World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csõ Wlan!
látom,h megint csak a szokásos 😄

Jakuza1
Itt az ideje uj hazigazda utan nezni. 😛

na ez az MM totál hülye ma... most meg T-34-el tett be egyedüli tier5nek kicsik ellen XD az eredmény ajándék Top gun + Patrol duty <#hehe>

ja és eddig ma csak 1 vereségem volt és vagy 12 win 😄
Nesu
Szerintem a garázs mód teszi ...
wot eu fórumon találtam ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

kerla
Sziasztok!

Új acc-hoz van pár bónusz kódom, ad kis aranyat, pár nap prémet. Ha valakainek van ismerõse, aki belépne a játékba, szívesen odaadom. Írjon privit és küldöm a kódot. Akik kereskedni szeretnének vele, kérem kíméljenek 1000 aranyat és 3 nap prémet ad.

Juj most berosáltam, mégis megkérdezném milyen alapon szeretnének bannolni?😊)))

Ez a hihetetlen mennyiségû ember aki vagy nem szól hozzá a topichoz vagy alreg😊))
Vagy van olyan kitétel hogy ha valaki sír egy játéktopicban a játékhoz hozzá szólva és nem káromkodva(arról nem tehetek ha valaki fegyver nélkül megy a háborúba) azt lehet bannolni?

De innentõl kezdve én is írok neked majd azokról a hunsos trollkodásokról amik itt mennek.. ami flame keltõ, trollkodás másik topiclakó lekezelése.. ha letiltasz majd a moderátor topickba😊
Ja és még az én barátaim is tudnak neked irkálni mi nem tetszik nekik...

Szóval ez egy kétélû fegyver😊

Nesu
<#eplus2><#vigyor><#nezze><#vigyor><#eplus2>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Én nem tudtam, hogy R3nton csaj, azt se, hogy babát vár. Van még itt olyan aki nõ (valóban nõ nem pedig látens, nõiszerepet kedvelõ)??
ezt a buzi MM-et figyeljétek 😄

drasztikus lépést kellett tennem a gyõzelem érdekében 😊
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Victory!
Battle Achievements: Scout <#ravasz1>
Hehe, még fennvan R3nton is 😊

(errõl miért nem tudtam, tuti dobogós lennék a kipödört szemöldökömmel)

Neked meg mitõl vannak ledér csajok az eredmény kijelzõn?

😊

http://444.hu/2013/04/30/szepsegversenyt-rendeznek-a-magyar-wot-osok/
Viszont a topikban meg április 19-el van a bejelentés. WTF, szivatnak anyám, stop? 😊

:rdekes, mert tegnapi dátummal van kirakva.

Lehet hogy megint jöttek a törökök?

Érdekes, pont Te gúnyolódsz ezen, akire a legtöbb "bannold már ki Wlanserafot" kezdetû privit kapom Jakuza után 😊. Most már igazán elkezdhetnél viselkedni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Képkezelõre légyszi a képet... elég... irritáló ez ahova te tetted.
Hallottad már,hogy elestünk Mohácsnál?<#eplus2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Szerintem nem rossz, gratulálok hozzá! Kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy milyen mod változtatja meg a medálok kinézetét a játékban? Melyiket használod?

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Nesu
Azért elég gyengécske ...

https://support.worldoftanks.eu/News/NewsItem/View/184/special-change-your-password-and-get-300-gold

Ezt a linket kaptam a wot-tol...elvileg megint lehet kapni 300 Goldot ingyen
voivod32
Holnap még jobb lesz, mert ünnep lesz és zárva lesznek az óvodák.😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

"Foleg mikozben mindig azt irod, na megyek mert megint jon a rinya." pontosan emiatt írtam😊 nem volt offense ennyi pont..

Roger6
Veled nem fogok leállni veszekedni, de kb mindenre rá lehet húzni, hogy rinya. Hiszen ha valaki a nem tetszését fejezi ki, vagy máshogy gondolkodik - rinyának titulálják. Mint te most az én hsz-emet. Pont, téma lezárva.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jakuza1
Azert az altalad irt gyoker es a "nem látod hogy sírás megy minek vagy még itt?😊" van egy kis kulonbseg nem gondolod ?
Foleg mikozben mindig azt irod, na megyek mert megint jon a rinya.
Mikozben az a komment is egy nagy rinya. 😛

Semmi gond délután jön haza szakesz az óvodából😊)) És majd berak egy képet meg jól megmondja Yakuzának hogy õ budapest20 és onnantól kontrázik a huns... és az tök jó és izgalmas lesz meg ontopic😊))

Ezen csak azt lehet😊

Óóóó itt az a lényeg ki írja a hozzá szólást nem az hogy mit..

