World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezeket honnan szeditek? Baromi jók!<#nevetes1><#vigyor1>
Szokott játszani, pár hete láttam az ellen csapatában egy csatában<#smile>
Jakuza1
Megegyszer, mert latom nehez a felfogokepesseged.

"Es mi van amugy is ha az en effem rosszabb vagy jobb ? Semmi, arra csak ti izgultok"

Innentol kezdve barmikor irod le hogy annak a karinak mennyi az effje, targytalan.
Mint ahogy azt is, hogy teged nem erdekel mi a nick, de leirod 50szer mintha buntetest kaptal volna, hogy mit kell nekem tennem.
Nem ezt nekem nem kell tennem, ezt csak te szeretned.
Ugyanolyan mint amikor itt is erolkodtetek, hogy a Budapest20 az en nickem leirtam parszor, hogy nem, de ti tovabb erolkodtetek jo tard modjara, de hogy az enyem es kozben meg ott is kiderult, hogy nem az, hanem ti probalkoztatok akkor is.

1200as effi nem rossz 😊

No, száz szónak is egy a vége, tudod hogyan válhatsz hitelessé és hogyan zárhatod le ezt a témát egyszer és mindenkorra végérvényesen - addig budapest20 maradsz. Láttunk egy jól levezetett bizonyítást, te meg csak beszélsz a levegõbe.

Minden a te kezedben van, sok sikert, elfogyott a rád allokált idõm 😊

Visszasírom Mátyáshunt. Õ legalább egyéniség.
Jakuza1
Ott a pont, a kislanyok nem viselik el, ha masnak mas a velemenye az altalunk beszeltdolgokrol es olyankor jon a tereles meg a handabanda.

Jakuza1
"Es mi van amugy is ha az en effem rosszabb vagy jobb ?"

Felfogtad amit irtal akkor egyaltalan, az elozo iromanyodbol a sajat szavaidat ?, hogy "#223953" "hogy a srácnak nem is szar az effije, nem tudom mit szégyenli."

Nem veletlenul szoktad elvesziteni a fonalat, latom ezt.

"Es mi van amugy is ha az en effem rosszabb vagy jobb ?"

Most nem mondod, hogy nem számit jobban annak a véleménye és gondolatai, aki jó abban amirõl beszél?

Amúgy meg, ez tipikusan a low effisek szövege (ugyan mit számít).

Jakuza1
Tudod te minek szol es meg mindig nem fogom elarulni, mert megmosolyogtat, ahogy frusztral titeket a tehetettlenseg. Vagy egyutt eltek vele, vagy ket naponta felhozzatok a marhasagot, mikozben annyira eroltetett, hogy titeket nem erdekel. 😛

Es mi van amugy is ha az en effem rosszabb vagy jobb ? Semmi, arra csak ti izgultok.

Hagyjátok már szegényt, nem tökmindegy mi a neve a játékban? Amiket ír abból úgyis mindenki le tudja szûrni, hogy mennyi köze van a játékhoz.
Érdekes a nagy sírás rívás alatt mégis értelmesebb beszélgetés folyt egészen addig míg meg nem jöttek bizonyos emberek.....

Tudod hogyan tudnád tisztázni. Addig csak szavakat olvasunk egy olyan embertõl, akinek nincs hitele. Ócsárolhatsz engem, kreténezhetsz meg tardolhatsz, NEM ez a módja a meggyõzésnek.

Rég jártam itt, de amint látom, semmi sem változott... <#eplus2>

Jakuza1
Mert nem az enyem te kreten, ennyire nehez meg mindig felfogni ?

A vicces az egészben az, hogy a srácnak nem is szar az effije, nem tudom mit szégyenli. Nem kiemelkedõ, de nem is rossz.

Jakuza1
Hat azokutan a privat uzeneted utan csak azt lehet tenni, amikor a nagy kleleplezo hadmuvelet nem jott ossze es orrverzesig eroltetted a nagybetus "DE EN NEM ARULOM EL A NICKNEVEDET" dumat. 😛
Persze ez sem igy volt ugye ? Es mint mondtam erolkodhettek, de attol hogy valamelyik nickneveteket idelinkelitek, az meg nem lesz az enyem.

ez pont olyan hülye mint kubukli, just ignore him.

Teljesen mindegy mert 2500 aranytallérért megváltoztathatod,akkor meg hiába keresnek,bár egy elég komoly kis nyomozással rukkolt annó elõ a "furkász"amit perdöntõnek hisznek <#nezze>
Légyszives ne tardolj jó, ettõl nem leszel nagyobb.

Olvasd el még1x, vedd észre a MÁR szót a mondatban. Egyszerûen azért, mert amióta szakesz itt a fórumon elmondta hogyan deritette ki a játékbeli nickedet, számomra tök evidens a budapest20. Nincs kiváncsiság, amit tudok az MÁR nem érdekel 😊
Nem véletlen nem posztolsz már csata utáni screenshotokat se hogy mekkora király vagy 😊

(TSes megbeszélés nem volt, a privát levelezésünk csak kettõnk közt történt.)

Jakuza1
A kivulalo. 😛 Ezen rohogtem ma a legnagyobbat.
Tudni kell a baratunkrol, hogy a tsen kiokoskodtak, hogy ugy derittik ki a nevemet, hogy lammaer tard, elhiv jatszani platoonba. 😛
Ezekutan vicces amit leirsz, folegaz engem nem erdekel duma a legnagyobb parodia az egeszben. 😛

Mint kívülálló az adott témában (már rég nem érdekel az ingame neved), azt tudod hogy akkor tudnál hitelessé válni, ha egyszer és mindenkorra tisztáznád ki vagy.

Addig mondhatsz bármi okosat, mindenkiben ott motoszkál a "miért bújkál ez a csávó" gondolat.... aztán mindenki mögéteszi az okokat, amelyek vagy igazak vagy nem.

Számomra annó szakesz módszere a kiderítésre igen meggyõzõ volt (azt tudom hogy az itteni budapest20 az nem te voltál), azt nehéz tromfolni azzal hogy te csak úgy mondod hogy de nem én vagyok 😊. Nincs szavahihetõséged, tehát mutatni kéne, nem mondani. Egy módon lehetne, de azt meg nem vállalod fel 😊

Amúgy is sok dolog érdekelne tõled (replayek pl amikor mesélsz valamirõl, érdekes lenne megnézni, ha más nem okulásul), de ez elõl is kibújsz, egy ideje már screenshotokat se nagyon posztolsz (gondolom a szakesz féle módszer kivédésére).

mintha itt nem rajtad nevetne mindenki <#nevetes1>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Pont volt annyi free, amibõl ráraktam a láncot, meg az ágyút. 😊 Erre spóroltam már nem is tudom mióta. A láncra elköltött XP-t szívesebben költöttem volna Leo A fejlesztésre, dehát ez van.
Elsõként a T29-et venném meg azon praktikus okból, hogy az T7s, tehát némileg valószínûleg jobban fogja hozni a creditet (emlékeim szerint az US heavyknek némiképp jobb volt a credit szorzója, pl a T32 igen jól hozott, persze ez még a nagy creditnerf elõtt volt), mig az IS3 T8as révén inkább pénznyelõbb. IGy a T29 grind jobban hozhatja a lét, igy szumma szummárum hamarabb lesz meg mindkét tank.

Van még1 érv a T29 mellett - az egyedi játékmenete (hulldown) felüdülés vagy legalábbis változatosság lehet a sima tankos gameplayhoz képest, az IS3 meg semmi extra, csak egy jó T8 tank, a szabványos heavy játékmenettel 😊

Rendben!
Jakuza1
Jah mert az en dolgom es ezzel egyutt kell elniuk, mint azzal a tudattal is, hogy igy probalkoznak mindig, amikor bebuknak a faszsagaikkal, mint a forumbol bannolt haverjukkal, aki beprobalkozott ezzel nickkel es nem tetszik nekik a szopoag elmelet.
Pedig ezzel is egyutt kell elniuk. Jo rohogni rajtuk, amikor ezt a vonalat eroltetik es hulyesegeket beszelnek a sajat accountjukrol 😛

JeffDunham
AT-7 -re sincs. Úúúúúúúgy de úgy besz@ptam vele... <#nevetes2>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
A mai csillagozásom csúcspontja. Kiosztott sebzés: 0
Természetesen nyertes kör.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nincs itt semmiféle titok. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Jakuza1
Persze-persze , mert amit te irsz, az a nagy bullshit kategoria, es bizony semmi koze nincs a valosaghoz.
Az uras frazisaid egy szigetszentmiklosi paraszt gondolkodasara vall.
ES a vicces az hogy el is hiszed magadnak, hogy en belinkeltem magamrol egy kepet, mikor viccesen egy nev nem volt semmilyen kepen es csak a tevkepzet ami alapjan vontatok parhuzamot es utan meg az is kiderult, hogy meg csak nem is magyar a jatekos. Ez is nem kicsit ciki.

jah meg igazán abbahagyhatnád már, hogy elkezdesz halandzsázni mindenféle idegen nyelveken, mikor csata közben rád köszönök 😄

gondolom cifu barátod(akivel budapest20 platoonozni szokott) is román, ezért szokott vele platoonozni mikor épp nem veled mi? 😄D LOL de átlátszó vagy te 😄

kár, hogy a legnagyobb érv amellett, hogy bizony te vagy Budapest20 az maga az SG-s accountod, aki nem meri itt fórumon bevállalni a saját nickjét. Már rég belinkelted volna az igazi profilod, ha nem te lennél Budapest20 😉 mivel pedig te vagy, így nincs más lehetõséged, mint szánalmas módon tagadni, tagadni és tagadni 😊
másrészrõl 100%, hogy te vagy, mivel saját magadat buktattad le egy csatádról készült képpel )))

bár miután itt szajkóztad, hogy te bizony unicum játékos vagy és magasról osztottad az észt, lehet én sem merném belinkelni az igazi profilom 😉 a 1200 effi meg amúgy elég jó, max csak annak fényében szar, hogy elõtte 1800+nak vallottad magad 😄

Eszem megáll, nincs terhelésnövelõ pattonra!
CSak azt nem értem,hogy egy ilyen semmit mondó dologban mint ez a játék,miért nem mondod meg a nevedet a csõcseléknek(nehogy azt hidd,hogy ezzel rá akarlak venni mert leszarom)csak fura,hogy annyira takargatod mintha számítana bármit is,vagy változtatna az életeden ,hogy megmondod nekik az ing nevedet!Annó nekem is nyomták a dumát,dehát én felnõtt egyik másik meg még ebben karrieristáskodik ahelyett ,hogy a csajokat vagy saját kéróra hajtana!NE VEGYE SENKI MAGÁRA,csak azért írom mert jakiza úgy rébuszoskodik mintha õ lenne Vitya és fél a lebukástól! NEVETSÉGES ez a titkolózás!
Jakuza1
Erolkodj meg mint az itteni Budapest20-al 😛
Csak jokat kacagok a butasagodon, de legalabb kideritetted a nagy semmit es megmondtad a frankot is mint a #223927-ben csak fingod nincs az egeszrol. 😛

mijki
Már megint kezditek...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem õ Budapest20, ugyanis Jakuza Wot-os nickneve D betûvel kezdõdik és 2400 effije van, és csak véletlenül van Budapest20-nak pont olyan tankja, pont annyi exp-je, mint neki. 😊

Jakuza1
Maki parade itt is bebuktatok a Budapest20 nevvel ?😛 Verciki nem veletlenul mondtam, hogy kiderul majd az igazsag es meg is lett az eredmenye a ban formajaban. Mar megint beegtel ezzel ?

"©NH3CL| 2013. ápr. 23. 21:05 | privát | válasz | #222320
csoszi87 kért meg, hogy tolmácsoljam az alábbi üzenetét."

"Igen, én csináltam a Budapest20 felhasználót, de..."

Végül is akkor nem rossz, besorolás szerint "jó" játékos. Ha nem lenne ilyen szerencsétlen, és a WG kevesebbet adna rá szopóálarcot, még epic is lehete.
Jakuza1
Jolanka hiaba is rinyalsz, masnak ugyanugy meglehet a velemenye errol mint neked. Hiaba rinyalsz,hiaba hasznalsz el ket karton pzst jo kislany modjara, attol a dolog meg letezik, meg ha mensesed melabus napjain ezzel nem tudsz megbirkozni akkor is.

Értem. Már nemcsak a WG fogott össze ellened, hanem a haverjaim is. Nehéz az élet. 😊

Mindkettõt. <#mf1>
Egyébként szerintem az IS-3 valamivel jobb, mert több helyzetben lehet használni. A T29 elég sebezhetõ ha nem tudod elrejteni a testét. Viszont ha top tanknak rak vele T7-ben eszméletlen. Az IS3-mat azért egy KT eléggé meg tudja szorongatni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Fuck yeah /reméljük/!

Kifejlesztve:
M46 Patton jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 174690. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Köszönjük Emese, ismét. Ezeket a hátrányokat te is élvezed, mikor az elõnyödre dönt a faktor. Hogy mi közöm van hozzá? Kb annyi, mint neked a döntési jogod, hogy játszol-e ezzel a játékkal vagy nem. Rinyálj csak, rípolj, picsogj, attól jobb lesz. (Te vagy Wlanseraf? Meg tudja õ magát védeni.) Változtass nick-nevet, EMOGIRL a neked megfelelõ.
Zsoltika 007
Egyébként én is érzem azt amit jakuza felvázolt. Sokszor igenis agyfaszt lehet kapni mikor a papír tank oldalába bele túrok e100-al derékszögben egy skúlót és 0 hites penetration. Fõleg hogy ezen az 1 lövésen múlott a kör..

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Jakuza1
Igen te bohoc, meg mindig nem veszed eszre, hogy azert az alneves trollkodasert a haverodat bannoltak es meg wall of text magyarazkodast is uzent massal ? 😄DD

Nézd meg még egyszer. 😊

Zsoltika 007
Ezen csak annyi látszik hogy kiütötte vki a másik hozzászólását.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360