World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez meg az egyik kedvencem tõle. 😊

Jakuza1
Hahaha, prove it. Meg mindig nem talalt, de erolkodj es meg mindig D betuvel kezdodik.

Jakuza1
Ezekszerint te kiprobaltad, hogy masnak is ajanlhgatod. Kosz, de kosz nem az olyan kislanyoknak hagyom, mint amilyen te vagy. 😛

Budapest20 a játékbeli nickneve, de letagadja. 😊

Csak azért kérdezem, mert kiváncsi vagyok, hogy egy ilyen szerencsétlen ember, akinek a legtöbb lövése 0dmg, valyon milyen statisztikával rendelkezik.
voivod32
Mindenképpen a T29-et!!!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

[/url][/img]
NA

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Na erre kíváncsi leszek, most mit talál ki. xD

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

LOL az elején be írtam hogy "érik a Halonen kitüntetés" és a végén meg is kaptam 😄

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

LOL az elején be írtam hogy "érik a Halonen kitüntetés" és a végén meg is kaptam 😄
http://mwreplays.com/replay/00WKHLNWSH5Q/

Valaki,akinek van egykis rálátása a az érintett kérdésben kérem segítsen ki 😊

Nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg:
T29 vagy IS-3

én ugy vettem észre mindegyiknek van elõnyös oldala
a t29 nek ahogy észrevettem szinte átlõhetetlen az elülsõ páncélja. De az IS-3 nak meg eszméletlen dinamikus és többször is lõ percenként..

Szóóval?😊
Jakuza neked a Barbie Online való

Mindenki hülye csak én nem!

505thZajcev[PT]
Olvasom, de nem ertem. Neked mi bajod van?

Jakuza mi az ingame neved?
Jakuza1
Mi kozod van ahhoz ki miert jatszik es miert kolt ra es kifejezett velemenye van?
Hiszen te a szavaiddal elve, kussolsz es elvezkedsz a jatekon.
Nem kell elolvasni ugyanugy nem kotelez erre senki, mint masokat a jatekra sem.

Raadasul meg valami, ha mar egyszer az egesz csapat hozzateszi a magaet a jatekhoz, akkor a vegen ne az dontse mar el a jatek vegkimenetelet, hogy a wargaming adja hozza a random fost a szar napokon, amikor a vegen nyerhetnel, de nem tudsz sebzot loni, mert mind penetration null damage.
Az is a csapaton mulik ugye ? Van aki nem fogadja el ezt es neked ezzel kell egyutt elned.

voivod32
Na! Csak rinyálnon kellett, mindjárt sikerült!

Így van!
A napi postok fele sajnos csak a sírás a nemlétezõ szopóág és a gyengébb játékosok miatt. Kíváncsi lennék, a WG miért kivételez egyes emberekkel... 😊Ha azt néznétek, ti mit tehettek a csapatért, gyõzelemért, nem pedig azt, hogy a csapat mit tesz értetek...
Általában ignorálom az ilyen hozzászólásokat, de most már tényleg kezd nagyon unalmas lenni.
Jakuza1
Hat a mar jo kategorias jatekosok xvm szerint a 52% wntol kezdodnek.

less than 600 = Beginner players (~ 10%)
600 - 900 = Players below average (~ 48%)
900-1200 = Average players (~ 32%)
1200-1500 = Good players (~ 8%)
1500-1800 = Great players (~ 1.9%)
more 1800 = Excellent (~ 0,1%)

A jatekosok tobbsege a jo atlag alatt van majdnem 90%-ban.

De meg mindig nem a wr miatt mondjuk csak ezt, hanem a rossz napkon torteno tul nagy random effekt tartalomra, ami befolyasolja az eredmenyesseget.

voivod32
Mi a büdös kurva anyjáért tesz állandóan 9-10 -esek közé ez a tetves szar? Délelõtt tíztõl képtelen vagyok ezt a kibaszott IS-3-at leduplázni!

Nevezd aminek akarod.

Wlanseraf, egyet magyarázz akkor meg: miért költesz erre a játékra, ha ennyire nyilvánvalóan utaznak rád és szopatnak a fehéroroszok?

Mindkettõtöknek: Azon kéne túllendülnötök, hogy egy csapat 15 playából áll. Ha nyersz akkor se TE nyersz hanem TI, ha vesztesz akkor se TE vesztesz hanem TI. Egyetlen egy olyan videót láttam idáig, amikor egy playa 15 killt csinált, de az se mind full hp-ról volt.

