World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Rossz sejtésem van miszerint PHONE és SMS opciókat választottad ?
Ami nem ép az olcsó megoldás, persze ha más lehetõség nincs akkor ez van.
Elvileg kapsz egy kódot amit bekel firkálni a WoT.eu-n amikor bejelentkeztél ha jól emlékszem.
Ha a DAOPAY-t választottad ami szintén telefonos, de barátibb megoldás akkor 0-2 perc és megjelenik a gold a hívás befejezése után.
Nekem ilyen. Annyi hogy a skillezésnél elõször az álca menjen, aztán a BiA, csak nekem az átképzések miatt máshogy néz ki.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Fizess bankkártyával...
pointer4
Hallom ezt a hangodon mondva, ahogy ezt végig olvasom 😄 Erõsen irónikusan hanglejtésben, kicsit átérezhetõen, hogy próbálsz nyugodt maradni XD

Gonóóóósz 😄
Na az van hogy nem jött meg az aranyam de a pénzt levette a telefonomról...mi a teendõ ilyenkor?????????
10es francia fos td-re mi a tuti,perk és felszerelés kombó?

Hiába, nehéz a pro magyar játékosok élete.

Szóval téged egyes egyedül az akadályozott meg az elmúlt pár napban az 1300-as effi elérésében, hogy túl retardáltak voltak a csapattársaid, és ezért nem tudtad kibontakoztatni mesteri tehetségedet a csatákban?

Meg itt ez az xvm probléma, ha nem lenne jobb lenne😊 ha kicsit is értelmes az arty ki a franc fogja kapni a stuffot???? Rengetegszer van hogy helyezkedek próbálom védeni magam mégis én kapom az áldást a vérvörös meg ott áll tõlem 50 méterre 5 perce a pusztában.

Be sem kapcsolom már.. minek....😄

Figyelj nagy elvárásaim nincsenek olyan embertõl aki szerint azért nem lenne jó a teljesítmény alapú MM rendszer mert akkor nem tud annyi TOP GUN-t lõni hát bazeee azért ez ott van😄D
Mint említettem én játékélményért játszanék persze minél sikeresebben te meg plecsnikért? és ha jobb játékosok ellen mész akkor fáj hogy kevesebb a plecsni?

Mért mögötted hatalmas néptömegek állnak?? múltkor ezt határozottan tagadtad hogy mûködik az ugorjunk rá 5-en valakire akkor nekünk van igazunk itt az SG-n😄

Én már leírtam hogy jó meccseket akarok nem xp és veled ellentétben nem babuinokat mészárolni.. tehát ha lemegyek focizni akkor sem az 5 évesek közé állok be te oda szoktál?😊)) Persze szokásos átsiklok terelek választ adsz...

eu2
Igen. Ennek ékes példája amikor 10 perces körben t28-prot-tal "vágtatok" a helyemre, megérkezek a második perc végén és hárman élünk vagy az ellenféltõl élnek páran. No ekkor szoktam feltenni azt a kérdést, "hát ezt most így hogy, he?" <#falbav>

<#hamm>

Sunsetjoy
Erre csak ezt tudom ismételni😊 -> #219740

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Más téma! Amúgy kezdjek aggódni ha 16-04 perckor vásároltam aranyat és még se híre se hamva??<#fejvakaras> vagy ez normális? Máskor egybõl megjött!
Én nem mondtam hogy kell hozzá!<#smile> Sõt szerintem amióta bejött az xvm azóta megrontotta egy kicsit a játékmenetet mert elvette tõlünk a meglepetés erejét. Csomóan csak azt sasolják már csata elején hogy hova rakja be õket a játék, és ha szar a csapata akkor káromkodik egyet és már nem is érdekli az adott csata. Fejben bele nyugszik hogy úgyis vesztünk mert az xvm ezt jósolta<#nevetes1>
Én speciel nem vagyok lila, de minden meccsnek úgy megyek neki, hogy nekem kell megnyerni tök egyedül. Így, ha nem teljesen haszontalanokkal vagyok csapatban, akkor tudok örülni annak, ha lövik a spot-omat, segítenek, csapatként játszanak. Nyilván nálam is elõfordul, hogy eldurran a szürkeállomány, de akkor kis szünet (kávé, cigi, asszony, stb.) után már mûködik a dolog. Ha idegbõl, csakazértismegnyeremrohadjakmegszopóágon játszanék, akkor abban mi a szórakozás?😊 És igen én egyetértek lammaerrel (#221274) abban, ha nem lenne sok piros akkor nem lehetne "Mutogatós, Kinyírtam mindenkit, nyolszázhuszonezernégyszáztizenöt demidzset kitoltam bázz" képeket menteni. 😊

