World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elsõ benyomások.... ISU még mindig sokkal jobb TD!!!
na végre fent van a ferdin a nagy gun..... eddig valami iszonyat gyenge hulladék volt ez!!!!
sok okos mondta innen hogy most szarni fogja az exp-t... ne erre kíváncsi leszek!!!!!!
Nos akkor ez esetben megérett a váltásra valóban😊.

koszonom
Egyrészt helyem sincs, másrészt új legénységgel sem szeretnék kínlódni, harmadrészt pedig hamarosan elérem az 500-as csataszámot a T-150-nel, és úgy gondoltam, megérdemelné, hogy egy szép kerek szám díszelegjen a neve mellett. Olyan sokat meg már nem játszok vele mostanában, hogy belátható idõn belül elérhetném vele a 600-at.
Ezért gondoltam, hogy váltani kéne, de azért nagyjából hasonló szerepkörû vas legyen az utódja 😊

Sunsetjoy:
Igazából a troll ágyús PzIV-en felbuzdulva jött az ötlet, hogy nosztalgiázni kéne kicsit a KV-val is. Nagyon jól szoktam szórakozni a kis Pz-vel, csak az egyetlen hibája, hogy ha egy hasonló derp ágyús valami oldalba kapja, hajlamos oneshotolódni. És ez a veszély a KV esetében kevésbé fenyegetne 😊

Köszönöm a választ mindkettõtöknek!

A zoom mod és a szerveroldali célkereszt mod okozza a sniper nézet hiányát itt vannak a mûködõk.
A vagyesetleg mod meg a stisztika pakk-ban van.

Sunsetjoy
Én a KV-1-rõl tudok nyilatkozni: mivel akkoriban prémchurchill korszakomat éltem, a kv-1 új köpködõ 57-esével (57mm 413) köpködtem a skulókat. Pontosabb célzással nem olyan nagy hátrány a kisebb átütés, és a ROF egész kellemes volt. Tudtam hozni ugyanazt a stílust ugyanazt a bevételt majdnem mint a prémchurchivel.
De lehet hogy az a halála, mint az elõzõnek; a tier6 környéke bezsúfolódott, és több mokány pattogós dugasz rohangál, amelyek ellen a lassabb tankok egyedül szerintem elvéreznek. Ha megveszi az ember, simán kipróbálhatja az összes lövegével, hogy kitapasztalja.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Akkor nekem is lenne kérdésem. Miért akarsz váltani? Nincs hely a garázsban, vagy nem akarsz új legénységet húzni? Egyébként ha valamivel ennyire jól megy a játék mint nálad a T-150 akkor én a helyedbe nem cserélném le. Egyébként a KV-1s páncélja ugyanolyan trollként mûködik mint a sima KV-1, KV-2, vagy a hasonló felépítésû orosz vasak páncélja, néha mindent megfog, néha meg minden szétlövi😊. A modulsérülés meg a szokásos KV széria betegség, hogy üzemanyagtartály gyakran elszáll ha valaki nem védi az oldalát, aztán ebbõl következik, hogy ég ég ég😊. Nálam a 0 sebzés nagyon ritka volt. Ez vagy a szerencsémnek köszönhetõ vagy annak, hogy mindig biztosra megyek a lövések elõtt, nem kapkodok mert aztán legközelebb csak 12-13mp múlva lesz lehetõségem durrantani. A KV-1-rõl nem tudok nyilatkozni.

toocha
Valaki tud mûködõ ágyúhang modot? Nekem valamiért a GnomeFather-es nem akar menni.Köszi.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

na megint 1 nap meló után hazajövök h pihenés képpen wotozzak....
erre 3 csata jobban lefárasztott mint az egész napi meló!!!
beszarás ez a sok gyökér!!!! <#falbav>
Lowtier bubusok, pedotankosok és bébifókázók!

Két kérdéssel fordulok hozzátok:

Szerintetek megéri-e a T-150-et KV-1S-re cserélni?
A cél kizárólag funolás, leginkább szólóban. A T-150 mostanában igen szépen teljesít, az utolsó 100 csatában 2 egész fölötti kill átlagot tartok vele, ezért nehezen veszem rá magam a búcsúra.
KV-1S-t igen OP-nak tartják, de nem tudom, megérné-e a váltás.
Nyújt valamennyi védelmet a KV-1S páncélja az azonos tierûek és a kisebbek ellen? Mennyire érezni azt a 15 mm-t, vagy mennyit, amennyivel vékonyabb a T-150-nél? Mennyire hajlamos a 0-s lövésekre, modulsérülésre? Milyen vele "együtt élni" a mindennapokban?

A másik kérdés, hogy a KV-1 hogy teljesít mostanában úgy általánosságban?
Mióta elvették tõle a 107-est, nem játszottam vele... Mennyire kegyes vele az MM, mennyire bírja a lövéseket, stb?
Illetve melyik ágyúval érdemes inkább használni?
Én inkább a troll felé hajlanék 😊

És a bónusz kérdés:
Valaki próbálta már az új 4-es és 6-os német medeket? Van azoknak a tankoknak valami értelme? 😊

Sziasztok

Tud valaki segiteni, 8.4es mod pakkomat atrakva elindula game es muxik minden csuppan sniper modom nincsen, tehat a control megnyomassara nem csinal semmit es eger gorgovel sem tudok razummolni a tankokra...so nem tudok loni igy...valaki esetleg hogy mit kellene torolnom?

Vagy esetleg a pirossal jelolt modnak mi a neve?

A kommenteket majd ne felejtsd el letiltani. 😛

Személy szerint nagyon várom az oktató videóidat. Régen diegho csinált párat, de most átveheted tõle a stafétát.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

mijki
Majd megsajnállak ha 2100+ effim lesz.<#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Az utolsó meccsem KÖZEPES században az volt mikor ez a hõs palánta be került a csapatba hiába mondtam hogy tegyék ki bent maradt és 12-fõvel vágtunk neki 😞

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

by HUNS-Underdogs :p csak rávettek, hogy én is beszéljek -.-

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

mijki
Na még egy noob aki azt hiszi tud játszani és osztja majd az igét...<#nevetes1><#idiota><#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

oktató, elemzõ videók incoming by "szörnyû hang marchizor"

Jakuza1
Na most akkor nem lesz szorzo atallitas reggelre es este 21:00 -n marad ?

voivod32
Szakaszban mindjárt más! Azóta nem is vesztettem!<#vigyor4>
Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. április 27. 14:48:38
Jármû: T-44
Szerzett tapasztalat: 1 130
Szerzett kredit: 24 023
Csatában elért Achievement: Lehväslaiho medál, Kiváló soför jelvény: "1. osztály"

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Unicum-ok,szoktak cw -re 50B használni?mert összekaparom rá a zsetont ha törik ha szakad!Mert sztem 1k csatával 50-120 -al a hátam mögött szerintem randomban piszok jó gép!Na meg õ lenne az elsõ X tankom!
Amúgy csak nekem tûnik úgy, hogy átdolgozták, a roncsok kinézetét? Sokkal vagányabbnak néznek ki! 😄
Szerintem valami gáz van a Patton xp szorzóval. Tegnap én is mentem egy hasonló kört, a Bat fele annyi dmg fele annyi spot dmg, ugyanannyi kill, mindketten csak 10-seket lõttünk és másfélszer annyi xp-t kapott. Utána is volt még két meccs ahol én csináltam a legtöbb sebzést és az alsó harmadba végeztem mindig. Egy hete egy ilyen körre kb amit linkeltél Master Badge-t kaptam.
Kipróbáltam a KV-1-en a trollágyút. Az tuti, hogy sokan reportoltak...

Nem értem én hogy mire ad néha egyeseknek ennyi xp-t..Ez elég jó kör volt,és duplázva sincs 2k..Pedig sebzés és spot is volt..

voivod32
Nesze neked!<#vigyor4>#223373

voivod32
Ne sírj, mert te is megkapod! <#vigyor4>

Miért,miért,miért!??!? **om a sok gyerekbe aki ilyenkor hétvégén elba** mások játékát....Utolsó két csatámban mindegyiken 2(!!!)-en voltunk akik min1000 felett sebeztek....Jöhet az éjszakázás,napközben már el nem indítom a game-t.... :@ 😞
voivod32
Köszi!

voivod32
<#mf1> Régi motoros vagyok, 39 éves!

Slayer!!végre van akinek vér folyik a pöcsébe!!
Malarki21HUN néven megtalálsz. Most nem tudok menni, mert nem vagyok otthon, de este leszek, vagy ha látsz fent hát írj rám nyugodtan.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

voivod32
Ha megadod az ingame nicknevedet, szívesen felvennélek.

voivod32
Rám mindig lehet, ....ha idõben odaérek, Madi_Hunnal szoktuk nyomni, most is mindjárt jön. Már lehet hárman is menni prém nélkül nem?

Ha akarod vegyél fel barátnak aztán majd megyünk szakaszban. Nekem is jó lenne egy társ, akire legalább minimálisan lehet számítani néha.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

voivod32
Kösz a biztatást, de már mondtam, hogy Kreator, Slayer, Anthrax, de legfõképpen: Voivod rajongó vagyok már több mint 25 éve. A Tokio Hotel féle lagymatag faszságoktól pedig egyenesen hánynom kell. A sírós posztok a stresszkezelés részei nálam. Valahol ki kell dühöngenem magam, de a kocsmázáshoz még korán van!<#vigyor4>

Ne légy ilyen önzõ, ránk is gondolj. Ne csodálkozz, ha arra gondolok, hogy emós vagy és Tokio Hotel-t hallgatsz.

Különben is, az elmúlt 1 heti teljesítményed több, mint 400 ponttal jobb, mint az átlagos, szóval alakul ez, jó úton jársz, csak így tovább! Csipkelõdés nélkül gratulálok hozzá!
Koridor
Csak azért érdekelt mert féláron van, a brit TD ágon az AT2-nél tartok és csak 21k xp kell az AT8-hoz.

voivod32
Mert szerencsés köröm volt! 😄

voivod32
Nem hiszem, de nekem jól esik! <#vigyor4>

Volt. (de csak a 2500 gold miatt vettem meg 😄) Szerintem egyik leggyengébb tank a játékban. A top lövegén kívül 0 pozitívumot tudok róla mondani, de még azt sem igazán, mert lassan szûkül és mellé a lövegkitérése igen kevés. Ha mindenképpen a brit TD-ket akarod húzni, akkor inkább kezdd el a másik ágon, azon sokkal használhatóbbak vannak.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Én itt egyetlen Tier 10-es tankot nem látok, de még csak 9-est sem... 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

van 😊
Koridor
A csörcsi gun carrierje van valakinek?

mijki
Engem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...nem.<#banplz>

szpecnyaz köre 100%, hogy nem lesz top100, de ezt már tegnap is megmondtam neki 😄
Dovahkiin meg szeret goldot spammolni, bár nem tom indiennel hogy csinálja

5 sírós poszt 1 óra alatt, már ne haragudj, de szerinted ez érdekel valakit?

voivod32
A végeredmény. Magáért beszél...

voivod32
Ilyen ócska buzi, kemper csapatot a bika nem baszott!