolnak.

Áh, nem éreztétek akkor. 😊 De örülök a pozitív véleményeknek. Szívesen látok mindenkit aki tud angolul. TS és minden nap CW vár ( a nyert Gold pedig 80%-ban megy a CW-n résztvetteknek )

voivod32
Én is valami ilyet éreztem. Maga a video nagyon profin meg van csinálva, de túl Hollywood-íze van, sok pátosszal... Valami vidámabb sokkal hatásosabb lenne.

A szavak az elején a klán mentalitását jellemzik leginkább. Lazák vagyunk mint a hippik, de azért ügyesek is vagyunk 😊
Stop the war: Minden terület megszerzése és akkor nincs war 😊

8500 sebzés passzív scoutolásból 😉

sajnálni fogom a T-50-2 ha kiveszik..

wot név: _bitang

Technikailag "nékém tétszik" 😊

Az hogy a buddhista peace-t meg a hippy "make love not war" filozófiát, hogy lehet összegyeztetni a tankos harci játékkal... nos gondolom ez a szándékos nagy poén benne 😄

huuuu...... ez csatában így kommentálnám: EPIC FAIL

1., az elején hatalmas szavak, ami mögött semmi sincs, és nem is lesz
2., stop the war ! errõl szó sincs, a CW-nek ez a lényege hogy menjen a war

Na a mellé az nincs benne csak a találat..

Nézd meg az átlagodat vele, természetesen abba a pattanó meg a mellé is benne van, de hát az is hozzá tartozik😊

Azt hiszem egyszer már belinkeltem, de megteszem mégegyszer. Mit gondoltok? Elég hatásos lett? <#nyes>

<#zavart2>
Gondolom ez szergej jutalma hogy te viszont 10%os winratet kapsz 😊

Amellett hogy ez nem a BL10 sajátja (ezt bármelyik ágyú megcsinálja), tagadhatatlan hogy a BL10nél a legírritálóbb. Azt várnád hogy elfüstöl az a szutyok, erre nemhogy nem sérül, de még röhögve tovább is megy, te meg tölthetsz be vagy 20 secig.

Szóval tény, a mostani találati és sebzésrendszer nagy vesztesének érzem a lassú de nagyot ütõ ágyúkat.

hehe akkor engem szeret az ISU 😊 mindig 800 felé kerekedik a mutató 😊
bujcsik555
JgdPz IV ócska? Pfff, fura, nekem szép emlékeim vannak róla.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Csak szeretnéd a garantált 800-at... a BL10 593-938 közt sebez, megbizhatóan hozom vele a 600akat.

Van Ferdim meg toltam ISUt eleget (most objectem van), sztem a nullasebzéses critek elszabadulása óta a ferdivel nekem szimpatikusabb a játék, nem annyira "dupla vagy semmi" stílus.
A Bl10rõl mindenki tudja, hogyha be is kapja a 800-as sebzést, utána sokáig tölt újra, így rámjönnek a nagy alfa ellenére is ("ha már bekaptam, ne legyen hiába" alapon), a ferdi is elég nagyot üt az elrettentéshez, és a gyorsabb betöltés miatt nem mászank rá olyan magabiztosan lövés után.

Sztem a két tank egész jól ki van balanceolva, kedvelt városi pályákon pl az ISU jobb rejtõzése semmit nem ér.

Ferdinandot nem szeretem ellenségként. Tier8-on azért a 200-as páncél sokmindenre elég, rengeteg lövés nem üti át. Eléggé strapabíró TD az. ISU-t meg a percenkénti 3 lövése azért rendesen korlátozza, és ha nincs mázlija, lerohanják lövés után, és lövik le a lánctalpát. Aztán már bármi szétszedi. Mondjuk az ISU-t sem szeretem, sokszor kaptam ki T7-ben, és ott azért a 8 lövés / perces 122-es eléggé komoly fegyvertény. HE-vel az alap 152-es 200-300-at robbant bele a többiekbe, percenként kioszt 600-900 lövést, de addig még egy T29-es is kiszedheti.
A saját Su-122-esemet mostanában csak a hosszú 122-essel használom, Még nem vettem meg az Isu-t, de már ki van fejlesztve. (Ami egyébként Jszu lenne magyarul😊 ). A német TD vonalat abbahagytam a JgdPz IV-nél, az nagyon ócska volt.
Jt-re nem megyek, nálam a max tier az 8 😊
Master 91 még csak kevés csatám van vele, de már most érzem hogy nem valami jó álca TD 😛
Master91
Ferdivel hány csatád van hogy ezt így ki jelented?

Fullosan nagyon jó tank, 4-500at csap akármibe, elég pontos, jó a rofja.

Német TD köztudott világít mint a diszkó gömb, kár a kamóról beszélni, az összesnek szar.

Isu-t csak teszt szerveren toltam, az összes ágyúval minimum 5 csatákat mentem, volt mikor pattogtam én is a te nem 1k-s sebzésû ágyúddal.

Persze ha eltaláltam az álló tankot 3-400 méterrõl (!!!)

Nem szar a ferdi, csak egyéni játék módot kell ki alakítani.
Annyira hülyeség ilyenrõl "vitatkozni" h jobb-e a ferdi az isu-nál v sem, más stílust képvisel mind2 😊
Butaság kijelenteni hogy az egyik jobb v a másik, mivel józsinak isu tetszik jobban (az a stílus áll közel hozzá), jancsinak meg ferdi😊
Zsoltika 007
Ha már most így ki vagy akadva a ferdire a jagdtigernél sírni fogsz 😄 Nem nekd való ez az ág!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Bl 10-nek van 1 csodálatos tulajdonsága,még pedig hogy szeret pattogni.Nekem volt olyan szitum,hogy pl:t-50-2,is3 (mind2 100m-en belül volt) seggérõl lepattant és láttam hogy telibe verte nmind2-t.
Zsoltika 007
Nem jobb, csak más. Az hogy te le szaroztad csak azt jelenti nem tudod hogy kell vele játszani. Én csak arra reagáltam hogy stock-ként a ferdi használhatóbb mint az isu.

miért? szerinted ferdivel mit kell csinálni? kiállni a mezõre? 😄
még szép hogy azzal is kell bújkálni mivel lassú....
Zsoltika 007
Lehet hülye vagyok de te is ha azt képzelted hogy ugyanúgy tudsz bújkálni ferdivel mint isuval 😊 Ki is ég most? 😊

hidd el az isu sokkal jobb mint a ferdinand....
láthatatlan, igaz pontatlan a BL-10 de ha betalál akkor garantált a 800 damage.... vagy 900