World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.16. 22:51:07
Nem vagyok egyedül a bázisnál, 4-5 barom forgatja ott a tornyát.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.16. 22:39:11
Nyilván egy pillanat alatt elfelejtettem játszani.
KÖSZÖNÖM drága WG tolvajok!
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.16. 22:02:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SOS 3.050.000 credit<#idiota>#idiota>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
The Matrix has you...
E100 az valamivel baràtibb ilyen szempontból,kissé jobban toleeràlja a hibàkat.
Persze megmosolyogtató mikor a Jgpz belerak valamibe egy 1000+ t,de az az àgyu néha olyan dolgokra képes,hogy az ember a hajàt tépi.
Én 3x adtam el.
De ez csak az én véleményem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
The Matrix has you...
Main Changes:
Improvements to the Matchmaker
The improvements to the matchmaker will ensure more even distribution among the battle types enabled by players (Standard Battle, Attack/Defense, Encounter Battle, Grand Battle). The battle type selector will consider the history of the player's previous battles. The Grand Battles will not come in a succession.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Tort volt szembe hát He-t töltöttem,de bc 25t-t találtam el 649 sebzés.
Köv csatában E100 miatt he-t töltöttem erre tvp 752 hp-val a pofámba jött és bumm.<#ijedt>#ijedt>
Háát nem ez lesz az én játékom,15 percig bóklászott házakba,szedegetett dolgokat,majd kiment azt fejbelötték<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Oszt kezdhette elöröl<#wilting>#wilting>
Hogy On is legyek,kapják be a botok<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.01.16. 16:02:12
The Matrix has you...
A kínai prém TD most a fő pénzfosó járgányom, többször is volt vele akár vesztes csatára is 170000-es köröm(a rekord egy vesztes meccsen volt 204000 kredit).
Szóval hiányozni fog az a 48% bónusz.
Azt az obégatàst ami ott ment néha:-(
Ok ha elb@sztuk akkor jogos,de sokszor az miatt ment a balhé mert a taktikus szerint be kellett volna tolni,de persze ilyen 3 oldalas kereszt tüzbe,ez meg ugye reflexböl nem megy.Aztàn ha szóvà lett téve akor meg az vot a baj.
Màr egy ideje nem is jàrok fel ts re se,mert esténként csapatozni szoktak t10ben és ugyan az megy mint cw- n volt.Ràsdàsul nem lehhet joformàn csak NoSkill5 el menni mert szerintük az a tuti.A töbi szar:-(
Azt meg màr unom:-(
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Eddig is morgolódtam,ha sok volt a szívás,ez sztem rendben is volt,sokan vagyunk így vele.De mostanában egyre jobban felmérgelem magam a csapattársak bénaságán,pedig tudom,hogy nem kellene.Eddig egy vállrándítással,vagy F..szom elmormogásával elintéztem az ügyet.Mostanában viszont idegállapotba kerülök néha<#falbav>#falbav>
Pedig szeretem ezt a játékot,az idegesítő hibáival,és az Rng-vel együtt is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem mindegyik extranagy csata, de 5 azért megállja a helyét belőle a winek között is. 😊 Na meg a bukóból is pár.
Lehet FV td-vel menni az 50 winre. :-P
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Két óra alatt annyi nem jön össze,kb 3 perc mire a tankom félpályát eléri.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Azért szívesen készítenék interjút ilyennekkel hogy tulajdonképp miért is játszanak ezzel a játékkal.Kíváncsi volnék mit élveznek ebben a mélytorkos szopásban.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Aztán csak bukta,bukta hátán, persze egy idő után már én is idegállapotba kerülök,majd jönnek a bot körök részemről is.
Sherman0070 #399176
Most vadászunk az Ebay-en egy gtx980m után,de még nagyon szegényes a felhozatal,addig sajnos csak a Wot marad.<#rinya>#rinya>
Intel Hd Powa<#hehe>#hehe>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Asszem ma sem kel eröltetni a dolgot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyre többször megy el a kedvem ilyen orbitális szo..sok után a játéktól<#nemtudom>#nemtudom>
Lehet kezdek beleunni??
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.01.15. 15:38:19
😄DD jó volt?
The Matrix has you...
Vajon miért vették meg kevesen? 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Idén elmarad a karácsony?<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.01.15. 14:07:15
Light tankkal láttam olyat hogy a csapatos idiótába arty belcsap vagy 3k-t.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Belsős infók
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.