World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anyját azt.... az ilyeneket belekéne lõni a dunába.
de tudod mi a vicc? felment mellé az Is-2is és egymást löködték <#gonosz2>
tudta, hogy van pálinkád😉

belebasztam egyet aztán kilõtt.... sajna nem S51el voltam, akkor szarrá szedtem volna
voivod32
Azért látom, nem hagytad szó(megtorlás) nélkül!<#vigyor4>(-399 HP az ellenfélnél)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ur Welcome!
Attól még a védelemhez komolyan hozzátesz. Ahogy a KV-1 is azért olyan császár oldalról T5-ben, mert a lánctalpa benyeli a lövéseket. Akkor a meghajtókerék lehet a ludas, mert mint mondtam azt találta el.
voivod32
Foxy, Te vagy Benjamin Breeg a játékban?! Ezt nem is tudtam! Egy szer találkoztunk valami T5-ös csatában,<#vigyor4> az ellentétes oldalon voltunk, aztán addig pofáztunk, míg mind a ketten gyakorlatilag null sebzéssel kifingottunk!

Eagle16
Hát a lánctalp az 20mm vastag. Valószínûleg valamelyik görgõt lõtte.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az igaz, de ott a jó vastag lánctalp. Beforgatva a lánctalp és vastag oldal miatt a T10 szuperágyúkon kívül szinte semmi nem viszi át. Ezért lövik a tapasztaltabbak közelrõl a lánctalp fölötti vékony függõleges sávot. Úgy rémlik, mintha a hátsó meghajtógörgõt találta volna el, lehet hogy az egy számomra eddig ismeretlen gyenge pont.
az ilyen gyökér idióta mi a faszt érezhet? 😄

kapna rákot az ilyen fasz idióta gyökér 😄
Eagle16

Eagle16
A Kv-4nek amúgy nem az egész oldala 150mm, az a rész ami a lánctalp mögött van, az csak 130mm. Azt már átlõhette simán olyan szögben alap lõszerrel is.

Eagle16
Azon egy 20 fontos ágyú van 226-os átütéssel. 0,31-es a pontossága, szóval elég jól rá lehet vele menni a gyenge pontokra is. A prémium lõszer nem ad sok plusz, 258mm-t üt át azzal.

KV-4-re nem hiszem hogy lesz BL-9, se ST-1-re 107-es.

hihetetlen a mai nap...

elsõként pusztulok 2 killel meg egy csomó sebzéssel, a többiek még a kezdõn recskáznak, meg nooboznak, hát a végén még így is nekem lett a legtöbb xp-m..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
" Ionporlasztó!" Beszarás!<#vigyor4>

Nem tudom milyen ionporlasztó van az AT-7-en, de múltkor Ensken sidescraperezés közben, kb. 40 fokos szögbõl úgy átlõtte egymás után négyszer a KV-4 oldalát, hogy csak úgy néztem. Elõször azt hittem a puklit lövi a tornyon, de aztán rájöttem, hogy egyszerûen oldalba durrogtatott. Nyilván gold ammo volt, de még így is meglepõ. Nem sok minden fog ki egy KV-4-en sidescraperben.
Eagle16
Már csak 12k xp és megvan a Tier 8-as brit TD, az AT-7-es. Sietek vele hogy meg tudjam venni most olcsóbban, éppen akciós.

Nem adtam fel végül ezt az ágat, egészen megkedveltem az AT-8-ast. Az ágyúja nagyon jó és az óriási gyenge pont ellenére nem könnyû kilõni, néha még az oldaláról és a hátuljáról is pattognak az alap ágyús Tier 5-ös tankok.

Majd kíváncsi leszek hogy a tier 7-es mennyire lesz jó, mert már tier 5-tõl ugyanannyi páncélom van, csak én leszek egyre magasabb szintû 😊

Tier 5-ben 200mm páncél nevetségesen sok, Tier 6-ban teljesen rendben van, de tier 7-ben azért már lehet hogy nem lesz valami kiváló. Ott azért már van pár 200-as átütésû ágyú.

Az most nem izgat hogy a Tier 8/9/10-es milyen, prémium nélkül úgy is még pár hónap mire odajutok.

nem veletlenul halt ki. nem hozta a penzt, vettek mast az emberek.
igen, sajnálom is azokat akik sok ezret kipengettek érte még anno

- WG doesn't publish additional info (such as modular damage etc.), because most players would only get confused

Magyarul elismerik, hogy a játékosállomány jó részének agykapacitása nem haladja meg a babuinékét

az elso azert vicces, mert prmiumtankkent arultak anno..
Q: What is know so far about skill-based matchmaking?
A: It won't be implemented for randoms, but it's possible such a thing will appear in the new upcoming 7/42 mode.

