World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit elõször írtál, én azt úgy értelmeztem, hogy a 152-es áyúra vonatkozóan írtál és nem a másik 2 kifejlesztendõre.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A 8.5 elõtt nekem is így nézett ki, de most csak az összsebzésemet és a legutóbbi sebzésemet jelzi ki 😞 Ezelõtt szépen kiírta mibe mennyit lõttem bele és összesen...
<#nemtudom>#nemtudom>
wot nick: PsychoTrooper
A masik ket agyuval sohasem fog akkorat loni, mert azok csak 122-esek.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egyébként én nem a 152-essel húztam ki, csak néha teszem fel ezt a löveget.

wotinfo.try.hu-n rajta van közvetlenül a Jimbo alatt
Apropó.
A sexton prém artyt miért nem lehet megvenni? Úgy volt, hogy benne lesz.
S vajon azt lehet-e tudni, hogy mikor lesz megvásárolható?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
FragCorrelation és
DebugPanel
DEL
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Amit tegnap 2x kétszereztem, annak ma nincs szorzója... 😊
Nem biztos, hogy nincs igazam...
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Hétfõn megvettem a SU-152-t. Azóta barátkozok vele. Volt a SU-100-ról egy 150%-os legénységem,õk kerültek rá+kellett egy töltõ.Elõször tartottam az alap lövegtõl,de eddig még senkitõl nem hallottam,hogy ennyire fun! Mindhárom lõszertípussal kipróbáltam,de nekem a HEAT lett a kedvenc.Általába nem üt át,de így is lecsíp 200-400 Hp-t az ellenbõl,de ha valakit elkapok oldalról vagy hátulról sima 800-1100 Hp mínusz neki és az sem ritka,hogy kigyullad vagy ammorack! Kezdek kíváncsi lenni a másik két gunra bár a penjük nem valami meggyõzõ!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Saor Alba
Saor Alba
Erdemes tovabbvinni ezt a vonalat?
Saor Alba

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Elõre is köszönöm!
Wins / Battles 11 / 27 40.7%
Avg. / Total Exp. 424 / 19 185
Credits total 152 307
KV-1S eladása miatt +-os a bevétel.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
pedal to the metal...
pedal to the metal...
Elõre is köszönöm!
Amúgy fullosan elég jó kis vas, bár a Panther II jobb nála. Baromi fürge, nagyon jó a lövege, csak bántóan lassan szûkül. Camoja német vashoz képest nem rossz, bár van rajta 75%-os camo skill meg festés. A test páncélja elképesztõen jó a számokhoz képest, fõleg a nagy méretû lánca nyel be rengeteget. A tornyán viszont csak mutatóban van páncél, t5-tõl fölfele könnyedén át lehet ütni, a lövegpajzs kartonpapírból van, pedig szemre simán kinéz 20-25 centi vastagnak. Ma 43 csatát mentem vele és 40511 xp-t húztam bele, egész jól adta, mondjuk fullosan kezdtem, de 90-es legényekkel.
Az mondjuk sztem egyáltalán nem igaz, hogy a 2 út a hagyományos. A pályák nagy többségén 3-4 út simán van, még a régieken is. Pl. Himmelsdorfon mehetsz a hegyen, a 8-ason, 3-ason, síneken, középen. Mineson kis sziget nyugaton, hegy, kis falu. Steppes két oldalt meg ott az út középen scoutoknak, medeknek leginkább, stb, stb. Így hirtelen csak két pálya jut eszembe, ahol leginkább két úton megy a csata, Arctic Region és Serene Coast. Prokhorovka határeset, mert a töltés nagy elválasztó vonal, de lényegében ott is elég sokféleképpen lehet menni.
Szerintem laprugót kell rátenni azonnal a megvétel után, így már pakolható rá minden. A Tigris lövege elég jó a mednek, de motor nélkül hulladék, 21k XP kell rá.