World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Off:
Ha ez vigasztal Medieval2: Total war-ban most zúztam le a lengyeleket <#law> Sajnáltam õket, de hát õk kezdték. <#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jaj basszus, írsz egy emlékeztetõt 😛

Különben mi miatt b.sznál be ma/is/? 😊
Szép próbálkozás😊
de jó hogy egy kicsit beakarna ülni pihenésképpen wotozni az ember erre berak a fasszopó lengyelek közé végig <#falbav>
Már egy ideje meg akartam nézni, csak mindig elfelejtettem, úgyhogy most ha már eszembe jutott, nem akartam elszalasztani. De azért kedves tõled, hogy fél perc utánajárás helyett megmagyarázod, hogy tonképpen nekem nem is kell azt tudnom, amit kérdeztem😉
Ericardo: Ezer hála és köszönet!
Áll az XVM szerver vagy elcsesztem valamit? Köszi!
Kis torony:

122 mm D-25T - 4.88 r/m
107 mm ZiS-24 - 5.26 r/m

Nagy:

122 mm D-25T - 4.96 r/m
107 mm ZiS-24 - 5.41 r/m
De ha mobilról vagy, akkor jelenleg mindegy is, hogy a KV-4 milyen gyorsan tölt, nemde bár?

mijki
Na neki láttam a VK3002-nek, mert érdekel az Indien-Pz., hát mit ne mondjak elég szar a VK...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nos igen, elég öreg motoros vagyok, ismerem a wikit, viszont mobilról elég macera a netezés, nem akarnék ezzel szöszmötölni. De akkor majd otthonról, ha már így többrendbelileg ki lettem okítva a wiki hasznosságáról.
Annál a motornak tényleg annyi a tömege: 1500 kg. A játékban lévõ motorok többségének a tömege alul van írva. Például a Maybach HL230-asok se 750 kg-osak voltak, hanem 1300 kg-osak. Az orosz motoroknál is vannak olyanok amik 3-500 kg-al könnyebbnek írták a játékban.
Elsõsorban a pro/gyakran CW-õ játékosoktól kérdezném, hogy mivel most a prem consumables kapható creditért? Milyen kombináció ajánlott? (Elsõsorban német nehéz/med és TD-re)
Az egy sukárosított Type-59,amit csak kínában vehetõ.
(és ott is horribilis áron)
Elvileg dupla Xp-t és ezüstöt termel,még a sima type-hoz képest is.
Így néz ki:
nálam ott is kifejleszthetõnek mutatja

"This tank, only offered to Chinese servers, is a standard Type 59 with a golden recolor and special decals. The Type 59 G has one additional difference from the Type 59: it earns twice the experience and credits. There are no plans to introduce it on other servers."

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Vajon csak nálam hibás, hogy a Tech treeben látom a Pantherbõl kifejleszthetõ a tigris II, de ha a Panthert nézem meg a modulokat ott nem látom, hogy ki lehetne fejleszteni?
A WoT Wiki valóban hasznos oldal. Nem tudja esetleg valaki, hogy ez a tank miért nincs EU szerveren?

Type 59 G: http://wiki.worldoftanks.eu/Type_59_G

Áprilisi tréfa lenne?

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Baszki, hihetetlen, ma már a harmadik draw volt úgy, hogy a játék megvárta, míg az ellenfél is felhúzta a zászlót két tankkal, mikor mi 3-al jó 15 seccel elõbb fejeztük be. Ilyen nincs bazmeg, ehhez miért nyúltak így hozzá?

Köszönöm szépen!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ezen kívül itt egy hasznos magyar oldal URL elérhetõsége. A szerzõ még részletesebb leírja a telepítés menetét: http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/75-xvm-mod

Erre az oldalra utólag találtam rá.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Szia!

Ha a google keresõbe beírod, hogy 'wot xvm', akkor a találatok közül ezt kell megnyitni: https://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list

Innen a legfrissebb XVM verziókat kell letölteni. XVM 3.5.0 és XVM Stat 1.4.2

Az XVM 3.5.0 letöltése és kicsomagolása után két mappát látsz majd. Az xvm-doc -> samples -> full config EN(!) -> XVM.xvmconf fájlt bemásolod a /res_mods/8.5/gui/flash mappába

A másik letöltött mappa a res_mods. Ebbõl a gui mappát bemásolod a játék könyvtára/res_mods/8.5 mappába. Rákérdez, hogy összefésülöd-e a két mappát. Ekkor klikk az igenre.

Az xvm stat 1.4.2 letöltött fájlt közvetlenül a játék könyvtárába csomagold, amjd az xvm-stat.exe -vel indítsd!

Remélem segítettem!

Valaki esetleg tudja, ad-e bónuszt a KV-4 fejlesztett tornya a töltéshez, és ha igen, mennyit?
valaki help me pls..

Hogyan tudom feltenni az xvm modot frissítés után?

Eddig fent volt.

Megcsináltam a frissítést a flash-gui mappa stb.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nagyon adja ez az indian panzer és ilyenkor nincs premem 😞

Ohh NOOOOOO! Így utólag meggondolva, el kellett volna fogadnom, milyeneket lehetne trollkodni egy lengyel klánnal.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Sikerült. Köszönöm!

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Jakuza1
Amugy nalam a regi 8.4-el is ugyanugy mukodik.

Ez nem biztos de ha minden igaz, akkor ezeknek a fajloknak kell ott lenniuk.

FinalStatistic.swf, ServiceChannelPage.swf, ServiceChannelPage.xml,UserInfo.swf

De mint mar irtam az Aslain XVM csomag ezt is tartalmazza #222541, igy kulon nem kell vele tokolni.

ezt ugye mindenki elolvasta:

http://worldoftanks.eu/news/7026-version-85-be-released/

Please note that once Version 8.5 has been implemented, the time at which a 'new day' begins will be changed to 07:00 CEST (GMT +2).

The beginning of a new day determines the reset of :

Daily limit for tank purchases
XP Multiplier for the first win of the day.
Daily limit for maximum amount of tanks that can be sold
Daily limit for maximim amount of reports that can be submitted via client
Daily limit for recruiting of crews with 50% skill level

Tehát, a napi forgás (napváltás) reggel 07:00 -kor lesz

Nézem, köszi!

Indien PZ-vel hihetetlen milyen csapatokat kapok, bármit csinálok bukok, minden más tankkal meg nyerek.

Az elõbb olyant láttam, amit, ha mondanak nem hiszem el. Fullos E-75+Lorraine 100%-on vs ellenfél 900hp IS-3 és az IS-3 kinyírja az E-75-öt, nem gyújtotta ki, simán megölte, plusz lelõtte a lorraine-t 225hp-ra. Az E-75 konkrétan nem tudta sebezni, ott álltak egymással szemben és 12,8-as löveggel lõtte az IS-3 tornyát szembõl, gondolom oda tette az autoaim a célkeresztet.
Jakuza1
Sry elirtam mert az a servicechannelpage.swf es a hozzatartozo marhasagok voltak. Itt egyben van az egesz:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-statistics-pack-for-085/page__st__20

Probald ezzel.

Igen

Jakuza1
statisticform.swf a gui/flash konyvtarban van ?

a 10 pontos kérdés mindig itt van, miért nem a launcher-el updateled ?

amúgy a file-t át kell mozgatnod az update mappába, majd a launchert elinditani.

Leszedtem a patch file-t innen: http://worldoftanks.eu/en/update
649MB

Hogyan kell feltelepíteni, vagy elindítani ?
Mit kellene ahhoz átírni, hogy az xvm a statisztika ablakban az összetett eredményeknél újra mutassa az effi illetve wn6 értéket? Hirtelen jobb képet nem találtam, hogy megmutassam mire is gondolok.

Köszi! <#eljen>
Jakuza1
Az xvm configban atirod a "showChances" erteket false -rol true -ra.
Vagy atirod az osszes erteket vagy megkeresed a "battleloading" szekciot.

Eagle16
Amúgy igen, tier 8-ban elég jó, még 9-ben se rossz, csak a célzási idõ az valami horror. Persze a legénység se 100-as még és a venti se ment rá, szóval picivel jobb lesz fullosan.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hali!

Tudna valaki segíteni? Fölraktam az új xvm-et, vagyis a wn-t és mûxik is de nemtom hirtelen hogy is kell belõni rajta hogy a csata kezdõ képernyõ felsõ részén mutassa a gyõzelmi arány százalékát. Vagyis a "win chances-t!<#fejvakaras>
Eagle16
Engem meg az új pályára tett be, azt se tudtam mi merre hány méter...szép kis labirintus.

Ha valakinek XVM csak részben vagy egyáltalán nem mûködik, tessék "merge"-lni egy új configból a jármû neveket (vehicle names) a megszokottba.

Most zsinórban betett háromszor t8-ba és arty sem volt. Ilyenkor lehet vele aratni.

Eagle16
Akkor jó. Minimálisan sem tudom vele befolyásolni a csata menetét Tier 10-ben.

Mindent elmond a csatáról a hogy az 5 percben meghaltam😄DD a csata 13 percig tartott és én sebeztem a legtöbbet😄DDDDDDD

Legalja😄DDDDDDDDDD nálunk maradt 1 IS-7 meg 3 arty, enemy ugyan ez csak E-75...

De még elõtte bent ültem egy artyban nézem mi a faszom lõ az IS-8-ba ilyen 110 körülit, na az IS-7 oldalról 150 méterrõl HE lõszerrel lõtt.. kb 5-õt artyk kilõtték ráment az E-75-re azt is😄DDD tutira ment😄DDDDDDDDDDDDD persze vesztettünk😄DD 600-as WN6 és T10-ben ül a babuin..... bazze és valaki még azt gondolja hogy az ilyen vérvörös babuin majom majd még fejlõdik😄DDD