World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami nem ép az olcsó megoldás, persze ha más lehetõség nincs akkor ez van.
Elvileg kapsz egy kódot amit bekel firkálni a WoT.eu-n amikor bejelentkeztél ha jól emlékszem.
Ha a DAOPAY-t választottad ami szintén telefonos, de barátibb megoldás akkor 0-2 perc és megjelenik a gold a hívás befejezése után.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gonóóóósz 😄
Mint említettem én játékélményért játszanék persze minél sikeresebben te meg plecsnikért? és ha jobb játékosok ellen mész akkor fáj hogy kevesebb a plecsni?
eu2
<#hamm>#hamm>
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
pl.:
Most 51%-on állok, lassan kúszik felfelé, a mai nap viszont csak szorzóztam és pénzt gyüjtöttem, 1 kör T26E4, egy kör a következõ szorzós tank felváltva.
33 csata 60% nyerés, de úgy, hogy közben filmet is néztem.
Szóval a jó tank is egy meghatározó része lehet a képletnek.
Wins / Battles 20 / 33 60.6%
Avg. / Total Exp. 738 / 31 476
Credits total 787 223
Nem biztos, hogy nincs igazam...
Tudjátok skacok mire jöttem rá most? Lehet ki fogtok nevetni de nem érdekel!<#vigyor5>#vigyor5> Ebbõl a kis beszélgetésbõl megerõsítést nyert számomra az a dolog hogy ha az ember leszarja hogy kivel vagy mivel rakja össze a játék, és nem csak nyafog hanem mindenáron nyerni akar, és mindent meg is tesz ez ügyben akkor ez a lammaer-féle elmélet szerint megadja azt a kb: 10% pluszt amivel valaki vagy leragad az 50%-körül, vagy felugorhat akár 60% fölé is! Magyarul: A winrátát nagyon nagy mértékben lehet egyedül is befolyásolni, csupán hozzá állás kérdése! Igazatok lehet mert sok olyan embert ismerek aki már a csata elõtt szarik az egészre mert nem a nyerõ csapatba sorsolta a játék! Ez a legrosszabb hozzá állás mert aki fejben föladja az nem is nyerhet! Ki kell tartani vesztes helyzetben is, és akkor tízbõl 1-2 szer sikerül megfordítani a csatát nyerésre és ez az a plusz amitõl valaki pro lesz vagy leragad 50%-körül és csak nyafog hogy "faszom...mennyi nobbal kell együtt lennem és ezért vesztünk" Jól gondolom?
Mindig tetszett ez a csata elõtti briefing 😊
Kicsit "mi lenne ha" szituáció az egész, de én valahogy így vizualizálom az effi és a WR közti összefüggést.
Nem mindig heroikus last stand, a meccs elején leosztott sebzés is számít 😊
De apránként, 1-2-3-4 meccset meg tud nyerni, amit te elvesztenél.
Ha belegondolsz, az 50 és a 60% winrate között csak 10 meccs a különbség, 100 lejátszott csatából. Pont ez az a "kis plusz", amiben õ annyival jobb, hogy a veszett helyzeteket megfordítja. Sztem.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
szvsz. minél nagyobb a tier, annál nehezebben tudom befolyásolni a csata végkimenetelét. Kisebb tierben több a noob -> könnyebben tudod befolyásolni te egyedül. T10 felé haladva egyre több a jó játékos a csatákban.
T6-ig elég egyszerû egyedül eldönteni a csatákat, afölött már nehezebb.
T-34-85-el pl. csak egyedül játszottam -> 78% wr.
Utána T-54 90% platoonban, 82% lett a wr, ez platoon nélkül sztem max 65-70 lett volna.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Mint az anno szépen meg is mutatkozott a WN7 bevezetésénél.
Az csak egy itt - bizonyos körök által hirdetett - mítosz, ha a WG belenyúl a winrateba és szopóágra rak. A prók és az õ winrátájuk az élõ bizonyíték.
Te csak egyszerûen nem vagy ANNYIRA jó, hogy 60% fölé vidd a rátádat. Én se 😊
#2 3-as platoon: 80%+ winrate
elõbbivel az effi mondjuk csökken
(kösz hogy jöttetek és hoztátok a HPt amit kiextraktáltunk belõletek, a csapat pedig nem lopkodta el a HP morzsákat...)
PRO játékosok lesztek hamar.
Amúgy elfogadom azt is ha valakit a kihívások éltetnek, és neki nagyobb élmény 15vs15 lila elleni harcban megmérettetni magát, vagy csak egyszerûen nagyon idegesíti mások tehetetlensége és ezért választaná a csak prók elleni meccset, mégha ezel csak átlagemberré is válna.
Mindennapi életben is van ilyen, pl amikor vki nem ugrik egybõl, az az egyik embert idegesíti (mert õ tudna ugrani), a másikat meg nem mert türelmesebb.
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Szerintem ha valaki komolyabban akar játszani, minden lehetõsége megvan, a babuinokat ekézni nincs túl sok értelme.
egy nem "pro" 😊
Mondjuk vannak apróbb fenntartásaim - kicsit nekem olyan lenne mint amikor a tankoknál egybehúzzák a tiereket, akkor nem érzékelhetõ hogy haladsz elõre, azon kívül hogy ki van irva hogy mostmár ez T8 tank, de nem érzékeled hogy ütõképesebb lennél, mert a többiek is azok.
Ennél a laddernél is - ha ilyen szûk - csatában effektive nem érezném azt hogy jobb vagyok mint az átlag, hiszen mindenki olyan jó mint én. Persze, ki lenne írva hogy már X ladderben vagyok, de az nem ugyanaz mint agyonlõni a kevésbé skilleset.
Szóval neked empirikus tapasztalataid vannak abban, hogy a 600 effisek csak azért játszanak mert bekötötték a gyogyóba a netet, és mindegyik mellett áll egy nõvérke aki letörli a nyálat a szájuk szélérõl? Ez az amire felvágsz hogyte jobban tudod?
Ez a tigristankos érvelés 😊
megválaszoltad magadnak: pontosan ezért lenne kevesebb a TE (!!!!) xp-d.
Mert most többek között azért tudsz 6000 damaget leosztani, mert a többiek nem osztják le. A ledarálható HP ugye azonos, de jobbak versenyeznek érte.
Amikor mutogatod hogy ott van lenn egy top tier 0 sebzéssel miközben te 6000-et sebeztél, elfelejted hogyha az a top tier sebzett volna 3000-et, az a te 6000-edet is érintette volna negatív irányban.
A babuin az kétélû dolog, valamikor pont a csapat bénasága teszi lehetõvé a te epikus eredményeid.
CWn szerintem ez nagyon szépen látszik, azon a pár meccsen ahol voltam, nem nagyon voltak egyéni nagy kiugró értékek. Pont azért mert ha mindenki jó... akkor senki sem jó igazán.
Told csak az ostobaságaidat, az a baj hogy nulla érv van benn és csuklóból leoltom.... tudom hogy ez zavar de ebben a WG védésében meg a vérvörös babuinok védésében fegyver nélkül állsz a harcmezõn😊
2-3 órig nem leszek nyugodtan gondolkozhatsz😄