World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többségünk (HUNos, exHUnos és nem HUNos is) nincs jó véleményrõl errõl a tankról. Mert tanknak nem tank (nincs tornya), TDnek meg nem TD (magas és nem tud rejtõzni). Mindenképpen TDként kell gondolkodni vele, de inkább csak fogat összeszorítani és átlendülni rajta 😊
Pl Lee-nél ott vmi picsafüst géppuska van, de a Maus második ágyúja is kb olyasmi ami egy PZ4-en volt (ami ugye Tier Xben... 😊 ). Szóval valahol érthetõ hogy nem erõlködnek a megvalósításán.
Van olyan aki szereti vagy szerette ezt az izét? Tényleg csak kíváncsiság. Ha van valaki akkor mesélje el mi benne a szeretni való.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Javítás:
T-50 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2 780
Kicsit szánalmas a kárpótlás.Nem csináltam semmit csak mentem volna felderíteni és kaptam az Is-tõl egy pofont erre megpatkoltam.
Mostanában az új tankok már hidegen hagynak, nincs bennük semmi egyedi mint mondjuk az US T heavyk a hulldownnalvagy a francia revolveresek (panther dagileó toronnyal meg ilyenek, haggyukmá 😊 ), szépen váltok vissza a funtankozásra.
Vajh mi lenne az a tank ami hozhatna megint felüdülést vagy változatosságot a WOT gameplaybe? Talán a multiturret, bár ebbõl meg nem sok tank van, a Lee-be meg be nem ülnék még1x csak ezért 😊
Csata: Abbey 2013. április 30. 19:32:34
Jármû: T-50
Szerzett tapasztalat: 376 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 7 241 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 1 660)
Bazd,csapattárs IS agyonlõtt.Hát ilyen duplázót.
Bár 30% nem olyan nagy buff, lehet hogy ennyiért mégnem ülök le Wotozni 😊
De már képbe van hogy mennyi a winratem... erre már sokat nem tudok mondani végül is csak az röhög rajtad akinek Löwe-je van... de nyugodtam írogass még ebben a témában ...
"Szabó doki ma rendel délután és ha tud,kérjen idõpontot. Sürgõsen vizsgáltassa ki magát!
még hogy nem basztatták a Lõwét.Már lassan nagyobb mint a maus és csigább mint a T95 td."
Másikat nem keresem meg õ azt írta hogy a Löwenek 320 az alphaja õ meg 90% alatta lõ..
Na nekik van Löwéjük és ezt tudták mondani...
A legnagyobb ütõkártyád az volt hogy én mért mondom azt a KV-5-re hogy átlövöm mint a fos ha nekem nincs... ez eleve kurva vicces😊 mert ezzel próbálod tromfolni azt hogy én mért tartom ökörségnek azt hogy te Löwe nélkül Löwe szakértõ vagy...
Egyszerû mert ahoz hogy lõjem nem kell az a tank... de ezt te si tudod csak valamit csak írnod kellett😊
Lehet hogy neked megfelel az 50% winrate nekem lehet hogy nem... és ha azt nem tudod felfogni hogy azzal van problémám hogy megyek egy zsínorban 10-15 bukót az igenis érdekes fõleg hogy belépek 2 óra múlva belépek és 10 tankal megyek 12 wint zsinórban...
de nem lep meg talan minap elemezte lammer a statisztikadat, annak tukreben h minden nap megy az anyazasod milyen szarul megy a jatek a sok babuin miatt, azt kiderult hogy hetbol ot nap boven 50% felett vagy rendszeresen.
ennyit a te nagy erzesedrol.
a kerdesemre, hogy akkor a sokszazezer lowes panasza megis miert nem jelenik meg minden forumon, avval a hevvel ahogy minden velt vagy valos nerfnel szokott, egyszeruen nem valaszoltal, mert minek. mert az hiheto h csak te vagy kepbe a nagy nerffel. minden mas elsikkad felette.
es igen abban biztos igazad van h kapott nerfet ahogy a type is. mikor is? egy eve? mert mostanaban egy tier8as premium sem kapott hivatalos nerfet.
a vehemeciadat ismerve, h wg mindenben csal, es midnen szar, mar ne haragudj, majd akkor hiszek a nagy nerfben es akkor foglak sajnalni, ha ezt szamokkal ala is tamasztod.
es biztos wg berenc vagy vagy hunsos, vagy valakinek az alregje. nah viszont latasra.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Kérdezném akinek van/volt, az M4 is ennyire gázos lesz? Az M7 adtam el ezért az ágért, illetve a T21 miatt. Nem nekem való ez a felderítés.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
http://444.hu/2013/04/30/szepsegversenyt-rendeznek-a-magyar-wot-osok/
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szórakoztató alkoholista, fürdõskurva pró meg hasonlók. 😄
Szvsz aki ezzel a szarkupaccal mérgezi magát hosszabb távon annak biztos lesznek agysejtbéli hiányosságai csak nem mindegy melyik lebenyt pusztítja.
Na de õ sehova nem skatulyázható nettó gyökér.
Írnod kell a supportnak. Meg kell adnod bizonyos adatokat, de ezt õk szépen le fogják írni neked. Ha gondod van az angollal, akkor tudok segíteni a megfogalmazásban.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
-aha....
-és akkor így meg úgy de jó volt vele
-aha
-és akkor feldobtam a laptopom mellé az asztalra...
-hú! vettél egy új laptop-ot? Milyet?
csak itt ezt belehet helyettesíteni netes vitatkozásra...<#taps>#taps><#hehe>#hehe>
De egyébként, kiváncsi lennék milyen lehet a nemek megoszlása a játékban, és a szebbik nem, mennyire ügyes benne.
Rendszert telepítettem újra úgy, hogy a jelszavakat nem különösebben mentettem el. Viszont a WoT-ba freewebes jelszavas belépõm volt. Így jelszóemlékeztetõ vagy reset kilõve, gondolom. Van mégis megoldás, hogy visszaszerezzem a belépésem? A support-ra nem enged írni, mert be kéne jelentkeznem.
Vagy nyugodjak bele 3 év elvesztésébe?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Szóval, hogy is gondoltad ezt a topik bezárást? 😄. (amit szintén nem tudok)