World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha egyedül játszol akkor m4 troll gunnal, ha platonoztok, akkor a jumbo a megymagköpködõvel okozhat jó pár vicces pillanatot. 3 platoonban elég fun, amire rászáltok az csak néz, és szomorúan konstatálja, hogy ruinoltátok a játékélményét 😊
Van egyvalaki itt a fórumon aki konkrétan szerette a LEE-t, õ azt hiszem gyógyszeres kezelés alatt áll 😊 (na jó csak szarkazmus, neki vmiért bejött).

A többségünk (HUNos, exHUnos és nem HUNos is) nincs jó véleményrõl errõl a tankról. Mert tanknak nem tank (nincs tornya), TDnek meg nem TD (magas és nem tud rejtõzni). Mindenképpen TDként kell gondolkodni vele, de inkább csak fogat összeszorítani és átlendülni rajta 😊

Mivel nekem nincs ezért mint ellenfél mondom: szerintem nem rossz a Sherman a játékban, de szerintem pofátlanság hogy ez a tömegcucc az impossibru 105-össel vadállat... Több német tankot láttam elégni mint ezt a szutykot, ha rajtam múlna szembõl is gyulladna<#eplus2> Amúgy agilis, elõferdül hogy pattog.
M4 105-ös überdurrantóval simán oneshotolja a többi Tier 5 tankot ha úgy találja el.308-513 a sebzése a kicsinek.Sok sok top gun és pusztító medált fogsz vele kapni.J

Mondjuk úgy tudom azon kívül hogy poén, a multi turretnek semmi értelme nem lenne, mert ami turretben van az az ágyú kalap szamócát se ér.

Pl Lee-nél ott vmi picsafüst géppuska van, de a Maus második ágyúja is kb olyasmi ami egy PZ4-en volt (ami ugye Tier Xben... 😊 ). Szóval valahol érthetõ hogy nem erõlködnek a megvalósításán.

Én szerettem,szidni a jó édes anyját annak aki kitalálta ezt a szutykot.<#nyes>

Vicces hogy még béta alatt volt hír hogy jön majd a multiturret.Az olyan tankoknak mint a Lee.Azóta se jött,pedig már béta régen elmúlt.

GaBenc
Plata, Ry0K3N köszike. Na akkor ki izzadom. Ezzel a Lee-vel az a gondom, hogy TD-nek kellene használni. De mivel az alsó ágyúval lõ...hát mire célra tartok a fél tankot látják. A lövege "gyenge" a páncélzata szintén de viszont nem elég mobilis.
Van olyan aki szereti vagy szerette ezt az izét? Tényleg csak kíváncsiság. Ha van valaki akkor mesélje el mi benne a szeretni való.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Nekem nincs prémem.

Ja és a javítás ennyi volt.
Javítás:
T-50 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2 780
Kicsit szánalmas a kárpótlás.Nem csináltam semmit csak mentem volna felderíteni és kaptam az Is-tõl egy pofont erre megpatkoltam.

Remélem prémmel ennyi 😄

Addig dumáltok errõl az M4-rõl 105össel, hogy még a végén azt is visszaveszem a KV1 meg a KV1S mellé 😊

Mostanában az új tankok már hidegen hagynak, nincs bennük semmi egyedi mint mondjuk az US T heavyk a hulldownnalvagy a francia revolveresek (panther dagileó toronnyal meg ilyenek, haggyukmá 😊 ), szépen váltok vissza a funtankozásra.

Vajh mi lenne az a tank ami hozhatna megint felüdülést vagy változatosságot a WOT gameplaybe? Talán a multiturret, bár ebbõl meg nem sok tank van, a Lee-be meg be nem ülnék még1x csak ezért 😊

Gyõzelem!
Csata: Abbey 2013. április 30. 19:32:34
Jármû: T-50
Szerzett tapasztalat: 376 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 7 241 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 1 660)
Bazd,csapattárs IS agyonlõtt.Hát ilyen duplázót.

Höjj Höjj.... vissza kell hívnom a szabadságról az IS3 legénységet 😊

Bár 30% nem olyan nagy buff, lehet hogy ennyiért mégnem ülök le Wotozni 😊

Egyébként hogy oldjam a problémádat, mert komolyan elgondolkoztam rajta hogy te azt hiszed most volt Löwe nerf(monjuk volt mostanában is amikor akkora lett mint a Maus) és igen voltak kurva nagy sírások csak monjuk nem most hanem másfél éve meg amikor kapott valami ajándékot...de mivel neked nincs mért olvastad volna.. csak azt nem értem akkor mért okoskodsz...?