Q: With the introduction of a scout lines will there be a reassignment of roles for tanks like Panzer 38nA, M5A1 or A-20?
A: Nothing changes for them, except for the fact they will have that "scout" label and the MM will balance their presence so both sides have roughly the same amount of scouts

😄😄
- the M6A2E1 "Alien" tank has lower moneymaking ability than other premium tanks of the same tier (SS: unofficially, by 20 percent), because it doesn't "count" as a premium tank

- Maus engine was changed to gasoline, there is a rumor going around that this will cause bigger chance of fire. It is however not true.

Bezzeg mikor 1-2 napja beraktam egy ilyesmi képet,akkor kaptam hideget-meleget..Érdekes hely ez a fórum.

Egyébként nincs tervbe véve, hogy a KV-4 megkapja a BL9-et, vagy a Süt-I a hosszú 107-est? Mert így ez a generációs szakadék a két tank között elég karcsú.
Eagle16
Ez igaz. A BL-9-est a másik ágon lehet megszerezni.

Azt ugye tudod, hogy most aki azon az ágon megy annak nincs választása?
A BL-9 44k xp ami nem sok júzernél pihen felesleges free-ben.
Tehát a stock az áll a noob nem biztos.

GaBenc
Egy tényt ismersz, a 16 láncolást. De neked van véleményed rólam. Nekem is rólad. Egálban vagyunk.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Most no offens, de kérdeznék valamit.
Ha nem lennének ilyen idióták, akkor kikbõl lehetne kiszedni a sok HP-t? 😊
Meg Te talán egy Szakesz vagy Marchizor szintû player vagy, hogy sose csinálsz hülyeséget?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

permaban😄 szép is lenne.
olyat tehetnének végre a játékba hogy jelentés menthetetlen noobság miatt.azért kéne a permaban.pl õ a legnagyobb a csatában a pálya széli bokorban kempel miközben 13-2nél (az ellenfél csapatának javára természetesen) segítségért nyomom veszettül a gyors gombot mert lánctalpam lelõve 3an lõnek hátulról és még neki áll feljebb.
persze ebben az esetben a játékosok nagyrésze hirtelen eltûnne ha a noobokat tiltanák.
nem azt te.. emberunk izzadt volna meg egy napot 😊
Nahát, micsoda SG-s veterán vagy, hogy nem látod a mondanivalóm lényegét 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

én nem rontom el csak megkönnyítem a gyökerek életét, hogy elõbb kerüljenek oda ahova valók 😄 (a föld alá)
úgy lesz😊 ennek örülök.
..nem elrontod, bakker...
permaban? 😄 én minden csatában elmondom az enemynek hol vannak XD
kivéve most mert ugye chatban-on vagyok <#rinya>
Ezért permaban jár, szóval én imádkoznék a helyedben.

Sz*rd le. 2 feljelentés kb annyi mint szélviharban a fingás.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

senki?lehet én tudom rosszul de a "bekockázott" térképen egy 8-10szektort magába foglaló terület nem minõsül csapat elárulásának pláne ha már fel van derítve.
jól teszed, a sok gyökpér miatt meg pláne szar a t9t10
T9-be már nem akarok felmenni, a sok arty már sokszor így is megkeseríti az életem. Egyébként sincs rá tõkém.
regen menetem mar vele, nem akarok hulyeseget mondani.

puding probaja az eves.

nem azon a 15k xp-n fog mulni. az st-1 170k 😊
Tény, de ez nem fog vigasztalni, ha elölrõl könnyebben átlövik.
oldalrol es hatulrol azert meg joval vastagabb a fejlesztett torony.
KV-4 fejlesztett torony jobb, mint az alap? +50 HP, és minimális látótávnövekedés, viszont a forgási sebességen nem javít, nagyobb mint a stock (pedig az sem kicsi), plusz ott a tetején a nagy gyenge pont (amin mintha mostanában erõsítettek volna, elég pattogós, de akkor is). Plusz az alapban nagyon szerettem, hogy a lövegpajzsa jó nagy, és gyakorlatilag mindent elnyel.
2 tulok jelentett mert azt modntam hogy nyirjanak ki mindenkit.de koordinátát nem mondtam csak annyit hogy (amúgy mines map volt) szigeten meg a bázis közelében vannak.de már mind2 fel volt derítve ráadásul.nyugtassatok meg hogy nincs az az elvetemült admin aki ezért bannolna?
inkább õket kéne.3percig írtam hogy vki spotoljon már bal oldalt mert az összes "zseni" vagy a bázison kempel vagy jobb oldalt a szigeten kempel.
ez mûködött, köszi

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

pointer4
Nem tom, mert csak 2 kört mentem 😄

Amikor meghaltam akkor a javítás: Repairs:
SU-122-44: - Credits: 6 628
Kaptam 800 sebzésért 32k pénzt....
Lõszer ára, 1025/4800.

Szamold ki. 32 loves, ebbol ha jol emlekszem 29 volt normal ammo es 3 hesh az artykba meg a vegen a low hps t62be. Plusz a javitas, nemtom hany hpm marast a veegen.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor