World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de tudod mi a vicc? felment mellé az Is-2is és egymást löködték <#gonosz2>#gonosz2>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
kapna rákot az ilyen fasz idióta gyökér 😄
KV-4-re nem hiszem hogy lesz BL-9, se ST-1-re 107-es.
elsõként pusztulok 2 killel meg egy csomó sebzéssel, a többiek még a kezdõn recskáznak, meg nooboznak, hát a végén még így is nekem lett a legtöbb xp-m..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem adtam fel végül ezt az ágat, egészen megkedveltem az AT-8-ast. Az ágyúja nagyon jó és az óriási gyenge pont ellenére nem könnyû kilõni, néha még az oldaláról és a hátuljáról is pattognak az alap ágyús Tier 5-ös tankok.
Majd kíváncsi leszek hogy a tier 7-es mennyire lesz jó, mert már tier 5-tõl ugyanannyi páncélom van, csak én leszek egyre magasabb szintû 😊
Tier 5-ben 200mm páncél nevetségesen sok, Tier 6-ban teljesen rendben van, de tier 7-ben azért már lehet hogy nem lesz valami kiváló. Ott azért már van pár 200-as átütésû ágyú.
Az most nem izgat hogy a Tier 8/9/10-es milyen, prémium nélkül úgy is még pár hónap mire odajutok.
Magyarul elismerik, hogy a játékosállomány jó részének agykapacitása nem haladja meg a babuinékét
A: It won't be implemented for randoms, but it's possible such a thing will appear in the new upcoming 7/42 mode.
Q: With the introduction of a scout lines will there be a reassignment of roles for tanks like Panzer 38nA, M5A1 or A-20?
A: Nothing changes for them, except for the fact they will have that "scout" label and the MM will balance their presence so both sides have roughly the same amount of scouts
- the M6A2E1 "Alien" tank has lower moneymaking ability than other premium tanks of the same tier (SS: unofficially, by 20 percent), because it doesn't "count" as a premium tank
- Maus engine was changed to gasoline, there is a rumor going around that this will cause bigger chance of fire. It is however not true.
A BL-9 44k xp ami nem sok júzernél pihen felesleges free-ben.
Tehát a stock az áll a noob nem biztos.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ha nem lennének ilyen idióták, akkor kikbõl lehetne kiszedni a sok HP-t? 😊
Meg Te talán egy Szakesz vagy Marchizor szintû player vagy, hogy sose csinálsz hülyeséget?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
olyat tehetnének végre a játékba hogy jelentés menthetetlen noobság miatt.azért kéne a permaban.pl õ a legnagyobb a csatában a pálya széli bokorban kempel miközben 13-2nél (az ellenfél csapatának javára természetesen) segítségért nyomom veszettül a gyors gombot mert lánctalpam lelõve 3an lõnek hátulról és még neki áll feljebb.
persze ebben az esetben a játékosok nagyrésze hirtelen eltûnne ha a noobokat tiltanák.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
kivéve most mert ugye chatban-on vagyok <#rinya>#rinya>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
puding probaja az eves.
nem azon a 15k xp-n fog mulni. az st-1 170k 😊
inkább õket kéne.3percig írtam hogy vki spotoljon már bal oldalt mert az összes "zseni" vagy a bázison kempel vagy jobb oldalt a szigeten kempel.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amikor meghaltam akkor a javítás: Repairs:
SU-122-44: - Credits: 6 628
Kaptam 800 sebzésért 32k pénzt....
Lõszer ára, 1025/4800.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor