World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mindenki tisztába van vele hogy ökörséget beszél de én trollkodok😊
De persze elõtte bekostoltam kis hunsos brigádot... és mily érdekes én trollkodok és sírok😊) Lexlutor is bari??
Érted mi a probléma nem a bariknak van ez a topik!!!!
"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Még egyszer hogy átmenjen nem a barátidnak és klántársainak van ez a topic...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Persze van aki ezt megérti, meg van aki nekiáll hisztizni.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Big and Heavy
From Wednesday 1st May 07:10 until Wednesday 15th May 07:00 CEST (GMT+2), this first edition of the Big and Heavy special will give you:
30% discount and 30% increased credits on the following Soviet heavy tanks:
Tier VIII IS-3
Tier IX IS-8
Tier X IS-7
"Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. "
Bizonygasd csak továbbra is...😊
"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. "
Itt is vmi ilyesmi lesz, sok csávó megveszi a Tier9-10et, megy kipróbálni, a high tier artik meg ott tolonganak majd hogy kiextraktálják belõlük a HPt - XPre meg creditre konvertálva 😊
De mondom mostantól írok neked majd hogy nekem mi nem tetszik...
még hogy nem basztatták a Lõwét.Már lassan nagyobb mint a maus és csigább mint a T95 td.
Nem sírtam felhoztam példának aztán itt hazudozott valaki amit természetesen nem vállalt, rá adásnak kiderült hogy úgy hazudozik hogy mégcsak azt sem tudja mi helyzet😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ebben viszont az az érdekes hogy neked írtam és ebõl indult szóval milyen Löwe nerfen sírtam én??? Te trollkodtál diegho nagy beszólására és erre írtam én... errõé ennyit...
Expect some carefully chosen Tier VIII, IX and X vehicles to feature in this event.
Valamint ebbõl még lesz a hónap végén még egy darab special Big an Heavy 2 néven. Lehet csak azon lesznek T9 T10 heavy-k akcióban, de aki akar high tier heavyt venni az várjon vele még😊.
Mellesleg nem terveztek mostanában sg századot?
Másrészt, nem igazán vágom mi ez a HUNS-os trollkodás, mutass már egy pár ilyet.
Pedig tegnap is ez volt... azt is alá írom hogy sok ember szemét csípem😊)) csak mint mondtam fegyver nélkül vannak a háborúban😊
De az a vicces hogy én a WOT-ról sírok azt boncolgatom... míg más simán trollkodik.. de az nem baj😊