World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bedob nagyobb csatába ahol bármi megesz,páncélja nulla,lassú,kicsi camo.
Japán heavyknek finom falat,de orosz td is szeretni fog.Meg még szinte bármi.
Ha elrejted a testét és tudsz sniperkedni messziről akkor jó,de ha kiszúrnak neked kampó,arty is szereti nagyon,mivel szerintem rohadt érzékeny He lőszerre.
T5 csatába ha bedob mákod van.De akkor is kerüld a japánokat.
Utoljára szerkesztette: MrSnail, 2018.01.19. 12:30:00
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Panther M10-ről mi a véleményetek? Ha jól tudom nemrégen kapott valami buffot. Kaptam egy 30%-os kupont és keresnék valami fun prém tankot. Van pár T8-as már és most annyit nem akarok költeni a játékra.
Köszi!
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Most a virtuális dolgokra gondolok. Szóval M 41 Bulldog, Himmelsdorf, már végjáték volt, elkaptunk ketten egy Mauer-t amint a dombon próbált felmenni vagy lejönni nem tudom, félúton volt. Én elsuhantam mellette, szerencsére nem talált el a lövése, társam az előtte maradt Én meg hátulról lődözgettem. Néha sikerült belőni néha nem..csak egy dologra nem figyeltem. Túl közel kerültem hozzá és párszor összedörgölődtünk, ennek persze az lett a vége, hogy Én felrobbantam 😄 észre se vettem, hogy közben sérülök, szal nagyon gáz volt a szitu. Végül nyertünk, a másik tank kilőtte Mancit, de Én úgy röhögtem 5 percig, hogy már fájt a hasam. amatőr hiba volt 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Hogy mit tesz az rng? Mausal megyek szemben maus. Én faszán beforgarom a tankot, másik meg csak úgy keresztbe feléig takarasban. Neki minden be talált nekem meg csak minden második.
Szóval a maus is nagy rng függő. Object 268 300 méterről golddal lőtte at a torony alsó részén. Pedig az vagy 400 mm vastagságú a formája miatt.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Hogy mit tesz az rng? Mausal megyek szemben maus. Én faszán beforgarom a tankot, másik meg csak úgy keresztbe feléig takarasban. Neki minden be talált nekem meg csak minden második.
Szóval a maus is nagy rng függő. Object 268 300 méterről golddal lőtte at a torony alsó részén. Pedig az vagy 400 mm vastagságú a formája miatt.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Sokkal agresszívebben kell játszani a játék első felében ha több győzelmet szeretnél. Hiába lesz 4k+ sebzésed amikor már elveszett a meccs.
F
Wot Life.com
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ezt a statot hol nézted,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.19. 00:06:20
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.01.18. 21:52:40
angelus1991ster.blogspot.hu
Azt a kibeb_szott O-I-t nem tudom leduplázni mert:
T8 csata: 2-4 db. IS-3/TigerII zero sebzéssel zár.
T6 csata: alsó tier fostalicskák hátul basszák a rezet, fele AFK.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.18. 21:54:22
Egyértelműen látszik, hogy az X oldal elesett, minden komoly ellen onnan jön. 3-5 szláv az ellenkező oldalon vár...vár...forgatja a tornyát...vár... belelő a tereptárgyba légvonalban... vár...vár... csetben pofázik.... vár....
AZTÁN SEGGBE FLANKELIK ŐKET HÁTULRÓL/OLDALRÓL.
Sebzés:zéro.
Másik tipikus eset: elindul 5-8 szláv, de megjelenik az ellen legkevésbé veszélyes tankja. Várnak... várnak... várnak...csetben megy a shitstsorm... várnak.... egy elindul (de addigra a spotter miatt az ellenfél már átrendeződött)... meghal..várnak... elindul a következő... meghal.... várnak várnak...elkezdik egymást basztatni és lőni...várnak.
AZTÁN SEGGBE FLANKELIK ŐKET HÁTULRÓL/OLDALRÓL.
Sebzés:zéro.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.18. 21:55:16
Na erre kíváncsi leszek,meg arra is hogy milyen tier-ben lehet csinálni.Remélem 8as prémekkel is lehet majd.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Négy win után szerintem minimum 20 cumi jött volna.
A negyedik csata necces volt,a csapat összeveszett az indulásnál és lőtték egymást.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Ezt sikerült du:-P
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Sokat megint nem láttam,vicces volt hogy előre mentem,megláttam jagdtiger fos obj263 meg hasonló jóságokat szembe és váltottam he ammóra,de előtte még meglőttem Bc-t,az meg pipa lett és nem törődve a többiekkel nekem jött.valami 5-6 hp-val oda is ért,de kapott egy he-t és elhallgatott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Obj 140 rám jött még golddal lőtt,emiatt vissza váltottam Ap-ra,ki akartam lőni,de pechje volt T10 csapattársak a másik utcából ezt is nyakon vágták.nem tom miért pikkelt rám,de mindenképp csak engem akart ez is kiszedni.
Végül ilyen lett a mai statom,többet nem merek menni.
Pénzügyek:
Bruttó: 173 231
Javítások: 72 434
Nettó: 100 797
Napi statisztika:
Győzelem/Csaták: 4 (4) (100.0%)
Átlagos szint: 8.0 (9.8)
Alap XP: 5 055 (1 263)
Összes XP 4 679 (1 169)
Szabad XP: 215
Kilőtt Tank: 8 (2.0)
Halál: 1 (25.0%)
Találat/Lövés: 26 / 34 (76.5%)
Átütés: 21 (80.8%)
Kiosztott sebzés: 7 292 (1 823)
Kapott sebzés: 2 976 (744)
Felderítés: 2 (0.5)
Védés: 0 (0.0)
Foglalás: 0 (0.0)
WN8: 2 368.75 (81) EFF: 1 285.97 (59)
Pénzügyek:
Bruttó: 129 338
Javítások: 59 069
Nettó: 70 269
Napi statisztika:
Győzelem/Csaták: 3 (3) (100.0%)
Átlagos szint: 8.0 (9.7)
Alap XP: 3 809 (1 269)
Összes XP 3 765 (1 255)
Szabad XP: 174
Kilőtt Tank: 7 (2.3)
Halál: 1 (33.3%)
Találat/Lövés: 20 / 28 (71.4%)
Átütés: 17 (85.0%)
Kiosztott sebzés: 5 938 (1 979)
Kapott sebzés: 2 306 (768)
Felderítés: 1 (0.3)
Védés: 0 (0.0)
Foglalás: 0 (0.0)
WN8: 2 596.41 (86) EFF: 1 405.27 (67)
Volt egy nem rossz egy jó meg egy vacak csatám,a vacak csata túl gyors volt,keveset tudtam sebezni mert szinte semmit sem láttam,At15 miatt he ammó volt betöltve de elébem jött egy skorpió azt meg hazavágta a He ammó.<#vigyor>#vigyor>
638-at sebzett bele felgyulladt és felrobbant.<#vigyor>#vigyor>
De keményen.
Minden lepattant bazd,még Fv T10 td is.
T92-t vakon kilőttem.<#ijedt>#ijedt>
Fv T10 td-t kilőttem.<#wilting>#wilting>
T57 tornyát keresztül lőttem sima lőszerrel.<#wow3>#wow3>

