World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem😊 tehát te mint nagy szakértõje a Löwe típusú tanknak(anélkül hogy lenne) azt mondod hogy ugyan olyan mint megjelenése napján?

Jakuza1
Arcade tortenelmi huseg !!! 😛PPP

Vagy szánalmas😊) ezt te eldöntöd😊)

te vartal erveket, es aztan hirtelen budos amikor valamivel elo kene jonni. a szokas siras ennyi a nagy lowe nerf.

Nem de azt hiszem elég nagy különbség van hogy én rendelkezem a megjelenés napjától Löwe-vel 1000+ csatával!!

Míg te nem rendelkezel Löwe-vel és osztod az észt hogy nem volt nerfelve!!!

Nem tudom már jobban leírni neked ez milyen vicces😄DD

Te figyelj már büdös ez az erõlködés, gondolom a clánodban vannak Löwe tulajok akik akkor vették amikor 7500 gold volt! ezeket kérdezd meg jó😊)
Az után ha van annyi benned nyilatkozzál mit is hallottál😄D

köcsög arty <#idiota> <#mf1>

wot nick: PsychoTrooper

mert erre olyan szilard erveid vannak mint a hasrautes...
ahham. es az persze hiheto h a nagy lowe nerf csak neked tunt fel, es nem folyik minden forumon a hoborges, minden q&a-ban nem merul fel a kerdes ugye?
Várom az újabb elmebajnok hozzá szólást😊

Nem kicsit sántít és faszság amit mondasz😊))

Hello.

AMX 13 F3 AM artyról mondanátok véleményt? Gyõzelmi arány , pontosság, menyire vagytok/voltatok megelégedve vele stb.
Nekem olyan eszméletlenül borzasztóan hervasztóan fos hogy az hihetetlen, de ha másnak is hasonló tapasztalata van vele akkor nem izgatom fel magam rajta.
Értem😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tehát ahoz hogy át tudjam lõni ahoz kell legyen nekem a garázsban? valami baj van a fejecskédben.. én annyit nyilatkoztam hogy átlövöm mint a szart.. ehez azt hiszem pont az kell hogy mint ellenfél találkozzak vele...

Míg te......

mert igy mar ketten rendelkezuink itt szupererzekekkel 😊)
ertem, bar az azert erdekes mikor a kv5rol kellett nyilatkozni, te is fehemensen fikaztad, mert bar nincs azert meg siman szetlovod, ergo szar.

most h en nyilatkozom egy tier8rol ami nincs, befoghatom nyugodtan, mert nem ertek hozza, hiszen nincs 😊)))

a planetwoto es a statisztikat csak peldanak hoztam fel, h mennyi szubjektiv az erzes.

Hmm😊) kezdjük az elején van Löwe-d?😊 csak hogy ne szaladjunk megitn bele abba hogy arról beszélgetünk amirõl halvány fogalma nincs valakinek😊

2x volt kb mozgékonyabb mint most... sokkal jobban pattintotta a skulókat... agyúja fényévekre van attól mint volt😊 ez elég? vagy ez nem nerf hanem features meg történelmi hûség😄

Roger6
Most nem vagy szopóágon?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hogy jön ide a planetwot?
Ott látod mennyit sebez a tankod?
Sajnos statisztikát nem lehet nézni mert az lövés/átlagsebzésben benne wannak a wargamin által bele rakott featuresek is...

De köszi hogy véleményt mondasz arról amirõl semmit nem tudsz😄 Ha emg nem érzed a prem tankokon a nerfet akkor nagyon fejlett érzékeid lehetnek😄DD

Azt a szart minek kellett volna nerfelni?
Soha nem volt ellenfele semelyik azonos tier-û tanknak.
Azt érezhetitek, hogy rontottak a MM besorolásán ha emlékeim jól csalnak aztán megszûnt a rendszeres pedotank.

lowem nincs, de nem hinnem h a tobbszazezer lowetulaj nem sirna folyot minden lehetseges forumon miatta.

van t34em, kv5, es type. egyiknel sem erzem a nagy nerfet.

az meg h mit erez az ember es mi a valosag, azt eleg megnezni a statisztikanal, pl planetwot. nem egyszer van, h az ember ugy erzi szarul ment azt megis masnap azt latja h a statisztika szerint megis jo nap volt.
Defeat!
Map: Pearl River
Date: 2013. április 30. 13:19:25
Vehicle: Type 59
Exp: 871 + Credits: 69 544
Achievements: : Top Gun