Trentaro
Nem tudom mennyiben de az is közrejátszhat, hogy (magamból kiindulva) mindig van valami tank amit fejlesztek és alap ágyúval csiga motorral sokszor az okos játék sem elég, viszont fullos tankkal jobban rá tudsz hatni a csata kimenetelére.

pl.:
Most 51%-on állok, lassan kúszik felfelé, a mai nap viszont csak szorzóztam és pénzt gyüjtöttem, 1 kör T26E4, egy kör a következõ szorzós tank felváltva.
33 csata 60% nyerés, de úgy, hogy közben filmet is néztem.
Szóval a jó tank is egy meghatározó része lehet a képletnek.

Wins / Battles 20 / 33 60.6%
Avg. / Total Exp. 738 / 31 476
Credits total 787 223

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Nem értem miért kellene xvm a nyeréshez. Jó persze, ha tudnám, hogy az ellenfélnél kik a lilák értelemszerûen oda mennék, ahol a tankjuk alapján számítok rájuk, de nem akarom tudni kikkel játszok együtt már a kör elején, elég ha a végén megnézem, ha érdekel.
Nem semmi vagy baszki!<#nevetes1><#vigyor1> Nincs xvm-ed hanem csak fogod és egyszerûen mindenáron taktikai alapon ha törik ha szakad te meg akarod nyerni a csatát! Érdekes! Amúgy ez lenne a normális mindenkinek amit te csinálsz.

Tudjátok skacok mire jöttem rá most? Lehet ki fogtok nevetni de nem érdekel!<#vigyor5> Ebbõl a kis beszélgetésbõl megerõsítést nyert számomra az a dolog hogy ha az ember leszarja hogy kivel vagy mivel rakja össze a játék, és nem csak nyafog hanem mindenáron nyerni akar, és mindent meg is tesz ez ügyben akkor ez a lammaer-féle elmélet szerint megadja azt a kb: 10% pluszt amivel valaki vagy leragad az 50%-körül, vagy felugorhat akár 60% fölé is! Magyarul: A winrátát nagyon nagy mértékben lehet egyedül is befolyásolni, csupán hozzá állás kérdése! Igazatok lehet mert sok olyan embert ismerek aki már a csata elõtt szarik az egészre mert nem a nyerõ csapatba sorsolta a játék! Ez a legrosszabb hozzá állás mert aki fejben föladja az nem is nyerhet! Ki kell tartani vesztes helyzetben is, és akkor tízbõl 1-2 szer sikerül megfordítani a csatát nyerésre és ez az a plusz amitõl valaki pro lesz vagy leragad 50%-körül és csak nyafog hogy "faszom...mennyi nobbal kell együtt lennem és ezért vesztünk" Jól gondolom?
Amikor sikerült szakesszal TSen platoonoznom, kb ugyanezt hallgattam tõle az elején - hangosan gondolkodott hogy mi van odaát, azok mit csinálnának...
Mindig tetszett ez a csata elõtti briefing 😊

igen! Elgondolkodtató amit most írtál! Lehet ennyin múlna a különbség?<#fejvakaras> Jobb és ésszerûbb megoldást még nem hallottam ennél. Csak ehhez valóban nagyon ott kell lenni a topon hogy minden egyes csatában ilyen szinten kitegyen az ember magáért.<#smile>
Pedig simán lehet randomban 60%. Én eddig 8 kört játszottam company-ban, abból is csak 5 nyert, cw soha, már jó ideje alig szakaszozok, sõt volt olyan közel fél év, amikor 1 kört sem toltam szakaszban, mégis 63%-on vagyok. Én mindig megpróbálok úgy játszani, hogy megnézem mi van az ellenfélnél, eldöntöm hová mennék azokkal a tankokkal és ez alapján helyezkedek el a pályán, ha bejön amire számítok, akkor az ellenfél top tankjaival kell harcolnom, így elég nagy esély van a nyerésre, hiszen nem tudom milyen társaim vannak (nincs xvm) és nem a piroskákra bízom a top tankokat, hanem én magam harcolok ellenük lehetõleg 2-3 golyófogóval egyetemben. Baj akkor van, ha az ellenfél nem azt csinálja, amit én csinálnék a helyükben és lassú tankkal vagyok.
Vagy egyszerûen ki sem alakul a veszett helyzet, mert meccs közben is osztja a sebzést, kiírt/feltart 4-5 ellenséges tankot, akik amúgy darálnának de mivel meghaltak már nem tényezõk.

Kicsit "mi lenne ha" szituáció az egész, de én valahogy így vizualizálom az effi és a WR közti összefüggést.

Nem mindig heroikus last stand, a meccs elején leosztott sebzés is számít 😊

Pont ez az amit nem értek<#vigyor> Hogy lehetsz te randomban 60%-fölött?? Tudom hogy nagyon jól nyomod, de lehetetlen hogy a vesztes csatákat randomban meg tudd fordítani egyedül, amikor tudatlan ogrékkal vagy körül véve és szinte egyedül csak magadra számíthatsz! És rengeteg ilyen csatába rak be mellesleg megjegyezném! Nem tudom, nem tudom, ez nem áll össze nekem!Ez hogy van akkor? Tehát az a kérdésem még konkrétabban hogy amikor elindul a csata és a matchmaker kábé: 15-20% százalékot jósol nektek a nyerésre és szinte csak te vagy egyedül használható játékos a csapatodban, a másik oldalt meg mondjuk tele van jó játékosokkal a csapat akkor azzal mivan?<#vigyor1> Ezt hogy hozod le? És ezt mondom hogy nagyon sok ilyen kaliberû csata van randomban ahol ez a felállás.
Itt tényleg hosszútávon kell gondolkozni. Nyilván vannak olyan szituációk, amikor fent említett félistenek is kevesek (mert mondjuk az ellenfél pl lehúzza a zászlót, hiába él még félistenünk a full HPs mausában, tövignyomhatja a pedált és rázhatja a ketrece falát, akkor se ér vissza és veszit).

De apránként, 1-2-3-4 meccset meg tud nyerni, amit te elvesztenél.
Ha belegondolsz, az 50 és a 60% winrate között csak 10 meccs a különbség, 100 lejátszott csatából. Pont ez az a "kis plusz", amiben õ annyival jobb, hogy a veszett helyzeteket megfordítja. Sztem.

Melo után arra az 1 órára nem sok hangulatom lenne hozzá.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

