World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy szivesen veszek replayt/screenshotot, nem szégyenlek tanulni. Ha kiderül hogy az IS3 oldalánál inkább a lánctalpat érdemes célozni és nem a testet, azzal csak nyerek.

Az a baj, hogy légyfaszát ellõni átlagos harci távolságból nem könnyû. Vihetem én a célkeresztet a lánc és a kerék közé, aztán majd becsapódik vhol.

Namost várjál... eddig azt bizonygattad hogy az IS3 oldala vajpuha átlõhetõ, most pedig leírod a szitut amikor löttél bele 6db nullásat.

Ne feledd, spaced armornál azt mondják hogy penetration, csak éppen nem történik semmi, pont úgy mint ha modult sebeznél. Sõt, elvben a lánc is nyeldekelhette a skulót, az is kritikus azt lófütty az egész.

Hacsak nem volt "halálos szemed" és láttad ahogy szép sorban szállnak el a modulok....

De lényeg ami lényeg, akár spaced armor miatt, akár vmi más miatt, az IS3 oldala nem olyan puha mint elsõre gondolja az ember 😊 Ebbõl indultunk ki, jól körbebeszéltük és eljutottunk ugyanide.

Jakuza1
Jah es az elso lovest az elso lanckerekebe lottem, amire trackelve lett, sebzes nelkul.
Na jo az nem biztos, hogy az elso lanckereket is talalta el az agyu, azt nehez visszaellenorizni, bar full zoom volt teljesen kivarva a celzast, mint ahogy a tobbi esetben is.

Jakuza1
Jah es ettol meg nem lehet ilyen szituacio ? Konkretan massal harcolt a South Coast mapon lent a vizpart D/E2 kornyeken, amikor 6szor oldalba lottem eredmeny nelkul es ugye hogy lent a parton oldalba tudd loni (nem,nem fordult oldalt), ahhoz kozelben kellett lennem es idom is volt boven ra, mert nem velem foglalkozott igy meg zoomolhattam is es ellohettem az egesz tarat is.
Az eredmeny ismert 6db penetration null damage.

Ez aztán csapat volt a javából😄

Mielõtt befikáznátok utóbbi fél évben nem toltam E5-õt😊 legénység valami örökölt😊

Lánc közötti helyen? Azért ennyire intim közelségbe nem szoktam menni hozzá.

De hogy lássátok kivel van dolgotok😊 Én vállalom ha megfordul a faszjárás...
3 vereség volt itt aztán azt mondtam 110E5 Batchet váltva... azért ez érdekes kurva nagy szopó széria itt meg 10 win zsinórban.... pff a rendszer él😄DDDDDD

Tûréshatárom 1 azaz 1 vereség😄DDDD jaja lehetséges egyik megismeri a másikat mi?😄D

Valaki elárulná nekem hogy mi a f@szér csatlakozom olyan századhoz ahol ismeretlenek a nevek?

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Jakuza1
Az oldala egy resze 90-es es ugyebar kozel 300 pennel hadd lehessen mar 6-bol legalabb ketszer atloni, ne pedig egyszer sem. foleg ha a lanc kozotti helyen lovi valaki, ami nem spaced armor, ellenben ugyanugy kritikus pont az ammo rack es uzemanyag szempontjabol.

Ezt hoztad fel számnak.. meg hát szopószériának mégse nevezhetünk mondjuk 6-7 bukott meccset (persze kinek mi a tûréshatára)...

De ha lejjebb hozom 10re a limitedet akkor sincs olyan hûdesok nap ahol ennyit buksz (eltelt hónapban 4) 😊

Olyan vagy számomra mint egy nyitott könyv, kiolvasom a legjobban rejtegetett titkaidat is. (bizonyos statisztikai jelek utalnak arra is hogy látens buzi vagy 😄)

Köszi. Na ott is van szépen a második oldalon, az oldala 160 mm-es de SPACED armor...

Jakuza1
http://wotarmory.com/2012/05/22/full-contact-sport-the-is-3-protection-report/2/

Most próbálok javítani a mai napon batchet felváltva 110E5😊

de most mért kapaszkodtál bele ebbe a 12 meccsbe😊 ma volt annyi.... 😊)

Jakuza1
Jah az, egyetertek veled.
A masik pattintos a T-150. Azonos tier csataban brutalisan lehet vele pattogtatni. Ha pedig mozogsz vele, akkor meg az elobbi megjegyzesen is tul tesz. 😛 Jo pilotaval a kv-1ek sem jelentenek neki akadalyt.

Én ilyet találtam annó...

Hivatalos infót nem találtam az is3 spaced armorjáról, csak annyit hogyvan, de hogy hol.... ha vkinek van ne tartsa magában 😊

Szerintem meg a KV4-nél nagyobb féreg járgány nincs,az még a T9,de van,hogy T10-et is benyeli,rohadt egy szörnyeteg!
Jakuza1
Jah es ezt nem en irom, de hozzatartozik a kephez.

"From the side the IS-3 is one gigantic weak spot. Missing a critical module is going to be a challenge."

Hazucc 😊 Majd holnap megnézem a mai eredményeket a planetwoton, ha nem lesz meg a minimum 12 vereség, felírom a kedélyjavító tablettákat 😄

FYI a legutóbbi ilyen maximum 2013-04-15-én lehetett, akkor volt olyan hogy 14 (29-bõl) meccset vesztettél egy napon, tehát van rá hangyafasznyi esély hogy abból 12 zsinórban történt.
Azóta nem vesztettél naponta 12 meccset, ami érthetõ hiszen átlagosan mész 17-et, 54%os winrateval egy nap, tehát átlagosan mész 7.8 vesztett meccset... STATISZTIKAAAAAAAA 😄

Jakuza1
Foleg ha a kepet megnezi valaki oldalrol.

No offense, de passzolom a kérdést, már nem tudlak követni - legyen úgy ahogy mondod 😊

Ezen a héten egyszer😄 de még csak hétfõ van😄 de ritka na...

Megrendeltem a kormányhoz a tápot mert beszart😊 onnantól nyugodtabb leszek😊

Jakuza1
A module sebzes, meg amit az end battle statisztika irt ki , az eppen az ellenkezojet allitja annak amit te irsz.

voivod32
Sokat olvastam már az IS-3 "spaced armor"-járól, egy problémám van vele. Ha benne ülök, vidáman oldalbab@sznak és mindjárt jön is a -300-400 Hp-s sebzés.(Attól függ, mivel lõttek rám. Ha én lövök rá oldalról, simán sebzõdik. Persze, ha a lövegem átütõereje nagyobb, mint az IS-3 oldalpáncéljának vastagsága. Szóval nekem meg ez az "Urban legend".
Persze, amint az ellenkezõjét tapasztalom módosítani fogom a véleményemet.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Na, mivel ma elemeztelek és még megvannak az adataid excelben, megkérdezném, hogy az eltelt 1 hónapban hogy érzed, milyen gyakori volt neked a minimum 12-es szopószéria? 😊

Mondjuk mondj egy olyat hogy egy héten hányszor? 😊

Na olyankor megyek szimulátorozni. Ha ennyire nem megy a tankozás akkor esély van a nagy PB-re! 😄

pedal to the metal...

Haladok szépen 0/8
Szvsz nem lesz ez ma jobb mert mindjárt alt+F4 aztán inkább mással foglalkozok.
Nem kell nekem most még egy nikotin mérgezés is. 😊

Köszi!Erre voltam kíváncsi!Valóban ha top akkor szó szerint "top" volt szerencsém menni vele pár kört a havernál,mert nekem csak a polákwágen kv1-s van meg ,meg IS kifejlesztve,de tényleg jó gép azt nem vitatom,de elõrõl valóban lõhetõ!Az oldala meg ha kisebb löveggel lövöm olyan mint az rohadt KV4,
Így van egyet értek.. de amikor 12 szopok egymás után, akkor máz megmozdul a szám széle😄

Nem is értettem mi volt ez😄 ahogy mondtad súlyosbító körülmények voltak😄DD

1:artyban ült eleve😊
2: akkor kezdõdött a meccs
3:és béna volt

voivod32
<#eljen>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nekem van erre egy szigoruan tudományos alapon kikisérletezett módszerem.
Meglövöm a parancsnoki kupolát olyan 20-30 méterrõl ha beadja abban a körben sokat fogok sebezni és veszítünk.
Lehet ez most nektek hülyeség de az esetek75%-ban bejön.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Talán már megszoktátok😊 igen sarkítok nem is kicsit😊 ez van😊

Nap vegen majd szolj 😊

7-8 koruli tankokban hagyott bennem nyomot, foleg amikor az amugy csodafegyver T71ben futok ossze vele..... Nyilvan t9ben nem problema, de ha valahol top korul van az IS3, akkor eleg kemeny dio. Foleg ha osszeveted pl a Kiralytigrissel, aminek az oldala mint a vaj (cserebe persze a froxntja azert jobb....).