Ez most itt jó példa volt rá, még Löwéje sincs de megpróbál trollkodni ez már azért kurva vicces volt😄 és én sírok.. azt nem tudja megmutatni hol de én sírok😄DDD
Annyit írtam hogy minden prem tankot elõbb utóbb le nerfelik mint a Löwe-t....

Nem tudom ebben a mondatban felfedezni a sírást😄DDD

Roger6
Ennyi, rohadjak meg, elröhögtem magam. <#nyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

voivod32
Basszátok meg, de unalmas ez tényleg. Még jó, hogy én már leszoktam róla😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ugye te tök hülye vagy egyébként😄DDD

Roger6
Akkor parancsolj, ahogy te szerinted helyes: mekkora gyökér vagy 😊)) --> na, így akkor okés? Én is tettem smiley-t.

Látom értelmezési problémád van erõsen...

"nem látod hogy sírás megy minek vagy még itt?😊" egy kérdéssel küldtelek el innen plusz egy smileyel???

Én vagyok a gyökér.... no comment....

We want csoszi87 back!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Roger6
Remélem õ érti a viccet

Jakuza1
*teoretikusan

Jakuza1
Az elkuldest toretikusan irta, mert itt altalaban a nagy nyajon kivul masnak, nem lehet ellentetes velemenye. 😛 Nem erted a viccet.

Akkor izgasd magad nyugodtan, egyáltalán nem fos... 😊
Nagyjából ugyanazt tudja, mint az elõdje (nálam legalábbis) csak majdnem duplája az átlagsebzés körönként... nekem bejön, mint arty, eltekintve attól, hogy féreg artyk! 😄

pedal to the metal...

Roger6
Én hallgatom az érveket, ki vagy te itt, hogy elküldj? Szóltam egy szót ellene vagy mellette? Mekkora egy gyökér vagy...

Este majd beszélgessél azért a barikkal....😄

Gondolom neked is van😄DDDDDDDDDDDDDD
+ nem látod hogy sírás megy minek vagy még itt?😊

Zsoltika 007
Nekem is érezhetõen kevesebbet sebez. Azért azt észre veszi az ember ha grindel vele minden nap. Csak azért nem anyáztam mert legalább a lét hozza. És ezért tartom. De tényleg jobban oda kell magad tenni hogy ugyanannyit teljesíts vele mint nerf elõtt. Ennyi!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Jakuza1
Na es milyen 191-et loni egy 320-as agyuval AP-val, ami elmeletileg lehetettlen lenne es ugy megy el a merkozes, mert igy 17hp-ja marad az ellenfelnek ? Azt hittem befonom a szemoldokom. Na jo nem panaszkodhatom, mert ahhoz kepest, hogy nem lehet sokak szerint 400-at loni vele, nekem rengetegszer sikerul.
De azert az a 191 elvitte a primet. Bar azt hiszem ez valami bug volt, mint ahogy a 320-as agyu gold ammoval lott allando 81 sebzese.

Amit mostanság észre vettem hogy T6-os tankok gyújtanak ki elõröl és lövik át a tornyomat szintén elõröl hajszál pontosan a test és a löveg között.
Fura mert amikor vettem(ami nem most volt)még 7500 gold volt és érdekes módon elég jól pattogott t8-as szinten,most ha t6-b6 dobálna be akkor pattogna annyira.
Roger6
Én már hiszek is neked, ennél meggyõzõbb érv nem kell. <#hehe>

Zsoltika 007
Pedig nerfelték..

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Múltkor csináltam videót hogy 400 lõttem vele😄

Jé milyen érdekes egy Löwe tulaj...😊

Egyébként még annyit elárulok hogy én nem tudom hol sírtam a Löwe nerf miatt😄DDDDDD Mert én példaként hoztam fel mint hogy a prem jármûveket le nerfelik egy idõ után..

Erre jöttél te hogy azt soha nem nerfelték(még mindig úgy hogy nincs)😄DDDD
Sõt azért mondhatod ezt mert én is nyilatkoztam arról hogyan lövöm át a KV-5-õt.....

Löwe 320-as alfával rendelkezik,90%-ban 280-300 között sebzek,kivéve húsvétkor,mert akkor 2x is lõttem 400-at vele 😄