World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nyes>

Ha a normális ember definícióját magadról vetted akkor ölég nagy tévedésben vagy.
Csaxolok.

De a hunsosok bejöhetnének úgy nem?😊))

Azért a második delikvens odabasz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hát az tény,némelyikre ráférne még egy ûrruha hogy jól nézzen ki,de a legtöbb észrevehetné hogy már nyár van és lengébben öltözhetne.<#idiota>

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mijki
Szpecnyaz mi lenne ha bezárnád a fórumot pár napra, amíg megnyugszanak az ovisok...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

De van amelyikre még raknék inkább😊

Elnézést, ezentúl csak is a szigorúan vett irodalmi nyelvezetet fogom használni, úgy hogy a "leugatta" kifejezést javítanám is a "verbálisan bántalmazta" szóra 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hagyd úgy se érti meg. Élvezi amit kikunyerált. Igaz is lesz amit írtak hogy ide normális ember nem fog írni egy idõ után mert az érzi hogy semmi véleménye nem lehet mert tag.

Léptem is mert áldozat leszek megint. Hagyom kapirgálni a kakast.

Nem,nem hagy hidegen,és jobban érdekel mint ez a hülye vita,csak az a gond hogy a lányokon túl sok a ruha.<#zavart1>

Ja tök jó hogy loggolnom kell az egész topicot hogy idézgetni tudjak... vagy esetleg milyen lenne egy olyan házigazda aki nem ugyan olyan troll és talán pártatlan... mondjuk ilyen meg nincs😄

Jakuza1
Ez meg is mi ? Tiszteletteljes tarsalgas, amirol beszeltel az elobb ?
Mar megint a leugattal szoveg egy hazigazdatol.

Egy trágár szónem volt benne csak te erõlteted hogy te jöjj ki úgy hogy nem vagy hibás mert ok nélkül törölgetsz hsz eket. Vélemény volt egy szabad fórumon. Pont ezt csinálod mindenkivel mert van véleménye aztán ha ráunsz meg törlöd. Ez nem méltó egy házigazdához.

Én valami ûrlény lehetek ha elfogadom más véleményét és nem akarok mindenkit magamévá formálni.

Igaza van Droughert kollégának (akinek am semmi köze a HUNS-hoz), menjetek be a modi topikba, idézzétek be a poszt számát, aztán majd meglátjuk hogy jogos volt e 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Remek, ahogy látom az elõzõ 3 oldalban sem volt egyetlen értelmes hsz sem.
De legalább a szokásos rendet betartanátok:
Hétfõ: kurva artysták
Kedd: csíter TD-k
Szerda: szarszemétWG bekapcsolta a szopóágat
Csütörtök: Master vs Wlanseraf csörte, esetelg buzi MM
Péntek: szar a MM és Wlan troll mode on
Szombat-Vasárnap: ellepték a játékot a zagyhalottak, foxbat megy a heti almapáleszért
Random nap: foxbat részegen randalírozik a játékban és a fórumon

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Igen? Érdekes ma én lettem leugatva meg hogy sírok nem Lexlutor barátunk aki folyamatosan bizonygatta hogy a Löwe semilyen nerfen nem esett át mióta megjelent mindenzt úgy hogy nincs Löwe-je....

És én sírok... meg trollkodok... a kedves házigazda szerint.. erre meg te írod hogy itt az van leugatva aki baromságokat beszél😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Csodálkozol? Idejössz és elsõ alkalommal kollektíven leugattál egy rakás embert, csak azért mert a HUNS tag van a neve mögött.
Megjegyzem, hogy akkor is töröltem volna ha éppen valami másik magyar klán tagjait jöttél volna be oltani.

Jakuza1
Dontsd el vegre, akkor , hogy megis mit irt le.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most mar nem volt ? Akkor elobb miert irtad le, hogy azert torolted, most meg probalsz kibuvot keresni, hogy "a mondanivalojanak az volt a lenyege".

Nem, nem az volt a lenyege, hanem az hogy kivetelezel veluk.
Pedig egyszeru lenne a dolgod, figyelmeztetes uzenet torles partatlanul es nem partoskodva.

Az ilyen "gusztustalan vagy" szovegek mehetnek a haverjaidtol , de ha valaki megmondja az ellenkezo velemenyet, az szamodra egybol kocsogo hunosok, mikozben semmilyen olyan tartalma nem volt a hozza szolasnak.
Es hidd el engem se fog zavarni, ha egy kreten miatt torlod azt a sort, vagy a hozzaszolast, mert ugy helyes, meg ha en irtam is

Jelentsd a moderátori topicban, idézzd a hozzászólásod is amit töröltek 😊
Megint személyeskedés utána elvárod "civilizáltan" írjak. Most is félek leírni mert rábökéssel kitörölheted.

Miért nem lehet elfogadni, hogy kizárólag azok vannak "leugatva" akik marhaságokat állítanak bármi bizonyíték nélkül.
A folyamatos sírásrívás meg budapest20 ráadásul tényleg kurvára unalmas.

Engem nagyon sértett hogy törölték a hsz em még pedig azért mert leírtam a véleményem. Elnézést se kért azt még magyarázkodik is.

Érdekes, van egy rakás ember akivel civilizáltan szoktunk vitázni (soksor egymással is), meg van vagy 2-3 aki folyamatosan veri magát, mert nincs igaza.
Am kíváncsi vagyok hogy kinek az alregje vagy.

Én ha heavyvel vagyok felfelé veszem az irányt a kis szurdokba, amerikai tankoknak az gyerekzsúr, szanaszét lõhetnek mindenkit... De az arti is õket. 😄
Meddel meg td-vel gondban vagyok, fentrõl vagy senkire nem látok rá, vagy mindenki rám lát...
Jakuza1
Akkor megis miert velem foglalkozol es szemelyeskedsz, ha te a WOT-al akarsz foglalkozni ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Erdekes nem en szemelyeskedem megint, hanem te gusztustalanozol.
Es nem, en nem fenyegetoztem egyszer sem a moderatorokkal. Probalj egyszeru kijelentesek kozott kulonbseget tenni.

Es a hazigazda jog megvonasahoz a folyamatos trollkodasa utan, nem kell szavazas, ahhoz eleg egy moderator merlegelese.

Hát nem tudom ki hogy van vele, de én kb 3x kerültem oda, szóval mindig össze vissza kolbászolok, próbálgatom a helyeket, különösebb taktika nélkül 😄.

Ja és kb akik nem tartoznak bele és mást írnak azok elvannak nyomva.

Ha gondolod tréning csatába megnézhetünk pár helyet.

Valóban nem volt köcsögözés, de a mondanivalójának bõven ez volt a lényege.
Mellesleg nem vágom mi ez a HUNS-ozás. Nem szokott senki se azzal érvelni, hogy a HUNS tagja, ha csak nem klán specifikus ügyekrõl van szó.
Másrészt, a fórum egy jelentõs részét úgy ismerem hogy béta óra írok ide, õk meg szintén (sokak eleve innen lettek betoborozva), így évek óta "ismerjük" egymást. Ez is valami szemétség?

Amit gyakorlóban néztünk egy kiugró sziklát bokrokkal, hogy jó TD-hely is lehet, kipróbáltam tegnap, de elég hamar kilõttek onnan. Ha a felsõ úton jönnek felénk tankok, elég hamar kiszúrnak.
Ezt persze úgy mondom, hogy másodszor tett be 8.5 óta oda, úgyhogy lehet az is, hogy csak balszerencsém volt<#hehe>

@Jakuza: gusztustalan vagy. A modikkal fenyegetõzöl már megint? Nálad a stílussal van gond, ha valaki nem osztja az összeesküvés elméleted, akkor az kretén vagy WG bérenc. Légy szíves, szakadj le a témáról, ismerjük a véleményed, te is a többségét, úgysem gyõzzük meg egymást. Hagyjuk inkább abba, és foglalkozzunk a játékkal.
Speccel szerintem nincs gond, sõt, túlságosan is hagy érvényesülni mindenkit. Ám ha váltani akarsz házigazdát, akkor kérj szavazást. Mondom mindezt úgy, hogy közöm sincs a HUNS-hoz.
El van baszva az egész ezzel a gold ammós csíttel az egész! Meg erõszakolták az egyetlen pozitívumát ennek a játéknak, a játék élményt!
Maradjunk annyiban, hogy van, amelyikrõl elhiszem, hogy WoT-ozik, van, amelyikrõl nem 😄

Esetleg nem akarjuk arra használni a topicot, amire való?

Mondjuk... az új map, Pearl River. Milyen taktika szokott beválni, mik a tapasztalatok? Esetleg jó TD sniping spotok akadnak valahol?
Arty merre szokott bújni és hol vannak arty védett helyek?

