World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A megoldást számomra a platoon jelentette. Ha összefogtok, akkor ketten/hárman többnyire le tudjátok hozni ezeket a szituációkat.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Ebbõl látszik, hogy pénzért nem kapható minden...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az ember leülne SZÓRAKOZNI, helyette meg kapja ezt! 3 napja folyamatosan a saját átlagon winrate-em alatt teljesítek ezek miatt az agyatlanok miatt, de már kezd nagyon tele lenni a hócipõ!
7-es light tankkal tier10 meccsben én csinálom a legtöbb killt a csapatból... röhej. Emellett volt még két 5 killes bukóm is így korán reggel.
Nem volt olyan csata eddig ma, ahol 10-nél kevesebb pirosunk lett volna! És igen, lehet mondani, hogy az ellenfél is hülye, de valahogy mégis a mieink méghülyébbek, ha folyton ilyen 0:4-gyel meg 0:5-tel kezdõdnek a meccsek. És nem vigasztal, hogy ezeket könnyebb kilõni... Egy csöppet sem voltam boldog az 5 killes vereségeim után, de ideges annál inkább...
Az ÖSSZES meccset bukom, egy irányba mennek, de legalább ledaráltatják magukat 30-34 másodperc alatt, és UGATNAK...
Nagyon sokat áldoznék rá, ha lenne valami szûrés, hogy 1000 eff felett/alatt NE kerülhessenek össze...
Rémlett, hogy van itt sg-n egy ilyen nicknevû arc, csak mikor rákérdeztem, nem írtál semmit, úgyhogy nem vettem biztosra a dolgot! 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Csak arra figyelj, hogy a kis alfa sebzés miatt, nem feltétlenül fogsz egy tankot, egy tárból kifilézni fullhpról, a benyeléseket, pattanókat nem is nézve.
Tartogasd inkább az xp-t T9 tankokra, mikor 60k xp kell majd.
Szóval elsõ blikkre ventillátor, töltésgyorsitó, célzásgyorsitó - aztán mehetsz farmolhatsz jópár kört mire visszahozod ezeknek az árát és nullszaldós leszel 😛
mit ajánlotok mit érdemes bele rakni? távcsõt vagy 3 mit?😄
másodszor ,ezt írták az üzenetben !
harmadszor ,meg ki a pöcsömet érdekel ,hogy valakinek nem adnak 300 aranyat ...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
talán ez segít ...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Te nem goldot kaptál, hanem 300 arany értékben vodkát a legénységednek. Hogyha véletlenül józanul ülnél le WOTozni, a legénységed akkor is duplán lát....
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Password Change
Password has been changed successfully!
Today, 14:06
nekem eddig 7 óra 20 perc....
változtassak jelszót és kapok 300goldot..... délután óta nem kaptam meg <#levele>#levele>
én is megmondom mindenkinek a véleményemet 😄 nem kell szarakodni 😊
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Egyébként nekem igazándiból, mondjuk 100-120-al ad többet így. Ez meg nem sok.
Ha fizetõs a fiók akkor is így van? Ezt azoktól kérdem akik tapasztaltak. Na jó, Te is válaszolhatsz. (Ez csak vérszívás, nem kell komolyra venni.)
Szerintem a WG szívóágra rakott. <#nyes>#nyes> Esetleg már megint beléje nyúlkálnak az életembe. <#ravasz1>#ravasz1>
Gratuláltam neki a szerencsés lövéséhez (az álcája miatt még az irányt sem tudom honnan lõtt, nem hogy láttam volna), de biztos azt hitte hogy trollkodok, pedig komolyan gondoltam. Röhögtem rajta xD
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Lehet akármilyen hülye, akkor is tud lõni egy ezrest egy nála sokkal nagyobb tierû tankba, ami a map túlsó végén van. Nyilván nem lesz vele kiugró átlag sebzése, de az adott meccsed tuti el tudja rontani.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
bah...
Maradjunk annyiban, hogy a tankosbalfasz arty-val is balfasz.
Sõt, ma vagy holnap veszek egy S51et is, mert annál meg nem kell túl sok XP a kövi artyhoz.
Tudom, tudom. A pokolban már melegítik nekem a forró vizet az üstben, de már olyan szinten irritál hogy nem lehet T10ben játszani, hogy most ez per pill szórakoztató. Meg am is fel kell frissítenem az emlékeimet arról hogy mi honnan lõhetõbe az egyes mapokon 😊.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"