Van olyan, amikor semmi nem jön össze, te ezt megideologizálni komolytalan. Ráadásul állandóan ríttok, de valami miatt mégis rányomtok a csata gombra nap, mint nap. És ez a téma kb. hetente elõkerül, hetente végigmegy ugyanez, elõször érvek aztán meg személyeskedés. Ti is hetente szajkózzátok a negatívságot mégis NAPONTA JÁTSZOTOK EZZEL A SZARRAL.
Ha soloban játszol csak magadra számíthatsz, ha alapból 0-csapatba kerülsz, akkor sokszor esélytelen vagy.
Szakaszban hatványozottan emelkedik a wr, mert 3értelmes ember, nagyon sokat számít, csatákat lehet eldönteni. Nem sokat platoonoztam, pláne nem magas eff.-es játékosokkal, de szerintem itt már minimum 60%fölötti wr-t lehet tartani erõlködés nélkül.
Században (nem összetákolt menjünk együtt emberkék), akik jó játékosok, azok 80%fölötti wr-t produkálnak.
Most a kérdés az, hogy csak soloban érvényesül az a gyakran emlegetett belenyúlás? Nem furcsa, hogy minnél több jó képességû játékos játszik együtt, úgy emelkedik a wr, tehát jó csapattal lehet hozni a meccseket. Ilyenkor nincs szopóág? Nem szopat a random?

Jakuza1
Pont ezt irom, hogy ezeken a lecsokkent sikeru napokon, pont az alacsony tieru babuinok lovik rad ezeket a sebzeseket.
Mesz a t62A-val 50km-el es eppen kanyarodsz egy tereptargynal, raadasul a fele lovest eltakarja a terepviszony es megis a legtavolabbi arty beledlo egy telit a 0 effes bohoctol es mar erdekes modon a 6. fragjanal tart ilyen lovesekkel.
Na ezt mar nevezhetjuk sikerelmenynek a noob jatekosok szamara ? 😛

Pont ott írtam egy példát hogy ha azt a történtek elõtt le írom akkor 100-ból 100-an könnyesre röhögik magukat hogy ilyen nem történhet meg😄

Megtörtént.. én csak az kérdezném meg mitõl vagytok annyira biztosak abban hogy nincs ilyen? És pontosan amiatt lehetséges hogy a 85% babuint a játékban tartsák....

Jakuza1
Akkor ezt minek nevezzuk ? Terelesnek ?

patchaou
Tudom, hogy vannak csaták amikor semmi nem jön össze. Ezeket szerintem mindenki megtapasztalja. Nálam is volt olyan, hogy azon ment el egy cw hogy 11 lövésembõl 3 nullás volt 7 pedig mégcsak nem is talált, tökéletesen összeszûkült célkörrel (ráadásul szerver oldali...) IS-4-el. Mivel nem random csapattársakkal voltam senki nem noobozott, mert tudják hogy hogy játszom.
Ugyanakkor engem is dühít amikor a 800 effis szûkülés nélkül lövi belém a maximumot, holott nagy valószínûséggel fingja nincs hol kellene eltalálnia, Én meg nyomom a nullákat a gyenge pontokra.

Szerencsére a tartalék vga-m nem alkalmas a tankozásra úgyhogy egy ideje elkerülnek ezek a dolgok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem szájkaratézok neten, érvek meg nem hatnak rád.
Jakuza1
Barmi elofordulhat. Ugyanigy lehet az is, hogy nem letezik ilyen. De tul sokszor ismetlodnek ezek a veletlenek a "rossz napokon"
Mert az meg ertheto lenne, hogy oke nem tudsz nyerni, mert lamak vannak veled, de az hogy ilyenkor a 10-20%-rol felugrik a random faktor, iszonyu mennyisegure az mar kicsit mas nezopontbol vilagithatja meg ezeket a tortenesekert.

Persze az is elofordulhat, hogy csak az ezust bevetelt akarjak igy csokkenteni, de akar az is elofordulhat, hogy az anyagi bevetel szempontjabol teszik inkabb.

Mindenesetre, sokkal jobban erezne magat mindenki, ha ez a faktor kiesne a jatekbol, vagy merseklodne es nem lenne ekkora befolyasolo tenyezo.
Es ugye a wargaming az elejen bugnak irta le, majd mikor jottek a sebezheto modulok, a velemenyuk attl az idoponttol megvaltozott es featurekent kezdtek emlegetni, ami mar eleve kettossegre utal, igy nem csoda ha egyesek emiatt is furcsanak tartjak ezt a dolgot.

Jakuza1
Ez a kislanyos erved ? Fuss neki ujra.

patchaou
Ez már érthetõbb nézõpont. Mivel a játszani nem tudók lényegesen többen vannak és õk hozzák a nagy lóvét.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Köszönjük Emese!
Amíg nem lehetett legalul átmenni, addig is mindig végigszaladtam a töltés mellett és felspottoltam a túloldalon sunnyogókat a mittoménhányméteres szabály miatt az artyknak.
Jakuza1
Nem elveszi a kedvet, hanem kedvet ad a noob jatekosoknak, hogy erezzek, ok is tudnak gyozni.

Jakuza1
AZ meginkabb fura, hogy vannak olyan kretenek, akik csak a jatek pozitivumait tudjak feldolgozni, mintha mas nem is letezne.

patchaou
Én csak azt nem értem, hogy miérdeke származna abból a wg-nek attól, hogy ilyen módon elvegye a játékosok kedvét a játéktól.

