World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Platoonban valóban jobb a helyzet, de most tier5-6 tankokat kéne húznom fõleg, azokhoz meg klánon belül sajna elég nehéz társaságot találni, mert szinte mindenki csak nagyobb tankokkal megy 😊

Tudom milyen idegesítõ, amikor beleadsz mindent, jól teljesítesz, több ezer sebzést kiosztasz vagy éppen kilõsz 6-7 tankot, de mégis elveszíti a csapat a csatát. A non plus ultra az, amikor a top tank AFK, beleesik a vízbe vagy leesik a szakadékba, mert ki akar lõni egy beszorult kis tankot.
A megoldást számomra a platoon jelentette. Ha összefogtok, akkor ketten/hárman többnyire le tudjátok hozni ezeket a szituációkat.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

akkor most menj egy kört tier 9 ben.. Tele van prémium idiótákkal..

Ebbõl látszik, hogy pénzért nem kapható minden...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Roger6
Nézd a jó oldalát, más rajtad szórakozik. Nekem most 5/5 Gyõzelem. Köszi szépen, tényleg, jó kedvem van! <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

én az ilyenekbe faarccal belelövök... Dobok egy sorry t, aztán lehet rinyálni...

Jó feladtam mára, hihetetlen. Reggel hét óta 1gyõzelmem volt csak. Teljesen mindegy mit csinálok, ráadásul a csapat nagy része csak akadályoz. Megyek elõre, mert az egész csapat csak várja, hogy kilõjék õket,de persze, ha lesebzem az ellent, az összes nyomorult beáll elém, hogy ne tudjam kivégezni, de engem még eltaláljon az ellenfél. Annyira elegem van már ebbõl.
7-bõl 6 vereség ma is, így indulásnak <#falbav>
Az ember leülne SZÓRAKOZNI, helyette meg kapja ezt! 3 napja folyamatosan a saját átlagon winrate-em alatt teljesítek ezek miatt az agyatlanok miatt, de már kezd nagyon tele lenni a hócipõ!
7-es light tankkal tier10 meccsben én csinálom a legtöbb killt a csapatból... röhej. Emellett volt még két 5 killes bukóm is így korán reggel.

Nem volt olyan csata eddig ma, ahol 10-nél kevesebb pirosunk lett volna! És igen, lehet mondani, hogy az ellenfél is hülye, de valahogy mégis a mieink méghülyébbek, ha folyton ilyen 0:4-gyel meg 0:5-tel kezdõdnek a meccsek. És nem vigasztal, hogy ezeket könnyebb kilõni... Egy csöppet sem voltam boldog az 5 killes vereségeim után, de ideges annál inkább...

nekem minden egyes alkalomkor amikor rákattintok a Play gombra <#fejvakaras>
de ez péntektõl van vasárnapig..

ez a jelenség sajnos egyre jobban elõtérbe kerül.... sokszor van, hogy én sem tudok mit kezdeni és csak vereségeket megyek, pedig nem vagyok egy rossz játékos, de ha van melletted 14 agyhalott igen csak nehéz mit összehozni <#szomoru2>
teljesen érthetetlen számomra, hogy olyan képességû emberek amilyenek ma játszanak, hogy nem halnak ki?? Teljesen életképtelenek, egy zöld szemes ostoros jobban játszana...

Az ÖSSZES meccset bukom, egy irányba mennek, de legalább ledaráltatják magukat 30-34 másodperc alatt, és UGATNAK...

Nagyon sokat áldoznék rá, ha lenne valami szûrés, hogy 1000 eff felett/alatt NE kerülhessenek össze...

1 nap után megkaptam a 300 goldot 😄
Hát de, ezek szerint. 😄
Rémlett, hogy van itt sg-n egy ilyen nicknevû arc, csak mikor rákérdeztem, nem írtál semmit, úgyhogy nem vettem biztosra a dolgot! 😄
hát nem? 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Veled szántottam végig kb fél órája ensken?😄 Én jgpE100 te M48 asszem.
höh, ma sikerült mennem 2db 3000 aranyat érõ kört is, ha minden igaz, holnap feldobom a replayeket

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Pont ma fejlesztettem ki én is. Szerintem simán életképes kis csõvel is. Megjegyzem én elcsesztem, mert raktam rá felszerelést, így még ki kellett elõbb húznom a talpat is. Ennek ellenére élveztem, voltak vele jó körök.
Csak arra figyelj, hogy a kis alfa sebzés miatt, nem feltétlenül fogsz egy tankot, egy tárból kifilézni fullhpról, a benyeléseket, pattanókat nem is nézve.
Tartogasd inkább az xp-t T9 tankokra, mikor 60k xp kell majd.
AMX50100 top lövegét érdemes kifejleszteni free xp-bõl(34500), vagy el lehet lenni az egyel kisebbel addig?
Bármit ami maximalizálja hogy mennyi sebzést tudsz leosztani, mert a sebzésért kapod a sok creditet, és nyilván azért vettél prémium tankot, mert creditet akarsz keresni vele.

Szóval elsõ blikkre ventillátor, töltésgyorsitó, célzásgyorsitó - aztán mehetsz farmolhatsz jópár kört mire visszahozod ezeknek az árát és nullszaldós leszel 😛

Megtudná valaki mondani, hogy mennyi xp-be kerül a legénység creditért való átképzése közepesbõl nehéz harckocsiba? A wot wiki grafikonjai alapján ~40-45000 xp lehet, de jó lenne ha tudna valaki pontosabb számot mondani.
datango
vettem egy T26E4 super pershing-et,
mit ajánlotok mit érdemes bele rakni? távcsõt vagy 3 mit?😄

ez a beszéd, kis barátom! 😄D

Nesu
elõször is ,nem fogadta el !
másodszor ,ezt írták az üzenetben !
harmadszor ,meg ki a pöcsömet érdekel ,hogy valakinek nem adnak 300 aranyat ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Gondolom, ha nem megfelelõ a jelszó, Õ is rájött, mert akkor nem fogadja el. 😊 Egyébként nem kell nagy betû.

Nesu
Minimum 8 karakter ,ebben Nagybetût ,kisbetût és számot kell tartalmaznia ....
talán ez segít ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

A WG ismer téged...

Te nem goldot kaptál, hanem 300 arany értékben vodkát a legénységednek. Hogyha véletlenül józanul ülnél le WOTozni, a legénységed akkor is duplán lát....

Változtasd meg még1x.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

.... 😄
tudják, hogy úgyis elinnád

Password Change

Password has been changed successfully!
Today, 14:06

nekem eddig 7 óra 20 perc....
Solten
Az gaz, nekem kb. 3 mp volt.

Saor Alba

amúgy jó szemetek ezek a WG-sek megint....
változtassak jelszót és kapok 300goldot..... délután óta nem kaptam meg <#levele>
jól tette 😛 <#nevetes1>
én is megmondom mindenkinek a véleményemet 😄 nem kell szarakodni 😊
Fenébe, csak lebuktam <#hehe>
GaBenc
Na ugye. Tudod Te a választ csak titkolod. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Öhm, szerinted egyenként minden playernél lenyomozzák, hogy milyen forrásból származik a gold, amibõl a per pillanat aktív prémium fiókot vette, és ez alapján tekergetik be a nyerõ- illetve szopóágakat?😄
GaBenc
Éreztem, hogy beléje találok. Még van 20 órám, inkább játszom mint konzultáljak. <#vigyor5>
Egyébként nekem igazándiból, mondjuk 100-120-al ad többet így. Ez meg nem sok.
Ha fizetõs a fiók akkor is így van? Ezt azoktól kérdem akik tapasztaltak. Na jó, Te is válaszolhatsz. (Ez csak vérszívás, nem kell komolyra venni.)

Csüccsenj le Mausbattle-vel és Jakuzával, õk teljes mértékben be vannak avatva a WG titkos üzelmeibe. Biztos vagyok benne, hogy minden kérdésedre választ tudnak adni.
GaBenc
Srácok, van ez az ingyenes prémium kód. Hát Én ezt mondom kihasználom. Innentõl kezdve pattanok (feltûnõen), illetve rengeteg a szuper zöld találat ami semmit nem ér. Ez most nálam valami paranormálatlan jelenség, vagy ez együtt jár az ingyenes prémiummal?
Szerintem a WG szívóágra rakott. <#nyes> Esetleg már megint beléje nyúlkálnak az életembe. <#ravasz1>

Sunsetjoy
Ma egy meccsen egy isu onehitelt a vkdb-bõl. 1250 hp HUSS...

Gratuláltam neki a szerencsés lövéséhez (az álcája miatt még az irányt sem tudom honnan lõtt, nem hogy láttam volna), de biztos azt hitte hogy trollkodok, pedig komolyan gondoltam. Röhögtem rajta xD

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A "Biztos kéz" / "Pillanatkép" német td-n mûködik?
A csata elején a társak mögöttem jóval lemaradva ácsingóztak miközben elöl osztottam az áldást, közben meg ugattam a gép elõtt mint a Hitler plays wot vidikben... közben az arty kiszúrt, úgyhogy félholtan mentem rape-lni<#violent> Majdnem féregírtó medál lett belõle<#eplus2>

mijki
A végén a botok ellen kellett közel harcolnom. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Egy noob nem fog vele sok sebzést kiosztani, viszont simán lehet egy mázlis 1hitlõs lövése. Na, ez az amihez nem kell skill.
Lehet akármilyen hülye, akkor is tud lõni egy ezrest egy nála sokkal nagyobb tierû tankba, ami a map túlsó végén van. Nyilván nem lesz vele kiugró átlag sebzése, de az adott meccsed tuti el tudja rontani.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mert neked aztán nincs skilled mi?
bah...
Maradjunk annyiban, hogy a tankosbalfasz arty-val is balfasz.

Ki van fullozva az az ág. Azért ezt vettem vissza mert olcsó, meg használható T8 századhoz. De igazából most egy pár napig el játszogatok vele, mert a legénységet fel akarom húzni benne. Igaz hogy meg van a francia T5 arty is, de az olyan kis fos hogy már az is fáj ha rá kell néznem.
Sõt, ma vagy holnap veszek egy S51et is, mert annál meg nem kell túl sok XP a kövi artyhoz.
Tudom, tudom. A pokolban már melegítik nekem a forró vizet az üstben, de már olyan szinten irritál hogy nem lehet T10ben játszani, hogy most ez per pill szórakoztató. Meg am is fel kell frissítenem az emlékeimet arról hogy mi honnan lõhetõbe az egyes mapokon 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Minket most ugatott le egy 48%-os profi magyar és nem zavarta, hogy szar játékos, mert a win rate, az átlag sebzés és úgy konkrétan minden CSAK A CSAPATON MÚLIK!!! Még õ írt rám a csata után, hogy leoltson, kicsit röhögtem csak ki? Ugyan! 😊
Nade már német artival is? Rémlik hogy neked már van GW Tigered... szóval a GWPanther azt jelenti.. te funolsz artival vazze??????

Végre megjött az elsõ pool's-om.
Sokat váratott magára, köszönet érte a nem túl ügyes ellenségnek!