World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látom,h megint csak a szokásos 😄
ja és eddig ma csak 1 vereségem volt és vagy 12 win 😄
wot eu fórumon találtam ...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Új acc-hoz van pár bónusz kódom, ad kis aranyat, pár nap prémet. Ha valakainek van ismerõse, aki belépne a játékba, szívesen odaadom. Írjon privit és küldöm a kódot. Akik kereskedni szeretnének vele, kérem kíméljenek 1000 aranyat és 3 nap prémet ad.
Ez a hihetetlen mennyiségû ember aki vagy nem szól hozzá a topichoz vagy alreg😊))
Vagy van olyan kitétel hogy ha valaki sír egy játéktopicban a játékhoz hozzá szólva és nem káromkodva(arról nem tehetek ha valaki fegyver nélkül megy a háborúba) azt lehet bannolni?
De innentõl kezdve én is írok neked majd azokról a hunsos trollkodásokról amik itt mennek.. ami flame keltõ, trollkodás másik topiclakó lekezelése.. ha letiltasz majd a moderátor topickba😊
Ja és még az én barátaim is tudnak neked irkálni mi nem tetszik nekik...
Szóval ez egy kétélû fegyver😊

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
drasztikus lépést kellett tennem a gyõzelem érdekében 😊
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Victory!
Battle Achievements: Scout <#ravasz1>#ravasz1>
(errõl miért nem tudtam, tuti dobogós lennék a kipödört szemöldökömmel)
http://444.hu/2013/04/30/szepsegversenyt-rendeznek-a-magyar-wot-osok/
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ezt a linket kaptam a wot-tol...elvileg megint lehet kapni 300 Goldot ingyen
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Foleg mikozben mindig azt irod, na megyek mert megint jon a rinya.
Mikozben az a komment is egy nagy rinya. 😛
Ez most itt jó példa volt rá, még Löwéje sincs de megpróbál trollkodni ez már azért kurva vicces volt😄 és én sírok.. azt nem tudja megmutatni hol de én sírok😄DDD
Annyit írtam hogy minden prem tankot elõbb utóbb le nerfelik mint a Löwe-t....
Nem tudom ebben a mondatban felfedezni a sírást😄DDD
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"nem látod hogy sírás megy minek vagy még itt?😊" egy kérdéssel küldtelek el innen plusz egy smileyel???
Én vagyok a gyökér.... no comment....
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Nagyjából ugyanazt tudja, mint az elõdje (nálam legalábbis) csak majdnem duplája az átlagsebzés körönként... nekem bejön, mint arty, eltekintve attól, hogy féreg artyk! 😄
pedal to the metal...
+ nem látod hogy sírás megy minek vagy még itt?😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De azert az a 191 elvitte a primet. Bar azt hiszem ez valami bug volt, mint ahogy a 320-as agyu gold ammoval lott allando 81 sebzese.
Fura mert amikor vettem(ami nem most volt)még 7500 gold volt és érdekes módon elég jól pattogott t8-as szinten,most ha t6-b6 dobálna be akkor pattogna annyira.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Erre jöttél te hogy azt soha nem nerfelték(még mindig úgy hogy nincs)😄DDDD
Sõt azért mondhatod ezt mert én is nyilatkoztam arról hogyan lövöm át a KV-5-õt.....