Nem az a fura inkább, hogy pár embert leszámítva a lényeges többség kussol, játszik, fejlõdik és nem nyafog?
Van itt pár ember aki soha nem fogja hogy hmm lehet benne valami...
Elõbb befejeztem a 110E5/Bat párost sorozatban 12 winnel.. most még volt idõm beléptem most 2 vereség egymás után.. ennyi elég is mert látom a a fasz melyik végére kerültem megint

Én mostanában ha nagy szopóágban vagyok kilépek és késõbb vissza és láss csodát megint megtanulok játszani😄DDD

Hozzá tenném ezen lehet röhögni meg kurva biztosan ilyet állítani hogy nincs bele nyúlva, csak kérdezem én mire fel mitõl olyan biztos hogy nincs?
Valakinek eszébe jutott volna hogy a Forma 1-ben van olyan csapatfõnök aki versenyen neki küldi az egyik pilótáját a falnak hogy a másik nyerjen??? hmm?😄DDDDDDDDDDDDD

Jakuza1
Ugyanez a sorminta van nalam es a haverjaimnal is mint irtam es pont ezeken a napokon szaporodnak meg a penetration null damage shotok es az ellenfel oldalarol a tuzgyujtas, ammo hit es a lezeriranyitasu arty ballisztikus raketak etc

DE ez masok szerint nem veletlen csak a random.

Jakuza1
Ez a damage control max nalatok az oviban jon be.

Komolyan, néha tényleg azt hiszem, hogy mással játszik, aki szerint nincs semmilyen formába belenyúlva a játékba és a csaták kimenetelébe. Nem azt mondom, hogy fixen el van döntve a végeredmény, de egyik-másik oldal esélyein simán tudnak javítani vagy rontani...

Mai nap:
Délelõtt 8 meccsbõl 6 bukó, délután 3-ból 3. Oké, hogy nem ez lesz a nap vége, mert fogok még játszani, de ha itt most fognám, és abbahagynám, mert meguntam a szívatást, akkor bizony lenne 18%-os napi winrate-em.
Márpedig nyilvánvaló, hogy senki nem tudna egyénileg ennyire szarul játszani...

WN6 ratingem a napokban:
28-án: 2376
27-én: 1466
26-án: 2336
25-én: 1234

Most ez is mi már? Sorminta?! Egyik nap tudok játszani, másik nap meg azt se tudom, melyik a tank eleje? Teljesen életszerû...

Apró trükk amit a minap véletlenül "találtam" (aki ismerte annak jó 😊 ), de nem tûnik triviálisnak mivel az emberek rutinból kelnek át még mindíg a prokhorovkai töltésen csak az úton (zöld), illetve a pirossal jelölt helyen álldogáló TDk és artyk is mindig az utat célozzák 😊 Nem egyet sikerült már meglepni felülrõl/hátulról, a kék vonalat követve.

ui: gyanítom hogy északon ugyanígy mûködik a töltés, de ott még nem próbáltam.

voivod32
Az is? Lehet, de a Kometet nem tuggya ûbereeeeni! Me' az meg egy foshegy.

Na, ma már irtam egyszer, írom mégegyszer is, hogy már nem tudlak követni, biztos igy van.

Én IS3at továbbra is inkább a seggén próbálok lõni, mert az oldalát feleslegesnek tartom, ahogy írtad is, hiába célozgatsz profi módon leláncolt/kipányvázott IS3ra, nehezen nem fogod megölni oldalról. Spaced armot vagy 0 crit, nekem hótmindegy.

voivod32
At tudom rá mondani, hogy vegye be a töComet:<#kocsog>

Ez a Hellcat egy raklap fos.

Mindenki hülye csak én nem!

voivod32
Egy kis sírás!Nincs még egy tankom, amit úgy utálnék, mint a Cometet.

Jakuza1
Ugy jon ide, ahogy a spaced armor utan a magyarazat valtozas, hogy lancloves.
Nem nem donti el es nem mint a tovabbi magyarazatod, hog "atlagos-harci" tavolsagbol, mikozben a szituacuo 100 meteren belul volt jocskan.
Es meg mindig nem a lanc es nem a spaced armorban voltak a lyukak, ami felett nagyon el akarsz siklani.
De azert johet a tovabbi kifogaskereses, meghallgatlak, hiszen mindegy hiszed a sajat szavaiddal eleve mar ugy is el konyvelve , hogy {látens buzi vagy 😄)

Hogy jön ide a klán? Csak nem zsigerbõl akartál trollkodni a HUNSra? 😊

(mivel a "lánc közti helyeket írtad", az normál harci távolságból kb annyi hogy nagyjából a lánctalpat és a test közé céloznék aztán pray and spray, majd a random eldönti).

Jakuza1
Ki irta, hogy a lanctalpat kell celozni ? Ez valami klanos marhasag toletek ?

Jakuza1
Tevedes, en azt bizonygattam, hogy ket merkozes alatt a puha vajba lottem 10 penetration null damaget, a weak spotokba.
Es bizony latni a lyukakat az oldalan a tanknak ha belelosz, mint ahogy ott is voltak mind a t34 es mind a IS-3 eseteben, sebzes nelkul a 90es armorban es a t34 commander hatch-ben es a stat vegen a krit loveseket.