World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tedd egy kicsit félre, 8 után jövök és megmentlek. Tele vagyok fasza mid tier cuccal 😄

ximix
Picit várni kell, mert most veszik az új szervert a WG-s fiúk a régi asszem elfüstölt 😊
Valaki copy paste legyszi az akciot. Ceges FW mogul nem megy 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

akinek van SU-122-44, milyen vele menni ? mennyire hozza az aranyat ?

a vbaddict szerint a PantherM10 és a type62-tól rosszabb, a T25-tól jobb.

így hogy most 4700 gold körül lesz, elgondolkodtató.

Nem tudja valaki, az miért van & hogyan lehetne tenni ellene, ha Csata után elkezdek a menüben navigálni az egérrel és utána kilép a játékból ?<#nemtudom><#wow2>

30% Discount on this Premium Tier VII Tank Destroyer. <#finom>

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ha valaki szeretne most tier6-ban platoonozni, és tudja, melyik a tank eleje, bátran keressen meg... ezt nem lehet egyedül bírni 😄

az elsõ 3 shotért érdemes megnézni 😄😄😄<#banplz>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Axon
Megjött a 300 arany is. Veszek belõle arany lõszert! 😊

Axon
Na beírtam neki egy 9 karakterest és azt boldogan elfogadta...

Ékezetes karaktert sosem használok jelszavaknál.

Akkor ne legyen benne ékezetes karakter

Minimum password length is 8 characters. The longer a password is, the better your account is protected.
Use Latin characters, digits and underscores only.
Use mixed upper and lowercase characters and digits.
Password must not coincide with your user name and email.

Axon
Na nekem ez mind stimmel. Az új jelszóm 8 karakter hosszú és nagy-kis betû és számok vannak benne.

Hátha a ruszkik nem okosak, kiváncsiságból megváltoztattam a jelszót kétszer... 😊

(szoftverteszter vagyok, nem ez lenne az elsõ nagy baki a WGnél 😊 )

In order to participate in the event, the current password for your account should be changed to one that is more secure:

New password should consist of capital letters, letters and numbers.
The password should be at least 8 digits-long.

minimum 8 karakter...

Axon
Na nekem nem akar elfogadni semmilyen új jelszót. Megjelenik a Fair szó a kis lakattal, amikor beírok neki egy új jelszót, majd azután megjelenik ez:
The password does not meet the recommended security requirements

Gondolom mégsem jó neki, pedig van benne kis és nagy betû na meg számok is. Mik a követelmények a jelszó választásnál?

Sunsetjoy
Lassabb a szokásosnál, de sikerült megváltoztatni a jelszót, mondjuk könnyû volt, mert eddig is erõs minõsítésû volt, csak most csavartam rajta😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nekem az Alecto hiányzik csak,de az nagyon ritka tier10ben 😊

WOT nick: tepi1

naja én is 😄😄 megláttam egyet de nem bírtam kilõni (IS-7)el voltam. na mondom most várhatok egy hétig amíg mégegyszer betesz egyet 😊
erre kövi csatában megint betett egyet 😄
na gondoltam most leszarok mindent azt lerusholom 😄 ki is nyírtam...

erre rá 1-2 napra egy csatában kiszedtem kettõt IS-4el! LOL
pointer4
Sûrûbben mint avval a kurva obj263al 😊 azt meddig üldöztem 😊
erre azért jó az arty 😊
Victory!
South Coast 2013. április 19. 15:22:08
GW Panther
: 1 370 ( x2for the first victory each day) 15 891
Battle Achievements Expert: U.K.