Miért érzem h ez a komment figyelmen kívül lesz hagyva és megy tovább a flamewar?
Jakuza1
Amugy a penzehsegrol jut eszembe, ha nem goldert veszik most az aranyat, akkor ott kisebb a bevetel. Bar az teny, hogy ki tudja a rendes goldot meg az xp valtasra es egyebre novelte e, ez a valtozas.
De mondasz valamit.

Zegi Norbi HUN
Vagy ha már oroszok, akkor lehetne kínai tankos is 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Srácok. De tényleg. Veszekedés helyett , tényleg, most nem azért de Wot-os szépségverseny. Magyar lányok. Vannak egész csinosak is, és játszannak a WoT-al. De titeket mindez hidegen hagy? Még azt megértem ha az arty-stákat ez nem érdekli, mert az artysták mint tudjuk úgy mind buz... <#idiota>na mindegy.

Nem tudsz különbséget tenni egy vélemény és egy sértegetés között. Nem csak én írom már hanem más is. Bent vagy szorosan a sorba te is.

Jakuza1
Nem is irt ilyet, ne allits valotlant, csak az elfogultsagot irta le, semmilyen kocsogozes nem volt.

Jakuza1
Igen, inkabb a random fektort kellett volna mersekelniuk vagy megszuntetni a null pen loveseket (kiveve a szogbol adodo pattanokat)

Legyél magadra büszke, majd beigazolódik amit reggel írtak hogy pár ember fog itt írkálni akik haverok. Senkinek nem lehet véleménye csak ha tag. Senki nem mer már ide õszinte véleményt írni ami a valóság mert törlöd azonnal.

Zegi Norbi HUN
Pontosan 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Reggel pont te voltál aki beszólt ide, mintha valaki bántotta volna. Mivel épp most lesz máj.1-je (a szeretet ünnepe)-egy ideillõ idézet jutott az eszembe. "Sok köcsög van, biztonsági szervezet meg kevés nagyon"..
Bejöttél és egybõl belekezdtél a köcsög szemét huns-osok szövegbe, meg mások hozzá tartozó kommentjeit is. Gondoltam inkább törlöm mielõtt kirobbanna a flame war.
Wlanseraf: /ignore

Amúgy ez a játék már nem ugyanaz mint amirõl az elején szólt! Amióta behozták hogy bárki vehet arany nélkül pénzért gold ammót azóta értelmét vesztette nagyon sok dolog!<#shakehead> Mindenféle fos tankokkal golddal rohangálnak az emberek! Régen taktikázni kellett hogy beforgasd a tankodat és ha ügyes voltál lepattant, vagy keveset sebzett most meg mindegy mit csinálsz 2 tierrel alacsonyabb tankok szembõl átlövöldöznek mint állat. Ez már nem taktikai játék hanem szerencse játék! Sarok mögül beforgatva is lehet átlövöldözni a tízes tankokat mindenféle különösebb célzás és megerõltetés nélkül! Azelõtt ha egy-két tierrel nagyobb tank jött velem szembe bizony ügyeskedni kellett hogy ne hagyjam ott a fogam, és élveztem az egészet hogy ha meg tudtam sebezni mert tudtam hogy ügyes voltam!<#rolleyes> Most meg mindegy mivel vagy és mi jön szembe mindenki átlõ mindenkit mint a szart és ez számomra nagyon illúzió romboló! A pénz éhség ezt a játékot is szép lassan megöli pedig nagyon szeretem a wot-ot! Sajnálom hogy szét tiporják a játék élményt amit még 3-4 peccsel ezelõtt lehetett élvezni!<#szomoru2> Az elõbb is megyek tízes tankkal pár kört és össze vissza átlövöldöznek mindenféle hoki tankok bakker. Ez gáz szinte össze vannak folyva a tierek! Titeket nem zavar ez a dolog csak engem?
Idézd már be pontosan hogy mikor nem viselkedtem ma??? Ha már annyira képben vagy?

Én be tudom idézni mibõl indult ma a beszélgetés, pontosan szerepeltél benne... mily érdekes..

De idézd légy oly kedves ha már olyan komoly házigazdának tartod magad hogy hol is volt az a rendetlenkedés...

Szó nélkül törölted a reggeli hsz emet szal ne járasd le magad. Pont miattad nem írok már ide csak kivételes okból. Nagyon megkéne vonni azt a jogod mert itt márnem forum van hanem 2. huns chat.

Jakuza1
Nem, te trollkodsz masfel oldalon keresztul es az nem ugyanaz.

Na jó, hisztizzél csak tovább, én a részemrõl befejeztem, mert már bõven leírtam amit akartam.