World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval a lényeg, hogy létezik és nem hiába szivatom itt magam<#hehe>#hehe>
400m-es lovesek kb ket celkornyit mennek melle.

idegesít h mindig piros!!!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
új vagyok a játékban és csatlakoznék szívesen háborúhoz ha valaki van fent
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
OFF
múltkor úgy beb*am disznóvágáskor h délután lefeküdtem aludni... reggel 8kor kelek fel, mondom beülök wot-ozni és akkor nézem a telót: 19:33 <#conf>#conf>
hahaha lehet vodkás barátaink is így jártak és most resetelték ezt a szart 😄
Megvolt minden tankommal a dupla és ismét duplázó van minden tankom fölött...Ez bug vagy valami event?
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
ezt találtam
Says on the 8.5. release news:
Please note that once Version 8.5 has been implemented, the time at which a 'new day' begins will be changed to 07:00 CEST (GMT +2).
The beginning of a new day determines the reset of :
Daily limit for tank purchases
XP Multiplier for the first win of the day.
Daily limit for maximum amount of tanks that can be sold
Daily limit for maximim amount of reports that can be submitted via client
Daily limit for recruiting of crews with 50% skill level
remélem azzal már érni fog valamit ez a fostalicska <#schmoll2>#schmoll2>
most adtak nekem 1476 exp-t ajándékba a ferdimre 😛
Lehet, hogy volt már szó errõl, az a baj, hogyha bemegyek a fejlesztésbe ki akarom fejleszteni az új orosz 1-es tankot kidob a játékból, amúgy minden jól mûködik. Valaki látott már ilyet? Please help!
ma már ledupláztam a tankokat, de most újra ott van a *2 csillag az ikonjaikon .. ez wtf?
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha kicsivel gyorsabban célozna akkor korrekt kis tank lehetne.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Ennyit szerettem volna tisztázni veled.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
nagy balfasz a gyerek és még beírja szar csapat... persze ott a nevében a PL <#gonosz2>#gonosz2>
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff