World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Es mi van amugy is ha az en effem rosszabb vagy jobb ? Semmi, arra csak ti izgultok"
Innentol kezdve barmikor irod le hogy annak a karinak mennyi az effje, targytalan.
Mint ahogy azt is, hogy teged nem erdekel mi a nick, de leirod 50szer mintha buntetest kaptal volna, hogy mit kell nekem tennem.
Nem ezt nekem nem kell tennem, ezt csak te szeretned.
Ugyanolyan mint amikor itt is erolkodtetek, hogy a Budapest20 az en nickem leirtam parszor, hogy nem, de ti tovabb erolkodtetek jo tard modjara, de hogy az enyem es kozben meg ott is kiderult, hogy nem az, hanem ti probalkoztatok akkor is.
No, száz szónak is egy a vége, tudod hogyan válhatsz hitelessé és hogyan zárhatod le ezt a témát egyszer és mindenkorra végérvényesen - addig budapest20 maradsz. Láttunk egy jól levezetett bizonyítást, te meg csak beszélsz a levegõbe.
Minden a te kezedben van, sok sikert, elfogyott a rád allokált idõm 😊
Felfogtad amit irtal akkor egyaltalan, az elozo iromanyodbol a sajat szavaidat ?, hogy "#223953" "hogy a srácnak nem is szar az effije, nem tudom mit szégyenli."
Nem veletlenul szoktad elvesziteni a fonalat, latom ezt.

Most nem mondod, hogy nem számit jobban annak a véleménye és gondolatai, aki jó abban amirõl beszél?
Amúgy meg, ez tipikusan a low effisek szövege (ugyan mit számít).
Es mi van amugy is ha az en effem rosszabb vagy jobb ? Semmi, arra csak ti izgultok.

Persze ez sem igy volt ugye ? Es mint mondtam erolkodhettek, de attol hogy valamelyik nickneveteket idelinkelitek, az meg nem lesz az enyem.
Olvasd el még1x, vedd észre a MÁR szót a mondatban. Egyszerûen azért, mert amióta szakesz itt a fórumon elmondta hogyan deritette ki a játékbeli nickedet, számomra tök evidens a budapest20. Nincs kiváncsiság, amit tudok az MÁR nem érdekel 😊
Nem véletlen nem posztolsz már csata utáni screenshotokat se hogy mekkora király vagy 😊
(TSes megbeszélés nem volt, a privát levelezésünk csak kettõnk közt történt.)
Tudni kell a baratunkrol, hogy a tsen kiokoskodtak, hogy ugy derittik ki a nevemet, hogy lammaer tard, elhiv jatszani platoonba. 😛
Ezekutan vicces amit leirsz, folegaz engem nem erdekel duma a legnagyobb parodia az egeszben. 😛
Addig mondhatsz bármi okosat, mindenkiben ott motoszkál a "miért bújkál ez a csávó" gondolat.... aztán mindenki mögéteszi az okokat, amelyek vagy igazak vagy nem.
Számomra annó szakesz módszere a kiderítésre igen meggyõzõ volt (azt tudom hogy az itteni budapest20 az nem te voltál), azt nehéz tromfolni azzal hogy te csak úgy mondod hogy de nem én vagyok 😊. Nincs szavahihetõséged, tehát mutatni kéne, nem mondani. Egy módon lehetne, de azt meg nem vállalod fel 😊
Amúgy is sok dolog érdekelne tõled (replayek pl amikor mesélsz valamirõl, érdekes lenne megnézni, ha más nem okulásul), de ez elõl is kibújsz, egy ideje már screenshotokat se nagyon posztolsz (gondolom a szakesz féle módszer kivédésére).
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Van még1 érv a T29 mellett - az egyedi játékmenete (hulldown) felüdülés vagy legalábbis változatosság lehet a sima tankos gameplayhoz képest, az IS3 meg semmi extra, csak egy jó T8 tank, a szabványos heavy játékmenettel 😊
Pedig ezzel is egyutt kell elniuk. Jo rohogni rajtuk, amikor ezt a vonalat eroltetik es hulyesegeket beszelnek a sajat accountjukrol 😛
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Természetesen nyertes kör.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Az uras frazisaid egy szigetszentmiklosi paraszt gondolkodasara vall.
ES a vicces az hogy el is hiszed magadnak, hogy en belinkeltem magamrol egy kepet, mikor viccesen egy nev nem volt semmilyen kepen es csak a tevkepzet ami alapjan vontatok parhuzamot es utan meg az is kiderult, hogy meg csak nem is magyar a jatekos. Ez is nem kicsit ciki.
gondolom cifu barátod(akivel budapest20 platoonozni szokott) is román, ezért szokott vele platoonozni mikor épp nem veled mi? 😄D LOL de átlátszó vagy te 😄
másrészrõl 100%, hogy te vagy, mivel saját magadat buktattad le egy csatádról készült képpel )))
bár miután itt szajkóztad, hogy te bizony unicum játékos vagy és magasról osztottad az észt, lehet én sem merném belinkelni az igazi profilom 😉 a 1200 effi meg amúgy elég jó, max csak annak fényében szar, hogy elõtte 1800+nak vallottad magad 😄
Csak jokat kacagok a butasagodon, de legalabb kideritetted a nagy semmit es megmondtad a frankot is mint a #223927-ben csak fingod nincs az egeszrol. 😛
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"©NH3CL| 2013. ápr. 23. 21:05 | privát | válasz | #222320
csoszi87 kért meg, hogy tolmácsoljam az alábbi üzenetét."
"Igen, én csináltam a Budapest20 felhasználót, de..."
Egyébként szerintem az IS-3 valamivel jobb, mert több helyzetben lehet használni. A T29 elég sebezhetõ ha nem tudod elrejteni a testét. Viszont ha top tanknak rak vele T7-ben eszméletlen. Az IS3-mat azért egy KT eléggé meg tudja szorongatni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Kifejlesztve:
M46 Patton jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 174690. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360