World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A statisztika mod-hoz raktál fel frissített nyelvi könyvtárt?
Mert nagy valószínûséggel az hibázik ha a garázsban vagy máshol kuszák a szövegek.

vikir vagy más modmester tud nekem segíteni, hogy vajon melyik mod kavar be a Szakértõ jelvények tankhiányába? Ha senki, akkor egyenként leszek kénytelen átnézni, de hátha van olyan, aki kapásból tudja a hibás modot.

Sand River 😮 Nem volt arty? 😄
wmisi
valaki irta hogy 4-7-rol vissza lehet hozni a meccset......
nezzetek ezt meg...0-7-rol hoztuk vissza..😄

Na még maradt egy kis lé a Jégtigris után,ideje beszerezni a legéletképtelenebb(de szerintem aranyos,legalábbis stock toronnyal) lightot:
Purchased:
'Aufklärungspanzer Panther' successfully purchased. - kredit: 1 360 000.
Férgek vályúhoz,etetés!
Researched:
Jagdtiger researched. Undistributed experience spent: 175000. Free Experience spent: 0.
Purchased:
'Jagdtiger' successfully purchased. - kredit: 3 450 000.

A JpII utolsó 10-ezer Xp-jében nem csalódtam jöttek a full szarság-körök,ha az elsõ lövés nem gyújtott fel az csoda volt,körönként 2x is kiégett,volt hogy 3 lövést tudtam leadni és ez a 3 368-397 között sebzett még jó hogy 490 az átlaga...ja és ne felejtsem azt a kört amikor a Grille-fos 600-akarhányat vert belém...
mijki
Tegnap esti pillanatkép:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szerintem a külföldi nem Lengyelek 90%-a azt hiszi hogy egy tájszólást használó Siemka,a sok kurva-miatt<#nevetes1>
Sunsetjoy
A: ezért nem szoktam indok nélkül felfedni a nemzetiségemet - ha valamelyik megpróbál angolul káromkodni, csak göcögök a nyelvtudásán- amin még jobban felhúzom. 😊
B: ha a nevében a születési éve van, akkor izé...
C: mit tett vele az a Tomino gyerek, simán kilõtte?

Amúgy nem retardált, írni majdnem tud helyesen 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Reggeli "Napi Magyar Retardált" rovatunk elsõ szereplõje.
Megsértõdött a kicsi lelke...[/url][/img]
Igaz hogy havonta kb 1x szoktam ezt elõ venni (az is CW, vagy 5x kör), de akkor azért becsúsznak ilyen körök 😄.
Mondjuk a dmg annyira nem nagy szám, de itt látszik hogy védelemben mire képes ez a TD. Simán eldöntöttem a csatát azzal hogy 4 támadó közül 3at sikerült kilõnöm.
Viszont az meg vicces volt amit vergõdött az 1hitelt enemy IS7, mert hogy tuti arannyal lõttem rá 😄 (mert ugye csak az tudja robbantani a ruszki vackokat).

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jakuza1
Jah nem, pont most vagyunk szinkronban vele.
Telen lesz az a GMT+2, csak GMT+1

Standard time zone: UTC/GMT +1 hour
Daylight saving time: +1 hour
Current time zone offset: UTC/GMT +2 hours
Time zone abbreviation: CEST - Central European Summer Time

Jakuza1
A GMTbe nem szamoljak bele a nyari idoszamitast, mert ott ilyen nincs.
Es a GMT+2 nalunk most csak egy oras elteres, pont a nyari idoszamitas miatt.

CEST 07:00 (GMT +2)

Innentõl kezdve nincs kérdés, hogy beleszámolják-e vagy sem...
(Egyébként kíváncsi vagyok, hogy most sikerül-e eltalálniuk vagy most délután 2-kor lesz reset 😄)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Azér mekkora arcok vannak ebben a játékban! Megyek T18-al fel egyedül Himmel pályán a dombra. Már itt tudtam hogy bukó lesz. Jött is velem szembe két könnyû meg egy vadász.
Most meg. Kilencen indultunk legalább, ebbõl legkevesebb 6(!!) T18 volt. Nem sok esélyük volt, simán szétrusholtuk a zászlót 😄

Am nem értem hogy sok pályán mindenki megy elõre mint a meszes, és csodálkoznak a széleken meg átkarolnak minket és a hátunka kerülnek. Aztán persze megy az anyázás meg a noob-ozás.
Jakuza1
Mert valoszinuleg reggel lesz 7 vagy 9 ora kornyeken szvsz.
CEST 07:00 (GMT +2), ha minden igaz. Mar csak az a kerdes, hogy a nyari idoszamitast beleszamoljak e.

még mindig nincs 2x xp! <#rinya>
így szoktam, na <#idiota>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Solten
Priceless! <#eljen> Foleg marchizor lagy hanglejtesu, alafesto kommentjevel. <#vigyor> Tenyleg szep munka sracok, meg tobb ilyet.

Saor Alba

Sztem még nem játszott t10 meddel (sem T71-el) és az alap APCR-t nézi gold ammonak.

Hasonlóképpen érzek; átlag 1290dmg, 37%! winrate báááz...
<#rinya>

<#finom>

Tök mindegy, innentõl gold noob 😊
btw CW setup volt, amúgy 5db gold ammo van betöltve randomra, azt is max kb. minden 5. csatában ha használom..

505thZajcev[PT]
Volt berakva, de itt nem volt hasznalva. Neha olyan celpontok ellen mint pl egy T110E3-E4, vagy AMX-50 Foch (155) ellen kell, mivel mashogy nem uthetoek at szembol.

egy gold ammo nem volt ellõve a csatában, melyik videót nézted?

Tono34
Ti mindig gold ammoval lõttök?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szép munka, mentve az oldal. Legalább tanul a baduin társadalom! <#idiota>

ez a mi képünk <#vigyor>

Szép csata volt . Nem is gondoltam , hogy 4:7 rõl ( ha jól emlékszem ) vissza tudod hozni . Grat . Még egyszer nekem tetszett .
Tetszik . köszi !
Nekem tecccik! Még sokat, még!!! <#taps>

pedal to the metal...

Jakuza1
Hahahaha, a lanyos hangja miatt ? 😛

505thZajcev[PT]

505thZajcev[PT]
Sziasztok,
Elkeszult elso videonk, amit remelhetoleg sok masik fog majd kovetni. Ha tetszik, akkor ne felejtsetek majd feliratkozni <#idiota>

Jakuza1
Nem, nem keverem a kamerazoommal es ezt Dmitry Yudo le is irja a blogjaban.
De gondolom te mar olyan okos vagy, hogy mar a developernal is okosabbnak hiszed magad.
Raadasul te maki, pont hogy az a zoom ami nem illegalis, ha a tank fix poziciojahoz kotott.

Kösz,akkor a mai duplázóimat bebuktam.
havertól azt hallottam hogy 01:00-kor

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Jó estét!

Mikor van napforduló? Tegnap este 11 körül dupláztam le a garázsomat, ma pedig csak szimplák vannak.

Azt hittem 21 óra.
Tudtok valamit?
Régen nagyon sokat mentem vele, utána eladtam, most csak azért vettem vissza, hogy meglegyen vele az ász. Azt kell mondanom hülyebiztos és eléggé OP tank lett. Most játszom a BDR-el is, így tudok hasonlítani. Vitathatatlan, hogy a BDR legjobb lövege nagyon OP a tierjében, sõt még fölötte is, de minden másban a KV a nyerõ számomra. Nem szeretem a lomhaságot, de a KV túl jó és simán kompenzálja ezt. Hihetetlen mennyi lövést megfog és az ágyúja is rendben van. Szerintem nagyon jó tank. A BDR jobban hozza a pénzt jó kezekben a nagyobb sebzés miatt, de hogy ott nem nagyon lesz lepattanó rólad, az biztos. Szóval nekem nagyon bejött az új KV-1, örök helye van már a garázsban.

foxbat88fx
Azt írod, hátránya a Ferdinek a rossz fordulás az ISU-hoz képest? Ha jól tudom az ISU az egyik, ha nem a legrosszabban forduló TD a játékban, abban biztos vagyok, hogy a német jobban fordul. A BL-10-rõl már regényeket lehetne írni, ha beüt az fáj, de nagyon sokszor nem üt be. Nekem nagyon bejött a Ferdi nagy fegyvere, szerintem simán használható és mint korábban írtam az ágyúkitéríthetõsége minden irányban kiváló szerintem. Szóval rengeteg ISU csatával a hátam mögött azt mondom a Ferdi is van olyan jó TD, mint az ISU fullosan.

Te egybites
Lazán kevered a free kamerával amivel szabadon lehet a pályán mozogni.
A hitzone skin-nél is némileg a szezon/fazon esete forog fenn de nem baj,
Igyekszel, próbálkozol, elõbb utóbb meg lesz az eredménye.

Eagle16
Na kezdek ráérezni az IP-re kicsit, már 1377 sebzés / csata 😊 Most lett meg a motor. 1600-1700-ig szerintem el tudom vinni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Megnézzük. köszi
JeffDunham
<#eplus2> <#nevetes1> <#eplus2> <#nevetes1> <#eplus2> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nálam a hangár óra csinálta.

Én még mindig tartam magam ahhoz, hogy inkább jgpanther 2 <#wink>

A patch óta melyik mod okoz játékból való kilépéseket?
Mintha téma lett volna minap.