Kis tulzassal, Is3ra szivesebben lovok szembol mint oldalrol. Lehet persze hogy pszihes.....

Na az ilyenekre haragszom, sokszor ilyenkor azon a meccsen intenziven chatelek....

1. mert noobozik (ezt mindenkitöl rühellem)
2. illetve szidja a csapatot Rogton az elejen....
3. mert artyban ugat (ilyenre ugrok, bring a tank a minimum, de ha mergesebb vagyok akkor trollkodom hogy miatta kapok majd en arty tuzet, mert ha o nem lenne akkor a tuloldalon se lenne arty.... Igy o gyujti a credited, en meg szopok...)
3. mert ugy ugat hogy meg hulye is....

Addig senki effije nem erdekel amig nem kezd el ugatni....

Azt kell mondanom van némi igazság abban amiket írsz talán nem annyira sarkosan de az biztos, hogy vannak napok amikor egyszerûen botrányos agyhalottakkal sorsol össze a játék.
Mai nap eddig Wins/Battles 0/6 0%
Érzem, hogy nekem is szarul megy, nade ennyire?

Nem vagom mit ertesz ezustos elmeletem alatt....

Nem en beszelek felre, te OLVASTAD felre amit irtam :p

Nem kell mindig pavlovi modon ellenkxezes modba valtani, attol hogy bizonyos dolgokban nem ertunk egyet nem kell azonnal tagadni amit irok 😉

Elvesztettem a fonalat,az IS3 sebezhetetlenségénél!Konkretizáljátok ,hogy mivel lõtök rá!mert az egyik legjobb dmg szerzési lehetõség az IS8 al együtt!Gondolom T7-el vagy SP vel persze szembõl kemény az IS3,de egy T8-al simán T9-el meg fõleg szarrá lõhetõ!Franciával találkozok akármelyik 2-vel az említettek közül nem is célzok szinte zoom-nélkül küldöm õket!Az IS8 nál messzebbrõl azért célzom az orrát mert az kicsit pattogós,de közelrõl teljesen mindegy!NYílván ha csak a lapos feje teteje van kint akkor lepattan minden,de ha közel vagy SP-vel is lehet hitelni az IS-3 fejét ,van egy gyûrû szerû sáv és ha azt belövöd az sebzõdik!,
Hát õszintén szólva, néha tényleg olyan, mintha lenne szûrés, annyira ritkán látok cián-lila stb játékosokat. Persze inkább az a valószínû, hogy csak annyira magas a pirosak aránya, hogy... ennyi jut nekem a prokból. 😄

pedal to the metal...

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Igen, engem sem feltétlenül a gyõztes csata éltet, sokkal inkább az, hogy mennyit tudtam beletenni a meccsbe. A minap egy gyõztes kör után szitkozódtam, mert a csapatom úgy ledarálta Steppesen az ellent, hogy az AT-8-mal végig padlógázon rohantam utánuk, de célzásnál tovább nem jutottam, egyet sem tudtam lõni és már gyõztünk is. Hát az ilyen gyõzelem semmit nem ér egy kûzdõs-harcos vereséghez képest.
És ha már hibáztatni kell valakit egy rossz csata miatt, inkább magamat ekézem, hogy húdehüjjevótammámegint'... 😄

pedal to the metal...

Forolto
Ezzel nincs gond.Legyen egy olyan homokozó ahova az ilyenek kerülnek és kész,nagyobb sikerélmény is becsúszhat.

Anno sokat játszottam az APB-vel ott ilyen kasztok vannak,zöld,bronz,ezüst és arany,sõt ilyen szerverek is voltak.Szépen összesorsolta a zöldet a zöld ellen,az aranyat az arany ellen.Ha nem volt elég arany akkor 1 arany játékos ellen 2 ezüst ment és igy tovább,nem volt gond nem volt szidalmak,tudtuk hol állunk.Ilyen kellene ide is.

Gyakorló apaként pontosan tudom. De azt is, hogy teljesen más szempontok alapján mérlegel, mint egy felnõtt és a wotban is más vágja ki nála a biztit, mint nálam. Sõt nem is vágja ki. Kilép, ha nem tetszik neki és játszik mást. De legközelebb újra rákattint és megint játszik... 😊

pedal to the metal...

Forolto
A legszebb,mikor az ilyen 400-as beírja,hogy merre menjek...😄