Részemrõl ezt zárnám, mert te kijelentetted hogy semmiféle Löwe nerf nem volt soha.. Löwe nélkül mit mondjak még.... ott van két Löwe tulaj véleménye.. elmondom nekem mintha két különbözõ tank lenne..

De már képbe van hogy mennyi a winratem... erre már sokat nem tudok mondani végül is csak az röhög rajtad akinek Löwe-je van... de nyugodtam írogass még ebben a témában ...

Jakuza1
Foleg mivel en velem kardoskodott a kv-5-el kapcsolatban. 😛

2 ember szólt hozzá a témában.. íme az egyik...arra hogy nem nerfelték a Löwe-t soha..

"Szabó doki ma rendel délután és ha tud,kérjen idõpontot. Sürgõsen vizsgáltassa ki magát!
még hogy nem basztatták a Lõwét.Már lassan nagyobb mint a maus és csigább mint a T95 td."

Másikat nem keresem meg õ azt írta hogy a Löwenek 320 az alphaja õ meg 90% alatta lõ..

Na nekik van Löwéjük és ezt tudták mondani...

A legnagyobb ütõkártyád az volt hogy én mért mondom azt a KV-5-re hogy átlövöm mint a fos ha nekem nincs... ez eleve kurva vicces😊 mert ezzel próbálod tromfolni azt hogy én mért tartom ökörségnek azt hogy te Löwe nélkül Löwe szakértõ vagy...
Egyszerû mert ahoz hogy lõjem nem kell az a tank... de ezt te si tudod csak valamit csak írnod kellett😊

Lehet hogy neked megfelel az 50% winrate nekem lehet hogy nem... és ha azt nem tudod felfogni hogy azzal van problémám hogy megyek egy zsínorban 10-15 bukót az igenis érdekes fõleg hogy belépek 2 óra múlva belépek és 10 tankal megyek 12 wint zsinórban...

Nézegettem a statisztikámat és megdöbbenve tapasztaltam hogy a T54 a harmadik legtöbbet használt harckocsim.Már 569 csatát mentem vele,igaz szeretem is bár néha csak ökörködöm vele.<#love11>

ohh igen en mar csak ilyen hazudozos, bizonygatos alak vagyok.. a tortenet az en szemszogembol ugy nez ki, h nem siraskent hanem megcafolhatatlan igazsagkent beirtad h 8bol 10x atlag alatt sebez. mire erre en az mereszeltem modani, h megint csak daramtizalsz ahogy szoktal. mire erveket vartal. mire megjegyeztem en ezt azert sokallom egy kicsit ezt a 10bol 8at. a valasz az volt, h csak a hasadra utottel. egyeb erved nem volt, csak az h nekem nincs lowem. innentol kezdve azert erdekes a tortenet mert tolem erveket varsz, viszont reszedrol sincs semmi kezzelfoghato erv. mert te tudod. erveid ennyiben kimerultek.

de nem lep meg talan minap elemezte lammer a statisztikadat, annak tukreben h minden nap megy az anyazasod milyen szarul megy a jatek a sok babuin miatt, azt kiderult hogy hetbol ot nap boven 50% felett vagy rendszeresen.

ennyit a te nagy erzesedrol.

a kerdesemre, hogy akkor a sokszazezer lowes panasza megis miert nem jelenik meg minden forumon, avval a hevvel ahogy minden velt vagy valos nerfnel szokott, egyszeruen nem valaszoltal, mert minek. mert az hiheto h csak te vagy kepbe a nagy nerffel. minden mas elsikkad felette.

es igen abban biztos igazad van h kapott nerfet ahogy a type is. mikor is? egy eve? mert mostanaban egy tier8as premium sem kapott hivatalos nerfet.

a vehemeciadat ismerve, h wg mindenben csal, es midnen szar, mar ne haragudj, majd akkor hiszek a nagy nerfben es akkor foglak sajnalni, ha ezt szamokkal ala is tamasztod.

es biztos wg berenc vagy vagy hunsos, vagy valakinek az alregje. nah viszont latasra.
Nem azért de igazán gurulhattál volna velük pár kört aztán én meg összevágtam volna valami Benny Hill-re a legszebb pillanatokat xD

Jakuza1
Attol fugg, hogy mivel talalod magad szemben. 😛PPP

M4-re vedd meg a 105 milis ágyút,és hidd el nem fogsz benne csalódni,több top gunod lesz mint ahány mesterlövész.Ha mellé talál még akkor is halálos.<#mf1>

Nem, ott már fellélegezhetsz. Persze míg meg nem lesz 100 ig a legénység lehetnek nehézségek emiatt de meg fogja állni a helyét.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

M4 gázos?Hát kurvára nem,a leg cukibb aranyosabb kezesebb édesebb kis genyóláda amit csak el tudsz képzelni.Képekkel nem tudom alátámasztani mert új gépem van és a képeket elfelejtettem kimenteni.