FV miatt ezek az állatok nem mertek előre menni,átmentek a sinek túloldalára,csak t28 prot meg t92 jött velem.Nem volt választásom,ezek a barmok a sinek másik oldalán gyülekeztek,nem mertek arty és fv elé kijönni.Így hát rámentem a három Td-re meg a többire.és be mákoltam.Jah ahogy Fv meghalt előre indultak persze.<#buck>#buck>
Mellesleg amx 13 90 végig szidta a wot-ot meg minket hogy mekkora szarok vagyunk meg a war thunder nevű fos mennyivel jobb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.18. 16:20:45
Eddig 10/2<#wilting>#wilting>

Type 5 heavy 15 cm/45 41st Year Type 75/75/70 1100/1400/770 550-600-akat sebez golddal
fv215b 183 183 mm L4 310/230/92 1150/1750/1750 450-500-akat sebez golddal
Nagyobb kaliber, majd 3 x akkora átütés nagyobb sebzés, és mégis az a vége , hogy kevesebbet sebez. Néha olyan papír katrancokba is mint a tvp 50/51. Most a jagdpz e100 oldalába sikerült 410-et sebezni, pedig alig állt szögben. A felső lemezbe, nem a láncba. Már inkább a páncéltörővel kínozom, mert ha az bemegy akkor néha 3 gold lőszer sebzésével egyenlőt üt. Sajnos muszáj mennem vele az object küldetések miatt.
Találkoztam egy Grille 15-el aki he lőszerrel lőtt.Ilyen 61-63 körül sebzett vele.
Sokan jöttek arra,kaptam is rendesen,type 61 patton conqueror,na meg egy állat arty aki végig golddal lőtt.
Ez volt a grille.Mikor ketten maradtunk és már csak kb 200 hp-ja maradt váltott goldra és sajna kilőtt.

Ez meg az arty volt,aki annyira janinak érezte magát gold ammóval hogy rám jött.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.18. 15:58:23
The Matrix has you...
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Nulla sebzős t10 csapattársakból elegem lett.
Meg hülye csapattárs engem lőtt mert t9 fossal belémjött oszt Marleen lekapott róla majdnem 300 hp-t.
De ő volt a barom.Elém jött type4 megálltam lőni erre belém jön a majom.
Maxos ramm skillel rohadtul sebez az ütközéssel.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez jól hangzik. 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
The Matrix has you...
Kár hogy semmi hír új prémium tankokról<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Az olasz fejlesztési fa, melyek főként TD-k és közepes tankok alkotnak majd, valószínűleg már idén bekerülnek a játékba. Ha mégsem, akkor jövőre.
Sok új prémium tank is érkezik idén, ilyen lesz a tier VIII-as amerikai T42 is.
A WG egy új, Kalinin nevű térképen dolgozik.
Lesznek új szovjet prémium tankok is.
A marketing és történelmi osztálynak teljesen más az elképzelése a játékról.
Még több prémium tank, fizetős álcafestés és embléma kerül majd be a játékba.
Sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudják a többágyús mechanizmus idei érkezését.
Nem szivárogtak ki új prémium tank eladási adatok, de azt tudni, hogy a WG nem örül a Mauerbrecher eladási statisztikáinak.
Lehetséges, hogy a WT E 100 (P) a személyes küldetések következő szezonjának fődíja lesz.
A WG-nek vannak adatai japán, kínai és olasz SPG-kről.
Megvan az esélye, hogy a japánok és csehek kapnak egy TD ágat is.
A kínai fa lehet hogy kap egy M4A4 "Tuji" Sherman tankot.
Vannak tervek azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi fejlesztési fákat jugoszláv, izraeli és svájci tankokkal bővítik majd tovább. Az EU fa ötletét kukázták és helyét egy "Világ" fa veszi majd át, melyben osztrák, argentin, ausztráliai, belga, bolgár, kanadai, kubai dán, egyiptomi, spanyol, finn, indiai, pakisztáni, holland, perui, román és magyar tankok keverednek majd.
The Matrix has you...
The Matrix has you...