eott
Erre van az ESL. Pont olyan amit szeretnél. Amúgy is sok sg-s player nem értem miért nem tolja inkább azt a randomban bosszankodás helyett? (Ennyi komment még belefér talán, bár Wlan látatlanban szétoltott már ezerszer, és tényleg szinte folyik a nyálam most is, meg be-be rottyantok amikor kigyullad a majrélámpa a tigrincskettõn, de a babuin már majdnem ember. <#circling> )
Ez okés, értem én hogy ha jó vagy akkor többet teszel hozzá a nyerési esélyhez.Viszont te is tudod hogy ha idiótákkal rak össze a játék sokszor egymás után egy csapatban, a másik oldalt meg ilyenek vannak mint te, meg marchizor, meg szakesz, meg diegho meg s.t.b akkor hiába kapálózol úgyis bedarálnak a francba mindenkit veled együtt 3-perc alatt! Erre jó ez a közhelyes mondás hogy egy fecske nem csinál nyarat, vagy a sok lúd disznót gyõz például<#vigyor3> Nekem is van rengetegszer hogy kiteszek magamért és kilövök 4-5-6 tankot is és mégsem nyerünk mert egyszerûen el van cseszve azzal hogy a másik oldalt pro játékosok vannak, nálunk meg a fél csapat szinte önmagát nyírja ki mert annyira balfaszok!
nekem sikerül egyedül is a 60+ általában, de platoonban nyilván nagyobb a wr.
szvsz. minél nagyobb a tier, annál nehezebben tudom befolyásolni a csata végkimenetelét. Kisebb tierben több a noob -> könnyebben tudod befolyásolni te egyedül. T10 felé haladva egyre több a jó játékos a csatákban.
T6-ig elég egyszerû egyedül eldönteni a csatákat, afölött már nehezebb.
T-34-85-el pl. csak egyedül játszottam -> 78% wr.
Utána T-54 90% platoonban, 82% lett a wr, ez platoon nélkül sztem max 65-70 lett volna.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Trentaro
Szerintem a megfejtése a nagyon magas winratanak akkor is a szakasz, 3 jó játékos szakaszban, úgy megy át a menstruáló lemmingeken, mint libán a fos...

Igazából egyetértek veled de ezt a mérõszámot lehet befolyásolni.
Mint az anno szépen meg is mutatkozott a WN7 bevezetésénél.

Ennyi????? Menjünk 2-3-an platoonban és kész? Tehát akkor véleményed szerint sem lehet csupán randomban ilyen eredményt elérni?
Ahogy anno szakesz egyszer irta (amikor még vitatkoztam abban hogy a WinRate mérõje e a hatékonyságnak vagy nem): aki jó, több sebzést oszt ki, többet tesz a csapat gyõzelméhez, tehát hosszútávon többször nyer.

Az csak egy itt - bizonyos körök által hirdetett - mítosz, ha a WG belenyúl a winrateba és szopóágra rak. A prók és az õ winrátájuk az élõ bizonyíték.

Te csak egyszerûen nem vagy ANNYIRA jó, hogy 60% fölé vidd a rátádat. Én se 😊

XD

#1 company: 95+% winrate
#2 3-as platoon: 80%+ winrate
elõbbivel az effi mondjuk csökken

Trentaro
szakasz... 😊

Remélem a végén illedelmesen megköszöntétek a saját és az ellenséges "alantvalóknak" hogy lehetõvé tették a kiemelkedõ performanszotokat... 😊

(kösz hogy jöttetek és hoztátok a HPt amit kiextraktáltunk belõletek, a csapat pedig nem lopkodta el a HP morzsákat...)

Sziasztok!<#smile> Amúgy ezzel a témával kapcsolatban nekem egy valami nem egészen tiszta megmondom õszintén! Az okés hogy valaki pro játékos és jól nyomja a játékot. Jól helyezkedik a csatában, pontosan céloz, jó a helyzet felismerése és átgondoltan játszik s.t.b Ezzel nõ az effije ugye mert több tankot képes kilõni, és több sebzést tud kiosztani a csata alatt...DE!!! Azt nem értem hogy hogy a büdös pi...ba tud valaki 62%...63%...64% s.t.b. nyerési arányt elérni amikor ez a kurva meccsméker a valóságban nem engedi tartósan hogy én minden nap több mint 60%-ban nyerjek!<#fejvakaras><#nevetes1> Remélem értitek mire akartam kilyukadni!?
Fogj 2 KV2-est meg egy KV1-s-t töltsétek fel arannyal és irány szakasz.
PRO játékosok lesztek hamar.

Századozni meg CWzni nem lehet egyedül és nagyon idõtrabló, ezért kénytelenek a köznéppel randomozni 😊

Amúgy elfogadom azt is ha valakit a kihívások éltetnek, és neki nagyobb élmény 15vs15 lila elleni harcban megmérettetni magát, vagy csak egyszerûen nagyon idegesíti mások tehetetlensége és ezért választaná a csak prók elleni meccset, mégha ezel csak átlagemberré is válna.

Mindennapi életben is van ilyen, pl amikor vki nem ugrik egybõl, az az egyik embert idegesíti (mert õ tudna ugrani), a másikat meg nem mert türelmesebb.

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Trentaro
Amúgy nemigazán értem a "pro"-kat, ha én az lennék akkor a többi "pro"-val század csatákat játszanék "pro"-k a "pro"-k ellen, randomban csak tankot húznék és örülnék a sok pirosnak akik mészárlásával egyedül vagy "pro" társaimmal emelném az éppen aktuális "pro" mérõ számot (effi, wm6, wm7, win ratio, etc)

Szerintem ha valaki komolyabban akar játszani, minden lehetõsége megvan, a babuinokat ekézni nincs túl sok értelme.

egy nem "pro" 😊

Ez mûködhetne, én egy kicsit drasztikusabb lépésekben gondolkodtam.

Mondjuk vannak apróbb fenntartásaim - kicsit nekem olyan lenne mint amikor a tankoknál egybehúzzák a tiereket, akkor nem érzékelhetõ hogy haladsz elõre, azon kívül hogy ki van irva hogy mostmár ez T8 tank, de nem érzékeled hogy ütõképesebb lennél, mert a többiek is azok.

Ennél a laddernél is - ha ilyen szûk - csatában effektive nem érezném azt hogy jobb vagyok mint az átlag, hiszen mindenki olyan jó mint én. Persze, ki lenne írva hogy már X ladderben vagyok, de az nem ugyanaz mint agyonlõni a kevésbé skilleset.

"vérvörös babuinok védésében fegyver nélkül állsz a harcmezõn"

Szóval neked empirikus tapasztalataid vannak abban, hogy a 600 effisek csak azért játszanak mert bekötötték a gyogyóba a netet, és mindegyik mellett áll egy nõvérke aki letörli a nyálat a szájuk szélérõl? Ez az amire felvágsz hogyte jobban tudod?

Mondod te egyedül 😄

Ez a tigristankos érvelés 😊

"XP mitõl lenne kevesebb: kevesebb sebzéssel lehet valakit megölni? ja hogy egyenletesebben oszlana el az emberek között az már igaz..."

megválaszoltad magadnak: pontosan ezért lenne kevesebb a TE (!!!!) xp-d.

Mert most többek között azért tudsz 6000 damaget leosztani, mert a többiek nem osztják le. A ledarálható HP ugye azonos, de jobbak versenyeznek érte.

Amikor mutogatod hogy ott van lenn egy top tier 0 sebzéssel miközben te 6000-et sebeztél, elfelejted hogyha az a top tier sebzett volna 3000-et, az a te 6000-edet is érintette volna negatív irányban.

A babuin az kétélû dolog, valamikor pont a csapat bénasága teszi lehetõvé a te epikus eredményeid.

CWn szerintem ez nagyon szépen látszik, azon a pár meccsen ahol voltam, nem nagyon voltak egyéni nagy kiugró értékek. Pont azért mert ha mindenki jó... akkor senki sem jó igazán.

Igen te rengeteget érveltél... a személyeskedés az elsõ posztodban benne volt gondolom efölött megint elsiklottál😊 szálka gerenda....
Told csak az ostobaságaidat, az a baj hogy nulla érv van benn és csuklóból leoltom.... tudom hogy ez zavar de ebben a WG védésében meg a vérvörös babuinok védésében fegyver nélkül állsz a harcmezõn😊

2-3 órig nem leszek nyugodtan gondolkozhatsz😄