A végére elõkerült a WG minden cinkelt kártyája...4 goldamó(ennyi az össz készletem a typban) eltûnt a rohadt 200Hp-s Kv-4 oldalába,persze az meg kilõtt,de kiszedték...majd az utolsó két tankunkat egy szar kemper hummel tetû kilõtte amikor mentek cappelni...
Van Löwe-d?😊)))))

jah jo. hasamracsaptam az jo erv 😊
És tuti nem nerfelték elõtte?😊)

Ja kössél már bele hogy a hasamra csaptam😊))))) van Löwe-d egyáltalán? akinek van az tudja hogy lõ mióta szarrá nerfelték😄

Már ne is haragudj de pont a type ami relatív jókora buff-ot kapott a megemelt pen és sebzés miatt.
Az, meg, hogy mivel lõsz minimumot megint csak nem tankspec hanem egy átlagos balance by WG.

igen, mert a 10bol 8x atlag alatt ad be, az komolynveheto mi? 😊) miert nem egybol 10bol 10x?
Mi meg a komoly érveidet😄

..dramatagozatos vegzoseink musorat lathatjuk..
De ez csak véletlen😄

Tono34
Mondhatnám a T34-et is. Sokszor az alsó részbe adja a sebzést.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Papiron igen, de lassabb a gép, lassabban szûkül a célkereszt.
Régebben egy stock T-54 szintjén volt, most inkább T-44.
Szóval nyolcas mednek még mindig jó, de nem az igazi.

😊) szeretnéd ha olyan lenne mint régen😄

A type csak buffot kapott 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gondolok itt ilyenekre hogy pl. a Löwe 10-bõl 8x minimum közelében sebez😊 mert a wg csodaengine ezt is tudja😄 náluk ez természetes hogyha feldobok egy pénzt akkor 10-bõl 8x fej lesz folyamatosan😄

Még annyi van Type-om....

Igen? érdekes szerinted egy ha nerfelnek valamit akkor nem hoz kevesebbet? vagy a Typot sem nerfelték mióta kijött?😄

Halgas inkább Tokio Hotelt

Mindenki hülye csak én nem!

voivod32
Én is a régebbieket szerettem, mert az volt az igazi, de az új lemezzel feltámadtak, visszajött az eredeti basszer, ká, hogy a gitáros meghalt, de az új gityós nagyon jó, a trasher Martyrból van.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

nem punk, inkább Elvis bespeedezve, hallgassál meg mást is tõlük

nah nem akarom tele offolni a fórumot 😊
de ez már jobb, jó kis trash... a másik már eléggé progresszív volt, na azt nem igazán szeretem
avagy WG: nem bug, ez feature 😛
voivod32
Maiden, Megadeth, Manowar nekem is régi nagy kedvencem, de az igazi mindent vivõ a Voivod. Az elõzõ klipen már nem az eredeti felállás volt látható, és Newsteed nem az igazán megfelelõ basszer hozzájuk, bármennyire jó is, és szeretem. A progresszivitásuk miatt szeretem õket, mert mindig más utakon járnak, mint a többiek, stílust teremtettek a zenéjükkel. Az igadi Voivod ez volt: A lemez 88-as tehát a hangzása nem a legvastagabb.http://www.youtube.com/watch?v=HCeWhLYBGXI&feature=youtube_gdata
http://hu.wikipedia.org/wiki/Voivod

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

I lvoe you so much <#wow1>
Mármint... epic ez a banda <#eljen>
Lehet a csíkos macska az evolóciója során immunitást szerzett a kónish-nyavajára<#nevetes1>
punk rock 😊 nem rossz, de annyira nem vagyok oda érte 😄
Játék közben a rockrádiót szoktam hallgatni, (http://rockradio1.mixstream.net/) egyébként hasonló az ízlésünk, bár mostanában a Volbeat nevû dán banda is a kedvenceim között van.

en tegnap pont ugyanigy jartam vele. mindent vitt a konikus meg a palya felerol is. 50mrol a sima tigrisrol viszot 4bol 4 lepattant, ugy hogy be sem volt forgatva.. fura..
Na izé:
Az enyém is farmol rendesen,majdnem 100-as kör prém nélkül,goldamó felhasználás nélklül,ez tegnap este volt:

Ha az a néhány lepattanó+no dmg megjátszik átlépi a 100-at(ok nem tiszta haszonnak de jól mutatott volna)
vovoid-ot nem szeretem.... imádom a metált, de csak a fasza jó minõségût!
Iron Maiden, Sabaton, Megadeth, Manowar, Pantera ..... stb