World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
Peldaul innen,ha nem hasznalsz XVM-et.

Ha XVM-et hasznalsz, akkor peldaul az Aslain mod azt is tartalmazza.

Solten

Saor Alba

tomsolo
A banlistnek nem igazán örölünk, és folyamatos a törölgetés sem a legjobb ötlet - fõleg visszatérõ problémák esetén, mivel nem fogtok tudni mire hivatkozni.

Jelenleg Jakuzára panaszkodtok - viszont vagy 2-3 ember is folyamatosan eteti, ilyenkor vagy mindenkit kivágunk vagy senkit se.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

voivod32
Ez azért némi bölcsességre vall. Nem is vagy te olyan fafej.<#vigyor4>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hitlog??? Honnan lehet olyat rajzolni?

pedal to the metal...

Egy kis megerõsítés a magasabb szintû tankok sebzéséért + xp elméletre:

Annyi, hogy egy indiánpancserral harcolásztam meg lõttem egyet egy IS-3-ba

Nem volt rossz meccs, de azért annyira nem volt izgalmas, hogy lõszert váltsak, még véletlenül sem. 😊
Sajnos örökös háttértár kapacitási problémákkal küzdök, ezért nem kapcsoltam be a replay mentést...
A SU-122-44 kb 200 m-re állt tõlem és az oldalát mutatta nekem. Abba lõttem bele egyet és az lett a 90 HP. Pont a második lövésre készültem, kicsit elõrébb gurultam és céloztam, mikor kilõtt oldalról egy SP. Pár másodperc múlva pedig foglalással nyert a csapatunk.
Szóval a SU oldala produkált egy 107mm-s AP-val egy 90-es találatot... 😮

pedal to the metal...

Hát, azt azért csak észreveszi az ember ha lerammol vkit 😄

Én még gondolnék olyanra hogy egyidõben vki más is lõtte, és õ sebzett 70et, nem a kollégánk. Persze ha van hitlog, az mutatja.

Replay kéne, kiváncsi vagyok 😊

Meg bannolom azokat akiknek alacsony az effijük, meg azokat akik nem HUNS tagok, esetleg egyszer már beszóltak 😊. A végén majd pár ember marad csak, úgy meg uncsi lesz a fórum 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szpecnyaz légyszíves a notórius sírókat, panaszkodókat is bannold, én azt nagyon unom 😊
Igazából már unom hogy folyamatosan kapom a privát üzeneteket, amikben folyamatosan panaszkodnak egy pár emberre itt (persze jogosan). És mivel a szép szó nem használ, szükségem van valami komolyabb fegyelmezõ eszközre.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Esetleg lerammolhatta? Vagy a SU ment neki?
Az A-ra van tippem: Tier 6os tankkal öltél meg nálad 1 szinttel nagyobbat 100%-ról, valamint sebeztél egy másikba is (szintén T7es). Az alattad lévõ T28 sebzése ugyan több, de õ T8as, tehát legjobb esetben is csak magával egyszintûekbe lõtt. Vagy kisebbekbe 😊

A Wot Wiki szerint magasabb szintû tankok sebzéséért több XP jár, most úgy néz ki izelitõt kaptunk a nagyságrendbõl.

A B az igencsak rejtély, 100% tutibiztos hogy a harc hevében nem töltöttél be HE-t? Ha nem, akkor erre nincs ötletem, itt akkor vmi bugba ütköztél. Replay esetleg?

Ezzel a helyedben vigyáznék, sok ilyen példa volt a múltban. A modik nem szeretik, ha valaki ban listát használ, könnyû vele visszaélni. Szerintem hagyd rájuk a probléma kezelését, többek között ez a dolguk.
JeffDunham
Jacuzzi hiányozni fog. Hüpp hüpp hüpp hüpp.... <#rinya> <#rinya> <#rinya>

Na jó, kamuztam, bannold még ma este! <#taps> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Na, látom Budapest20 barátunk megint alkotott. Mivel egész nap nem voltam itt, az egészen átrágni nem fogom magam a törölgetéshez, szóval az most elmarad, de a további hozzászólások törölve lesznek.
Közben írtam a korábbi házigazdának, hogy õ hogy oldotta meg itt a bannolást. Ha én is megtudom a dolog módját, akkor valószínûleg ki lesznek dobálva az ilyen notórius rendbontók.

ST nagyobb pen, gyorsabb töltés, jobb depression, nagyobb top speed, nem ég szembõl, de 3.4 sec aim time, nem forog egy helyben.
Sokat emlegeted a bant, amit Csoszinak intéztél trollkodás miatt. Büszke vagy magadra, ugye? Az a probléma, hogy oldalakon keresztül a te trollkodásodat (persze a határokat csak feszegetve, de át nem lépve, ugye?) és az erre érkezett reakciókat lehet olvasni. Rohadtul unalmas. Nézzük csak, mennyire pártatlanok a modik.
JeffDunham
Zsebpénz, kocsikulcs, nyaralókulcs. <#mf1> <#eplus2>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Jakuza1
😛

JeffDunham
Ma reggel is egyet. Alig jött ki a feje. <#hehe> <#nevetes1> <#eplus2>

Namostakkor két kérdésem lenne az egybegyûltekhez...
A. Mit követtem el, hogy én kaptam a legtöbb Exp-t???? (A kitakart harcjármû egy IS-2 volt, 100%ról dogfightban 1v1-ben szedtem le.)
B. Hogy a viharban tudtam a SU-122-44be 107-es APval 90-et sebezni? <#fejvakaras>
[/url][/img]

[/url][/img]

[/url][/img]

pedal to the metal...

Nézelõdjetek, hátha elterelõdik a figyelmetek Budapest20-ról 😊

http://hu-hu.facebook.com/media/set/?set=a.364021856955877.91552.363960140295382&type=3
Én vagyok az Apád. 😊 phhh phhh phhh 😊
Nem tesz semmit <#wave>
Köszi a múltkori segítséget! Megoldódott hála neked!<#eljen>
Én meg bebizonyítom hogy jakuza nem lehet budapest20! Tudod miért? Akinek ilyen szövege van még biztos hogy nincs 20éves! Gyerekes módon viselkedik, és a megfogalmazása is egy max 15-18 év közötti személyre vall. Görcsösen ellenkezik mindenki véleményével aki ellent mond neki, ez igazából egy lázongó tinédzser tipikus viselkedése szerintem. Aki azt mondja neki hogy a tej fehér, õ már csak azért is azt állítja hogy szerinte inkább zöld! Ezzel nem akartam bántani jakuzát mert nem tett nekem semmi rosszat igazából! Ez az én magán véleményem!<#vigyor3> Bár a te állításaid is igen meg gyõzõek nem mondom!
Komolyan olyan szaftos téma ez a Budapest20/nem Budapest20, hogy egy hónapja érdemes lovagolni rajta?
Ha ennyire nincs érdemleges topik, akkor fejtse ki nekem valami szaki, hogy az E-75-öt vagy a SütI-t nehezebb szétszedni. Nincs az az isten hogy én még egyszer felmenjek T9-be, de azért elméleti síkon érdekel a dolog.
Jakuza1
Az csunya lett volna, ha egybol azt kerdezem, meg hogy es azota hany pasival voltal, mielott egyhez hozzamentel ? 😛PPP

Jakuza1
Es azota hany gyereket szultel ? 😛

JeffDunham
Nekem a lánykori nevem volt Budapest20! <#hehe>

Benéztem a fórumra, de kár volt...<#falbav>

Jakuza1
Valojaban en vagyok a Budapest18 is, es majd ezek a bohocok azt is bebizonyitjak. 😛

Mi mindannyian budapest20-ak vagyunk!
Nem! Valójában én vagyok Budapest20!

Ne spórolj az ékezetekkel te bohóc

Mindenki hülye csak én nem!

Jakuza1
Hat ezeken a szanalmas kamukon mar nem is mondok semmit. 😛

De a legjobb az volt, hogy mert beszelgettem itt massal a su-152-rol ( az az ag nalam kivan gyurva tier10-ig) es a gyereknek is van, akkor mar bizonyitott teny volt nalad, hogy o en vagyok, mint a banolt haverotok, akire szinten valtig erolkodtetek, hogy en vagyok aztan meg is bant kapott a haverotok aki keszitette, es ebben te voltal a legjobban kardoskodo. Megaszanalom volt az is es ez a kitalacio is es nevetni valo. 😛

<#nevetes1><#taps>
Kihagytam a "flame on"-t <#nevetes1>.
JeffDunham
Boszorkáááááááááány! <#taps>

Úgy hápog, mint egy kacsa, úgy is néz ki, mint egy kacsa. Na vajon mi az? 😊

Bevallom,hogy én vagyok Budapest20!
Sõt a 19-18 és 17-is!
Most már túlléphetnénk ezen?<#sniffles>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

ROMOTO
Budapest20 egy szar nick, ha még a statja is szar én is takargatnám <#idiota>
Azt mondta, hogy Cifu-val szokott platonoozni. -> Mutattunk egy visszajátszást, ahol éppen Cifu-val platoonozik Budapest20

Belinkelte 'x' napi eredményét. -> Budapest20 statisztikájában pont azok a tankok szerepelnek egytõl-egyik, még a prémiumok is.

Belinkelte a legjobb csatáját SP-vel. -> Budapest20-nak SP-vel pont annyi top expje volt, mint neki.

Mikor belinkelte az egyik eredményét, akkor rosszul húzta ki a nevét, ezért a 'p' betû alja kilógott.

Mindezek ellenére õ tagad, és azt állítja, hogy hülyék vagyunk. Biztosan neki van igaza. Neki higgyetek, ne a tényeknek, mert a TÉNYEK IS HAZUDNAK!

Látom megválogatod, hogy kivel állsz szóba. <#idiota>

E-100-al vitézkedik,de a "játékstílus" az stimmel<#nevetes1>!
voivod32
Aki azt állítja, hogy szakaszban növelhetõ az effi/wn6... annak igaza van. Alig volt vereségünk, és még a rinyálást is abba tudtam hagyni, mert nem volt mindenki ostoba a csapatban.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Én sajnos még akkoriban nem voltam a fórumon amikor itt matyashun élte fénykorát :-) Csak hallomásból ismerem! Egy nagy német vassal volt, asszem maus??? Beállt védeni a zászló mellé és vagy 6-an szét lõtték oldalról, hátulról ki honnan érte!<#hehe>
Tudom 😊
Gondolom jól megszórt titeket...és a tehetség is képbe jött ofc?<#nevetes1>