World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az mióta hergelés hogy szólok neki hogy viselkedjen? Ha már egyszer házi gazda vagyok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mivel hergeltem az embereket??? Mert már ez érdekes hogy mért nem arra a trollra szólsz rá aki úgy vitatkozik egy tankról hogy nincs neki.. de 30 hozzá szóláson keresztül mondja a magáét...
Mindenki tisztába van vele hogy ökörséget beszél de én trollkodok😊
De persze elõtte bekostoltam kis hunsos brigádot... és mily érdekes én trollkodok és sírok😊) Lexlutor is bari??
Érted mi a probléma nem a bariknak van ez a topik!!!!

"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Még egyszer hogy átmenjen nem a barátidnak és klántársainak van ez a topic...

Ezt láttátok már?

Hát izé...nem is tudom hogy kommentáljam ezt.

Jakuza1
Es te miert hergeled ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De az teged ugye nem zavar, hogy mar 1,5 oldalon keresztul trollkodsz es flamelsz ? Legalabb a kettos mercet ne alkalmaznad, pont ezert gondolkodott el egy modi, hogy megvonja toled a hazigazdajogot.

Habár ha azt nézzük, hogy a WG szülinapja alkalmából van akkor a második fordulóban meg a második ruszki heavy ág lesz, de aztán kitudja.

Nekem jobban mûködött, mint a sokat dicsért Hummel. Pontos és jókat is sebez a szintjén. Ezek után nagyon vártam a 155 50-et, de rég csalódtam ekkorát tankban. Katasztrófa, akkora, hogy el is adtam és nem is vettem meg az utódját. Hihetetlen pontatlan és mindig T10 csatába teszi, ahonnan pattogok az IS-7-rõl és E-100-ról. Vége az artyzásnak, csak GW Panther maradt meg, azzal még szerzek valahogy egy Tank Ászt aztán annyi.

De bakker, ezek közül pont nem kell 1 se 😞, nem hogy az IS4 kapott volna kedvezményt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

a 3.-4. héten meg a németek mi? 😊
Hergeled az embereket, rád szólok hogy viselkedj, aztán még én vagyok a szemét. Mellesleg mutasd azokat az eseteket, amikor indokolatlanul nekiálltam törölgetni. Általában szólok elõtte hogy fejezzék be a flamet.
Persze van aki ezt megérti, meg van aki nekiáll hisztizni.

Majd a második fordulóban meg a nem oroszok lesznek.

Wargaming celebrates its 15th anniversary this year!

Zegi Norbi HUN
Persze megint a fos orosz tankok...

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Jakuza1
2 heten keresztul ? Mi tortent a wargaminggal ? 😛

Itt is van a special:

Big and Heavy

From Wednesday 1st May 07:10 until Wednesday 15th May 07:00 CEST (GMT+2), this first edition of the Big and Heavy special will give you:

30% discount and 30% increased credits on the following Soviet heavy tanks:

Tier VIII IS-3
Tier IX IS-8
Tier X IS-7

Igen?😊)) amit az elõbb írtál már az indoklás része... elég érdekes emberke vagy én értem a betyárbecsületet de annak is van határa vagy ha nem tudsz pártatlan lenni nem kell házigazdának lenni..

Hát tedd azt nyugodtan. Aztán remélem újra meg leszel jutalmazva 1 hónap bannal.

Persze én csináltam😄

Semmi gond én meg mindegyiket jelenteni fogom a moderátor topicban!

"Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. "

Bizonygasd csak továbbra is...😊

Jakuza1
Jo duma, hogy ti azert trollkodhattok, mert en nem irom le mi a jatekbeli nevem, ami ugyebar nem kotelezo es a hazigazda egyutt trollkodik veletek.

Tegnap én adtam a szikrát. De tûz nem lesz, ha nincs éghetõ anyag. Azt pedig Jakuza szolgáltatja azzal, hogy nem vállalja ingame nevét. Szakesz csak egy kis olajat öntött a száraz fára.
Hát ez már no comment. Maradunk annyiban, hogy ha ezentúl nem bírsz magaddal, akkor azonnal törlöm a kommentjeidet és nem figyelmeztetlek, mert úgy látszik felesleges.

Én nem tudom mi van de ebben a 8.5 ben VIII-IXben is egy két lövés vagyok heavyben a szemét kö...g artyknak. Rittig. Valami borzalom hogy mennyire utálom õket....és még nem is ittam...Lehet az a baj. Félek részegen belefeccölném a free xp valami rohadt artyba. Magamhoz térve kénytelen lennék levágni a jobb mutatóujjamat...😊
Hát én szeretnék,egy Tier 8 tankot venni,de jelenleg iszonyatosan le vagyok égve,van kb 100 ezer lóvém.És mivel sok T7-8-9 tankom van amit le kell duplázni,így ez a pénz nem is nagyon szaporodik,mert mire leduplázom a kötelezõket el is meg a kedvem a játéktól.<#rolleyes>

wlan
ez ismerõs!? 😄
400

Ezt még belinkelem aztán mára nem leszek lehet budapest20ni.....álá huns...

