World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mennyi maradt a 107 ezerbõl? 😊

oh köszi 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

mert tán csak újonnan létrehozottra lehet aktiválni

most lehet hülyeséget kérdezek, de miért nem engedi aktiválni a 2years kódot? azt mondja h ezen az accon nem lehet.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500882152-Negritis/

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A heat a gold, az apcr a sima ammoja.😛

Mi ez a goldos event? Mijen tankokkal kö menni és hová, miért?😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Napi stock tank noob 😄.
Miután az elsõ 2 lövése pattant rólam, már gondoltam hogy a gyerek D25T-vel nyomja 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mijki
Gold ammo núúúúb!<#nevetes1><#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

tegnapi két fasza, ha szerencsém van talán 3k aranyat érõ köröm:
FV4202:

121, Widepark:

Ehhez sajna replay nincs, mivel meccs közben megszakadt a netem 2 percre -.-

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Mai eddigi produktumom 8 gyõzelem és 13 vereség. Nagyon szenvedõs. Érdekes, hogy az ellenfél alacsony képességû játékosai valahogy mindig jobbak mint a mieink.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

valaki indíthatna egy petíciót arra vonatkozóan, hogy tier8 9 ben limitálják a kibaszott artyk számát max 2 ben oldalanként...

a faszom tele van, hogy a végére bent maradt 8 arty meg 2 scout amiket nem tudtak eltalálni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Na ma 4 csatát mentem összesen mindet Matildával esõ 2-ben 6-osok között és voltam az utolsó a másik 2-ben meg 5-ösök között és mindegyik VERESÉG
4. csatában full HP ról leszedek egy T28-at erre a hõs T49-ünk mikor már csak egyet kéne belelõnöm elõ jön a fedezékbõl és kilõvi azt az egy tankot lõtte ki és sebzett 375-öt én meg kilõttem 2-öt 852 sebzéssel.
Ugyhogy asszem ma pihentetem a WOT-ot

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Repairra, loszerre menyit koltesz vele altalaban?
Nem úgy volt hogy inkább játszol tankkal, csak nem mozgatod a tornyát? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Na, érdmes volt megvenni 😄

Victory!
Map: Murovanka
Date: 2013. április 20. 13:25:30
Vehicle: SU-122-44
Exp: 7 569 (x3) + Credits: 148 014
Achievements: : Radley-Walters's Medal, Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

lol 2 hülyegyerek platoonban arra verte a faszát h bejöttek csatába és lõdözték a milyeinket.....
gondolom nem kell megmondanom milyen nemzetiségüek voltak 😊
No comments 4.

olyan volt hogy véletlenül kikapcsoltam, rögtön hiányérzetem volt😉 De biztos van olyan aki elnyomkodja és utánna nem kapcsolja vissza. De ez messze nem olyan durva mint az a billentyú ami az összes kijelzõt leszedi. Talán régen KV-ban üllve történt mire sikerült visszakapcsolni már szinte mindegy volt...
Roger6
Hát rosszul hiszed...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egy francot. Nekem szent meggyõzõdésem, hogy egy csomó embernél eleve ki van kapcsolva a minimap. Mondjuk olyan indokkal hogy "rontja a vizuális élményt". Nem láttam még erre bizonyítékot, de tuti hogy vannak ilyenek.

Én szeretem ha ilyen van. Mármint ha te lennél ellenem, mert akkor kapnám a jó kis acélfal kitüntetést...<#mf1><#taps><#taps><#idiota><#eplus2>

Szerinte te még nem mentél T10-ben.

Szerintem ne változtass, ha gondolod 17. alkalommal is lõdd sebzés nélkül, mert lusta vagy máshogy megpróbálni. (nyilván egyszerûbb emiatt is sírni, meg szidni a WG-t)
Érdekes módon nekem össze szokott az jönni hogy egyszerre sebezzek és láncoljak.

505thZajcev[PT]
Dehogy.

2 óra körül jövök vissza, majd jelentkezem 😊

GaBenc
Ez most valami furcsa gondolkodás? Kéne változtatnom?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Ez így félreérthetõ:-) Helyesen: mint ahogy te irtad: idióta:-)
GaBenc
Neked is. Lásd lent. Csapat játék gyerekek. Helyben tartom....valaki csak jön akinek van valami ütõs ágyúja. De akkor sem tetszik a 0 sebzés.