FV 215b 183 kellett 😄

viszont kínai 10esekkel nem találkozok :S WTF? sosem lesz kínai medálom XD 😞 Ti találkoztok 121el meg 113al?
Csak privátban tegyétek 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hihetetlen, hogy milyen magasságokban szárnyalsz. Mindenesetre ha sikerül kitalálnod valami kreatívabbat, akkor felõlem folytathatjuk. 😊

Nekem rögtön jóváírta a 300-at, mondjuk megláttam Szakesz linkjét, nem szaroztam, odatettem magam és tehetségesen azonnal megszórtam az accomat arannyal.
Dettó, én az elõzõ leárazásnál vásároltam vissza, nagyon jó vas ez, fõleg amióta varázspáncélja van... röhögök amikor az oldalamra ráveti magát egy T71, aztán a 6 lövésébõl max 1 ha sebez, a többit elnyeli a tankom 😊

Ha top tank, akkor szembõl alig tud vmi kárt tenni benne, múltkor a pusztában kaptak el amikor rohantam vissza zászlót védeni, és 5-en nem birtak elpakolni szembõl, pattogott minden. Sajnos volt egyetlen szutyok arty, az lassan leamortizált... 😞
Jó tank, sztem kidobom az IS8-at, és marad helyette az IS3.

jah én is most vettem vissza 😊
jó kis vas, ha tudod használni 😄 ha kicsapsz vele egy 5000 damagét és win akkor meg kell adnia az ászt
na sikerült megváltoztatnom a jelszavam 😊
Thx!
Visszavettem most a szülinapi akció alatt az IS-3-at, mert érdekelne, mit produkálnék vele a mostani "tapasztalt" fejemmel. De még nem mertem menni vele, mert elég kellemetlen lenne, ha úgy kerülne be a legtöbbet használt tankjaim közé, hogy nem tudom vele összekaparni a tank ászt 😄

akkor te elõrébb vagy, nekem a loginnál homokórázik, kollektív DOS támadás 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

captcha-nál nekem is elhasal, mindig azt írja h nem üzemel az oldal átmenetileg, próbáljam meg késõbb...
Én megváltoztattam, mail-t is megkaptam róla, de a 300-at még nem írta jóvá közvetlenül utána, azóta meg gateway error 😊
Bármilyen vicces is ahogy Szakesz oltogat téged, lassan menjetek szobára.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Valaki meg tudta már változtatni a jelszavát? Én beléptem, rohadt lassú, nagy nehezen betölti a popup-ot, de a captcha ellenõrzésnél rendszeresen elhasal...

1400ra még nem adta meg, ez 1530as volt ha jól tévedek
jaja, basszott lassú

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Épp felmerült bennem, hogy mennyiért adhatja mostanában a tank ászt IS-3-ra 😊
Ez prémmel lenne úgy 2300 xp, ami azért nem kevés... Nem emlékszel, elõtte kb mennyi volt vele a legtöbb xp-d, amire még nem adta meg?

Tono34
Ahogy elnézem mindenki jelszót vált. Legalábbis nálam elérhetetlen a honlap ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jaj már szakeszkám ne picsogj már ennyire😊)) legyél el a kis belterjes szemétdombodon az nem elég neked?
Rá adásul ezzel a stílussal inkább égeted meg azt igazolod amit írtam rólad😊) Mert pl ez az írásod olyan mintha valami kis buzivíz írta volna😊

Victory!
Arctic Region 2013. április 19. 14:24:47
IS-3
: 3 136 ( x2for the first victory each day) 45 121
Battle Achievements Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

kurva láthatatlan ISU kicsapta E-50et BL-10el mint a szart 😄DD
yeeeeeees!!!! <#finom>
Loss, teszek rá 300 aranyat.

A nyereményedet password változtatással kapod meg.

várom a téteket... még megy a csata 😄
és tényleg, most meg beengedett, de már alig vannak fent

wot név: _bitang

Felhívnám a figyelmet erre:

If you have been using your old Wargaming ID password on other sites, we strongly recommend that you change those passwords too.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Hehe, nekem nem nagyon akar betölteni, gondolom mindenki ráugrott... hamarosan lesz a "akinek betölti az account paget browsere kap 200 aranyat" event is.

Na, neked még ez se jó? 😊

(gondolom sok volt az acclopás, egyik haverét is megtörték, és most küzd a WGvel hogy visszakapja/megváltoztassa az email cimet).

az jó.... én még nem kaptam meg :S
nekem most 1000 aranyam van mert nyertem XDD
Eagle16
Kinek mi a fontos. Már meg is kaptam amúgy, 9 goldom volt szóval örülök neki nagyon.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

feltörték a WG szervereit, azért ilyen ne legyen minden héten :-)