World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csaxolok.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Léptem is mert áldozat leszek megint. Hagyom kapirgálni a kakast.
Mar megint a leugattal szoveg egy hazigazdatol.
Én valami ûrlény lehetek ha elfogadom más véleményét és nem akarok mindenkit magamévá formálni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De legalább a szokásos rendet betartanátok:
Hétfõ: kurva artysták
Kedd: csíter TD-k
Szerda: szarszemétWG bekapcsolta a szopóágat
Csütörtök: Master vs Wlanseraf csörte, esetelg buzi MM
Péntek: szar a MM és Wlan troll mode on
Szombat-Vasárnap: ellepték a játékot a zagyhalottak, foxbat megy a heti almapáleszért
Random nap: foxbat részegen randalírozik a játékban és a fórumon
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
És én sírok... meg trollkodok... a kedves házigazda szerint.. erre meg te írod hogy itt az van leugatva aki baromságokat beszél😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Megjegyzem, hogy akkor is töröltem volna ha éppen valami másik magyar klán tagjait jöttél volna be oltani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem, nem az volt a lenyege, hanem az hogy kivetelezel veluk.
Pedig egyszeru lenne a dolgod, figyelmeztetes uzenet torles partatlanul es nem partoskodva.
Az ilyen "gusztustalan vagy" szovegek mehetnek a haverjaidtol , de ha valaki megmondja az ellenkezo velemenyet, az szamodra egybol kocsogo hunosok, mikozben semmilyen olyan tartalma nem volt a hozza szolasnak.
Es hidd el engem se fog zavarni, ha egy kreten miatt torlod azt a sort, vagy a hozzaszolast, mert ugy helyes, meg ha en irtam is
A folyamatos sírásrívás meg budapest20 ráadásul tényleg kurvára unalmas.
Am kíváncsi vagyok hogy kinek az alregje vagy.
Meddel meg td-vel gondban vagyok, fentrõl vagy senkire nem látok rá, vagy mindenki rám lát...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erdekes nem en szemelyeskedem megint, hanem te gusztustalanozol.
Es nem, en nem fenyegetoztem egyszer sem a moderatorokkal. Probalj egyszeru kijelentesek kozott kulonbseget tenni.
Es a hazigazda jog megvonasahoz a folyamatos trollkodasa utan, nem kell szavazas, ahhoz eleg egy moderator merlegelese.
Mellesleg nem vágom mi ez a HUNS-ozás. Nem szokott senki se azzal érvelni, hogy a HUNS tagja, ha csak nem klán specifikus ügyekrõl van szó.
Másrészt, a fórum egy jelentõs részét úgy ismerem hogy béta óra írok ide, õk meg szintén (sokak eleve innen lettek betoborozva), így évek óta "ismerjük" egymást. Ez is valami szemétség?
Ezt persze úgy mondom, hogy másodszor tett be 8.5 óta oda, úgyhogy lehet az is, hogy csak balszerencsém volt<#hehe>#hehe>
@Jakuza: gusztustalan vagy. A modikkal fenyegetõzöl már megint? Nálad a stílussal van gond, ha valaki nem osztja az összeesküvés elméleted, akkor az kretén vagy WG bérenc. Légy szíves, szakadj le a témáról, ismerjük a véleményed, te is a többségét, úgysem gyõzzük meg egymást. Hagyjuk inkább abba, és foglalkozzunk a játékkal.
Speccel szerintem nincs gond, sõt, túlságosan is hagy érvényesülni mindenkit. Ám ha váltani akarsz házigazdát, akkor kérj szavazást. Mondom mindezt úgy, hogy közöm sincs a HUNS-hoz.
Mondjuk... az új map, Pearl River. Milyen taktika szokott beválni, mik a tapasztalatok? Esetleg jó TD sniping spotok akadnak valahol?
Arty merre szokott bújni és hol vannak arty védett helyek?
Miért érzem h ez a komment figyelmen kívül lesz hagyva és megy tovább a flamewar?
De mondasz valamit.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Wlanseraf: /ignore
Én be tudom idézni mibõl indult ma a beszélgetés, pontosan szerepeltél benne... mily érdekes..
De idézd légy oly kedves ha már olyan komoly házigazdának tartod magad hogy hol is volt az a rendetlenkedés...