Igen, de mire eljut t10-ig, talán megtanulja, hogy van minimap, stb...
Ezért írtam szerencsétlent, és nem idiótát, mint te...<#wave>
GaBenc
Mivel csak az elejét (láncot) látom valamit csinálni kell ha már ott vagyok. Várom a nagyokat, hátha kilövik. Addig meg helyben tartom (láncolom bõszen) és irkálom, hogy jöjjön arra valami bestia.

még mindig jobb mintha a kis tier4es szarokat t7-8-9esek ellen teszi be...
ott egyrészt semmit sem ér másrészt exp-t sem tudsz vele összeszedni 😊
Ember, 16x lövöd meg a láncot 0 sebzéssel, akkor azért én elgondolkoznék rajta hogy lehet hogy 17. alkalommal felesleges oda lõni.
Ez olyan mintha 15x lépnél bele egy szarkupacba, majd nyugtáznád, hogy "nahát, szaros a lábam". De azért még adsz neki egy 16. esélyt is, hátha most nem úgy lesz 😊.

patchaou
15-öt belelõsz a láncba sebzés nélkül, aztán pedig mégegyet, hogy ha az elõzõ 15 nem sebzett akkor az majd hátha sebezni fog?<#fejvakaras>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sziasztok!
Többen írták hogy a t34-1 az egy jó med.
Melyik ágyúval használjátok? Mert a 100-as nagyobbat sebez és nagyobb az átütés,de sokkal lassúbb,ami egyelõre hátránynak tûnik.

Roger6
"nem T5-ös szerencsétlenek között.."- mivel elõbb utóbb mindenkinek lesz T10-e, a legszerencsétlenebb idiótának is (mert XP-t mindenhogy kapsz), ezért tök baromság a kijelentésed.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MM perverzitása 😊 :

Na emberek, ha mindenki kisírta magát: az E-75, vagy az ST-1 a pattogósabb mostanság T9-ben?
GaBenc
Rohad el a WG. Van ez az ingyenes prémium, engem meg idegesít ha nem játszom vele. A szemetek ezt kitalálták. <#zavart1>

505thZajcev[PT]
Ne a lancra...

GaBenc
Láncolásra 0 sebzés, ez nekem furcsa, vagy ez van most? 16 hit láncra...nem is mozog, de a sebzés az zéró. Most akkor mi van? Hova lõjek?

505thZajcev[PT]
Nekem szerintem ez lett 😊

Nálam a tegnapi best off egy T10 Batchat volt. Malinovkán alulról indulva egy "I go for arty" felkiáltással a mezõ közepén megindult az ellenfél bázisára. Elég szerencsés volt, mert messzire eljutott, fel is spottolt 2-3 tankot. Mikor aztán kilõtték, habzó szájjal kezdte szidni a saját artykat, amiért nem lövik az általa hõsiesen 2 másodpercre felvillantott tankokat.
Ekkor már az artyk általa történt leölése, amiért indult, szóba sem került.
A poén az egészben, hogy nem voltak artyk....<#falbav>
És ez T10-es csatában volt, nem T5-ös szerencsétlenek között...
Látszik hogy hétvége van 3x-os XP eventtel...
Két normális játékos van az ellenfélnél, persze lazán letúrják a csapatot két AT8-ban, mert még most se tudják hogy hol kell lõni a brit TD-ket, hiába látják hogy én hol sebzem õket, hiába ordítom chaten hogy hol lõjék. Nem, inkább lövi telibe frontját HE-vel.
A másik meg, Ruinbergen 3 arty lövi a városban szaladgáló 1 szem scoutot, én meg közben a mezõn feltartok 4 hevyt, akik a nyílt mezõn ácsorognak percekig. Természetesen semmiféle támogatást nem kaptam. No comment.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

eddig érdekes....
Wins/Battles: 6 (7) (85.71%)
minden win-ért meg kellett kõ keményen dolgozni 😄 de win az win <#duhos2>
majd ha kihaltak mellõled a plattontársak akkor én is szívesen segítek neked húzni a T5-T6 tankjaid😊

Érdekes, nekem pont az ilyen csatákkal nincs bajom.
Rettentõen élveztem mondjuk az imént ment ilyen csatám. Pedig már nagyon korán látszott, hogy esélyünk nincs.

Nekem az olyan csatákkal van bajom, ahol vagy azonnal kilõnek az artyk vagy az olyanokkal, ahol esély nincs sebezni, mert vagy olyan a pálya (pl. Port) vagy tényleg annyira gyenge a csapat, hogy 1 perc alatt vége a csatának.

Roger6
CSAK azzal mentem eddig, IS-8-al, meg is lett az IS-7.

Okés! Ingame chat haldoklik nálam, de küldtem meghívót 😊

te úúúúristen mennyi agyhalott fasz gyökér van 😄 OMG
vezetünk mint állat, 3 tank marad 6-7 ellen, 1 enemy bemegy capolni, de senki se megy vissza, majd amikor elérnek a bázisig ahelyett hogy capolnának az összes visszaindul a mi bázisunk felé.... te jó isten, az ilyennek hogy lehetnek életben???? <#boxer>
mijki
Én megyek veled platoonban ha van kedved.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro