World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Míg te nem rendelkezel Löwe-vel és osztod az észt hogy nem volt nerfelve!!!
Nem tudom már jobban leírni neked ez milyen vicces😄DD
Az után ha van annyi benned nyilatkozzál mit is hallottál😄D
wot nick: PsychoTrooper
AMX 13 F3 AM artyról mondanátok véleményt? Gyõzelmi arány , pontosság, menyire vagytok/voltatok megelégedve vele stb.
Nekem olyan eszméletlenül borzasztóan hervasztóan fos hogy az hihetetlen, de ha másnak is hasonló tapasztalata van vele akkor nem izgatom fel magam rajta.
Tehát ahoz hogy át tudjam lõni ahoz kell legyen nekem a garázsban? valami baj van a fejecskédben.. én annyit nyilatkoztam hogy átlövöm mint a szart.. ehez azt hiszem pont az kell hogy mint ellenfél találkozzak vele...
Míg te......
most h en nyilatkozom egy tier8rol ami nincs, befoghatom nyugodtan, mert nem ertek hozza, hiszen nincs 😊)))
a planetwoto es a statisztikat csak peldanak hoztam fel, h mennyi szubjektiv az erzes.
2x volt kb mozgékonyabb mint most... sokkal jobban pattintotta a skulókat... agyúja fényévekre van attól mint volt😊 ez elég? vagy ez nem nerf hanem features meg történelmi hûség😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ott látod mennyit sebez a tankod?
Sajnos statisztikát nem lehet nézni mert az lövés/átlagsebzésben benne wannak a wargamin által bele rakott featuresek is...
De köszi hogy véleményt mondasz arról amirõl semmit nem tudsz😄 Ha emg nem érzed a prem tankokon a nerfet akkor nagyon fejlett érzékeid lehetnek😄DD
Soha nem volt ellenfele semelyik azonos tier-û tanknak.
Azt érezhetitek, hogy rontottak a MM besorolásán ha emlékeim jól csalnak aztán megszûnt a rendszeres pedotank.
lowem nincs, de nem hinnem h a tobbszazezer lowetulaj nem sirna folyot minden lehetseges forumon miatta.
van t34em, kv5, es type. egyiknel sem erzem a nagy nerfet.
az meg h mit erez az ember es mi a valosag, azt eleg megnezni a statisztikanal, pl planetwot. nem egyszer van, h az ember ugy erzi szarul ment azt megis masnap azt latja h a statisztika szerint megis jo nap volt.
Map: Pearl River
Date: 2013. április 30. 13:19:25
Vehicle: Type 59
Exp: 871 + Credits: 69 544
Achievements: : Top Gun
A végére elõkerült a WG minden cinkelt kártyája...4 goldamó(ennyi az össz készletem a typban) eltûnt a rohadt 200Hp-s Kv-4 oldalába,persze az meg kilõtt,de kiszedték...majd az utolsó két tankunkat egy szar kemper hummel tetû kilõtte amikor mentek cappelni...
Az, meg, hogy mivel lõsz minimumot megint csak nem tankspec hanem egy átlagos balance by WG.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Régebben egy stock T-54 szintjén volt, most inkább T-44.
Szóval nyolcas mednek még mindig jó, de nem az igazi.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Még annyi van Type-om....
Mindenki hülye csak én nem!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
de ez már jobb, jó kis trash... a másik már eléggé progresszív volt, na azt nem igazán szeretem
http://hu.wikipedia.org/wiki/Voivod
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mármint... epic ez a banda <#eljen>#eljen>

Ha az a néhány lepattanó+no dmg megjátszik átlépi a 100-at(ok nem tiszta haszonnak de jól mutatott volna)
Iron Maiden, Sabaton, Megadeth, Manowar, Pantera ..... stb