GaBenc
Uraim, errõl az amcsi M3 Lee-rõl van egy véleményem. Ezt nem osztom meg mert lehetnek itt kiskorúak is. <#papakacsint>
Kérdezném akinek van/volt, az M4 is ennyire gázos lesz? Az M7 adtam el ezért az ágért, illetve a T21 miatt. Nem nekem való ez a felderítés.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Remélem elfogadtad.<#hehe>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Meg a zsidó pénzéhes deveket 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A hülye Lengyeleket kihagytad...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Supporthoz külön kell regisztrálni. Nem a wotos adatokkal kell belépni oda.

Na megtaláltam.
http://444.hu/2013/04/30/szepsegversenyt-rendeznek-a-magyar-wot-osok/

Jakuza1
Es mekkora troll szoveg mar megint. 😛

Jaaa,azt hittem komolyan az a csaj Renton,mert valaki rakott be egy linket,amin ott volt a kép aatt hogy a játékban Renton a neve.Mindjárt vissza keresem,csak rohadt sok komment volt azóta.

Jaj még mártír is vagy.. itt morzsolom a bal szemem alatt a könnycseppet😄DD

<#nyes>

Jaj, mindjárt jön majd a panasz hogy miért nem égetlek meg a pokol tüzén, szóval vedd úgy hogy most éppen melegítem neked az üstben a vizet 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De nekik nem tud írni, mert nem tud beloggolni hozzá.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Csak azért vannak fokozatok:
Szórakoztató alkoholista, fürdõskurva pró meg hasonlók. 😄
Szvsz aki ezzel a szarkupaccal mérgezi magát hosszabb távon annak biztos lesznek agysejtbéli hiányosságai csak nem mindegy melyik lebenyt pusztítja.
Na de õ sehova nem skatulyázható nettó gyökér.

Szia!

Írnod kell a supportnak. Meg kell adnod bizonyos adatokat, de ezt õk szépen le fogják írni neked. Ha gondod van az angollal, akkor tudok segíteni a megfogalmazásban.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Jakuza1
Probalj akkor a freewebes supportnak irni, hogy bogarasszak ki a levelet.

Nem az 😊 Félreértettem lammert
Hát ööö...<#nevetes1>Ám tényleg azt hittem, ezzel a hírrel feldobom a társaságot, de hát, mint a régi viccben, amikor a két programozó beszélget, és -akkor a dögös csaj feljött hozzám
-aha....
-és akkor így meg úgy de jó volt vele
-aha
-és akkor feldobtam a laptopom mellé az asztalra...
-hú! vettél egy új laptop-ot? Milyet?

csak itt ezt belehet helyettesíteni netes vitatkozásra...<#taps><#hehe>

De egyébként, kiváncsi lennék milyen lehet a nemek megoszlása a játékban, és a szebbik nem, mennyire ügyes benne.

Szevasztok.
Rendszert telepítettem újra úgy, hogy a jelszavakat nem különösebben mentettem el. Viszont a WoT-ba freewebes jelszavas belépõm volt. Így jelszóemlékeztetõ vagy reset kilõve, gondolom. Van mégis megoldás, hogy visszaszerezzem a belépésem? A support-ra nem enged írni, mert be kéne jelentkeznem.
Vagy nyugodjak bele 3 év elvesztésébe?
Nem az, csak Láma hülyéskedett.

Lehet hogy õ Budapest20 <#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ha jól olvastam a régebbi kommenteket,az a második delikvens egy SG-s.

mijki
Te vagy a HUNS-os, azt hittem õk félistenek és mindent tudnak.<#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Az a baj hogy még törölni se törölhetek anélkül hogy nem írok az okairól 4 oldalas esszét + bocsánatkérõ levelet 😄. Bannolni eleve nem tudok 😄. De még csak nem is szólhatok rá senkire hogy fejezze be a trollkodást.
Szóval, hogy is gondoltad ezt a topik bezárást? 😄. (amit szintén nem tudok)

sg.hu itt mindenki retard...