"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. "

De egyébként ennyi a lényeg hogy egyes szám vagy többes szám??? Vagy szakeszkára nem szólhatsz rá mert nem kapsz goldot?😄DDDDDDDD

Jakuza1

Természetesen ez teljesen jól hangzik egy hunsos szájából😄DDDDDDDDDD Azért már amikor beszavaztak házigazdának a haverok ezt akkor is sejthetõ volt😊)

Hehe, én is úgy képzelem mint múltkor a nagy TD eventet, ahol a TDk ára 30%al csökkent, viszont az artik kaptak 50% credit bevételt 😊

Itt is vmi ilyesmi lesz, sok csávó megveszi a Tier9-10et, megy kipróbálni, a high tier artik meg ott tolonganak majd hogy kiextraktálják belõlük a HPt - XPre meg creditre konvertálva 😊

Akkor átfogalmazom hunsos/volthunsos megfelel...

Magyar WoT szépségverseny ájájáááj😄
Az event munkacíme: High tier arties hungry, feed them!
szakesz huns tag? tegnap azon kívül mit szolt hozzá a topichoz hogy beindította meg még kétszer rádobott a tûzre, és máris budapest20 flamewars ment megint..engem meg ez zavar mert fikarcnyi köze nincs a wothoz... a körbe tartozok meg kontráztak.. pfff.. biztos átsiklottál felette😊)

De mondom mostantól írok neked majd hogy nekem mi nem tetszik...

Na, és ki volt abból HUNS tag? Én egyedül Szakeszt láttam, szóval nem igazán állja meg a helyét a többes szám 😊.

Szabó doki ma rendel délután és ha tud,kérjen idõpontot. Sürgõsen vizsgáltassa ki magát!
még hogy nem basztatták a Lõwét.Már lassan nagyobb mint a maus és csigább mint a T95 td.

A HUNS-os dologra írjál már valamit, mert tényleg kíváncsi vagyok 😊.

Jaj ne legyen már ennyire rövid az emlékezeted😊) tegnap este? megint a budapest20 téma.. én leszarom de szerintem semennyire sem tartozik a topichoz... de ahogy látom szerinted igen.... lehet hogy mégsem vagy annyira alkalmas te erre a feladatra😊

Hehe el is olvastad? Mert én sírtam itt látszik hogy nem olvastad el? akkor milyen jogon ítélkezel?

Nem sírtam felhoztam példának aztán itt hazudozott valaki amit természetesen nem vállalt, rá adásnak kiderült hogy úgy hazudozik hogy mégcsak azt sem tudja mi helyzet😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ebben viszont az az érdekes hogy neked írtam és ebõl indult szóval milyen Löwe nerfen sírtam én??? Te trollkodtál diegho nagy beszólására és erre írtam én... errõé ennyit...

Kint van már a májusi naptár és holnaptól kezdõdik egy heavy tankokkal kapcsolatos special. A leírásában találtam egy fontos mondatot.

Expect some carefully chosen Tier VIII, IX and X vehicles to feature in this event.

Valamint ebbõl még lesz a hónap végén még egy darab special Big an Heavy 2 néven. Lehet csak azon lesznek T9 T10 heavy-k akcióban, de aki akar high tier heavyt venni az várjon vele még😊.

Legtöbb MMO tele van buzikkal akik nõnek adják ki magukat.
Mellesleg nem terveztek mostanában sg századot?

Ma itt valaki azt mondta hogy a Löwe-t nem nerfelték mióta kiadta a WG😊)) errõl mondhatnál valamit😊

Érdekes, mégis rád panaszkodnak az emberek, szóval csak van valami abban amit mondtam 😊. Elég megnézni azt a hisztit amit a Löwe nerf miatt vágtál.
Másrészt, nem igazán vágom mi ez a HUNS-os trollkodás, mutass már egy pár ilyet.

Látens van egy pár amúgy még 😊

Hehe, csak marháskodtam, nem hinném hogy õ a mi R3ntonunk.... 😊

Tudnál adni linket?

van,de minek

Régi LS-es TS-re nem szoktál jönni? Mostanában vagyok😊

Don quijote jaja😊)) Peti megragadnám az alkalmat van Löwe-d?😊)))

Nekem semmi bajom vele, ez is csak azért jött mert sértette a hunsos önérzetét.. megértem csak valahogy ezt el kéne választani😊

Pedig tegnap is ez volt... azt is alá írom hogy sok ember szemét csípem😊)) csak mint mondtam fegyver nélkül vannak a háborúban😊
De az a vicces hogy én a WOT-ról sírok azt boncolgatom... míg más simán trollkodik.. de az nem baj😊